Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar kızlar,
Cuma günü yanınızda olunca eski alışkanlıklarım, sizlerle yazışma isteğim depreşti :)))

Ben de sizlere neler yediğimi yazayım: sabahtan beri 1 lt su. 1 menemen, 1 simit ve 2 ceviz yedim. Regl olacağım, olamıyorum. Bundan mütevellit şimdi kahvemin yanına çok küçük bir parça çikolata yiyeceğim
Nur'cum, KPSS eğitim sınavı iptal olmuş. Umuyorum canım, bu iptal işi sana yaramıştır

eminecim bende tehlikeli die işte sabah yedim kaydirigubbakcemile3
bugün sabah bir saat yürüyüş yaptım,
kahvaltım: yarım dilim ekmek, bir kaynama yumurta, 5-6 maydanozlu çatal lor, domates salatalık
ara: çeyrek simit ve 5li sallama çay,
öğlen: 3 kaşık kısır,
ara: çeyrek simit, ve açık çay
akşam: bir kepçe çorba, iki kaşık bamya yemeği, 3-4 kaşık kazandibi :kedi:
45dk sonra bir incir,
10 gibi sütümü içerim 11dede yatarım inş. kaydirigubbakcemile3
7 saat uyumam için 11de yatağa girmeye çalışıyorum bi kaç gecediir kaydirigubbakcemile3
öpüyorum güzellleerr yarın çok çok yazışmak dileğiyleee opuyorumnanaktan

Kızlar selamlar, umarım herkes iyidir. Listede yine az kişi kalmış. BMI listemizi ekliyorum.

1 ela 22.8
2 ad 22.9
3 nur 23.4
4 Dosba 25.5
5 Uzaktandunyalı 28.5

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Sıralamada değişiklik yok. Ama bu hafta ela kilo aldığı için ela ile ad arasındaki fark bayağı azalmış.

günayyyddıınnn canım takımın.

inşallah herkesler iyidir. bende tatil sonrası işe başlamak ne kadar iyiyse o kadar iyiyim. alışmaya çalışıyorum eski düzene. uykusuzlukta bir yandan canımı sıkıyor. dönüşümüzü cuma günü yapmadığımıza pişman olduk. cumartesi akşam yola çıktık,otobüste hiç rahat değildim malesef. sabaha karşı evdeydik. saat 5 gibi uyuyup,10 gibi kalktık.kahvaltı edip hazırlanıp doğru oğluma koştuk. onunla vakit geçirdik. ama ben dinlenemediğim için tansiyon problemi yaşayıp durdum. eve zor attım kendimi,o sıkıntıyla koltukta uyuya kaldım. oğlumu yine zong.bıraktık. kayınvalide rahatsız o yüzden birkaçgün daha ananede kalacak.
gelelim tatilime.
tatile oğlumla gitmediğim için üzüldüm,herksein yanında çocukları vardı,sanırım sadece bizim çocuğumuz yoktu. aslında olmaması birzda iyiydi ama %80 üzüldüm. onsuz tatile gitmicem artık.
neyse,tatili oğllumsuz ama oğlumla geçirirken ikinci günümüzde adet oldum.
fırsat buldukça gezmeye çalıştık. ve sonunda buradayız.
kızlar burda olmaya çalışırım. fırsat buldukçada geçmişi okuyup yazmaya çalışıcam.hepinizi öpüyorum.

sanırım oyunuzu kabul etmeden önce face girmenizi isteyecek sistem.
kalliste ablacığım rica etmiş,sizlerlede paylaşayım istedim. hepinize teşekkürler canlar.

şansıma sistemde çalışma vardı,sanırım düzeldi.
geçmişe henüz bakamadım. bu arada kimse bugün birşey yemedi sanırım.
ben yediklerimi yazayım.
sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı.
öğlen henüz yemedim ama az pilav üstü nohut ve salata yicem sanırım. tabi gelirse yemeğim.

yemeğim geldi.
hııımm güzel görünüyor. şimdi pişman ola ola pilavı yicem kızlar.
bu arada tatilde verdiğim kiloları geri aldımda geldim haberiniz ola.
çıkarın oklavaları domatesleri,valla hakettim.
yalnız mücadeleme devam ediyorum kaldığım yerden aynen devam. ramazan ayı,bayram tatil derken,tempo değişti. ama artık devam edebilirim.bahane kalmadı. herşey güzel olacak inşallah.

asumaaaannncımm kaptanımmm hoşgeldiiiinnnnn opuyorumnanaktan yazdıklarını okudum ama yinede ii geçmiş tatilin bi daha çocuğunla gidersin a.s. kilolar felan alınmış ama olsun bizde almadık ama verdikte sayılmazz yani ben yine yerimde sayıyorum kafamçokkarıştı ama artık kendimi birazdaha yoruyorum yakında yağlarr hop hopp gidecekkaydirigubbakcemile2

bugün yediklerimm.. kahvaltı ilginçti sempatiksalakcinni üç dilim karpuz, 4-5 çatal lor, bir dilim kızarmış ekmek,
ara: iki ceviz, bir tane salatalık,
öğle bişey yiyemedim evi süpürüyordum laelaelaelaelae şimdi bir bardak süt içicem,
bugün sabah iki saat yürüyüş yaptım akşama çıkmıcam kaydirigubbakcemile2
kızlar kimse ygelmiyor artık buralaraaa... herkes diyetimi bozdu yoksa herkes çok mu meşgulll delikafadulden

merhaba kardeş takımcığım bugün sistemde arıza var sanırım ancak yeni girebildim hepinize güzel ve bol kilo verilen bir hafta diliyorum . öpüyorum .

adcim canım takımımıza gelmişsin canım çok sevindim tatilin umarım güzel geçmiştir dinlenmişsindir inşallah . bildirimler ve sonuç listelerini nachtigall yaptı sağolsun buralardaydım ama nachtigall biliyorsun çok tecrübeli bana bişey bırakmadan yaptı en güzel şekilde iyi niyetin ve güzel sözlerin için teşekkürler canım senin gönlünün güzelliği yeter çok öpüyorum seni canım arkadaşım .

