canım,takımda en iradelimiz sendin,bunuda kilolarından kurtularak gösterdin zaten.aldığın kilolarıda atarsın kesinlikle.şimdi senin yerini aslıcım aldı. birgün hafif abartısı olsa ertesi güne dengeliyor. çok iradeli maşallah,inşallah da hep böyle gider.
bende idare etmeye çalışıyorum hayatım. bugünlerde ruhen ve bedenen yıpranmaya müsaitim. ama artık dur dedim. daha iyi olacam inşallah. yoksa en hafif olmaktan heran çıkabilirim.(
canım sana bol huzurlu,sağlıklı,mutluluk anlamında unutamayacağın tatiller diliyorum.darısı başıma. boshayallersmile
adcığım geçmiş olsun hayatım aman kendine dikkat et bende bugün nezle gibiyim şuan bütün vücudum sıcaktan ter içinde
taylor canım iyi tatiller
ethoscuğum diyetisyen gerçekten çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum bende hamilelik döneminde gitmek istiyorum aslında burda doktor ayarlayacaktım ama eşimle konuşup ankarradan bir hastane ve doktor ayarlamak istiyorum bakalım ne yapacam
yaşasın hala birim. taylor bana yetişmişsin bacum. yakında beni geçersin. tabrik ediyorum.alkisalkisalkis
ben geldim kızlar moralim çok bozuk...
mr sonucumu götürdüm dr.a menüsküs demesini bekliyordum ama bacağın bitmiş dedi.. ayyy çok üzüldüm kızlar ...çok zor bi durumdasın dedi kıkırdak yapın bitmiş kemik deforme olmuş...iliklerde hasar var dedi((
ameliyat edeceğiz seni ama düzelme şansı az %60 gibi dedi...
sonra 2. ameliyatı olacaksın dedi ve bu çok yeni dünyada çok masraflı dedi... çok ii sonuç alamazsak 3. ameliyatı yaparız artık yanlardan kemik alıp içine yerleştirecez dedi... ve en yakın zamanda başlayacaz dedi....
çooook üzüldüm yıkıldım resmen çok korkuttunuz dedim korkulacak kadar kötü dedi....
çıktım hemen eşimi aradım burda çok ünlü bi prof. var aslında hepiniz biliyosunuzdur sürekli tv ye çıkıyo...isim vermeyeyim şimdi...
aradık ama haftalarca randevu almak mümkün değil ama eşim yaşımı söleyip çok rica etmiş hemen gelirseniz bakarım dedi atladık gittik...
mr'ıma baktı ve ben yüz ifadesinden anladım ama o kadar moral verdi ki kızlar anlatamam...
29 yaşında bu kadar zor durumda değilsin dedi...gençsin başaracağız inş. dedi... ozon tedavisine başladık yarın akşam 10 da yine gideceğim
kızlar hepinizden dua istiyorum çok zordayım.... o da tedavi sonuç vermezse dedi kök hücremden nakil yapacaklarmış... hem maddi hem manevi kendimi çok güçsüz hissediyorum... nolur dua edin bu ramazan mübarek günlerde çok ihtiyacım var... takımdan şimdilik ayrılmayı düşünmüyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum
kızlar samimi ve içten dilek,dualrınız gözümden bi kaç damla akmasına sebep olsada kendimi çok iyi hissettirdiniz... hepinize çok teşekkür ederim Rabbim hepimizie sağlık afiyet versin ....
bana gelince ilk günden olumlu gelişmeler var...akşam dr. verdiği ozon yağı ve kremini kullandım 1 saat bacak hareketleri var hepsini yaptım ve son 3-4 ayın en iyi uykusunu uyudum ... çok şükür bu çok öenmliymiş.. çnk dün bana ozon uyguladılar dr. ne hissettin ağrın var mı diye sordu bende değişen bişey yok dedim...tabii içimdende 15dk ile nasıl iyileşeceğimi sorusu geçiyordu...dr. biraz düşünceli kalmıştı tepki vermen lazım dedi.. yarın bakalım inş. tepki verirsin dediğinde 1 kremle mi iyileşeceğim demiştim meğer tecrübesine göre bi bildiği varmış...
bugün çok rahatım bakalım akşamda iyi bi seans geçiririm ve şu ameliyat olayından kurtulurum
sanırım uzun süren bi tedavi olcak ama ben razıyım yeterki iyileşeyim ve ameliyat olmayayım
neyse çok sıktım dertlerimle...
