elacım ben senin kalorili gıdalar aldığın için veremediğin düşüncesindeyim hayatım.
dün akşam iftarda
kızarmış tavuk baget
1 dilim pide
3-4 çatal patates
4 tatlı kaşığı pilav yedim.
ahanda bende böyle yersem veremem tabi.
dosbacım bende hayır demekte zorlananlardanım heleki biber kızartması favorimdir.
inşallah düzene girerizde ben kendimden pek ümitli değilim açıkçası baklım ne yapıcaz. 4 tatlı kaşığı pilavda oğlumda arta kalandı öylelikle yedim. tatlı kaşığıyla yiyorda mamalarını. :))) kaydirigubbakcemile5
green canım destek olabildiysem ne mutlu bana. ne yalan söyliyim 1 kilo fena olmuş ama diyoruz ya ramazan sonrası diye bakalım o zaman ne yapacağız. hadi hayırlısı sıkma canını olan olmuş artık.kilonu kaydettim canım. opuyorumnanaktan
greencim o yüzden çok dikkat etmemiz gerekiyor ama yapmıyoruz malesef. düzene girmemiz lazım ramazan sonrası iyi oluruz diye ümid ediyorum. :uhm:
dosbacım,bize küçük kaşık kar etmez hayatım. onu yemeği kafaya koyunca insan inan yorulmuyor.
yarın bol bol uyuyun oh ne güzel. iyi uykular size. mirmirmirmir
bu akşam birsürüütüm var bitirmek zorundayım.cumartesi misafir alıcam.bu arada dosbacım senin tarifini yaptım geçen hafta ne yalan söyliyim süper oldu. zaten sadece güveç ve 3 renkli börek yetti diğerleri olmasada olurmuş. kaydirigubbakcemile3
greencim o yüzden çok dikkat etmemiz gerekiyor ama yapmıyoruz malesef. düzene girmemiz lazım ramazan sonrası iyi oluruz diye ümid ediyorum. :uhm:
dosbacım,bize küçük kaşık kar etmez hayatım. onu yemeği kafaya koyunca insan inan yorulmuyor.
yarın bol bol uyuyun oh ne güzel. iyi uykular size. mirmirmirmir
bu akşam birsürüütüm var bitirmek zorundayım.cumartesi misafir alıcam.bu arada dosbacım senin tarifini yaptım geçen hafta ne yalan söyliyim süper oldu. zaten sadece güveç ve 3 renkli börek yetti diğerleri olmasada olurmuş. kaydirigubbakcemile3
Herkese merhabalar şekerlerim ben memleketteyim dün geldik feci bir yolculuktu üniversite kayıtları başlamış o yüzden konyadan otobüs bulamadık tam 3 saat otogarda oturduk mahvoldum resmen kızımda rezil oldu.
Akşamda iftara davetliydik ben
1 kase çorba
3 tane sarma ve 1 kase komposto
1adette lokma tatlısı onuda zorla yedim
birazdanda kahvaltı yapacaz kızımla
kilomuda söyleyeyim dün sabah gelirken tartılmıştım burdada tartıldım 64.9 um
herkese günaydın
inşallah iyisinizdir.bende iyiyim çok şükür.
kilo bildirmeyen nur ve aslı var inşallah zamanında gelirler.
nurda umarım greenin düştüğü hataya düşüp izinliyim diye bildirimde bulunmama yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?