• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar işyerimde sabahtan beri elektriklerim kesik. ayrıca bilgisayarımda arızalandı. diğer pc den giriş yaptım ama buradanda pek takılamam sanırım çünkü ana kartı arızalı olduğu için mause sürekli hareketli kendi kendine sayfalar açıyor falan. neyse şimdilik hareket yok hazır fırsat varken yazayım.
ferihancım gelmiş sağolsun. canım takıma uğrıcam ama sanırım söylediğin sıkıntıyı yaşıyorum.dosbacım kemik ağrılarım devam ederse gidecem hayatım. çok sağol mide bulantısı sanırım uzun süre aç kalmaktan. başka türlü olmasın lütfen.
aslıcım,ethoşum sağolun kızlar. aslıcım yürüyüş konusunda tabrik ediyorum maşallah sana.
ethoşum Allah kavuştursun canım. istersen seni bir müddet izinli yazayım canım sen bilirsin.
buralarda olmaya çalışırım kızlar. öpüyorum sizleri.

elacım merhaba hoşgeldin canım.

teşekkürederim hayatım.mide bulantısı sanırım çok uzun süre aç kaldığım için oluyor. sahursuz oruç tutmamaya çalışacağım ama sahura kalkma meselesini halletmem gerekiyor önce. senin yediklerin dengeli olmuş afiyet olsun canım.akşamıda hafif atlatırsın inşallah,eşin sanırım şehir dışında.

ethoş canım dikkatli okumamışım ama diyet bozuldu kilo aldım diye bir mazeretle paylaşımda bulunmamak olmaz canım. misafirlerinde gelecekmiş. dediğim gibi istersen seni bir süre izinli yazayım. yerimseniben

merhabalar kızlar bugün feci durumdayım bi ara elektirikler gitti yazamadım 2-3 saattirde bir baş ağrısı var
mide bulantısıyla beraber geldi
sabah 2 dilim kepek ekmeği ve çok az peynir yedim
yanındada çay
arada sadece 2 tane ikram yedim 3 litrede suyum oldu akşamada çorba içerim herhalde eşim yok çünkü bi çorba yeterlidir

Tey , tey , tey, yeniden 94,5 kg.:teytey::teytey::teytey:
Yoksa bu orucun verdiği bir düşüklük mü kızlar, akşam değil ama öğlen tartıldım ne dersiniz sevineyim mi?

kızlar görevdeydim eve kendimi yeni attım başbakan burdaydı saat 13 den beri ayaktayım off gidip hemen bi duş alacam uyuyacam kendinize iyi bakın

selam kızlar nasılsınız ben tüm gün kurstaydım çok sıcaktı bugün de yaa şu sınava kadar bari havalar bşraz serin olsaydı :( neler yedim neler yaptım yazayım
sabah nesfit 1 çay bardağı sütle 2 kayısı 2 ceviz
ara 4 kayısı 8 fındık
öğle sandviç ekmeği arası kaşar ve ayran
diğer araları yapamadım dersteydim zamanım olmadı
eve gelince 1 armut
akşam 7,30 da da 1 kase soğuk çorba 1 tabak yağsız salata avuç içi kadar pide 2 köfte kadar da tavuk yedim
9,30 da da son aramı yapar günü kapatırım artık

canım,takımda en iradelimiz sendin,bunuda kilolarından kurtularak gösterdin zaten.aldığın kilolarıda atarsın kesinlikle.şimdi senin yerini aslıcım aldı. birgün hafif abartısı olsa ertesi güne dengeliyor. çok iradeli maşallah,inşallah da hep böyle gider.
bende idare etmeye çalışıyorum hayatım. bugünlerde ruhen ve bedenen yıpranmaya müsaitim. ama artık dur dedim. daha iyi olacam inşallah. yoksa en hafif olmaktan heran çıkabilirim. :((

canım sana bol huzurlu,sağlıklı,mutluluk anlamında unutamayacağın tatiller diliyorum.darısı başıma. boshayallersmile

Canım dediğin gibi aldığım kiloları verdim çok şükür. Ruhen iyi olmak en önemlisi canım. Yoksa bedenen de yıpranıyor insan, kilo da alıyor.

