Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dosbikim, kaybolmadım ((( Canım, aslında gelip sizlerle sohbet etmeyi inanın çok özlüyorum, ama işlerim bir türlü bitmiyor. Takıma bakmaya geldiğimde şansıma kimseyi göremedim. Canım arkadaşım, söz, daha sık geleceğim.

Kızlar,adcığım geçmişte Bahar'ın izinli gösterilmesi gerektiğini söylemiş. Öyle yaptım ama greendays ile ilgili bi bilgim yok? Gelecek mi?

5.TAKIM 173.ETAP

ferihann( 91.0 / 92,0 / -1,0 / -1,10 % )
takyon ( 67,0 / 67,0 / 0,0 / 0,00 % )
aresozgur ( 58.8 / 58,8 / 0,0 / 0,00 % )
buebottle ( 59.5 / 58,6 / 0,9 / 1,51 % )
benben ( 65,5 / 65,5 / 0,0 / 0,00% )
vatan_uğruna ( 72.1/ 71,8 / 0,3 / 0,42 % )
banucan4 ( 84,4 / 85,9 / -1,5 / -1,78 % ) ( eski üye geri döndü )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 498,3 / 499,6 / -1,3 / -0,26 % )

Nachtigallcim listemiz hazır rica etsem kontrol edermisin ona göre paylaşayım . teşekkür ederim canım .

13.TAKIM 173. ETAP

Ad1 (55.8 /55.8 / 0/0 %)
Bhr.87 (79.7 / / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Dosba (69.3 /69.5/-0.2 /-0.28 %)
ela26yeni (61.0/62.2 /-1.2 /-1.9 %)
Greendreams (95.0 ///%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
nur_84 ( 64.9 /64.5/0.4 /0.6 %)
Uzaktandunyalı (74.0 /73.0 /1 /1.35 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 499,7 / / / %)

ben artık kilo veremeyeceğime inanmaya başladım 2ileri bir geri
olmuyoo neden böyle oluyooo karşı komşum pilates hocasıymış yeni geldi
lojman içinde spor salonu var ders vercekmiş akşamlarıı başlayım dedim eşim ben nöbetçiyken kim bakcak kıza dedi moralimi bozdu artıkk herşeyden soğudumm hiç bir sosyal faliyetim yok manoton geçiyo hayatımm sabah kalk öğlene kadar kahvaltı ev topla kızı doyur temizlik yemek akşam eşim geliyo yemek bulaşık derken hep aynııı hep aynııı

13.TAKIM 173. ETAP

Ad1 (55.8 /55.8 / 0/0 %)
Bhr.87 (79.7 / / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
ela26yeni (61.0/62.2 /-1.2 /-1.9 %)
Greendreams (95.0 ///%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
nur_84 ( 64.9 /64.5/0.4 /0.6 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 325 /325 /0 / 0 %)

Elacım, öncelikle sen zaten kilolu biri değilsin. Boyunu çok net hatırlamıyorum ama uzuncaydı. Bugünkü kilon da geçicidir.
İkincisi, kilo veremeyecğeim diye asla düşünme canım. Bizi en fazla yıkan aralarda yaptığımız kaçamaklar. Bu kadarcıktan bi şey olmaz diyoruz, ama o kadarcıklar çoğalınca bi şey ouyor :)) Canım, 1 hafta çok kontrollü gitsen hemen kilo verebilirsin. Maneviyatını sakın bozma canımm

Kızlar, green dreams gelmedi, ben de onu aynı geçtim. Gerçi geçmişe baktığımda çok katılımı olmadığını gördüm. Ben aynı geçeyim, adcığımla konuşurlar sonra.

Bi de, dosbikim, seni 69.5 aldım, umarım hata yapmamışımdır. Sticker ında 65 li rakamlar yoktu, geçmişte de 65 li bi şey yazmamışsın. İnşallah hata yapmadım canım (

13.TAKIM 173. ETAP

Ad1 (55.8 /55.8 / 0,0 / 0,00 %)
Bhr.87 (79.7 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
ela26yeni (61.0/62.2 /-1.2 /-1.96 %)
Greendreams (95.0 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
nur_84 ( 64.9 /64.5/0.4 /0.61 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 325 /325 /0,0 / 0,00 %)

canım listenizi kontrol ettim yanlışlık yok ellerine sağlık :))

Nachtigallcim 15 30 a kadar bildirim yapar bütün takımlar 16 30 a kadarda sonuç listeleri yayınlanır doğru biliyorsun canım eğer bildirimi geciktiren olursa şöyle bir dürtersin :)) hemen birileri ekler zaten kolay gelsin yapabileceğim bişey varsa elimden geleni yaparım canım kolay gelsin .

