Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar ben dün ciddi ciddi depresiftim. susuzluk iyice tavan yaptı. eve geldim ne kızıma ne kocama baktım. iftarı hazırlamaya bile yardım etmedim. iftardada 1.5-2 litre su içtim, salata ve 3 kaşık pilav yedim. hepsi bu. yemek yiyemiyorum durmadan su içiyorum. arada meyve yedim. sahurdada bir kase çorba o kadar. moralim bozuk olunca bişeylerde yazamadım.
neyse bugün çok iyiyim. moralim düzeldi. yine susuzum ama olsun yüzüm gülüyor. kilolarda gidiyor gibi... çoğu su kaybı ama olsun :))

hepinize iyi iftarlar...:icecream:

Sana da iyi iftarlar canımm...:icecream:

dosbacım çook çook teşekkür ederim benimle listeni paylaştığın için kaydirigubbakcemile5 ben hurma yemek istiyordumda yiyemiyordum korkuma senin listede o da varmış çok güzel listene benzer bişeyler yemeğe çalışırım bende opuyorumnanaktan

asumancım hoşbuldumm canım opuyorumnanaktan

sadece çoookk susadımmm su istiyorum suuu kaydirigubbakcemile3 4-5 arası uyudum bi saat kaydirigubbakcemile3 kalkınca kendimi çok ii hissettim ve akşam altıda yürüyüşe çıktım 45 dk anca yürüye bildim şu anda çoook susadımm ama az kaldı sadece 20 dk kaydirigubbakcemile3
iftar yemeğimi yazayım planım şu: ( annem benim için diet işi olsun diye bulgur plavına bulgurun iki katı sebze koymuş, bezelye ve havuç kaydirigubbakcemile3) işte ondan bir tabak yiyecem yanındada ev yapımı vişne suyu şekersiz tabi tatlandırıcı koyarım biras kaydirigubbakcemile3
yarım saat sonrada meyva yemeği planlıyorum onlarıda yiyince yazarım kızlarr... herkese ii ve diyetli iftarlar diliyorumm... yemekten sonra görüşürüz yerimseniben

valla iyi cesaret, ben oruçluyken yürümeyi hiçbir şekilde göze alamam. iş ile ev arası yürüyerek 6 dk. ama o bile bana çok geliyor. susarım diye korkumdan bazen markete uğramam gerekse bile yolu uzatmamak için gitmiyorum. şu 5-6 günde susuzluk fobisi oluştu bende (
seni gerçekten tebrik ederim 45 dk!!! işte böyle azimli ve kararlı olmak lazımalkisalkisalkis

ben geldiiiiimmmm
az yedim hafifim :))
1hurma 1/2 dilim peynir 1 zeytin
1 küçük kase çorba 1 avuç içi pide 1 sivri biber
15dk ara
3yk pilav 2parça tavuk
sebze yiyemedim

bol bol su veeee çaayyyy

bozdum bir kaç gündür ondan, şimdi çabalıyorum zeynorioncum :sinifsinif: çalışan biri için zor tabi ayrıca yürüyüşe zaman ayırmak, ben yürüyorum sonra dinleniyorum öyle oluncada yapabilirim gibi geliyor kaydirigubbakcemile5
ben geldiiiiimmmm
az yedim hafifim :))
1hurma 1/2 dilim peynir 1 zeytin
1 küçük kase çorba 1 avuç içi pide 1 sivri biber
15dk ara
3yk pilav 2parça tavuk
sebze yiyemedim

bol bol su veeee çaayyyy
hımmm süpersin dosbaam listeye çok uymuşsunn :lepi: çok güzel olmuş iftar yemeğin...

yemekten yarım saat sonra bir tane incir, bir dilim karpuz, bir tane erik, ve 10 tane küçük üzüm yedim zemuszemus
şimdide bir bardak yeşil çay içiyorum,
gece yatarken bir su bardağı süt içerim belki... ama sanki çok olucak süt içince :kedi:

iyi geceler arkadaşlar yatmadan size de bi bakayım dedim gözlerim ağrıyo bir an önce yatsam ii olur yarın sabah erken gidicem kursa bugün neler yedim yazayım
sabah 4 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt 2 ceviz 2 kayısı
ara 1 armut
öğle kepekli sandviç ekmeğiyle yapılmış tost 1 bardak ayran
ara 3 tane diyet bisküvi
2.ara 8 tane fındık 3 tane kayısı
akşam 1 kase nohutlu bulgurlu soğuk çorba avuç içi kadar pide
son ara 1 armut 1 çay bardağı süt
bugünlük böyleydi kızlar şimdilik ben kaçar yarın görüşürüz inş. iyi gecelerrr.....

günaydıııın fıstıklaarrr.

gününüz güzel,yolunuz aydılık olsun inşallah.