Ben tatile çok kısa gittim, 3-4 gün. Ama geldiğimde işler yığılmıştı, bir türlü yazamadım. İnşallah sen uzun uzun tatil yaparsın canım.

adcığım geçmiş olsun hayatım aman kendine dikkat et bende bugün nezle gibiyim şuan bütün vücudum sıcaktan ter içinde
taylor canım iyi tatiller
ethoscuğum diyetisyen gerçekten çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum bende hamilelik döneminde gitmek istiyorum aslında burda doktor ayarlayacaktım ama eşimle konuşup ankarradan bir hastane ve doktor ayarlamak istiyorum bakalım ne yapacam

Sağol canım. Ben de kiloları bir vereyim, ileride ben de hamilelik döneminde yine diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Bu uzun kilo verme sürecini bir daha yaşamak istemiyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya iner ve yaklaşık hep aynı kiloda kalırız hayırlısıyla.

yaşasın hala birim. taylor bana yetişmişsin bacum. yakında beni geçersin. tabrik ediyorum.alkisalkisalkis

Canım ben önce kiloları bir vereyim, sonra evleneyim, çocuk doğurayım, ondan sonra senin kilonun yakınına bile yaklaşsam kendimi şanslı sayacağım. Maşallah, nazar değmesin sana :nazar:

ben geldim kızlar moralim çok bozuk...
mr sonucumu götürdüm dr.a menüsküs demesini bekliyordum ama bacağın bitmiş dedi.. ayyy çok üzüldüm kızlar ...çok zor bi durumdasın dedi kıkırdak yapın bitmiş kemik deforme olmuş...iliklerde hasar var dedi :(((
ameliyat edeceğiz seni ama düzelme şansı az %60 gibi dedi...
sonra 2. ameliyatı olacaksın dedi ve bu çok yeni dünyada çok masraflı dedi... çok ii sonuç alamazsak 3. ameliyatı yaparız artık yanlardan kemik alıp içine yerleştirecez dedi... ve en yakın zamanda başlayacaz dedi....
çooook üzüldüm yıkıldım resmen çok korkuttunuz dedim korkulacak kadar kötü dedi....

çıktım hemen eşimi aradım burda çok ünlü bi prof. var aslında hepiniz biliyosunuzdur sürekli tv ye çıkıyo...isim vermeyeyim şimdi...
aradık ama haftalarca randevu almak mümkün değil ama eşim yaşımı söleyip çok rica etmiş hemen gelirseniz bakarım dedi atladık gittik...
mr'ıma baktı ve ben yüz ifadesinden anladım ama o kadar moral verdi ki kızlar anlatamam...
29 yaşında bu kadar zor durumda değilsin dedi...gençsin başaracağız inş. dedi... ozon tedavisine başladık yarın akşam 10 da yine gideceğim
kızlar hepinizden dua istiyorum çok zordayım.... o da tedavi sonuç vermezse dedi kök hücremden nakil yapacaklarmış... hem maddi hem manevi kendimi çok güçsüz hissediyorum... nolur dua edin bu ramazan mübarek günlerde çok ihtiyacım var... takımdan şimdilik ayrılmayı düşünmüyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum

kızlar samimi ve içten dilek,dualrınız gözümden bi kaç damla akmasına sebep olsada kendimi çok iyi hissettirdiniz... hepinize çok teşekkür ederim Rabbim hepimizie sağlık afiyet versin ....
bana gelince ilk günden olumlu gelişmeler var...akşam dr. verdiği ozon yağı ve kremini kullandım 1 saat bacak hareketleri var hepsini yaptım ve son 3-4 ayın en iyi uykusunu uyudum ... çok şükür bu çok öenmliymiş.. çnk dün bana ozon uyguladılar dr. ne hissettin ağrın var mı diye sordu bende değişen bişey yok dedim...tabii içimdende 15dk ile nasıl iyileşeceğimi sorusu geçiyordu...dr. biraz düşünceli kalmıştı tepki vermen lazım dedi.. yarın bakalım inş. tepki verirsin dediğinde 1 kremle mi iyileşeceğim demiştim meğer tecrübesine göre bi bildiği varmış...
bugün çok rahatım bakalım akşamda iyi bi seans geçiririm ve şu ameliyat olayından kurtulurum
sanırım uzun süren bi tedavi olcak ama ben razıyım yeterki iyileşeyim ve ameliyat olmayayım
neyse çok sıktım dertlerimle...