Arkadaşlar kimseyle konuşmaya gerk yok beni gruptan diskalifiye edin, çünkü takıma hiçbir yarar sağlayamadığım gibi zarar sağlıyorum. Bunu tamamen kendim istiyorum, çünkü çok da sorunlarım var bu ara, hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sizleri kocaman öpüyorum, kalın sağlıcakla...

Canım, sanırım diskalifiye etme yetkisi sadece kaptanımızda. İstersen o geldiğinde konuşun, belki o zamana kadar sen de farklı düşünmeye başlarsın.

kızlar
nerdesiniz kimsecikler gelmemişşş
kilo veremedim aksine aldımm cezam neyse hazırımmmmmmm
yediklerimi yazayım
kahvaltı istmedi cnm corba içtim yoğur corbası
arada 2dilim ekmek 1dilim peynir
öğlen 2dolma 2kaşık yoğurt
akşam melemen eşim ani gelincee severde yaptımm biraz fazla kaçtı ekmek ama 3dilim felan

Öğleden sonra site bozuktu canım, ben de gelemedim.
Takımcak 4. oldunuz, tebrikler..
Eloşcum, bayramda yediklerine dikkat edememişsindir canım. Önümüzdeki haftaya konsantre olup bu artışı telafi edersin bence :)))

Sen nasılsın dünyalıcım, neler yapıyorsun?
teşekkürler tatlımm iyiyim işte ne olsun güzel geçiyor günlerim, sabah kalk spor yap diet yap sonra spor yap hep hep böyle geçiyor monotonlaştım iice ama olsun hedefim için çabalamak zevkli gelmeye başladı kaydirigubbakcemile3
selam kızlar uzuuuun zamandan sonra,inhş. hepiniz iyisinizdir :)
selamlar melankoli ben senin eski olduğunu hatırlayamayacak kadar yeniyim sanırım kaydirigubbakcemile3 aramıza hoşgeldiinn a.s.

yediklerime gelirsek:sositososito
öğle: yarım simit, bir k.k.peynir, en küçüğünden bir tane biber dolması,
18:00 da bir saatlik yürüyüşe çıktım
akşam: iki küçük balık, bir domates, 11 tane yeşil üzüm ve iki incir
gece bir su bardağı süt
bugün bol su, ve iki bardak yeşil çay içtim opuyorumnanaktan herkesee huzurlu uykulaar :teytey:

kızlarr ben geldimm emineden başka gelen olmamış zaten bugün lmaz:kaydirigubbakcemile3 bugün spor yok :kedi:
kahvaltı: bir dilim kızarmış ekmek, bir k.k peynir, bir muz, ve bir bardak yeşil çay
ara yapamadım evde değildim
öğle: yine evde değildim ve arkadaşım lahmacun yiyelim dedi kaydirigubbakcemile3 yarımdan bile az lahmacun,
akşam: iki kepçe çorba, bir tane küçük balık, 3 dilim kavun
şimdi ikinci yeşil çayımı içiyorum, veee bir saat sonra bir bardak sütümü içiiip yatıcam kaydirigubbakcemile3
hiç kimse gelmemiş bugün umarım herkes iyidir bilmiyorumkismile

evet cnm benden başka gelen 1 sen varsın dosbada yokk ad zaten yokk grenn nerde oda yokk nurda yokk topikk bomboşşş
cnm kahvaltıda muz olmamışşş en tehlikeli meyvee
lahmacuna az olmuşş güzell
balıkta güzel afiyet olsunnn
sık sık uğra cnmmm topiği ayakta tutmamız lazıımmmmm

iyi pazarlar herkeseeee
eşim nöbetçii cumadan bu yana yarında seyir varr cuma gelcek hafta sonu yine gidecek 10gün yok gibii 2si gitti 8 kaldıı yanlızlık cok zor allahtan kızım varrr
dün neler mi yedim
sabah karışık tostt
öğlen çorba
akşama 2tabak makarnaa((( küçükt

buğünkü kahvaltımm melemen 3dilim ekmekkkbilmiyorumki
ya stresten karnım açıkıyooo eşim olunca daha düzenli yiyorumm
buralardayımmm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…