- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
adcım geçmiş olsun (çok şükür geçmş)
canım haftaya alırsın üzülme...bende dün gittiğim kuzenimde alma bizi diye çok ısrar etti salı da halam alacak o da gelmek istemio dizimden dolayı ...benim işlerim hafifledi alacağım 4 aile ve onları da 2li guruplar halinde alacağım
haftasonu eşim benim memleketime gitmek istiyo çnk ben dizimden dolayı bayramda gitmek istemiyorum bu nedenle bayramda eşimin memlektine gitcez...valla çok işime gelecek gibi.
nurcum sana ve kızına geçmiş olsun canım
havalar birden değişti hemen etkileniyo bebişler...
çok öptüm
yeşil çay olayını epeydir ihmal ettim.ramazandan sonra inşallah. anneciğine çekmemen yazık olmuş,benimde anneme çekmem yazık olmuş. ama aksi olsaydı şuan burda beraber olamazdık.güzel yanı bu diyerek teselli ediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3
anneciğine selam söyle hayatım. iyi geliyorsa valla bende almak isterim. offf zaten ala ala belimi doğrultamadım. ama en azından listeme eklerim. sırada bekler durur.
gözüme takılmadı değil ama malesef bizim yanlışımız burda. lmaz: kimse girmiyor diye girmiyoruz.aslıcım sen her fırsatta gel yaz,anlat,bilgi paylaş.senden sonra hemen gelecek kişi cevap yazacaktır, yoksa oda kimse yok diye yazmıcak. dimi ama. :çok üzgünüm:
canım tekrar geçmişolsun.fırsatın olursa kızınla beraber sende dinlenmeye çalış hayatım.Herkese merhabalar şekerler bu aralar gelişlerim yine azaldı kızım hasta oldu dün dra falan gittik
onunla birlikte bende hasta oldum
yemelerim iyice azaldı hiçbişey canım istemiyor zorla bişeyler yemeye çalışıyorum
geçti çok şükür dosbacım sağol. valla hayatım senin için hangisi uygunsa ona göre hareket etmende fayda var kesinlikle sağolsun eşinde sana destek her konuda. artık seneye hayırlısı ile farklı olur.selam kızlar
adcım geçmiş olsun (çok şükür geçmş)
canım haftaya alırsın üzülme...bende dün gittiğim kuzenimde alma bizi diye çok ısrar etti salı da halam alacak o da gelmek istemio dizimden dolayı ...benim işlerim hafifledi alacağım 4 aile ve onları da 2li guruplar halinde alacağım
haftasonu eşim benim memleketime gitmek istiyo çnk ben dizimden dolayı bayramda gitmek istemiyorum bu nedenle bayramda eşimin memlektine gitcez...valla çok işime gelecek gibi.
nurcum sana ve kızına geçmiş olsun canım
havalar birden değişti hemen etkileniyo bebişler...
çok öptüm
tamam canım,hiçsıkma kendini,herzaman yanındayız. çok öpüyorum.sağol adcım.bir kafam rahatlasın gelecem kaldığım yerden tam gaz devam edecem.uğrarım yazarım arada.kolay gelsin hepinize.
canım, spor aletleri aslında sıkılaşmada daha çok etkilidir. zayıflama döneminden sonra sarkıkları toplayıp fit bir vücut sağlar. kaydirigubbakcemile3 benimde genel anlamda sıkılaşmaya ihtiyacım var. doğum sonrası toparlanamadım malesef.asumancımm amaan ben öyle aldığımız spor aletlerinin bizi zayıflatacağına pek inanmıyorumm yani şöyle gibi, geceden tontiş yatıp, sabah uyandığımda aynaya baktığımda kendimi zayıf görmemle neredeyse aynı gibikaydirigubbakcemile3 yada çok paran varsa şak diye zayyıflaya bilirsin bu iki fikire göre daha mantıklısı deli gibi hareket etcen işte yürücen koşcan spor yapcan çook sabur lazımm çoookk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya ben hep gelmeye çalışıyorum da bakıyorum en son ben yazmışım hadi yine yazmiim deli gibi diorum sonra yine giriyom iki üç saat sonra felan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama senimi kırcam dahada çok girerim canımm opuyorumnanaktan
eminecim evet çıtır çıtır olcaz bigün hepimizz zemuszemusbayanssulusmile:asigim:
afiyetolsun.yediklerim:
kahvaltım: bir dilim ekmek, bir k.k. peynir, domates salatalık
ara: bir bardak şeyil çay naniknanik
ara bir su bardağı vişne suyu şekersiz
bugün kendimi yorgun hissediyorummafoldumben sabah zor kalktım yürüyüş için anca 45 dk yürüyüş yapabildim sonrada yarım saat masaj... bol su içtim daha şimdi bile iki litre oldu ve iki saatte ev temizliği yaptım bugün ondada biras kalori yakmışımdır canımm :kedi: egzersiz yapmaya gidemedim ama yarın inş. tam süper olacak herşeey, cumada öyle inş. sonradaa kiloma bakarım acaba kaç çıkacakk:uhm:
ethos çok özletme canım
dünyalı canım gayet ii gidiyosun ben bu hafta çok kötüyüm çok kaçamak yaptım ve kilo aldım (
cuma tartının stresi başladı (
sanki bende kaçamak yaptım yaaadünyalı canım gayet ii gidiyosun ben bu hafta çok kötüyüm çok kaçamak yaptım ve kilo aldım (
asumancım bak yine geldimmm kaydirigubbakcemile3 tamam zayıflatmasa sıkı sıkı oluruz o zaman kaydirigubbakcemile2
sanki bende kaçamak yaptım yaaa
ara: iki incir
biraz öncede: bir dilim ekmek ve bir k.k. peynir yedim yanındada kahvee ohaoldumsmile
akşamda bir lahmacun ve bir bardak ayran içcem
gece bişey yemem artık, o zaman toparlamış sayılabilirim....
bhrcım nasılsın hayatım. malum güne az kaldı,neler yaptın.
umarım stresin yoktur dicem ama illaki vardır.dualarım seninle olacak hayatım. :teselli:
ethos çok özletme canım
dünyalı canım gayet ii gidiyosun ben bu hafta çok kötüyüm çok kaçamak yaptım ve kilo aldım (
haklısın hayatım,sen epeydir çalışıyorsun sıkılman normal.ama biraz daha sabır hayatım,inan sabrının mükafatını alacaksın eminim. yürüdüğün yoldaki engelleri aşabilme gücü versin Rabbim sana.evet canım çok az kaldı stres ister istemez var eksiklerim olduğu için telaşım da çok şu 1 aylık zamanda halletmeye çalışıcam inşallah henüz kurs da bitmedi bayram sonrasına da sarkacak nerdeyse sınavdan bi gün önce de ders işletecekler yaaa bi yere kadar insan sabrediyo da bi yerden sonra artık herşey olsun bitsin istiyosun hayırlısı bakalım canım
bir ara kim olduğunu tam hatırlamıyorum,bu şişlik konusunda konuşulmuştu.ayın kadınlar üzerindeki etkisinden bahsedilmişti. farkettinizmi bilmiyorum ama 3-4 gündür dolunay var.acaba etkilenmiş olabilirmiyiz diye düşünüyorum.selam kızlar nasılsınız benim sabah moralim bozuldu tartıda fazla çıktım anlamıyorum nerde hata yapıyorum yaaa bu yıl oruç bile tutmadım kilo vermemi etkilemesin die ama yine veremedim ne anlamı kaldı ki neyse düşünüp daha çok stres yapmayım bi size bakayım dedim napıyosunuz nasılsınız die şimdiden herkese iyi iftarlar afiyet olsun.....
elacım çok bi değişiklik olmamış nikinde,hazır değiştirmişken farklı birşeyler yazsaydın keşke.neyse canım tamam yazarım. kaydirigubbakcemile5merhaba kzıalr ben ela26 nikimde problem cıktıı artık bunu kullanıcamm haberiniz olsun adcımm
yarın bildirimdede adımın değiştiğini yazarsan sevinimm
günaydıııınnnn a.s.
yine uyuyamadım kalktım....aslında o kadar az uyuyorum ki (
bugün çok fazla şişim var ödem oluşmuş uzun zamandır bu problemi yaşamıyordum
demekki akşamları yeşil çay için zaman bulmak lazım
kilom çok çıkıyor kızlar moralim bozuk geçen sene vermiştim bu sene alıyor gibiyim yarın tartılacam ( bakalım hayırlısı
sizler nasılsınız
günaydın tatlımm :)) evet türk kahvesi bizde bazen içiyoz annemlee bankondan şehri seyrede seyredee zemuszemushoşgelddiiiinn.. bak bende seni karşıladım ama. kaydirigubbakcemile3
afiyetolsun aslıcım. bu arada kahve demişken bugün ne hikmetse canım türk kahvesi çekti eve giderken alayım diyorum. kocişimle karşılıklı iftar sonrası oğlumuda uyutup balkonda bir tavla oynarken kahve iyi gider dimi ama. boshayallersmile
günaydıınn dosbaaa a.s. bende bu aralar çok uyumaya başladım yaamafoldumben sabah çok zorla kalkıyorumm :sinifsinif: verirsin canım üzülmee hem yarısını geçtik artık 15 gün sonra bitceek kilo almasanda yeter vermeye başlarsın ramazandan sonraaa kaydirigubbakcemile5günaydıııınnnn a.s.
yine uyuyamadım kalktım....aslında o kadar az uyuyorum ki (
bugün çok fazla şişim var ödem oluşmuş uzun zamandır bu problemi yaşamıyordum
demekki akşamları yeşil çay için zaman bulmak lazım
kilom çok çıkıyor kızlar moralim bozuk geçen sene vermiştim bu sene alıyor gibiyim yarın tartılacam ( bakalım hayırlısı
sizler nasılsınız