Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende anca fırsat bulupta nete girdimm, nasılsınız güzellerimmm a.s. ben iyiyim keyfimde yerinde sanıyorum ki dietimde yerinde kaydirigubbakcemile3
sahur: iki dilim ekmek, bir k.k. peynir, salatalık domates 15dk sonra bir bardak yeşil çay ve yanında yarım şeftali, 8 tane üzüm kaydirigubbakcemile3
iftar: bir bardak ayran, 5 kaşık sebzeli bulgur pilavı, 2 kaşık tavuklu mantı, 5 üzüm, bir k.k. peynir kaydirigubbakcemile3
ara 2incir
ara bir bardak az şekerli limonata
sabah bir saat yürüyüş ve bir saat egzersiz... iştee böyle geçti bugün... yarın daha güzel bi günde görüşmek dileğiylee.... kaydirigubbakcemile3

günaydıııııııııııınn :teytey: gece en son ben yazmışım sabahta ilk ben yazıyorumm kaydirigubbakcemile3bugün iftarda misafirlerimiz var ve bozmayacağım diye size söz veriyorum :lepi: yediklerimi yazayım belki gece giremem ama yine geç felan gelmeye çalışacağım zemuszemus sahur: bir buçuk dilim kızartılmış ve üzerine krem peynir sürülmüş ekmek, bir k.k. peynir, salatalık domates, bir kaşık tavuklu mantı ve bir kaçtane üzüm, 15 dk sonra 3 çatal tavukgöğsü bol su içtim...
sabah 75 dk yürüyüş... daha yeni girdim eve ayaklarımı dinlendirirken gireyim yazayım foruma dedimkaydirigubbakcemile3 birazdan tatlıyı yapacağım iyiki oruçluyum yoksa azcık tadına bakardımkaydirigubbakcemile3 bugün yürüyüşten sonra yaptığım egzersizleri yapmadım zaten bol koşuşturmalı bir gün olacağı için yürüyüş yeter dedim, artık yarın yaparım zemuszemus sonra görüşürüzz kızlaar

herkese selam
canlar inşallah iyisinizdir. şükür olsunki bende iyiyim. sadece bugün çalışıyor olmanın sıkıntısını yaşıyorum,ama yapacak birşey yok çalışıcaz mecbur.
neyse buralarda olurum öpüyorum.

canım hızına yetişemiyorum.fırsat buldukça burdasın maşallah.sözünü tutacağına eminim hayatım,sen bu konuda benden daha iyisin. yürüyüş de biraz fazlamı olmuş ne ( bi fazlalık bulamadım napiim.)
yediklerin afiyet olsun hayatım,bu akşamki sınavında başarılar çoook çok kolay gelsin.

elacım çocukla hazırlık yapmak gerçekten çok zor,bişekilde yoluna giriyor ama daha fazla yoruluyor insan.birakşam önceden hazırlık yapmak çok iyi oluyor gerçekten. bende öyle yapmaya çalışıyorum. canım inşallah pek kaçırmazsın yemeklerden çoook çok kolay gelsin
Günaydın kızlar, herkese iyi Pazarlar!!!!!!!!!!!! a.s.Nasılsınız hepiniz? Birer ses verin
caanım seninde pazarın iyi geçmiştir umarım.pek sesin çıkmıyor green cim. yazdığımız yazılara yorumda yazmıyorsun.umarım bir sıkıntı yoktur canım.
ramazandan sonra bol bol dinlenirsin aslıcım. öğünlerin güzel olmuş afiyet olsun.

