Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tünaydın diyyeyim bende artık eşim gitti offf çok kötü hissediyorum kendimi bir boşlukta gibiyim.6 ay ya.6 deyince az gibi ama gün olarak hesaplayınca çok.artık diyetede başlamak gerek.kimselerde yok
selaaaaaammmm. hihoyyyt
canlarım nihayet ben geldim. özledim sizleri. :1hug: bilgisayarımı azönce getirdiler. rahat bir nefes aldım.işim çok ama buralarda olacağım. bu arada kimsecikler gelip gitmemiş pek fazla. ramazan diye askıya alıyoruz topiği ama ramazanda bitecek inşallah o zaman görürüm ben sizleri. :dilcikar: neyse buralarda olacağım. kaydirigubbakcemile2
inş. kalkabilirsin canım... bacaklarındaki halsizlik nasıl oldu??ah ramazan ah sende olmasan kim kurtaracak buncağızları. kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum dosbam benim. nasılsın hayatım. :1hug: ben hala oruçla barışamadım :1no2: ama bu akşam kayışı koparıyorum nasipse. Çok üzgünüm çoook olmuyor böyle,o telaşeyi yaşamak istiyorum. boshayallersmile alışmadığım durumu yaşıyorum ama inan ayaklarımın halsizliği daha yeni geçiyor. :çok üzgünüm: neyse geceleri zor bela kalkıcam. mirmirmirmir zaten önemli olanda o ama nasıl yapıcam. inşallah başarabilirim. :Saruboceq:
Dosbacım canım,günaydın!
Ad1 cim bugün bilindiği üzere Perşembe, yarın sabah geçe kadar uyuyabilirim kilo bildiriyorum 94,5 kg. canım haberiniz ola.
Dosbacım çok doğru diyon açlık olunca kalvyede bile parmaklarım karışıyor yazamıyorum. Yine de sık sık gelmeyeçalışıyorum. Sahurda 2 dilim köy ekmeği üstüne iki ince dilim kaşar, süt ve bi haşlanmış yumurta yedim canlar. İftarlarda da pek bişey yiyemiyorum. Sanırım bugün yine karpuza dayanacağım, öptüm sizleri.
merhaba canım çok şükür idare ediyoz sen nasılsın küçük cadı nasılherkese merhabalar nasılsınız bakalım
ethoşcum allah kavuştursun canım çok iyi bilirim öyle ayrılıkları
kahvaltıda 2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir yarım haşlanmış yumurta
kızlr 2gündür giremiyorumm kızım hasta bende ishal olduuk buğünde teyzemin kızı hastalanmışş onu hastaneye götürdüm serum taktılar felann hep hastalıkla uğraşıyomm yanii
yediklerime gelince dün hatırlmıyomm beynim durduu
buğünde 12de makarna yedim kahvaltı yokk
akşamada fırında tavukk pilavv tarhana corbasıı varr
hergün 1tane magnumm yiyorum bide utanmadan söylüyorum demii su 4litreyi geçiyodurr
çok sıcak cokkk
ii iftarlar güzel takımım