Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kizlar pc yok o yuzden telden giriyorum yazmak cok zor oluyor bundanda akşam 1kasik pilav 3 kaşık patates yemegi yedim
esim bugun arabistana gitti kizim yarim saat agladi babasinin arkasindan sonrada kucagimda uyudu kaldi...

uzaktan dünyalı merhaba tatlımm nasılsınn
nurcum cnmm allah kavuştursun benim eşimde gitti yokk yinee bilmem mi elada çok düşkün babasına
çok ağlıoo arkasındann

esim normalde elektronik ve haberlesme muhendisi ama ozel bi sirkette satis mudurlugu yapiyor o yuzden genelde gezici

günaydın kızlar.umarım herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür. bugün iftara misafirlerim geliyor. iş çıkışı apar topar eve gidip yemekle uğraşacağım,inşallah yetiştiririm. bugün saat 3 gibi çıkıcam. alacaklarımı aldıktan sonra 4.30 da evde olsm 2 saat yeter inşallah. neyse buralarda olacağım.biraz işleri toparlayayım.

dün iftarda patlıcan ve biber kızartması,2 dilim ekmek,1kepçe tarhana çorbası,1bardak ayran içtim.
biraz fazla olmuş dimi. gerçi yedikten sonra rahatsız oldum zaten. :mymeka:
neyse işten çıkmayı dört gözle bekliyorum,şuan biraz mide bulantısı ve baş ağrısı çekiyorum hafif ama canımı sıkıyor işte.

selam arkadaşlar nasılsınız ben yorgunum bugün yatılı misafirimiz var iftar için yemekleri falan ben yaptım bayadır mutfağa girmiyodum kendi diyet yenmeklerim dışında falan karnıyarık yapayım dedim kızartırken kokusu bile rahatsız etti uzun zamandır yemeyince sanırım artık en sevdiğim yemekler kategorisinden çıkmış farkında olmadan :)))
diyetisyene de gittim bi sonraki randevum baya bi sonra 22 eylülde tatile çıkıyorlarmış sanırım bu biraz kötü oldu ama kendime söz verdim listem dışına çıkmıycam bu süreçte zaten şu 1 haftadır çok dikkat ediyorum inşallah faydasını da görürüm sizin diyet ne alemde kızlar ramazanda kaçamaksız olmuyo sanırım az çok herkeste bu sorun var di mi inşallah kilo almadan atlatırız ramazan ayını da neyse çenem düştü yahu ben kaçr herkese iyi geceler görüşürüz......

uzaktan dünyalı merhaba tatlımm nasılsınn
nurcum cnmm allah kavuştursun benim eşimde gitti yokk yinee bilmem mi elada çok düşkün babasına
çok ağlıoo arkasındann

merhabalar eminecim iyiyim çok teşekkürler sadece yorgunum uyumak istiyorum kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın? vee arkadaşlarr herkesin keyfi yerindedir umarım
bugün yediklerim: sabah, bir su bardağı süt, iki dilim bayat ekmek, bir k.k. peynir, domates salatalık,
akşam: 6-7 kaşık sebzeli bulgur pilavı, bir bardak ayran, iki porsiyon meyva...
ara: çay keyfi yaparken bir tanecik gofret
bugün güzeldi bencee, bir bardak yeşil çayda içtim kaydirigubbakcemile3 sabah bir saat yürüyüş, bir saat egzersiz yaptımmkaydirigubbakcemile2

asumancım çok değil üzme kendiniiii yerimseniben sebze yemişsin işte öyle düşün, sadece biraz yağlı kaydirigubbakcemile3 bugün toparlamışsın eminim ben bunaa olumunekankayizsmile

baharcım canım misafir varken zor oluyo dikkat etmek akannehir bizde bile misafir varken yemekleri ben yapmadığım halde yine dayanamıyorum yiyorumm kaydirigubbakcemile3 doktorda tatil yapsın azcık canımmm sen kendine dikkar edersiin hem doktorunda böyle düşünüyordur eminim yerimseniben

öncelikle herkese günaydin
hepinize ayri ayri tesekkür ederim kizlar insalah ciddi birsey yoktur sali belli olacak

sagol canim insallah sen nasilsin diyet iyi gidiyor

ister istemez kaçıyo canım misafir varken ben de ayrı bi yemek yiyeyim kusura bakmayın demek olmuyo hele de ramazanda herkes ortak sofraya oturmuşken bi tane karnıyarık yedim çok az da pilav tabi patlıcanı kızartarak yaptığım için epey bi kalorisi vardır yemeğin ama olan oldu napim önümdeki günlere bakıp dengeliycem doktora gidene kadar listeme tam uymam lazım ki artık şu 7 li rakamlardan kurtulmaya da az kalmış olsun artık 6 lı rakamları görmek için sabırsızlanıyorum aklinialirimsmile

sagol canim insallah sen nasilsin diyet iyi gidiyor

teşekkürler canım ben de sınava hazırlık dışındaki stresimi saymazsak iyiyim çok şükür diyet de iyi gidiyo ramazandan dolayı ufak tefek kaçamaklar olsa da

slmm
buğün cok yoğundumm sabah kalktık kahvaltı yapmadan carşıya gittik alıcakları aldık malum yarın iftara misafir varr menüde ufak değişiklikler olduu tatlımı yaptımm yarına yapcak fazla bieşey kalmadıı
sabahtan temizlik öğlen sonu yemekler ay ne zor cocuklaa ben topluyom o cıkartıyooo dağıtıyoo
yediklerime gelince
sabah börek yedimm kıymalıı (( 4 küçük parcaa
öğlen yokk
akşam 5kaşık hazır mantıı
yarın giremiyebilirimm
baharcımmm inşş güzel olur sınav emeklerin boşa gitmez bende gircektimm sınav başvuru tarihini kaçırmışım izindeydikkk kısmett misafir konusuna gelince evt zor cnmm dayan ama çok az yee 1kaşık felannn cnmseni ben fazla tanımıyorumm bekarmısın evlimii tanışamamıştıkk ben izinnnliydimm

Allah kolaylık versin canım bebekle birlikte ev işleri zor oluyordur ramazan hiç birimize yaramadı mutlaka misafirler ya da misafirliğe gitmeler oluyor ister istemez de kaçırıyoruz inşallah ramazandan sonra daha da güzel şekilde devam ederiz..
haklısın canım tanışamamıştık ben bahar yarışmaya ankaradan katılıyorum :))) haritacıyım yalnız şu anda işimi yapmıyorum evdeyim bi süredir aynı zamanda açıköğretim işletme 4.sınıf öğrencisiyim artık 6 ay kadardır da kpss ye hazırlanıyorum bir yandan da aöf dersleri çok yorucu geçti bu dönem bekarım ve 23 yaşındayım :)) sınavı atlatayım eskisi gibi sık girerim zaten bol bol muhabbet edecek ve birbirimizi tanıyacak zamanımız olur arkadaşım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…