kızlaarr selammm a.s.
dosba tamam bende deniyeyim bakalım az, çok uykuya göre kilo göstermesinii... tatlandırıcıyı araştırayım bulursam alırım zaten ne kadarcık kullanıyorum tutmaz o bişii, bi kutu alsam diyet bitene kadar anca gider kaydirigubbakcemile3 bende bekleyemezdim 45 dk ama yürüyüş bahanesiyle kalkmış ve beklemiş oluyorum iştee zemuszemus
yediklerim
sabahtan sonra ara yapamadım, öğle bir dilim büyüklüğünde kıymalı patatesli börek :kedi:
şimdi yürüyüşten geldim yani akşam bir saatlik yürüyüşüm tamam :lepi:
7 gibi evden çıkcaz gezmeye gitcez, karnımı doyurayım yoksa orda bişeyler yerim kaydirigubbakcemile3 az sonra yani akşam yemeği diyelim iki kaşık patlıcan, bir muz yemeği pilanlıyorum gece gelincede sütümü içerim, ve ikinci yeşil çayımı hazırladım içicem ılınmasını bekliyorum kaydirigubbakcemile3
görüşürüzz güzelleerrr
kızlar inanmıyorum yaa
pc de sorun var ama inş. halledeceğim eşim çıkmadan kilo bildiriminde bulunayım
kilom malesef 65.5
yanii 200gr almış görünüyorum ama haftaya kadar vermem lazım stres oldum
günaydın sevgilim kardeş takımım herkeze bol kilo verilmiş bir gün diliyorum . Nachtigallcim 5 takımın kaptanıyım gerçi kalliste ablada burda sonuç listeleride bu hafta 13 takımda sen yardımcı olacaksın sanırım yardımım gerekirse buralardayım takıma yazman yeterli olacaktır . kolay gelsin ...
Nachtigallcim yeni gördüm ayağın alçıya alınmış çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir ve toparlarsın Allah şifa versin canım .
günaydınlar herkese
nac cnm cok geçmiş olsun cnm biran önce iyleşirsin inş nasıl oldu bacağım?
neler yapıyosunn? hiç uğramıyosun burayada
benim kilom malesef 62.200
evet cnm yoğundum sonra izine cıktık sonra memlekete gittim izin sonrası 15gün 1aydır evimdeyim toprlandım cnm sırf yaz için tayin istemeyi düşünüyoruz maddi manevi çok yıprattı bizi çünkü
elada tam bir canavar oldu işi gücü yaramazlık
cnm bacağın gecer biran önce inşcnm görülmez kaza işte
kilo almadın demi cnm nasıll kilon
nachtigall canımm geçmiş olsunn nasıl oldu iyimisin şimdi? kilom 73 bir kilo vermişimmm oleeyyy opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?