canım,zaten yoğunsun birde yemek telaşesine girmişsin.ama belkide iyi gelmiştir,ders masasından kalkıp yemek yapmak.kimi insana terapi gibidir.inşallah senin içinde öyle olmuştur. bende eskiden karnı yarık yerdim ama ne hikmetse şimdi yiyesim gelmiyor haklısın, insan bir süre yemeyince soğuyor sanırım.canım inşallah bir sonraki randevuna kadar diyetin süper gider ve harika bir moralle kpss ye girip istediğin sonucu elde edersin. bu konuda sana bol şans diliyorum çünkü malum önümüzde bayram var ve buda bol tatlı demek,gerçi bu hepimiz için geçerli sadece sana değil yani. ramazan dediğin tatlıyla, diyet dediğin kaçamakla güzel. (reklamdan çaldım) kaydirigubbakcemile3 ama abartmamak da fayda var tabii. öptüm canım.

unutmadan cumartesi biliyorsunuz iftara misafirim vardı. cuma akşamından sadece dolmabiber ve hoşafımı yaptım,ama dolmayı pişirmedim dolaba koydum cumartesi pişer diye. başka birşey yapacak halimde yoktu açıkçası evi bile temizlemedim.cumartesi saat 17 de başladım yemeklere iftar saatine zor yetiştirdim.eşim olmasaydı imkansızdı. gerçi o geldi diye bende biraz oyalanarak iş yaptım,mecburdumda çünkü oğlum çok huysuzdu. şükürki kendi arkadaşlarımdı gelenler,yabancı değillerdi.ama yinede insan iyisi olsun istiyor.
iftar menüm;
kıymalı tarhana çorbası(annem yeni açtı tarhanayı tazecikdi)
3 tenkli börek
barbunya pilaki
zeytinyağlı dolmabiber
güveç
pilav

herşey tam kararında oldu çok şükür. yemekler fazla bile geldi bir dahakine daha az yaparım diye düşünüyorum. o akşam sadece çorba güveç ve bir kaşık pilav yedim.

bu arada kızlar

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

bugünün anlam ve önemi için hepimizin bildiği bu bilgiyi izninizle yinede paylaşmak istiyorum.

Birinci Dünya Savaşı sonunda imzalanan Mondros Mütarekesi ve Sevr Antlaşmasıyla yurdumuz tamamen elimizden alınıyor, vatanımızda hür olarak yaşama hakkımıza son veriliyordu. Yüzyıllardır üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu topraklar düşmanlara veriliyor, bizim de bunu kabul etmemiz isteniyordu.

Türk milletinin bu durumu kabul etmesi elbette mümkün değildi. 19 Mayıs 1919'da Atatürk'ün Samsun'a çıkmasıyla, lideriyle kucaklaşan Anadolu, Atatürk'ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlattı. Amasya Genelgesi'nin yayınlanmasının ardından Erzurum ve Sivas Kongreleri yapıldı. Daha sonra 27 Aralık 1919'da Ankara'ya gelen Atatürk, 23 Nisan 1920'de TBMM'yi kurdu. Böy-lece hem memleketin yönetimi halkın iradesine verilmiş oluyordu. Hem de Kurtuluş Savaşı'nın merkezi Ankara oluyordu.

TBMM meclisi yaptığı görüşmelerde yurdun durumunu ve kurtuluş çarelerini aradı. "Misak-ı Millî sınırları içinde vatanın bir bütün olduğu ve parçalanamayacağı görüşü"nden hareketle, düşmanla mücadele kararı alındı. Oluşturulan düzenli ordularla savaşa girildi. İlk başarı, Doğu'da Ermeni çetelerine karşı kazanıldı. Daha sonra, Batı cephesinde, Yunanlılarla, I. İnönü ve II. İnönü Savaşları yapıldı. Bu savaşların kazanılmasıyla Yunanlılar'a büyük bir darbe indirilmiş oldu. Bunun üzerine Yunan ordusu yeniden saldırıya geçti. Saldırı üzerine Mustafa Kemal, or-dularına: "Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır. Bu satıh, bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla ıslanmadıkça terk olunamaz." emrini verdi.

