kızlar samimi ve içten dilek,dualrınız gözümden bi kaç damla akmasına sebep olsada kendimi çok iyi hissettirdiniz... hepinize çok teşekkür ederim Rabbim hepimizie sağlık afiyet versin ....
bana gelince ilk günden olumlu gelişmeler var...akşam dr. verdiği ozon yağı ve kremini kullandım 1 saat bacak hareketleri var hepsini yaptım ve son 3-4 ayın en iyi uykusunu uyudum ... çok şükür bu çok öenmliymiş.. çnk dün bana ozon uyguladılar dr. ne hissettin ağrın var mı diye sordu bende değişen bişey yok dedim...tabii içimdende 15dk ile nasıl iyileşeceğimi sorusu geçiyordu...dr. biraz düşünceli kalmıştı tepki vermen lazım dedi.. yarın bakalım inş. tepki verirsin dediğinde 1 kremle mi iyileşeceğim demiştim meğer tecrübesine göre bi bildiği varmış...
bugün çok rahatım bakalım akşamda iyi bi seans geçiririm ve şu ameliyat olayından kurtulurum
sanırım uzun süren bi tedavi olcak ama ben razıyım yeterki iyileşeyim ve ameliyat olmayayım
neyse çok sıktım dertlerimle...
Kızlar herkese merhabalar ben hiç iyi değilim kpssden 73 aldım ve atanmam için yeterli değil
hayallerim başka bi bahara kaldı yıkım oldu benim için tamam çalışmamıştım ama geçen yıl dershaneye gitmiştim nasıl becerecem nasıl çalışacam iinanın bilmiyorum dünden beri ağlamaktan kendimi durduramıyorum...
Bana gerizekalı utanılacak insansın diyenlere kendimi kanıtlayacaktım ama yine yapamadım yine beceremedimbu psikolojiyi nasıl atarım üzerimden bilemiyorum...
geçmişe bakamadım ama son sayfada okuduklarım beni çok üzdü dosbacım cenım benim inş sağlıkla atlatacaksın bu durumu allahım acil şifalar versin canım benim
Kızlar herkese merhabalar ben hiç iyi değilim kpssden 73 aldım ve atanmam için yeterli değil
hayallerim başka bi bahara kaldı yıkım oldu benim için tamam çalışmamıştım ama geçen yıl dershaneye gitmiştim nasıl becerecem nasıl çalışacam iinanın bilmiyorum dünden beri ağlamaktan kendimi durduramıyorum...
Bana gerizekalı utanılacak insansın diyenlere kendimi kanıtlayacaktım ama yine yapamadım yine beceremedimbu psikolojiyi nasıl atarım üzerimden bilemiyorum...
geçmişe bakamadım ama son sayfada okuduklarım beni çok üzdü dosbacım cenım benim inş sağlıkla atlatacaksın bu durumu allahım acil şifalar versin canım benim
dosbacım gecmiş olsun allah şifa versin cnmm dualarımız seninle biran önce atlatırsın inşş cnmm ameliyata gerek kalmadan sağlığına kavuşursun inş cnmmm
ad cnmm takıma dönmek istiyorum ama sordumm düncvp yazmamışsın sanırım yarından sonra katılıyımdiyorum tabi uygunsaa yer varssaa
green canım Allah tan hiç ümidimi kesmem...bu konuda umutluyumArkadaşım, inanıyorum ki bütün bunlar geçecek. Beni biliyorsun farklı sorunlardan bebek sahibi olamıyorum, ama umudumu hiç yitirmiyorum. Daha biraz evvel yeni doğmuş bir bebeği gördüm geldim. İnsan karşısındaki için çok mutlu oluyor ama kendisi için üzülüyor. Ama bunları görmek bi yandan da umut veriyor. İnşallah sen de iyileşeceksin, ikimiz de bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız...:Saruboceq:
yediklerimi yazayım oruç tutamıyorum sıcaklar ve tansiyon düşüklüğünden buğün dr gittim b12 ye bakacaklar yarın tekrar gideceğimm
2 gündür yemek yiyemiyorum psikolojik sanırım oruç tutmak istemiştim ama bünyem kaldıramaz sanırımmelim ayağım titriyooo
kahvaltı yokk
öğlenn 1dilimm incecik pidee 2tane köftee bol suu
canım söylediklerinden dolayı dr.unu çok sevdim,senin mutlu ediyorsa,iyileştirecekse saygım sonsuz,Rabbim bu yolda yardımcın olsun hayatım. bence sen bacağın iyileşir iyileşmez bir bebek düşün canım. dualarım herzaman seninle birtanem. :1hug:asumancım umarım canım bu dr. hızır gibi olur bana ...çok ihtiyacım var...
biliyorsunuz bebek istiyorum ve nezaman istesem başıma bi hastalık geliyor... dün bana en az 1 yıl daha bebek düşünemeyeceğimi ve taşıyamayacağımı sölediler... bu da çok moralimi bozdu...
bu prof. ise hamile kalırsan seni üzmeyeceğim söz veriyorum elimden geleni Allah ın izni ile en iyi şekilde yapacağım dedi... şimdi önce Allah a sonra da dr. güveniyorum
zaten bi tedavide hasta dr. ilişkisi önemli...moral vermesini çok ii biliyor...
dua edin ...çok saol canım arkadaşım
amin canım,cümlemize inşallah. bu dr sevdim gerçekten,iyileşmene yardımcı olacak inşallah. sen gönlünü ferah tut hayatım. ne güzel dinlenmek gibisi varmı bak misler gibi uykunuda aldın. adam işinin uzmanı ameliyata gerek kalmıcak inşallah. opuyorumnanaktankızlar samimi ve içten dilek,dualrınız gözümden bi kaç damla akmasına sebep olsada kendimi çok iyi hissettirdiniz... hepinize çok teşekkür ederim Rabbim hepimizie sağlık afiyet versin ....
bana gelince ilk günden olumlu gelişmeler var...akşam dr. verdiği ozon yağı ve kremini kullandım 1 saat bacak hareketleri var hepsini yaptım ve son 3-4 ayın en iyi uykusunu uyudum ... çok şükür bu çok öenmliymiş.. çnk dün bana ozon uyguladılar dr. ne hissettin ağrın var mı diye sordu bende değişen bişey yok dedim...tabii içimdende 15dk ile nasıl iyileşeceğimi sorusu geçiyordu...dr. biraz düşünceli kalmıştı tepki vermen lazım dedi.. yarın bakalım inş. tepki verirsin dediğinde 1 kremle mi iyileşeceğim demiştim meğer tecrübesine göre bi bildiği varmış...
bugün çok rahatım bakalım akşamda iyi bi seans geçiririm ve şu ameliyat olayından kurtulurum
sanırım uzun süren bi tedavi olcak ama ben razıyım yeterki iyileşeyim ve ameliyat olmayayım
neyse çok sıktım dertlerimle...
dosbacım gecmiş olsun allah şifa versin cnmm dualarımız seninle biran önce atlatırsın inşş cnmm ameliyata gerek kalmadan sağlığına kavuşursun inş cnmmm
ad cnmm takıma dönmek istiyorum ama sordumm düncvp yazmamışsın sanırım yarından sonra katılıyımdiyorum tabi uygunsaa yer varssaa
canlar ben şimdi çıkıyorum,hepinize hayırlı iftarlar. kendinize iyi bakın. dosbacım az kaldı iftara balım.
çok çok öpüyorum. bu arada aslıdan haberi olan varmı. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?