• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlar dün yazamadım çok yorgundum bugün de çok yorgunum ama bi bakayım dedim size yediklerimi yazmama bile gerek yok çünkü kepekli sandviç 4 kuru kayısı ve 7-8 tane fındıktan başka bişey yemedim tüm gün aç da değilim ama öğünlerimi düzenli yemem gerekio şu yoğunluğum bi bitmedi gitti offfff neyse herkese ii iftarlar görüşürüz.....

ben geldim
iftarım çok güzel geçti
eşimin iş yemeği vardı bende arkadaşının eşiyle yemeğe çıktım
ortam güzeldi çok kaçırmadım

1 hurma 1 kase çorba
hiç ekmek yemedim
biraz bekledim
2 yk cacık 1 yk ezme 1 çiğ köfte ama çok küçük

sonra karışık ızgara geldi ama 3-4 parça zor yemişimdir hemen tıkandım
günlerdir canım bamya istiyordu 2 yk yedim çok lezzetliydi
bu kadar bol bol çay
tatlı yemedim mutluyum

kızlar ben geldim dün giremedim ya benim düzen çok fena bozuldu ne olacak bu durum yaaa akannehir dün iftar gayet güzeldi diet işi yani sonrada arada dondurma yedim

bu güne gelelim
sahurda: bir yumurta, salatalık domates, iki dilim ekmek, iki zeytin
iftarda: bir kepçe çorba, üç kaşık bamya, biraz kızartma
ara bir çokanat :(
ara bir top donruma
ya iftara davetliydik ondan böyle oldu acaba yarın kaç çıkıcam sabah yazarım yürüyüşten sonraaaa... bu arada iki gündür yapıyorum sporumu onda bir terslik yok yerimseniben
yarın görüşürüz güzeller kendinize ii bakın zemuszemus

günaydıııın takımcıııımm. herkes nasıl,sanırım uykudasınız. ay bu takımda tek çalışan benmiyim.amanın,uyuyun bakalım tadını çıkarın.

yediklerimi yazıp sizleri şok edeyim. dün akşam iftarda ,3 kaşık şehriye çorba(oğlumdan kalan) bol yoğurtlu biri boş,diğeri küçük 2 ad dolma biber,1 dilim ekmek,3 çatal ekmek tatlısı.
2 saat sonra yarım litre light süt. 1 kase dondurma.
saahurda 1 kase light sütlü gevrek.
ve bugün niyetliyim,oyüzden huzurluyum canlarım.

elacım geçmişolsun canım.bu sıcaklarda malum mikroplarda çoğaldı,umarım kısa sürede iyileşirsiniz.
dosbacım,yeni yeni iyileşti bacaklarım,bende kalsiyum işine ağırlık vericem inşallah,yine sıkıntı yaşamam.
bu arada kilom 56.2 kızlar,sabahları bir haftadır 56 çıkıyordum,bugün 56.2 olmuş.

günaydıııın takımcıııımm. herkes nasıl,sanırım uykudasınız. ay bu takımda tek çalışan benmiyim.amanın,uyuyun bakalım tadını çıkarın.

yediklerimi yazıp sizleri şok edeyim. dün akşam iftarda ,3 kaşık şehriye çorba(oğlumdan kalan) bol yoğurtlu biri boş,diğeri küçük 2 ad dolma biber,1 dilim ekmek,3 çatal ekmek tatlısı.
2 saat sonra yarım litre light süt. 1 kase dondurma.
saahurda 1 kase light sütlü gevrek.
ve bugün niyetliyim,oyüzden huzurluyum canlarım.

elacım geçmişolsun canım.bu sıcaklarda malum mikroplarda çoğaldı,umarım kısa sürede iyileşirsiniz.
dosbacım,yeni yeni iyileşti bacaklarım,bende kalsiyum işine ağırlık vericem inşallah,yine sıkıntı yaşamam.
bu arada kilom 56.2 kızlar,sabahları bir haftadır 56 çıkıyordum,bugün 56.2 olmuş.

