uzaktan dünyalı merhaba tatlımm nasılsınn
nurcum cnmm allah kavuştursun benim eşimde gitti yokk yinee bilmem mi elada çok düşkün babasına
çok ağlıoo arkasındann
asumancım çok değil üzme kendiniiii yerimseniben sebze yemişsin işte öyle düşün, sadece biraz yağlı kaydirigubbakcemile3 bugün toparlamışsın eminim ben bunaa olumunekankayizsmiledün iftarda patlıcan ve biber kızartması,2 dilim ekmek,1kepçe tarhana çorbası,1bardak ayran içtim.
biraz fazla olmuş dimi. gerçi yedikten sonra rahatsız oldum zaten. :mymeka:
neyse işten çıkmayı dört gözle bekliyorum,şuan biraz mide bulantısı ve baş ağrısı çekiyorum hafif ama canımı sıkıyor işte.
selam arkadaşlar nasılsınız ben yorgunum bugün yatılı misafirimiz var iftar için yemekleri falan ben yaptım bayadır mutfağa girmiyodum kendi diyet yenmeklerim dışında falan karnıyarık yapayım dedim kızartırken kokusu bile rahatsız etti uzun zamandır yemeyince sanırım artık en sevdiğim yemekler kategorisinden çıkmış farkında olmadan :)))
diyetisyene de gittim bi sonraki randevum baya bi sonra 22 eylülde tatile çıkıyorlarmış sanırım bu biraz kötü oldu ama kendime söz verdim listem dışına çıkmıycam bu süreçte zaten şu 1 haftadır çok dikkat ediyorum inşallah faydasını da görürüm sizin diyet ne alemde kızlar ramazanda kaçamaksız olmuyo sanırım az çok herkeste bu sorun var di mi inşallah kilo almadan atlatırız ramazan ayını da neyse çenem düştü yahu ben kaçr herkese iyi geceler görüşürüz......
günaydınnn
karamanlı cnm görmemişim geçmiş olsun cnmm inş bişey cıkmaz reflü felan mı acaba
benim kiloma gelince 61.400 adet oldum bende şişkinlik var dün daaha az cıkıyodumm su cok içtimm ama onun etkisi olabilir cok az yedim çünküü
karamanli geçmiş olsun canım...
günaydıııınnn herkeseeee kocak dolusu öpücükleeeeeeeeeeeerropuyorumnanaktan
dün akşam giremedimtmm istesersem girebiliridm ama canım dikiş dikek istedi kendime çook güzel bi elbise giktim kaydirigubbakcemile3 özlemişim dikiş dikmeyi yaa kaydirigubbakcemile3
dün akşam dieti bozcak bi hareket yapmadım güzeldi yanikaydirigubbakcemile3
bugün sabah erkenden kalkıp 1 saat yürüyüş ve bir saat egzersiz yaptımm zemuszemus sabah kalkarken nefret ediyorum böyle yaşamak zorunda olduğum için die söylene söylene kalkıyorum sonrada dışarı çıkınca hava serin serin esiyor oh be iyi ki kalkmışım diorumdur biraz daha yapiim o kadar çıkmışım diye die yapıyorum sporuuu ama artık sabah annem kaldırcak yoksa ben zor kalkıyorum kaydirigubbakcemile3
şimdi kahvaltı yapcam yiyeceklerimi yaziim: bir dilim kepekli ekmek, bir yumurta, salatalık domatees
kiloooooooooooooommmm 74 opuyorumnanaktan çok güzeel bu hafta 1,5 kilo verdimm hihoyyyt artık hiç kaçamak felan yapmak yookk çook mutluyum hedefine ulaşmama az kaldııı :lepi: hepinizi öpüyorumm görüşürüzzz
sagol canim insallah sen nasilsin diyet iyi gidiyor
inşallah canım emek verdik o kadar karşılığını da almayı nasip eder inşallah Rabbim stres yapmıyorum ama bunaldıkça da etrafta oflayıp poflayarak geziyorum hiç çekilmiyo asık suratlı halim :))
şişkinlik konusuna gelince bakalım yarın tartıda nasıl çıkıcam merak ediyorum umarım gitmiştir tüm şişlikler yeşil çay içmeyi unutmuşum hemen yemekten sonra içmem gerekiodu şimdi telafi ediyorum elimde yeşil çay fincanım karşımda KK ee daha ne olsun :))
çok geçmiş olsun cnm inşallah ciddi bi sorun çıkmaz
baharcım canım misafir varken zor oluyo dikkat etmek akannehir bizde bile misafir varken yemekleri ben yapmadığım halde yine dayanamıyorum yiyorumm kaydirigubbakcemile3 doktorda tatil yapsın azcık canımmm sen kendine dikkar edersiin hem doktorunda böyle düşünüyordur eminim yerimseniben
sagol canim insallah sen nasilsin diyet iyi gidiyor
slmm
buğün cok yoğundumm sabah kalktık kahvaltı yapmadan carşıya gittik alıcakları aldık malum yarın iftara misafir varr menüde ufak değişiklikler olduu tatlımı yaptımm yarına yapcak fazla bieşey kalmadıı
sabahtan temizlik öğlen sonu yemekler ay ne zor cocuklaa ben topluyom o cıkartıyooo dağıtıyoo
yediklerime gelince
sabah börek yedimm kıymalıı(( 4 küçük parcaa
öğlen yokk
akşam 5kaşık hazır mantıı
yarın giremiyebilirimm
baharcımmm inşş güzel olur sınav emeklerin boşa gitmez bende gircektimm sınav başvuru tarihini kaçırmışım izindeydikkk kısmett misafir konusuna gelince evt zor cnmm dayan ama çok az yee 1kaşık felannn cnmseni ben fazla tanımıyorumm bekarmısın evlimii tanışamamıştıkk ben izinnnliydimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?