kızlar işyerimde sabahtan beri elektriklerim kesik. ayrıca bilgisayarımda arızalandı. diğer pc den giriş yaptım ama buradanda pek takılamam sanırım çünkü ana kartı arızalı olduğu için mause sürekli hareketli kendi kendine sayfalar açıyor falan. neyse şimdilik hareket yok hazır fırsat varken yazayım.
ferihancım gelmiş sağolsun. canım takıma uğrıcam ama sanırım söylediğin sıkıntıyı yaşıyorum.dosbacım kemik ağrılarım devam ederse gidecem hayatım. çok sağol mide bulantısı sanırım uzun süre aç kalmaktan. başka türlü olmasın lütfen.
aslıcım,ethoşum sağolun kızlar. aslıcım yürüyüş konusunda tabrik ediyorum maşallah sana.
ethoşum Allah kavuştursun canım. istersen seni bir müddet izinli yazayım canım sen bilirsin.
buralarda olmaya çalışırım kızlar. öpüyorum sizleri.
ferihancım gelmiş sağolsun. canım takıma uğrıcam ama sanırım söylediğin sıkıntıyı yaşıyorum.dosbacım kemik ağrılarım devam ederse gidecem hayatım. çok sağol mide bulantısı sanırım uzun süre aç kalmaktan. başka türlü olmasın lütfen.
aslıcım,ethoşum sağolun kızlar. aslıcım yürüyüş konusunda tabrik ediyorum maşallah sana.
ethoşum Allah kavuştursun canım. istersen seni bir müddet izinli yazayım canım sen bilirsin.
buralarda olmaya çalışırım kızlar. öpüyorum sizleri.