Canım gerçekten çok üzüldüm. Ne yazacağımı bilemedim. Ama sonra 2. doktorun dediklerini okudum içim rahatladı. Ozon terapisi hakkında çok güzel şeyler duyuyorum. İyi bir doktor bulmak çok önemli. Sen bulmuşsun sanırım canım. Bir de yeni bir tedavi yöntemi varmış. Senin rahatsızlığını tam bilmiyorum ama belki bir faydası olur diye linkini özelden göndereceğim. Ben annemi götürmeyi düşünüyorum. Belki sen de ekstradan bir de bunu yaptırırsın. Sanırım Ankara'yla da bağlantıları var.

Kızlar herkese merhabalar ben hiç iyi değilim kpssden 73 aldım ve atanmam için yeterli değil
hayallerim başka bi bahara kaldı yıkım oldu benim için tamam çalışmamıştım ama geçen yıl dershaneye gitmiştim nasıl becerecem nasıl çalışacam iinanın bilmiyorum dünden beri ağlamaktan kendimi durduramıyorum...
Bana gerizekalı utanılacak insansın diyenlere kendimi kanıtlayacaktım ama yine yapamadım yine beceremedimbu psikolojiyi nasıl atarım üzerimden bilemiyorum...
geçmişe bakamadım ama son sayfada okuduklarım beni çok üzdü dosbacım cenım benim inş sağlıkla atlatacaksın bu durumu allahım acil şifalar versin canım benim

Canım 73 almışsın yaa. Benim bildiğim gayet iyi bir puan. Kaç kişi yıllarca uğraşıp yine 50 falan alıyor. Taa geçen yıl dersaneye giderek ve bu yıl çalışmayarak bence yine çok çok iyi almışsın. Bir de çalışsan ne yapacaktın kimbilir. Hem çalışrak hem de dualarla olacaktır inşallah.

Kızlar hızlı hızlı göz attım, tek tek okuyamadım. İnşallah herkes iyidir.

Şimdi BMI değerlerini yazayım.

BMI'ci geldi haniiiimmm :)

1 ad 23.4
2 ethos 23.7
3 nur 24.3
4 Dosba 25.2
5 Melzeyit 28.1
6 Uzaktandunyalı 28.9
7 Bahar 32.3

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Listede sıralamada değişiklik yok. Dosbacım 700 gr daha verince normal kategorisine geçiyor. Çok az kalmış.

selam kızlar esım gıdıyor artık persembe yolcu o yuzdrn gıremıyorum pek sureklk dısarıdayız 6 ay yok çünkü benımde cıyet ıyıce bozuldu kılo bile aldım hersey kötü anlaşıldığı gıbı zdcım pek gıremıyorum sebep bu bılgın olsun yarın yıne mısafır var offf offf bu arada gecmış olsun ad dıkkst et bence dr mutlaka gıt öptüm kızlar

allah kavuştursun canım...

bugün çok geç girebildim. dışardaydık, geç geldik.bir iki gündür kuru kayısı hurma pekmez ve süt kullanıyorum. çok iyi geldi. enerjim yerinde. boşuna eziyet etmişim ilk günler kendime. şimdi oruç çok dokunmuyor. 3-4 tane kayısı bir o kadar hurma fazlamı sizce. kalorisine hiç bakmadım. ayakta durmakta zorluk çekince boşveeer deyip yemeye başladım. ama yemek yiyemiyorum.
sahurda bir dilim ekmek 2-3 zeytin, çok az peynir yedim.
iftarda ise 3 köfte 2 küçük sandviç ekmeği soda + bol meyve
umarım ramazanın sonuna kadar böyle gider. bozmam inşallah.
sizlere bakıyorumda ne kadar güzel kilolar vermişsiniz. darısı başıma..
herkese iyi geceler, iyi sahurlar..

taylor canım ilgin için çok teşekkür ederim hayatım
şimdilik çok iyi sonuç alıyorum ayın 23ünde kontrolüm var bu konu üzerinde duracağım çok saol
senin iyi olmana sevindim daha sık gelmeye çalış özledik

ben geldim kızlar moralim çok bozuk...
mr sonucumu götürdüm dr.a menüsküs demesini bekliyordum ama bacağın bitmiş dedi.. ayyy çok üzüldüm kızlar ...çok zor bi durumdasın dedi kıkırdak yapın bitmiş kemik deforme olmuş...iliklerde hasar var dedi :(((
ameliyat edeceğiz seni ama düzelme şansı az %60 gibi dedi...
sonra 2. ameliyatı olacaksın dedi ve bu çok yeni dünyada çok masraflı dedi... çok ii sonuç alamazsak 3. ameliyatı yaparız artık yanlardan kemik alıp içine yerleştirecez dedi... ve en yakın zamanda başlayacaz dedi....
çooook üzüldüm yıkıldım resmen çok korkuttunuz dedim korkulacak kadar kötü dedi....