ben iyi sayılıyorum herzamanki gibi,inşallah sizler iyisinizdir.
bugün niyetli değilim malesef.ama şöyle bir sıkıntım olduğunu gördüm,kemik ağrılarım başladı ve kasıklarım.dün gece oğlumu yatağına koyarken ayağım kasıldı,üstüne basıp yatağa gelmekte zorlandım. en son hamileyken böyle kasılırdım.şuan hamile olduğumdan değil tabi insanın o dönemde normalinden daha fazla kalsiyuma ihtiyacı vardır sanırım şuandada vücudum oluşan bazı eksikliklere tepkiler veriyor.
üst bacaklarım zaten halsiz,yürümekte bile zorlanıyorum gidebilirsem dr gidip kontrol olayım diyorum,gidebilirsem tabii.işte böyle.
dün iftarda,yemek yiyemiyecek kadar midem bulanınca eşiminde ısrarı ile kahvaltılık tarzı birşeyler yedim.onları yiyebildim açıkçası zor gelmedi,ağır kokuları olmadığı içindi sanırım. 3 dilim kepek ekmeğiyle beraber kahvaltı ettim. buraya kadar herşey normal,asıl bundan sonrası fena,2 ad şekerpare yedim evet yaa,çok üzgünüm ama yedim. pilav ve pideden sonra şerbetli tatlıyıda sokmamam lazım eve sanırım,neyseki bitti. işte böyle kızlar.
busabah 1 dilim ekmeklee klasik kahvaltı ettim. sanırım iftara kadarda birşey yiyemem ama suyumu içerim. buralarda olurum öpüldünüz.

günaydın kardeş takımcığım nasılsınız inşallah herkez iyidir ...
adcim geçmiş olsun canım bacakkasılmaların kalsiyum eksikliğinden olabilir dediğin gibi herakşam yatmadan bir kase yoğurt yersen belki faydalı olur canım veya bir bardak süt ben yapamıyorum süt içemiyorum ama sıksık yoğurt yerim dene canım yada geçmezse kasılmalar doktora görün istersen oruç ve saatlerin fazla olması vücutta başta su kaybı ve bir çok vitaminin eksikliğini yaşatıyor dikkatli beslenmek gerek şekerpare için bu kadar üzülme canım onada arada bir ihtiyaç var ama tatmak önemli tabiki zaten pek çoğumuz ramazan haricinde bu kadar sık tatlı tüketmiyoruz kilo problemimiz olduğu için tatlıyı düşman gibi görüp yemiyoruz bari ramazanda arada bir küçük kaçamaklar yapalım canım o yüzden sıkma tatlı canını öpüyorum seni .

günaydıııınnn a.s.
evet biraz geç oldu :))
adcım canım geçmiş olsun bak benim gibi ihmal etme hemen dr. git canım
herşeyi zamanında yapmak önemli...
bacağın kasılıyo yemekler kokuyo :))) acaba başka nedeni de olabilir mi:))

bana gelince ben de iyiyim çok şükür bugün yemek yapcam
taze fasülye :))

asumancım geçmiş olsun canım... dosba seninde ii olmana çok sevindim..
bugün anca girebildim...
sahur:bir yumurta
bir ceviz
bir k.k. peynir
salatalık, domates
20 tane küçük üzüm ve çay vede bol su kaydirigubbakcemile3
sabah bir saat yürüyüş yaptım, ve sonra öğlene kadar uyudum kaydirigubbakcemile3

selam kızlar esım gıdıyor artık persembe yolcu o yuzdrn gıremıyorum pek sureklk dısarıdayız 6 ay yok çünkü benımde cıyet ıyıce bozuldu kılo bile aldım hersey kötü anlaşıldığı gıbı zdcım pek gıremıyorum sebep bu bılgın olsun yarın yıne mısafır var offf offf bu arada gecmış olsun ad dıkkst et bence dr mutlaka gıt öptüm kızlar

çok güzel beslenmişsin canım
yürümene de hayranım

canım Allah kavuştursun zor meslek... inş. çabucak geçer zaman
kilonu kafana takma...eşin gelmeye çıtır olursun :))

cnmm kolay gelsin sağlıklı bir yemekkk afiyet olsun şimdidenn
cnm afiyet olsunn yürüyüş bu havadaa süperr ben kafamı cıkartamıyorumm bravo

cnmm şimdiden allah kavuştursun cok zor bilirimmm sende dikkat et kendine yediklerinee moralinede bozmamaya calışş sonuçtaa bitcek kavuşcaksınn 6ay çok ama inş cabuk gecerr

adcımm gecmiş olsunn dikkat et cnm sağlıkk cok önemli ihmal etmen dr git cnm bence
mide bulantıısı neden oluyoo acabaa aç karna mıı?

bana gelince dünn neler yedimm
sabah tostt
akşam 1kepce çorba,4kaşık türlü 2dilim ekmekk
dün güzeldiii bol bol suu

buğünnnn
1yumurta 2 dilim ekmek cok incee
öğlen 3kaşık türlü 1dilim ekmekkk
akşama bilmiyomm

eşim yok bu gece o olmayınca cnm istemiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…