Türk askeri, büyük bir azim ve fedakârlıkla bu karara uydu. 23 Ağustos ve 12 Eylül 1921 tarihleri arasında yapılan Sakarya Meydan Muharebesiyle, Türk milleti 1699 Karlofça Antlaşmasından beri ilk defa toprak kazanmaya başlıyordu. Sakarya Savaşı, Türk milletinin savunma durumundan taarruz durumuna geçtiği önemli bir savaş olarak da tarihe geçti. Bu zafer sonunda, TBMM tarafından, Mustafa Kemal'e "gazi" unvanı ve "Mareşal" rütbesi verildi.

Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan Sakarya Savaşı'ndan sonra, büyük bir taarruzla düşmanı tamamen yok etme kararı alındı.

1922 yılı Ağustosuna kadar, hazırlıklar tamamlandı. Güneydeki Türk birlikle-ri, büyük bir gizlilik içinde Batı cephesine kaydmld". İstanbul'daki cephane depolarından silah ve cephane kaçırıldı. İtilaf Devletleri tarafından tahrip edilerek kullanılmaz hâle getirilen toplar onarıldı. Yeni silâhlar satın alındı. Ordumuza taarruz eğitimi yaptırıldı. Bu hazırlıklardan sonra, Gazi Mustafa Kemal'in başkomutan-lığını yaptığı ordumuz, 26 Ağustos 1922'de düşmana saldırdı. Bir saat içinde düşman mevzileri ele geçirildi. 30 Ağustos'ta düşman çember içine alındı. Sağ kalanlar esir alındı. Esirler arasında Yunan Başkomutanı Trikopis'te vardı.

Bu savaş, Atatürk'ün başkomutanlığında yapıldığı için Başkomutanlık
Meydan Muharebesi olarak adlandırıldı.

Büyük Tarruzun başarıyla sonuçlanmasından sonra düşman, İzmir'e kadar takip edildi. 9 Eylül 1922'de İzmir'in kurtarılmasıyla yurdumuz düşmandan temizlenmiş oldu. Hain düşmanın, haksızca ve alçakça işgaline "dur" diyen ve kanımızın son damlasını akıtmadan yurdumuzu bırakmayacağımızı dünyaya ispatlayan bu büyük zaferi her yıl, 30 Ağustos günü, bayram yaparak kutluyoruz.

Ad cim canım benim bu aralar çok sorunlarım oldu. Çok özel problemlerim oldu, çok fırtınalı geçiriyorum ama genelde bişiyler yazmaya çalışıyorum. Hastalanmıştım, neden bilmem hep kilo verirken bu dönemlerde bu dönem hiç de veremedim. aynen 94 te kaldım yani. Yediklerim de misafirler falanla da kaçtı biraz bu aralar. Bugün oruca geri döndüm. Umarım eniden düzene ve aranıza geri döneceğim...

herkese merhabalar sekerler nasılsınız bakalım ben ütü yapıyorum yiğenimi yolladım bugün sabah kahvaltımı yazayım
küçük bir parça ekmek
biraz peynir ve bir tatlı kaşığı vişne reçeli
yanındada çay
şimdide kahve içiyorum yanındada stick çikolataların bitterinden bir tane
kaç gundur tam anlamiyla yazamiyorum telden baglaninca yazmak cok zor oluyor

selaaammmm ben geldim
memleketime gittim ailemi gördüm çok mutlu oldum keyfim yerine geldi
bayramda gidemeyecektik bari iftar yapalım dedik
çok yedim ama kızmayın :))
çnk iftar yemekleri birlikte çoook güzel ve bu güzel anların tadına vardım
cuma günü diyetisyene gittim 68.5 çıktım ve yağı kasa çevirmişim 1 kg kafadan verdim sayıyorum çnk reglinin ilk günü dedi
neyse yani keyfim yerinde tatlı kaçamağı yağtım
bugün eve geldim şimdi de halama iftara gidiyorum
yarında eşimin iş yemeğine eşlik edeceğim
perşembe misafir alayım artık dimi :))
neyse kızlar ben kaçtım yine gelirim hepinizi öpüyorum