çıktım hemen eşimi aradım burda çok ünlü bi prof. var aslında hepiniz biliyosunuzdur sürekli tv ye çıkıyo...isim vermeyeyim şimdi...
aradık ama haftalarca randevu almak mümkün değil ama eşim yaşımı söleyip çok rica etmiş hemen gelirseniz bakarım dedi atladık gittik...
mr'ıma baktı ve ben yüz ifadesinden anladım ama o kadar moral verdi ki kızlar anlatamam...
29 yaşında bu kadar zor durumda değilsin dedi...gençsin başaracağız inş. dedi... ozon tedavisine başladık yarın akşam 10 da yine gideceğim
kızlar hepinizden dua istiyorum çok zordayım.... o da tedavi sonuç vermezse dedi kök hücremden nakil yapacaklarmış... hem maddi hem manevi kendimi çok güçsüz hissediyorum... nolur dua edin bu ramazan mübarek günlerde çok ihtiyacım var... takımdan şimdilik ayrılmayı düşünmüyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum
canım çok geçmiş olsun ve ben bu mesajı yeni gördüm kusura bakma :( öyle hemen moralini bozma, çok gençsin insanlar ne haslalıkları yeniyor sende kısa bir sürede inş. bu günleri hiç hatırlamayacaksın... senin için dua edeceğim hem doktorda olumlu şeyler söylemiş işte çok üzme kendini kaydirigubbakcemile5 tedaviyede başlamışsınız bile bu çok güzelyerimseniben

akşam giremedim kızlar
iftarda: 5-6 kaşık sebzeli bulgur pilavı, fırında közlenmiş patlıcan ve biber,
ara: iki dilim karpuz
ara: bir çay bardağı şalgam suyu ( tadını hiç beyenmedim ama çok sağlıklıymış die annem içerken bende içtim)
yatmadan yarım saat önce: bir su bardağı süt
ve bugün
sahur: 2 tost eyvahedigeldismile salatalık domates,bir ceviz ve limonlu çay yerimseniben
sahurdan sonra uyumadım yarım saat yürüyüş ve hemen ardından da yarım saat spor aletleriyle egzersiz (hani şu parklardaki spor aletleriyle kaydirigubbakcemile3) hala uykum yok çok ilginç ramazanda iice bi garipleşti benim her düzenim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydııııınnnn a.s.
dünyalı güzel dileklerin için teşekkür ederim...

offf ya kızlar resmen zombi gibiyim
gece uyamıyorum sabah erkenden kalkıyorum razamazan düzenimi bozdu :((
evde işimde yok(bacağımdan dolayı) sıcaktan dışarı da çıkmıyorum eee niye uyuyamıyorum ben ya :((

sahurda klasik listeme uydum ama sütümü içemedim

günaydın arkadaşlar dünkü yorgunluğum halen gitmedii uyumak istiyorum aslında ama yorgunluktan uyuyamadım.
dosbacığım bugün kardeşim sizin diyetisyene başlayacak benim içinde konuşacak eğer kabul ederse telefonda irtibata geçeceğiz inşallah kabul eder diye dua ediyorumm

günaydin kizlar
burda hava yine kötü offff siz sicaktan biz soguktan biktik dünyanin düzeni bozuldu

haklısın canım biz hala yanıyoruz
almanyanın iklimi her daim böyle sanırım :(( inş. senin hastalığın geçer canım

günaydın arkadaşlar dünkü yorgunluğum halen gitmedii uyumak istiyorum aslında ama yorgunluktan uyuyamadım.
dosbacığım bugün kardeşim sizin diyetisyene başlayacak benim içinde konuşacak eğer kabul ederse telefonda irtibata geçeceğiz inşallah kabul eder diye dua ediyorumm

canım kabul etme olasılığı var ama ilk muayeneye çağırır... sonrada her ay değilde belki 2 ayda görmek ister
benim abim ayda 1 geliyor 15 günde tel ile konuşuyor...
bence sana uzaktan yardım eder

Herkese günaydın
nasılsınız bakalım ben kahvaltımı yaptım kızımı uyuttum şimdi oturuyorum
2 küçük dilim ekmek 1 dilim peynir
domates, salatalık

Back