günaydııııınnnnn opuyorumnanaktan
herkesin keyfi yerinde maşallahhh a.s.a.s.
gece yatmadan canım dondurma istedi bende bir top kadar yedim kaydirigubbakcemile3 ara yapmamıştım zaten bozdum sayılmaz
sahur: bir dilim kadar pide, bir k.k. peynir, salatalık domates, iki köfte kadar dalyan köfte, iki dilim kavun iki incir
sabah bir saat yürüyüş bir saat egzersizkaydirigubbakcemile2 çok susadımmmm çook :sinifsinif:
nurcum gezdim geldim canım...darısı hepinizin başına :)) ama benim gibi çok yemeyin :))
adcım,greencim hoşbuldum
adcım kızmadığınıza sevindim... işlerimi hallettim gibi ama sadece 1 saat uyuyabildim( evet akşama yemek derdim yok...hem akşam sanırım balık lokantasına gidiomuşuz yani işim kolay gibi görünüyor...
green canım hep ii ol...moralini yüksek tut...önemli olan sıkıntıya geldiği anda sabretmek yoksa bizden ve sağlığımızdan daha çok şey gidiyor... inş. en kısa zamanda herşey yoluna girer
eveeettt bi tek ütüm kaldı...reglim bitmeden yapayım yoksa oruçlu hiç çekilmio :))
evet adet dönemim bitti bir kaç gündür tutuyorumCanım oruçlu musun?
canımm çok güzel beslenmişsin sporuda ramazandan sonra yaparsındünyalı tebrikler canım :)) ahh bi de ben yapabilsem şu spor olayını...
gece sahurumu diyet şekilde yaptım
sabah kalktığımda 1 lt su içtim
1 erik yedim
biraz öncede 1 yeşil çay içtim
eee yoldan geldim yeşil çayla şu ödemleri atmam lazım
iyiki doğduuunn bahaaaarr iyiki doğduuun iyiki doğduuunnn zayıf yıllaar sanaaaa kaydirigubbakcemile3a.s.a.s. amaaan ye gitsin pastayııı ne üzcen kendini diet yapcan die bugün, biraz ye ama pastadan lülülülülülü seneyee zaten gidecek kilolar felannn hooop ye gitsinn kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar kızlar bugün benim doğum günümmmmm hihoyyyt bugün kendime izin verdim annem pasta almış yiycem valla ama son kaçamağım olacak çünkü seneye de tombik girmek istemiyorum doğum günüme aklinialirimsmile
iyi akşamlar kızlar bugün benim doğum günümmmmm hihoyyyt bugün kendime izin verdim annem pasta almış yiycem valla ama son kaçamağım olacak çünkü seneye de tombik girmek istemiyorum doğum günüme aklinialirimsmile
evet adet dönemim bitti bir kaç gündür tutuyorumtek sorun susuzluktan devamlı uyumak istemem
iyiki doğdun cnm nice yıllaraiyi akşamlar kızlar bugün benim doğum günümmmmm hihoyyyt bugün kendime izin verdim annem pasta almış yiycem valla ama son kaçamağım olacak çünkü seneye de tombik girmek istemiyorum doğum günüme aklinialirimsmile
geçmmiş olsun cnmm neyin var özledikkKızlar, biraz rahatsızım, gelemiyorum, kusura bakmayın. Umarım herkes iyidir.
afiyet olsun cnm dondurma masum olmuşş 1topgünaydııııınnnnn opuyorumnanaktan
herkesin keyfi yerinde maşallahhh a.s.a.s.
gece yatmadan canım dondurma istedi bende bir top kadar yedim kaydirigubbakcemile3 ara yapmamıştım zaten bozdum sayılmaz
sahur: bir dilim kadar pide, bir k.k. peynir, salatalık domates, iki köfte kadar dalyan köfte, iki dilim kavun iki incir
sabah bir saat yürüyüş bir saat egzersizkaydirigubbakcemile2 çok susadımmmm çook :sinifsinif:
cnm hoşgeldinn yemeğe gidecekmişsin balıkla fazl kaçırmazsın cnm iyi olmuşş balıkknurcum gezdim geldim canım...darısı hepinizin başına :)) ama benim gibi çok yemeyin :))
adcım,greencim hoşbuldum
adcım kızmadığınıza sevindim... işlerimi hallettim gibi ama sadece 1 saat uyuyabildim( evet akşama yemek derdim yok...hem akşam sanırım balık lokantasına gidiomuşuz yani işim kolay gibi görünüyor...