Gel yavrum arada özlettin kendini, gözlerim seni aradı hep bugün ben de nerede bu kız diyordum.:sm_confused:

dosbaamm hoşgeldinn özledik senii a.s.
asumancım haklısın canım ramazandan sonra dinlencez inş. kaydirigubbakcemile3 evet ben bile inanamıyorumm bu gece bozmadım sözümü tuttum oleyyyyy:dance::teytey:
yediklerim: iftar: bir kepçe çorba, bir kaşık pirinç pilavı, iki parça dalyan köfte, bir yudum kavun,bir kaçık yoğurt
koşuşturmadan ara felan yapamadım çook yorgunum çoookk ama yarın dinlenmiş olarak uyanırım inş. zemuszemus hepinizi öpüyorum güzellerrr yarın görüşürüzzz

ii geceler kızlar...
yatmışsınız akşam yakalayamamışım

halamda çok kaçırmadım tatlı şerbetli vardı ama ben güllaç tercih ettim belki daha masum olmuştur,dilimi biraz büyüktü (

bu akşamda yemeğe çıkıyorum
cuma misafirim var
ben regl oldum aroç değilim ama beslenmem çok düzensiz şimdi de eşimle yedim ama diyete uygun davrandım hatta az yedim ....çnk sabah olmasada öğlen bişiler atıştırıyorum dileğim bu sadece meyve olsun

hepinize ii geceler sabah görüşürüz

günaydıııınnnn a.s.
sahurdan sonra uyuyamadım kalktım ev işi yaptım :)) artık iyileşiyorum sanırım :))

kızlar günaydın
umarım herkesler iyidir.bende iyiyim.
bugün biraz yoğunluğum var,buralarda olucam ama ancak fırsat bulunca yazabiliirm
hepinizi öpüyorum. a.s.

Hoşgeldin dosbacım ohh gezmiş gelmişin
artık bu kaçamakları ramazandan sonra telafi edersin artık
iyileşmenede çok sevindim kendini iyi hissettiğin sürece mutlaka dahada iyi olacaksın

canım geçmiş olsun,ham psikolojik hemde bedensel açıdan. umarım herşey yoluna girer. yalnız yediklerin kaçsada,kiloda alsanda bizimle paylaşmanı istiyoruz. sonuçta burası diyet topiği,kaçamakları toparlayabilmek adına buradayız. bol paylaşım sanada iyi gelebilir. bildiğim kadarıyla diğer topiklerede yazıyorsun sıkıntını az çok tahmin edebiliyorum canım.
nur merhaba canım. kendi adıma iyiyim sağol,sen nasılsın neler yapıyorsun.
bu arada Allah kavuştursun canım.
canım hoşgeldin. ne iyi ettin.sen bu kadar mutlu olmuşsun hiç kızarmıyız hayatım. mutluluğa herşey serbest. yağlarda gidiyor,valla süper.
iftar trafiğine devam diyorsun yani,hadi bakalım kolay gelsin canım.
aslıcım ramazan sonrası tatile gidince dinlendim dicem.inşallah gidebilirim gerçekten çok ihtiyacım var. gerçi dinlenmeye kimin ihtiyacı yokki. inşallah dinlenebiliriz canım. gerçektende bozmamışsın canım tebrikederim.
güllaç masum olmuş hayatım yani diğerinden daha masum. :)) yoğunsun hayatım dikkat et kendine en azından bacağına,çok yorma kendini. iyileşmesi için zamanı var diye düşünüyorum,çünkü basit birşey değil. reglin hayırlı olsun canım.
günaydıııınnnn a.s.
sahurdan sonra uyuyamadım kalktım ev işi yaptım :)) artık iyileşiyorum sanırım :))

sanada günaydın hayatım,ama sanırım şuanda uyuyorsun. akşama evde değilsiin yemek yapma telaşın yok bol bol dinlen zaten. ev işide bitmiş daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…