Senin bir bizim neredeyse 2 saat...:çok üzgünüm:
canım yaa.. allah yardımcınız olsun. sizde hem iftar geç oluyor, hemde çok sıcak...mükafatıda ona göredir inşallah. buralar oraya göre bayağı serin, ama ben yinede pişiyorum.
arkadaşlar ben dün ciddi ciddi depresiftim. susuzluk iyice tavan yaptı. eve geldim ne kızıma ne kocama baktım. iftarı hazırlamaya bile yardım etmedim. iftardada 1.5-2 litre su içtim, salata ve 3 kaşık pilav yedim. hepsi bu. yemek yiyemiyorum durmadan su içiyorum. arada meyve yedim. sahurdada bir kase çorba o kadar. moralim bozuk olunca bişeylerde yazamadım.
neyse bugün çok iyiyim. moralim düzeldi. yine susuzum ama olsun yüzüm gülüyor. kilolarda gidiyor gibi... çoğu su kaybı ama olsun :))
hepinize iyi iftarlar...:icecream:
elacım yediklerin aslında fazla değil gibi duruyor ama çeşit abartılı olmuş hayatım.biraz daha dikkatli olmanda fayda var canım.
aslıcım hoşgeldin. tut bakalım ipin ucundan hooop kaldığın yerden devam.
nur prensese maşallah canım çok tatlı.
d
sadece çoookk susadımmm su istiyorum suuu kaydirigubbakcemile3 4-5 arası uyudum bi saat kaydirigubbakcemile3 kalkınca kendimi çok ii hissettim ve akşam altıda yürüyüşe çıktım 45 dk anca yürüye bildim şu anda çoook susadımm ama az kaldı sadece 20 dk
bozdum bir kaç gündür ondan, şimdi çabalıyorum zeynorioncum :sinifsinif: çalışan biri için zor tabi ayrıca yürüyüşe zaman ayırmak, ben yürüyorum sonra dinleniyorum öyle oluncada yapabilirim gibi geliyor kaydirigubbakcemile5valla iyi cesaret, ben oruçluyken yürümeyi hiçbir şekilde göze alamam. iş ile ev arası yürüyerek 6 dk. ama o bile bana çok geliyor. susarım diye korkumdan bazen markete uğramam gerekse bile yolu uzatmamak için gitmiyorum. şu 5-6 günde susuzluk fobisi oluştu bende(
seni gerçekten tebrik ederim 45 dk!!! işte böyle azimli ve kararlı olmak lazımalkisalkisalkis
hımmm süpersin dosbaam listeye çok uymuşsunn :lepi: çok güzel olmuş iftar yemeğin...ben geldiiiiimmmm
az yedim hafifim :))
1hurma 1/2 dilim peynir 1 zeytin
1 küçük kase çorba 1 avuç içi pide 1 sivri biber
15dk ara
3yk pilav 2parça tavuk
sebze yiyemedim
bol bol su veeee çaayyyy
asumancım geçmiş olsun canım... dosba seninde ii olmana çok sevindim..
bugün anca girebildim...
sahur:bir yumurta
bir ceviz
bir k.k. peynir
salatalık, domates
20 tane küçük üzüm ve çay vede bol su kaydirigubbakcemile3
sabah bir saat yürüyüş yaptım, ve sonra öğlene kadar uyudum kaydirigubbakcemile3
selam kızlar esım gıdıyor artık persembe yolcu o yuzdrn gıremıyorum pek sureklk dısarıdayız 6 ay yok çünkü benımde cıyet ıyıce bozuldu kılo bile aldım hersey kötü anlaşıldığı gıbı zdcım pek gıremıyorum sebep bu bılgın olsun yarın yıne mısafır var offf offf bu arada gecmış olsun ad dıkkst et bence dr mutlaka gıt öptüm kızlar
cnmm kolay gelsin sağlıklı bir yemekkk afiyet olsun şimdidenngünaydıııınnn a.s.
evet biraz geç oldu :))
adcım canım geçmiş olsun bak benim gibi ihmal etme hemen dr. git canım
herşeyi zamanında yapmak önemli...
bacağın kasılıyo yemekler kokuyo :))) acaba başka nedeni de olabilir mi:))
bana gelince ben de iyiyim çok şükür bugün yemek yapcam
taze fasülye :))
cnm afiyet olsunn yürüyüş bu havadaa süperr ben kafamı cıkartamıyorumm bravoasumancım geçmiş olsun canım... dosba seninde ii olmana çok sevindim..
bugün anca girebildim...
sahur:bir yumurta
bir ceviz
bir k.k. peynir
salatalık, domates
20 tane küçük üzüm ve çay vede bol su kaydirigubbakcemile3
sabah bir saat yürüyüş yaptım, ve sonra öğlene kadar uyudum kaydirigubbakcemile3
selam kızlar esım gıdıyor artık persembe yolcu o yuzdrn gıremıyorum pek sureklk dısarıdayız 6 ay yok çünkü benımde cıyet ıyıce bozuldu kılo bile aldım hersey kötü anlaşıldığı gıbı zdcım pek gıremıyorum sebep bu bılgın olsun yarın yıne mısafır var offf offf bu arada gecmış olsun ad dıkkst et bence dr mutlaka gıt öptüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?