green canım hep ii ol...moralini yüksek tut...önemli olan sıkıntıya geldiği anda sabretmek yoksa bizden ve sağlığımızdan daha çok şey gidiyor... inş. en kısa zamanda herşey yoluna girer
eveeettt bi tek ütüm kaldı...reglim bitmeden yapayım yoksa oruçlu hiç çekilmio :))
afiyet olsuncnmm yeşil cay bende uzun zamandır içmiyorum başlayayım buğünndünyalı tebrikler canım :)) ahh bi de ben yapabilsem şu spor olayını...
gece sahurumu diyet şekilde yaptım
sabah kalktığımda 1 lt su içtim
1 erik yedim
biraz öncede 1 yeşil çay içtim
eee yoldan geldim yeşil çayla şu ödemleri atmam lazım
iyiki doğduuunn bahaaaarr iyiki doğduuun iyiki doğduuunnn zayıf yıllaar sanaaaa kaydirigubbakcemile3a.s.a.s. amaaan ye gitsin pastayııı ne üzcen kendini diet yapcan die bugün, biraz ye ama pastadan lülülülülülü seneyee zaten gidecek kilolar felannn hooop ye gitsinn kaydirigubbakcemile3
Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun, İnşallah her şey ömrünce umduğun ve dilediğin gibi gider.
baharcım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara...herşey gönlünce olsun
iyiki doğdun cnm nice yıllara
altın çilek sanırımdaha önce duymamıştım. kilo vermende etkili olacaktır diye düşünüyorum,diğer türlü yazmazdı sanırım. bilmiyorumkismilebu arada kızlar diyetisyen menüme altın çilek ekledi... kahvaltıdan 10dk önce 6-7 adet altınçilek 2 bardak su yazdı...
daha alamadım ama bugün akşam üzeri çıkıp almayı düşünüyorum biraz buruk bi tadı varmış bakalım zayıflamaya yardımcı mı??
günaydın canım.evet inşallah güzel birgün olur hepimize. akşamki menün güzelmiş hayatım afiyet olsun. alabalık kavurma demişsin,nasıldı biraz anlatırmısın. cokacimcoookgünaydıııınnnn a.s.
güzel bi gün olsun inş.
elacım çok olmamış afiyet olsun...
bana gelince dün akşam 1kase çorba
1 alabalık kavurma (çok güzeldi)
salata bol yeşillik
üzerinede 2-3 tane minik lokma tatlısı... hergünkine bakarak hafifti :))
minicikte pide yedim
ortam güzeldi...
uzun zamandır evde yemek yapmıyorum :)) bugün diyete uygun bişeyler hazırlayayım
gözünaydın elacım telaşeyi atlatmışsın. bende daha hafta sonu yorgunluğumu atamadım. dün akşam nasıl uyudum bilmiyorum. mirmirmirmirbana gelince pazartesi misafirlerimi atlattım yorucu ama güzel bir gündüü çok yemedim bişeyy
dündee sabah temizlik yaptım arkdaşlar geldi akşama kadar oturdular yorgunluğumm 2 katlandı çok yorgundumm uykumm vardı eşim geldi kızı bırakıyım uyuyayım dedim o benden önce uyudu yine ben kaldımmm gecede yine gecoldu sabah 7de ayakta çok yorgunummmmm
dün neler yedimm
sabah hatırlamıyomm
öğlen 1dilim börek
akşam 2kaşık pilav,dolma sarmaa,tavuklu püre
canım geçmişolsun,kısa sürede toparlanmanı dilerim. :teselli:Kızlar, biraz rahatsızım, gelemiyorum, kusura bakmayın. Umarım herkes iyidir.
iyi akşamlar kızlar bugün benim doğum günümmmmm hihoyyyt bugün kendime izin verdim annem pasta almış yiycem valla ama son kaçamağım olacak çünkü seneye de tombik girmek istemiyorum doğum günüme aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?