Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım nasılsın.ben iyiyim çok şükür. nihayet orucada başlayabildim. sen nasılsın,ağrıların varmı inşallah iyisindir canım. buradada hava bozsun diye bekliyoruz ama pek öyle görünmüyor. herşeyin hayırlısı tabiki.günaaydin benim güzel takimim sizlerden cok ayri kaldim
ben iyi sayilirim havalar kötü gerci ramazanda iyi oluyor
sizler nasilsiniz
günaydınnnnn yerimseniben
günaydın canım nasılsın.ben iyiyim çok şükür. nihayet orucada başlayabildim. sen nasılsın,ağrıların varmı inşallah iyisindir canım. buradada hava bozsun diye bekliyoruz ama pek öyle görünmüyor. herşeyin hayırlısı tabiki.
günaydın bhr cım.nasılsın.
günaydıııınnnn
nasılsınız canlar. ben idare ediyorum çok şükür.bugün oruçluyum,dünde oruçluydum. yalnız tek sorun gece yine sahura kalkamıyorum. dün denedim sıkıntım olmadı.bugünde denicem,ama olursada sahura kalkmama gibi durum olmıcak tabiki.hani kalkamadığım zamanda tutabilirim onu öğrenmiş olmuş olacam. neyse topikte hareketlilik olmuş gördüğüm kadarıyla. konuya açıklık getirmek istiyorum izninizle.
greencim anladığım kadarıyla kurallarımızı dikkatle okumamışsın canım.
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
şimdi sen ilk hafta mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmadın ve seni izinli yazdım. ikinci hafta ben izinli olmak istiyorum diye msj yazdığını görmedim. (yazdıysan ve ben görmediysem tüm bu karışıklıktan dolayı özürdilerim.) dolayısı ile 2. haftada mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmadığın için diskalifiye olman gerekiyordu ama ben iş yoğunluğum ve 2 takım listesi hazırlamamdaki dalgınlığımla seni yine izinli olarak göstermiş oldum.
green cim canım benim,paylaşımın evet iyi çok sağol. ama bildirimlerde de aynı hassasiyeti göstermenizi bekleriz. bu herkes için geçerli. bu konuda bir uyarı geldiğinde darılmayı gerektirecek birşey değil. burasıda bir sorumluluk gerektiriyor ve herkes bu sorumluluğu yerine getirmek zorundadır. bunun içinde bazı kurallarımız var. ben fırsat buldukça kurallarımızı paylaşmaya çalışıyorum.
kaldı ki melzeyit sana yazdığı msj da okudum,seni azarlayacak,seni kıracak bir msj görmedim ben açıkçası. ha ama şuda onunla hiç yazışmadığın için yazdıkları seni sıkmış olabilir canım.
canım, kalbimden geçeni söylemem gerekirse hiçbir arkadaşım gibi senide diskalifiye etmek istemedim Allah biliyor. ama kurallarda esneklik göstermemiz hoş durmaz diye düşünüyorum. benim dalgınlığım sonucu diskalifiye olmamış oldun ki bu durumdan memnunum. ama dersenki ben yinede ayrılmak istiyorum. anlayışla karşılarım canım. seni tanımaktan dolayı mutluyuz.
Ad1 cim ben sana ramazan dolayısı ile kilo veremediğimi o nedene paylaşımda bulunup da yarışmadan çekilmek istediğimi bildirdim. Hatta tümden ayrılmam gerekiyorsa ayrılayım dedim sizde tümden ayrılmana gerek yok deyince paylaşıma devam ettim ama hala yarışmada olduğumu da bvilmiyordum bende bu koşulda kilom aynı yazılacak diye bildirim yapmadım, yoksa her gün ben buradayım, bildirim de yapardım, neden yapmayayım. Bunda tut ki benim hatam var ama sizlerde beni anlamadınız o zaman diye düşünüyorum, neyse ben hala yarışmada mıyım bunu bilmek istiyorum ve yarışmada olsam da olmasam da kilo bildirimi yapacak mıyım Cumaları?
canım benim, sen ayrılmak istiyorum diye yazdığında,bizde seni ayrılmaman konusunda ikna ettik sadece hepsi bu,izinli yazalım yada izinli olmak istiyorum diye bir konu geçmeyince devam ediyorsun sandım. ama kusura bakma canım,hata payım yüksek. şuanda hala yarışmadasın.cuma bildirim listelerindesin. eğer izinli olmak istemiyorsan,bu cumadan itibaren kilo bildirimi yapman gerekiyor. a.s
tamam canım.inşallah 94 e düşersin ama bol su içmeyi ihmal etme.çok hızlı su kaybediyoruz,verdiklerin su ve kas olabilir hayatım. ben bile kendimi iftardan önce 55.4 gördüm.çok şaşırdım. o yüzden iftarda bol suyumu içtim,gerçi yeteri kadar değil ama eskisinden çok içiyorum. aşıcam inşallah bunları. sende ihmal etme hayatım.Tamam canım anlaştık, bildirim yapıyorum ve de Ramazan yaradı kilo veremem dedim ama aksine Ramazan'dan önce misafirlerimle birlikte aldığım kiloları verdim bile. Ancak bir kilom kaldı geriye, şimdilik 95 im, Cuma'ya inş. yine 94'e düşerim kaydirigubbakcemile5
Kahvaltımı yaptım
klasik kepek ekmeği 2 dilim tost yanında çay
ve bol suuuuuuuuuuuuu
merhaba kızlar greenle olan yanlış anlaşılma hallolmuş sevindim
karamanlı canım geçmiş olsun ...inş. havalarda düzelir sende ...
nurcum bugün dinlen... halıları ben bayrama yakın halledecem şimdilik bıraktım :))
baharcım sana da günaydın....
kaptanım nasılsın ?? sahursuz zor olur telefonun saatini kur odada uzak bi yere koy kapatmak için kalkarsın :)) ben öle yapıyorum da :))
sudan bahsetmişsiniz ben yaklaşık 3 lt içiyorum sanırım :)) ilk defa su ile problemim yok
dünyalı hoşgeldin... güzel geçmiş günlerin... önemli olan mutlu olman verirsin kilocukları takma kafana :))
ramazanda kilo vereniniz var mı diye sormuşsun evet ben geçen sene 2 kilo verdim dytsyenle bu sene de başladım tekrar....şimdilik 1 kilo vermiş görünüyorum tabii akşama doğru bu 2 gibi oluyor ama biliyorum ki su kaybediyorum :)) bu yüzden akşam tartısını önemsemiyorum :))
merhaba kızlar greenle olan yanlış anlaşılma hallolmuş sevindim
karamanlı canım geçmiş olsun ...inş. havalarda düzelir sende ...
nurcum bugün dinlen... halıları ben bayrama yakın halledecem şimdilik bıraktım :))
baharcım sana da günaydın....
kaptanım nasılsın ?? sahursuz zor olur telefonun saatini kur odada uzak bi yere koy kapatmak için kalkarsın :)) ben öle yapıyorum da :))
sudan bahsetmişsiniz ben yaklaşık 3 lt içiyorum sanırım :)) ilk defa su ile problemim yok
merhabalar kızlar
dün akşama iftara davetliydikk azaz yedimm ama yine kaçırdım sanırımm
mercimek corba 1kepçe,patlıcanlı sebzelii yemek 2kaşıkk,beyti kebebı yufkalı 4tane ,bulgur pilavı
mezeler 1kaşık amerikan,3adet sarma,közlenmiş bibe salatasııı tatlı vişneli muhallebi ama 2kaşıkk ancaa bol suuuu