Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nur bebişin çok tatlı maşallahh yerimseniben
nur kızın kocaman olmuşşş maşşalahhh havuz keyfide yaparmışş:)
canım akşam yemeğim şöylehoşbuldumm dosbaam opuyorumnanaktan ramazanda kilo vermeyi başardığın için seni tabrik ediyorumm kaydirigubbakcemile3 listeni benimle paylaşırmısınn belki biras kopya çekerim hı? 2 kilo vermek hiçte az değillalkisalkisalkis
,evet gülüm bugün dinlenecem artık çok yorgunum zaten
sen nasıl oldun canım
Kızlar albüme resimler ekledim bakmak isteyen olursa
ancak girebildim açılmadı sayfa birtürlü öğlen ancak üzüm yiyebildim sabah kahvaltı yapamadım 1 litre su ancak içebildim gerçi ben niye zayıflamaya çalışıyorum şuan bunuda sormuyor değilim kendime tekbaşıma yapamıyorum yardıma ihtiyacım var
felaket felaket felaket :1shok:
kızlar iftar saatine kadar neredeyse 1 gün yemek yememiş olacağım. bu arada üst bacaklarım ve kalçamdaki kemiklerim ağrıyor çok halsizim. acaba kaslardan birşeyler gidiyormudur dersiniz. bilmiyorumkismile
green canım uzanma olayını yapamam ama diğerini elimdeki son işi bitiriir bitirmez yapıcam canım.çok sağol.
kızlar şimdi çıkıyorum hepinize iyi iftarlar afiyet olsun canlarım. öpüldünüz.
green canım hareketi yaptım,fena değil aslında epey farketti desem yeridir tekrar sağol hayatım.
nur çok tatlı kızın maşallah... bu sıcakta o havuzda olmak vardı...ay ben ölecem galiba bu susuzluktan, bir saat daha nasıl dayanacağım
ayağa kalk omuzlarını iyice salla, silkele ardından önden arkaya arkadan öne doğru omuzlarını oynat. Bunu 1 dakika yap ve onun da ardından çok uykun gelmiş gibi esne geril ve tekrar yerine otur, umarım yardımcı olabilirim.
seni dinledim arkadaşım, bende yaptım iyi hissettiriyor...çok teşekkürler.:sm_cool: