canıııım çok geçmişolsun inşallah kötü birşey çıkmaz hayatım.gönlünü ferah tut balım,dua edicem sizin için. :teselli:kızlar moralim cok bozuk annemin gögsünde kist varmış yarın genel cerahiye gitcekler bakalımm inş kötü bişey cıkmaz
hadi gözünaydın.inşallah faydasını göreceksin dosbam.yoksa niye versin sana bu meyveyi. boynun için geçmişolsun sıcak havlu kompresi iyi gelebilir hayatım. yemek sonrası tatlı olayı bendede var bende adet olucam bugün yarın bekliyorum. tatlı isteği tavan yaptı. eyvahedigeldismilealtın çileği sonunda buldum :)) aslında kızılayda her yerde bulunabilir ama benim gözüm kesmiyordu...neyse eşim dün bizim semtte bulmuş
kurusunu bekliyordum ama taze meyve şeklinde almış...
tariflere göre çok ekşi diye duymuştum yok o kadar ekşi değil ilk başka yabancı bi lezzet ama yedikçe hoşuma gitmeye başladı... bakalım yardımcı olacak mı bana...
bu arada kızlar aslında kilo almış görünüyordum.56.2 düm. ama bu sabah tartıldım yine eski kilodaydım. kaydirigubbakcemile2
dosbacım eski kiloyu gördüm ama biliyorum ki bu tamamiyle ramazan aldatmacası. ramazandan sonra dikkat etmezsem kesinlikle coşarım biliyorum. tatlısız ramazan olmuyor hayatım kim ne derse desin. kendimi bildim bileli böyle alıştık,sütlü tatlı en hafifi dediğin gibi ondan yesek ne ala ama şerbetliden ona sıra gelmiyor malesef. senin bacak iyileştim diye sana yalan söyliyebilir canım gerçi dr un gerekli kontrolden sonra gereğini dicektir ama ne bileyim aynı sıkıntıyı yaşamanı istemem canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?