• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Peki güne kocaman bir günaydınla başlayayım!a.s.

Bugün sahurda bir dilim ekmek kadar pide 2 dilim kavun,çok az tavda yumurta yapmıştım eşime ondan aldım ve çok az da peynir ve çay şeklinde geçiştirdim. Bol su içmeye özen gösteriyorum. Kilo almıyorum şükür ama maalesef veremiyorum da bu aralar. Bayramdan sonra spor düşünüyorum kızlar...

günaydııııınnnnn opuyorumnanaktan
herkesin keyfi yerinde maşallahhh a.s.a.s.
gece yatmadan canım dondurma istedi bende bir top kadar yedim kaydirigubbakcemile3 ara yapmamıştım zaten bozdum sayılmaz :utangac:
sahur: bir dilim kadar pide, bir k.k. peynir, salatalık domates, iki köfte kadar dalyan köfte, iki dilim kavun iki incir
sabah bir saat yürüyüş bir saat egzersizkaydirigubbakcemile2 çok susadımmmm çook :sinifsinif:

gece yatmadan canım dondurma istedi bende bir top kadar yedim kaydirigubbakcemile3 ara yapmamıştım zaten bozdum sayılmaz :utangac:
sahur: bir dilim kadar pide, bir k.k. peynir, salatalık domates, iki köfte kadar dalyan köfte, iki dilim kavun iki incir
sabah bir saat yürüyüş bir saat egzersizkaydirigubbakcemile2 çok susadımmmm çook :sinifsinif:

Canım oruçlu musun?

nurcum gezdim geldim canım...darısı hepinizin başına :)) ama benim gibi çok yemeyin :))
adcım,greencim hoşbuldum
adcım kızmadığınıza sevindim... işlerimi hallettim gibi ama sadece 1 saat uyuyabildim :(( evet akşama yemek derdim yok...hem akşam sanırım balık lokantasına gidiomuşuz yani işim kolay gibi görünüyor...
green canım hep ii ol...moralini yüksek tut...önemli olan sıkıntıya geldiği anda sabretmek yoksa bizden ve sağlığımızdan daha çok şey gidiyor... inş. en kısa zamanda herşey yoluna girer

eveeettt bi tek ütüm kaldı...reglim bitmeden yapayım yoksa oruçlu hiç çekilmio :))

dünyalı tebrikler canım :)) ahh bi de ben yapabilsem şu spor olayını...

gece sahurumu diyet şekilde yaptım
sabah kalktığımda 1 lt su içtim
1 erik yedim
biraz öncede 1 yeşil çay içtim
eee yoldan geldim yeşil çayla şu ödemleri atmam lazım

nurcum gezdim geldim canım...darısı hepinizin başına :)) ama benim gibi çok yemeyin :))
adcım,greencim hoşbuldum
adcım kızmadığınıza sevindim... işlerimi hallettim gibi ama sadece 1 saat uyuyabildim :(( evet akşama yemek derdim yok...hem akşam sanırım balık lokantasına gidiomuşuz yani işim kolay gibi görünüyor...
green canım hep ii ol...moralini yüksek tut...önemli olan sıkıntıya geldiği anda sabretmek yoksa bizden ve sağlığımızdan daha çok şey gidiyor... inş. en kısa zamanda herşey yoluna girer

eveeettt bi tek ütüm kaldı...reglim bitmeden yapayım yoksa oruçlu hiç çekilmio :))

Sağol canım, bende iyi olmaya çalışıyorum. Rabbim hepimizin yüzüne gülsün, hepimizi sevindirsin İnşallah. Bu arada bende de ütü var ve oruçluyum, sanırım iftardan sonra tv karşısında yapıcam...

iyi akşamlar kızlar bugün benim doğum günümmmmm hihoyyyt bugün kendime izin verdim annem pasta almış yiycem valla ama son kaçamağım olacak çünkü seneye de tombik girmek istemiyorum doğum günüme aklinialirimsmile

Canım oruçlu musun?
evet adet dönemim bitti bir kaç gündür tutuyorum ;) tek sorun susuzluktan devamlı uyumak istemem :D

