• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşbuldumm dosbaam opuyorumnanaktan ramazanda kilo vermeyi başardığın için seni tabrik ediyorumm kaydirigubbakcemile3 listeni benimle paylaşırmısınn belki biras kopya çekerim hı? 2 kilo vermek hiçte az değillalkisalkisalkis
canım akşam yemeğim şöyle
1 küçük kase çorba
1 avuç içi kadar pide 1 sivri biber
15dk ara

2köfte
2yk pilav
4yk sebze
1 avuç içi kadar pide
az şekerli kompostu

2 saat sonra yarım dilim börek
1çay bardağı yoğurt
1 meyve

yatmadan yarım saat önce 1 bardak süt 1 meyve ama ben bunu yiyemiyorum !!!

sahurda
1 dilim peynir
1 yumurta
3hurma 2 kaysı 2 ceviz
2 dilim kepek ekmek sivri biber domates salatalık
15dk sonra 1 bardak süt
umarım yardımcı olur

,evet gülüm bugün dinlenecem artık çok yorgunum zaten
sen nasıl oldun canım

canım çok şükür çok daha iyiyim...

Kızlar albüme resimler ekledim bakmak isteyen olursa

canımmm çok tatlııı...hemen albüme de bakıyorum

elacım yediklerin aslında fazla değil gibi duruyor ama çeşit abartılı olmuş hayatım.biraz daha dikkatli olmanda fayda var canım.
aslıcım hoşgeldin. tut bakalım ipin ucundan hooop kaldığın yerden devam.
nur prensese maşallah canım çok tatlı.

ancak girebildim açılmadı sayfa birtürlü öğlen ancak üzüm yiyebildim sabah kahvaltı yapamadım 1 litre su ancak içebildim gerçi ben niye zayıflamaya çalışıyorum şuan bunuda sormuyor değilim kendime tekbaşıma yapamıyorum yardıma ihtiyacım var

ancak girebildim açılmadı sayfa birtürlü öğlen ancak üzüm yiyebildim sabah kahvaltı yapamadım 1 litre su ancak içebildim gerçi ben niye zayıflamaya çalışıyorum şuan bunuda sormuyor değilim kendime tekbaşıma yapamıyorum yardıma ihtiyacım var

valla hayatım iyi bir diyetisyen,iyi bir spor hocası ile bu işi başarabilirsin diye düşünüyorum,yoksa başka türlü olmıcak gibi. bende ramazan sonrası sporuma başlıyorum inşallah. başka türlü düzelemem. eğer imkanım var fırsatım var dersen hiç vakit kaybetme derim. zaman geçiyor biran önce toparlanıp hayata akmamız lazım. çıtır olmamız lazım. kaydirigubbakcemile2

felaket felaket felaket :1shok:

kızlar iftar saatine kadar neredeyse 1 gün yemek yememiş olacağım. bu arada üst bacaklarım ve kalçamdaki kemiklerim ağrıyor çok halsizim. acaba kaslardan birşeyler gidiyormudur dersiniz. bilmiyorumkismile

felaket felaket felaket :1shok:

kızlar iftar saatine kadar neredeyse 1 gün yemek yememiş olacağım. bu arada üst bacaklarım ve kalçamdaki kemiklerim ağrıyor çok halsizim. acaba kaslardan birşeyler gidiyormudur dersiniz. bilmiyorumkismile

Arkadaşım dikkat et kendine, eğer imkanın varsa uzan bir yere ve ayaklarını baş seviyenden yukarı kaldır ve başının altına da yastık koyma, eğer yatamıyorsan Ender Saraç açıkladı şok etkisi yapıyormuş ayağa kalk omuzlarını iyice salla, silkele ardından önden arkaya arkadan öne doğru omuzlarını oynat. Bunu 1 dakika yap ve onun da ardından çok uykun gelmiş gibi esne geril ve tekrar yerine otur, umarım yardımcı olabilirim.

green canım uzanma olayını yapamam ama diğerini elimdeki son işi bitiriir bitirmez yapıcam canım.çok sağol.

kızlar şimdi çıkıyorum hepinize iyi iftarlar afiyet olsun canlarım. öpüldünüz.
green canım hareketi yaptım,fena değil aslında epey farketti desem yeridir tekrar sağol hayatım.

nur çok tatlı kızın maşallah... bu sıcakta o havuzda olmak vardı...ay ben ölecem galiba bu susuzluktan, bir saat daha nasıl dayanacağım

ayağa kalk omuzlarını iyice salla, silkele ardından önden arkaya arkadan öne doğru omuzlarını oynat. Bunu 1 dakika yap ve onun da ardından çok uykun gelmiş gibi esne geril ve tekrar yerine otur, umarım yardımcı olabilirim.

seni dinledim arkadaşım, bende yaptım iyi hissettiriyor...çok teşekkürler.:sm_cool:

seni dinledim arkadaşım, bende yaptım iyi hissettiriyor...çok teşekkürler.:sm_cool:

Valla Allah Ender Saraç'tan razı olsun,insana enerji yüklenmiş gibi oluyor. Gerçekten süper bişiy bende yapıyrum, bu beyine oksijenin gitmesini sağlıyormuş böylece o ağırlaşmış hali atıyormuş insan üzerinden...

Back