Kızlar herkese merhabalar ben hiç iyi değilim kpssden 73 aldım ve atanmam için yeterli değil
hayallerim başka bi bahara kaldı yıkım oldu benim için tamam çalışmamıştım ama geçen yıl dershaneye gitmiştim nasıl becerecem nasıl çalışacam iinanın bilmiyorum dünden beri ağlamaktan kendimi durduramıyorum...
Bana gerizekalı utanılacak insansın diyenlere kendimi kanıtlayacaktım ama yine yapamadım yine beceremedimbu psikolojiyi nasıl atarım üzerimden bilemiyorum...
geçmişe bakamadım ama son sayfada okuduklarım beni çok üzdü dosbacım cenım benim inş sağlıkla atlatacaksın bu durumu allahım acil şifalar versin canım benim
selam kızlar esım gıdıyor artık persembe yolcu o yuzdrn gıremıyorum pek sureklk dısarıdayız 6 ay yok çünkü benımde cıyet ıyıce bozuldu kılo bile aldım hersey kötü anlaşıldığı gıbı zdcım pek gıremıyorum sebep bu bılgın olsun yarın yıne mısafır var offf offf bu arada gecmış olsun ad dıkkst et bence dr mutlaka gıt öptüm kızlar
canım çok geçmiş olsun ve ben bu mesajı yeni gördüm kusura bakmaben geldim kızlar moralim çok bozuk...
mr sonucumu götürdüm dr.a menüsküs demesini bekliyordum ama bacağın bitmiş dedi.. ayyy çok üzüldüm kızlar ...çok zor bi durumdasın dedi kıkırdak yapın bitmiş kemik deforme olmuş...iliklerde hasar var dedi((
ameliyat edeceğiz seni ama düzelme şansı az %60 gibi dedi...
sonra 2. ameliyatı olacaksın dedi ve bu çok yeni dünyada çok masraflı dedi... çok ii sonuç alamazsak 3. ameliyatı yaparız artık yanlardan kemik alıp içine yerleştirecez dedi... ve en yakın zamanda başlayacaz dedi....
çooook üzüldüm yıkıldım resmen çok korkuttunuz dedim korkulacak kadar kötü dedi....
çıktım hemen eşimi aradım burda çok ünlü bi prof. var aslında hepiniz biliyosunuzdur sürekli tv ye çıkıyo...isim vermeyeyim şimdi...
aradık ama haftalarca randevu almak mümkün değil ama eşim yaşımı söleyip çok rica etmiş hemen gelirseniz bakarım dedi atladık gittik...
mr'ıma baktı ve ben yüz ifadesinden anladım ama o kadar moral verdi ki kızlar anlatamam...
29 yaşında bu kadar zor durumda değilsin dedi...gençsin başaracağız inş. dedi... ozon tedavisine başladık yarın akşam 10 da yine gideceğim
kızlar hepinizden dua istiyorum çok zordayım.... o da tedavi sonuç vermezse dedi kök hücremden nakil yapacaklarmış... hem maddi hem manevi kendimi çok güçsüz hissediyorum... nolur dua edin bu ramazan mübarek günlerde çok ihtiyacım var... takımdan şimdilik ayrılmayı düşünmüyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum
günaydin kizlar
burda hava yine kötü offff siz sicaktan biz soguktan biktik dünyanin düzeni bozuldu
günaydın arkadaşlar dünkü yorgunluğum halen gitmedii uyumak istiyorum aslında ama yorgunluktan uyuyamadım.
dosbacığım bugün kardeşim sizin diyetisyene başlayacak benim içinde konuşacak eğer kabul ederse telefonda irtibata geçeceğiz inşallah kabul eder diye dua ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?