1 erik yedim
canımm çok güzel beslenmişsin sporuda ramazandan sonra yaparsın (:

iyi akşamlar kızlar bugün benim doğum günümmmmm hihoyyyt bugün kendime izin verdim annem pasta almış yiycem valla ama son kaçamağım olacak çünkü seneye de tombik girmek istemiyorum doğum günüme aklinialirimsmile
iyiki doğduuunn bahaaaarr iyiki doğduuun iyiki doğduuunnn zayıf yıllaar sanaaaa kaydirigubbakcemile3a.s.a.s. amaaan ye gitsin pastayııı ne üzcen kendini diet yapcan die bugün, biraz ye ama pastadan lülülülülülü seneyee zaten gidecek kilolar felannn hooop ye gitsinn kaydirigubbakcemile3

iftarda yediklerim: bir kepçe çorba, iki kaşık taze fasulye, küçük kase cacık, bezelyeli börek ( börek dediysek öyle kocaman değil canım en fazla bir dilim ekmek kadar yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3) 3 tane üzüm, iki çatak kavun
kaç gündür süt içmiyorum bu gece süt içerim yatarken kaydirigubbakcemile4 annemde kahve yaparım dondurma yerirz yanında dio:utangac: bilmiyorum ki ne yapsam bi top yersem bi bardak süt kadar kalorisi olurmu?
kızlar siz gelip mesajımı okuyana kadar malesef ben kahvemi içip bir top dondurmamı yedim bilee :) iki saat sonrada iki incir yiyeceğim ,) sütüde başka bi gün içerim ;)

Son düzenleme:

Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun, İnşallah her şey ömrünce umduğun ve dilediğin gibi gider.

evet adet dönemim bitti bir kaç gündür tutuyorum ;) tek sorun susuzluktan devamlı uyumak istemem :D

;)

Arkadaşım oruçlu oruçlu nasıl başarıyorsun bu sıcakta spor yapmayı. Valla tebrikler...

iyiki doğdun cnm nice yıllara

Kızlar, biraz rahatsızım, gelemiyorum, kusura bakmayın. Umarım herkes iyidir.
geçmmiş olsun cnmm neyin var özledikk

afiyet olsun cnm dondurma masum olmuşş 1top
cnm ne güzel yürüyosun benim ne vaktim var nede imkanım var kızımla imkansız akşam anca o zamanda ben yorgun oluyorumm

adcım,greencim hoşbuldum

cnm hoşgeldinn yemeğe gidecekmişsin balıkla fazl kaçırmazsın cnm iyi olmuşş balıkk
ütümüüüüü ay benimdee yığıldıı ama yapamıyom sıcaktaa çok zorr bu akşam halledeceğim inş

1 erik yedim
afiyet olsuncnmm yeşil cay bende uzun zamandır içmiyorum başlayayım buğünn
şişgünlik var regledönemimdeyimm ondan sanırmmm
eyvahedigeldismile

bana gelince pazartesi misafirlerimi atlattım yorucu ama güzel bir gündüü çok yemedim bişeyy
dündee sabah temizlik yaptım arkdaşlar geldi akşama kadar oturdular yorgunluğumm 2 katlandı çok yorgundumm uykumm vardı eşim geldi kızı bırakıyım uyuyayım dedim o benden önce uyudu yine ben kaldımmm gecede yine gecoldu sabah 7de ayakta çok yorgunummmmm
dün neler yedimm
sabah hatırlamıyomm
öğlen 1dilim börek
akşam 2kaşık pilav,dolma sarmaa,tavuklu püre

günaydıııınnnn a.s.
güzel bi gün olsun inş.

elacım çok olmamış afiyet olsun...

bana gelince dün akşam 1kase çorba
1 alabalık kavurma (çok güzeldi)
salata bol yeşillik
üzerinede 2-3 tane minik lokma tatlısı... hergünkine bakarak hafifti :))
minicikte pide yedim
ortam güzeldi...
uzun zamandır evde yemek yapmıyorum :)) bugün diyete uygun bişeyler hazırlayayım

bu arada kızlar diyetisyen menüme altın çilek ekledi... kahvaltıdan 10dk önce 6-7 adet altınçilek 2 bardak su yazdı...
daha alamadım ama bugün akşam üzeri çıkıp almayı düşünüyorum biraz buruk bi tadı varmış bakalım zayıflamaya yardımcı mı??

canlar günaydın.

