• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcim izinli olmak istemiyorum sakincasi yoksa cunku iyice kopuyorum diyetten ayrica diyeti bozdum diye yazmiyor degilim firsatim olmuyor yarin gidiyor esim gerci ksrdesim geldi bu seferde o da yer surekli offff offff diyetisyenlede gorusemedim daha zaten bi yandan da gitmesem mi diyorum sunu ye bunu ye deyince bende ters teperse diye korkuyorum kafam karisik anlasildigi gibi oglusda usutmus biraz kendimi veremiyorum hic biseye.neyse arada girecegim yine motive olmam gerek.65olmam gerek okul baslayana kadaf esas su gobek gitmeli

canlarım merhaba.inşallah herkes iyidir,bende iyiim.bilgisayarım arızalı tamirde hala gelmedi.diğer masadaki pc den yazıyorum. onunda mouse si oynak.bu yazıyı yazmak için nasıl mücadele veriyorum anlatamam. ayrıca koridora dönük bu pc, herkes görür diye topiği açamıyorum. hazır kimsede yokken gelip yazayım istedim. kendi pc m gelince gelirim daha rahat amıa beni şimdilik mazur görün.kardeş takımada uğrayıp onlarada yazmaya çalışırım. gıcık oldum bu pc ye.başım döndü yazarken.
çok öpüyorum.

ben geldim
akşam yemeğim normaldi ama kendimi şiş hissediyorum
1 küçük kase çorba
1hurma yarım dilim peynir 1 zeytin 1 dilim pide
15dk ara
2yk makarna 2yk taze fasülye 1 köfte limonata :(( sanırım limonata şişirdi

yemekten sonra çayla ufak bi çikolata

az önce 1 şeftali
artık bişi yemem aslında sütüm var ama canım istemiyo :((
ii geceler

Kızlar selam ben bugün oruç tutamadım, sabah yarım simit, bir üçgen peynir, öğle yemeğinde bir börek nescafe, akşam da bir porsiyon köfte, akşam karpuz, işte böyle, bugün çok işim vardı giremedim,İnşallah yarından itibaren daha çok girmeye çalışırım.

tünaydın diyyeyim bende artık eşim gitti offf çok kötü hissediyorum kendimi bir boşlukta gibiyim.6 ay ya.6 deyince az gibi ama gün olarak hesaplayınca çok.artık diyetede başlamak gerek.kimselerde yok

tünaydın diyyeyim bende artık eşim gitti offf çok kötü hissediyorum kendimi bir boşlukta gibiyim.6 ay ya.6 deyince az gibi ama gün olarak hesaplayınca çok.artık diyetede başlamak gerek.kimselerde yok

Allah kavuştursun canım
çok zor... meslek hayatlarında kaç defa böyle göreve gidiyorlar ??

selaaaaaammmm. hihoyyyt

canlarım nihayet ben geldim. özledim sizleri. :1hug: bilgisayarımı azönce getirdiler. rahat bir nefes aldım.işim çok ama buralarda olacağım. bu arada kimsecikler pek fazla paylaşım olmamış. ramazan diye askıya alıyoruz topiği ama ramazanda bitecek inşallah o zaman görürüm ben sizleri. :dilcikar: neyse buralarda olacağım. kaydirigubbakcemile2

selaaaaaammmm. hihoyyyt

canlarım nihayet ben geldim. özledim sizleri. :1hug: bilgisayarımı azönce getirdiler. rahat bir nefes aldım.işim çok ama buralarda olacağım. bu arada kimsecikler gelip gitmemiş pek fazla. ramazan diye askıya alıyoruz topiği ama ramazanda bitecek inşallah o zaman görürüm ben sizleri. :dilcikar: neyse buralarda olacağım. kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin kaptanım a.s.
ancak paylaşım bu kadar oluyor :(( açııızzz :)) yazamıyoruz :))
akşamda yemeğin rehaveti çöküyor üzerimize :))

ethoş canım,Allah kavuştursun.senin kociş bir ara yine böyle uzuuuunca gitmişti. ay yoksa nurunmuydu. karıştırtım bak şimdi. bilmiyorumkismile

ah ramazan ah sende olmasan kim kurtaracak buncağızları. kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum dosbam benim. nasılsın hayatım. :1hug: ben hala oruçla barışamadım :1no2: ama bu akşam kayışı koparıyorum nasipse. Çok üzgünüm çoook olmuyor böyle,o telaşeyi yaşamak istiyorum. boshayallersmile alışmadığım durumu yaşıyorum ama inan ayaklarımın halsizliği daha yeni geçiyor. :çok üzgünüm: neyse geceleri zor bela kalkıcam. mirmirmirmir zaten önemli olanda o ama nasıl yapıcam. inşallah başarabilirim. :Saruboceq:

Dosbacım canım,günaydın!