KIZLAR ACİL YORUM BEKLİYORUM !!!!
Bugün
kahvaltı: 1 dılım kepeklı ekmek,1 dılım peynir
ara: sekersiz çay
Öğlen: kocaman salkım çekirdekli üzüm, bir avuç badem, soda
ara: yeşil çay + biraz antepfıstığı
** müşterimiz çerez getirmiş, onlardan edığım ııcın yemke yemedım, şimdide vicdanım rahat değil

amannnnn aslıcım gelmiş. hoşbulduk hayatım. nasılsın. ne güzel yerinde saymakda iyidir boşver benim gibi sil baştan yapmıcan en azından. ama bende bırakmıcam kendimi nasipse ekimde spora başlıyorum yaza kadar devam edicem nasip olursa. ozaman daha iyi olur diye düşünüyorum.
yediklerin gayet güzel hayatım,afiyet olsun.

aslıcım senin yazınla bir konuya açıklık getirmek istiyorum.
kızlar burada gelip gidene çok takılmayın bence.
buradaki herkesin öncelikli görevi bol paylaşım. herkes gelip günde 3 öğün ne yediğini ne içtiğini yazdıktan sonra diğer arkadaşlarada cevaplar yazıp öyle çıksın lütfen. yoksa ben gelip yediğimi içtiğimi yazıp çıkarsam arada çok fazla kopmalar olur. sohbet hakkı verelim birbirimize açık kapılar bırakalım. lütfen kendi bilgilerinizin yanı sıra diğer arkadaşlarada cevaplar yazalım.sohbetler açalım.
dedikten sonra.
1 saat önce geçmişi biraz okudum,hatta cevaplar yazdım ama sistem arızalı diye olmadı. dosbadan ses yok sanırım memlekete gitti.gerçi fırsat buldukça daha okumam gereken çok şey var.orayada sıra gelir.

ad1 siz sanıyorum uzun suredır burdasınız, ben ılk defa bugün girdim. tabiki arkadasların yaptıgı yorumlar, kendı uygulamaları bunlar için tabiki yorum yapacağız. fakat biraz paylaşım için zaman tanımalısın vereliniortak

aslında yediklerin az ama düzenli değil. eğer çok acıkmadıysan akşam yemeğini az çorba ve sebze yemeğiyle değerlendir derim. ama acıktıysan akşam yemeğine kadar bir ara daha yapabilirsin.
hadi kızlar sizde yorum yapın bu arkadaşa. hoş tanımıyorum kendisini ama olsun konu diyet olunca cevap vermek gerekir dimi. bilmiyorumkismile

canım hoşgeldin. evet neredeyse 2 senedir buradayım. takım kaptanıyım. ama seni çıkaramadım. bize gelecekmiydin yada başvurumu yaptın. yani takımımızda olmak istiyormusun. 1 hafta yoktum.henüz geçmişi tam okuyamadım canım.
neyse takımımıza gelmek istersen seve seve kabul ederiz. taze kana ihtiyacımız var. (kesinlikle vampir değiliz.) öncelikli kuralımız bol paylaşımdır. yediğini içtiğini yaptığın aktiviteleri yazmanı,bunun yanında bizlerin yazdığı her yazıyada cevap yazmanı bekliyorz. yani cevaba açık her yazıya cevap yazıp bizlerin hatalarını yada doğrularınıda kendine göre cevaplandırmanı istiyoruz. bir hafta deneme süren var paylaşım ne kadar çok olursa ona göre listede yerini alacaksın. hadi bakalım bizle mücadeleye varmısın. varım diyorsan,kendini tanıtmanı bekliyorum.kimsin nesin,inmisin cinmisin,ne yersin ne içersin.kaç kilosun,boyun kaç. hadi anlat hayatım.

aşağıda ela vardı,aslı vardı şimdi kimse yok,kızlar hem diyorsunuzki kimse yok hemde gelip cee deyip gidiyorsunuz. hadi toparlanalım artık.

öncelikle ben bu forumu yeni buldum. 24 yasındayım, bir firmamada ihracat sorumlusuyum. ama asıl nokta son 4 yıldır kilomla başım belada. ben 1.69 boyunda 60 kiloyum. belki bunu yazdığımda bazı arkadaşlar, deli misin, bu kilo normal diyebilirler. ama asıl sorun şu: ben 4 yıl once 55 kilodan 80 kiloya çıktım. buarada uniye başalmıstım, yurtdısında kaldım derken bu tempoda 80 oluvermısım, hiç anlamadım. sonra birgun artık yeter dedı. karar verdım zayıflamaya. 1 yıl içinde 52 kıloya dustum.tabı her gıyıdıgım super duruyor falan derken. unı bıttı ve 7 aydır calısıyorum. kızlar bu 7 ayda 8 kılo aldım. daha once 80 kılo olmamda boyle baslamıstı. eskı halıme donmek ıstemıyorum. ve bu forumu bulunca burda yazmaya basladım. sizinle paylasmak ısterım diyet gunlugumu ve tabı sızın yaptıklarınzada yorum yapmaktan mmenun olurum. 1 hjaftadır rejimdeyim. .şimdilik herşey yolunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…