inşallah herkes iyidir ve herşey yolundadır. bende iyiyim çok şükür sıkıntı yok ama bayram öncesi yoğunluğum var bayrama kadar bütün işlerimi halletmem elimde iş biriktirmemem gerekiyor,biliyorsunuz ki bayram sonrası nasipse tatildeyim. ben yokken sıkıntı yaşansın istemiyorum.

birkaç gündür oruç tutmuyorum,bu sene çok boşladım.bugünde oruçlu değilim.
inşallah yarından itibaren bitesiye kadar tutarım. buralardayım öptüm.

iyiki doğduuunn bahaaaarr iyiki doğduuun iyiki doğduuunnn zayıf yıllaar sanaaaa kaydirigubbakcemile3a.s.a.s. amaaan ye gitsin pastayııı ne üzcen kendini diet yapcan die bugün, biraz ye ama pastadan lülülülülülü seneyee zaten gidecek kilolar felannn hooop ye gitsinn kaydirigubbakcemile3

Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun, İnşallah her şey ömrünce umduğun ve dilediğin gibi gider.

baharcım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara...herşey gönlünce olsun

iyiki doğdun cnm nice yıllara

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar çok saolun a.s.

herkese günaydınnn dün pastamdan doğru düzgün yiyemedim nedense midem bulandı biraz uzandım uyuyakalmışım sabah yedim o yüzden bir dilim pasta :(

günaydın adcim takımımıza gelmişsin ne kadar mutlu oldum canım iyiyiz yarı uykulu yarı uyanık dolaşıyorum ramazan olunca bir türlü dinç olamadım canım sende iyisin inşallah merak etme kilo verememe durumu bizdede var ben ramazan sonrasından umutluyum şimdi zaten hepimizde bir rehavet hali toparlamaya çalışsakta olmuyor ne spor yapılıyor ne diyet ama ramazan sonrası bomba gibi dönücez inşallah çok öpüyorum canım.

bu arada kızlar diyetisyen menüme altın çilek ekledi... kahvaltıdan 10dk önce 6-7 adet altınçilek 2 bardak su yazdı...
daha alamadım ama bugün akşam üzeri çıkıp almayı düşünüyorum biraz buruk bi tadı varmış bakalım zayıflamaya yardımcı mı??
altın çilek sanırımdaha önce duymamıştım. kilo vermende etkili olacaktır diye düşünüyorum,diğer türlü yazmazdı sanırım. bilmiyorumkismile
günaydıııınnnn a.s.
güzel bi gün olsun inş.

elacım çok olmamış afiyet olsun...

bana gelince dün akşam 1kase çorba
1 alabalık kavurma (çok güzeldi)
salata bol yeşillik
üzerinede 2-3 tane minik lokma tatlısı... hergünkine bakarak hafifti :))
minicikte pide yedim
ortam güzeldi...
uzun zamandır evde yemek yapmıyorum :)) bugün diyete uygun bişeyler hazırlayayım
günaydın canım.evet inşallah güzel birgün olur hepimize. akşamki menün güzelmiş hayatım afiyet olsun. alabalık kavurma demişsin,nasıldı biraz anlatırmısın. cokacimcoook
bana gelince pazartesi misafirlerimi atlattım yorucu ama güzel bir gündüü çok yemedim bişeyy
dündee sabah temizlik yaptım arkdaşlar geldi akşama kadar oturdular yorgunluğumm 2 katlandı çok yorgundumm uykumm vardı eşim geldi kızı bırakıyım uyuyayım dedim o benden önce uyudu yine ben kaldımmm gecede yine gecoldu sabah 7de ayakta çok yorgunummmmm
dün neler yedimm
sabah hatırlamıyomm
öğlen 1dilim börek
akşam 2kaşık pilav,dolma sarmaa,tavuklu püre
gözünaydın elacım telaşeyi atlatmışsın. bende daha hafta sonu yorgunluğumu atamadım. dün akşam nasıl uyudum bilmiyorum. mirmirmirmir
Kızlar, biraz rahatsızım, gelemiyorum, kusura bakmayın. Umarım herkes iyidir.
canım geçmişolsun,kısa sürede toparlanmanı dilerim. :teselli:

mutlu yıllar canım,yeni yaşında kpss den istediğin puanı almış bir memur olmanı dilerim.
afiyet ollsun. a.s.

Back