Ad1 cim ben 94.5 kg olarak bildiriyorum canım, bende bugün oruç tutamadımgeç kaldım sahura, Sabah biraz pide ve 2 dilim kaşar yedim bir haşlanmış yumurta...

adcığım kusura bakma çok zor giriyorum işlerim çok yoğun ve sürekli yoğunum bu yüzden takımdan ayrılmak istiyorumm yerime yardımcı birini bulursan çok sevinirim arada yine girier bakarım merhaba derim ama iş yoğunluğundan ve sıcaktan bilgisayar başına oturmakta zorlanıyorumm ve biliyorsunuz ki uzun zamandır böyleyim burdanda kopamıyorum ama takıma hiçbir faydam olmuyor oyüzden ayrılmak isitiyorum tamamen zaten uzun zamandır burdayım sizinle güzel olan herşimi paylaştığım kadar acılarımıdapaylaştım burda çok güzel arkadaşlıklar edindim hepinizi çok özleyecem mucuk mucuk kocaman öpüyorum sizleri

günaydııınnnn a.s.
öncelikle melzeyit canım nereye ya... sen bizsiz bizde sensiz yapamayız :(( yardımcı olma ama gitme
anlıyorum yoğunsun ama belki 1-2 ay sonra daha rahat girersin tabii bu senin kararın saygı duyarım

nur çok güzel görünüyorsun canım...pantalonun çok yakışmış... hedefe çok bişi kalmamış

kilolarınızı ekledim kızlar.

ferihan çok teşekkürederiz,güzel dileklerin için.

uzunboylu olmak çok büyük avantaj sağlıyor.nur pantolonun çok yakışmış boyda var maşallah.inşallah istediğin tüm kıyafetleri giyeceksin.

melzeyit canım,açıkçası yoğunluğun bitecek diye bekliyordum. eğer ayrılmak istemezsen izinlide olabilirsin canım. gerçi sen daha iyi bilirsin ama ne bileyim tuhaf oldum şimdi.

elacım sende bu hafta listedesin canım.

adcığım kusura bakma çok zor giriyorum işlerim çok yoğun ve sürekli yoğunum bu yüzden takımdan ayrılmak istiyorumm yerime yardımcı birini bulursan çok sevinirim arada yine girier bakarım merhaba derim ama iş yoğunluğundan ve sıcaktan bilgisayar başına oturmakta zorlanıyorumm ve biliyorsunuz ki uzun zamandır böyleyim burdanda kopamıyorum ama takıma hiçbir faydam olmuyor oyüzden ayrılmak isitiyorum tamamen zaten uzun zamandır burdayım sizinle güzel olan herşimi paylaştığım kadar acılarımıdapaylaştım burda çok güzel arkadaşlıklar edindim hepinizi çok özleyecem mucuk mucuk kocaman öpüyorum sizleri

Canım sıcaklarda ve iş yoğunluğunda çok zordur eminim
Ama bizleride bırakma tamam mı

günaydııınnnn a.s.
öncelikle melzeyit canım nereye ya... sen bizsiz bizde sensiz yapamayız :(( yardımcı olma ama gitme
anlıyorum yoğunsun ama belki 1-2 ay sonra daha rahat girersin tabii bu senin kararın saygı duyarım

nur çok güzel görünüyorsun canım...pantalonun çok yakışmış... hedefe çok bişi kalmamış

Teşekkür ederim canım hedefe bi ulaşayım sonra hedef aşağı inecek

kızlar kusurabakmayın ama 2 yıla yakındır burdayım bir ileri bir geri yerimde sayıyorum ve artık sıkıldım zaten iş yoğunluğu ve buranın verdiği bir sorumluluk var en mantıklısı bu olacak diye düşünüyorum bilemiyorum ki sizleri bırakıp gitmek gibi bir niyetim yok arada uğrarım ama kışa kadar muhtemelen hep yoğun olacam adcığım şimdi benimde kafam karıştı

kilolarınızı ekledim kızlar.

ferihan çok teşekkürederiz,güzel dileklerin için.

uzunboylu olmak çok büyük avantaj sağlıyor.nur pantolonun çok yakışmış boyda var maşallah.inşallah istediğin tüm kıyafetleri giyeceksin.

melzeyit canım,açıkçası yoğunluğun bitecek diye bekliyordum. eğer ayrılmak istemezsen izinlide olabilirsin canım. gerçi sen daha iyi bilirsin ama ne bileyim tuhaf oldum şimdi.

elacım sende bu hafta listedesin canım.

Teşekkür ederim canım
çokta yok boyum ama benim için yetiyor
inşallah şöyle tam istediğim bedende olurum artık

nur cok güzel gözüküyosunn cnmm

Çok teşekkür ederim canım

Back