Ad1 cim bugün bilindiği üzere Perşembe, yarın sabah geçe kadar uyuyabilirim kilo bildiriyorum 94,5 kg. canım haberiniz ola.

Dosbacım çok doğru diyon açlık olunca kalvyede bile parmaklarım karışıyor yazamıyorum. Yine de sık sık gelmeyeçalışıyorum. Sahurda 2 dilim köy ekmeği üstüne iki ince dilim kaşar, süt ve bi haşlanmış yumurta yedim canlar. İftarlarda da pek bişey yiyemiyorum. Sanırım bugün yine karpuza dayanacağım, öptüm sizleri.

herkese merhabalar nasılsınız bakalım
ethoşcum allah kavuştursun canım çok iyi bilirim öyle ayrılıkları
kahvaltıda 2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir yarım haşlanmış yumurta

ah ramazan ah sende olmasan kim kurtaracak buncağızları. kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum dosbam benim. nasılsın hayatım. :1hug: ben hala oruçla barışamadım :1no2: ama bu akşam kayışı koparıyorum nasipse. Çok üzgünüm çoook olmuyor böyle,o telaşeyi yaşamak istiyorum. boshayallersmile alışmadığım durumu yaşıyorum ama inan ayaklarımın halsizliği daha yeni geçiyor. :çok üzgünüm: neyse geceleri zor bela kalkıcam. mirmirmirmir zaten önemli olanda o ama nasıl yapıcam. inşallah başarabilirim. :Saruboceq:
inş. kalkabilirsin canım... bacaklarındaki halsizlik nasıl oldu??
aman devam edrse hemen dr git benim gibi erteleme :((

Dosbacım canım,günaydın!

Ad1 cim bugün bilindiği üzere Perşembe, yarın sabah geçe kadar uyuyabilirim kilo bildiriyorum 94,5 kg. canım haberiniz ola.

Dosbacım çok doğru diyon açlık olunca kalvyede bile parmaklarım karışıyor yazamıyorum. Yine de sık sık gelmeyeçalışıyorum. Sahurda 2 dilim köy ekmeği üstüne iki ince dilim kaşar, süt ve bi haşlanmış yumurta yedim canlar. İftarlarda da pek bişey yiyemiyorum. Sanırım bugün yine karpuza dayanacağım, öptüm sizleri.

canım açlığı çok öenmsemiyorum ama baskülde de çok değişiklik olmadı bu hafta :((
beslenmeme de çok dikkat ettim :((
belki haftaya biraz gider...sabah yine 68.6 çıkıyorum akşam 1 kilo eksik :))
tabii ki su kaybı :((
adcım eğer bende green gibi uyuyakalırsam benim kilom bu hafta 68.6 olarak geç hayatım
herkese merhabalar nasılsınız bakalım
ethoşcum allah kavuştursun canım çok iyi bilirim öyle ayrılıkları
kahvaltıda 2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir yarım haşlanmış yumurta
merhaba canım çok şükür idare ediyoz sen nasılsın küçük cadı nasıl

kızlr 2gündür giremiyorumm kızım hasta bende ishal olduuk buğünde teyzemin kızı hastalanmışş onu hastaneye götürdüm serum taktılar felann hep hastalıkla uğraşıyomm yanii
yediklerime gelince dün hatırlmıyomm beynim durduu
buğünde 12de makarna yedim kahvaltı yokk
akşamada fırında tavukk pilavv tarhana corbasıı varr
hergün 1tane magnumm yiyorum bide utanmadan söylüyorum demii su 4litreyi geçiyodurr
çok sıcak cokkk

kızlr 2gündür giremiyorumm kızım hasta bende ishal olduuk buğünde teyzemin kızı hastalanmışş onu hastaneye götürdüm serum taktılar felann hep hastalıkla uğraşıyomm yanii
yediklerime gelince dün hatırlmıyomm beynim durduu
buğünde 12de makarna yedim kahvaltı yokk
akşamada fırında tavukk pilavv tarhana corbasıı varr
hergün 1tane magnumm yiyorum bide utanmadan söylüyorum demii su 4litreyi geçiyodurr
çok sıcak cokkk

geçmiş olsun canım ...dikkat edin bu sıcvaklarda isal zordur...
çok su için dememe gerke yok yeterince içiyosun zaten...

Back