Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacım gecmiş olsun allah şifa versin cnmm dualarımız seninle biran önce atlatırsın inşş cnmm ameliyata gerek kalmadan sağlığına kavuşursun inş cnmmm
ad cnmm takıma dönmek istiyorum ama sordumm düncvp yazmamışsın sanırım yarından sonra katılıyımdiyorum tabi uygunsaa yer varssaa

Arkadaşım, inanıyorum ki bütün bunlar geçecek. Beni biliyorsun farklı sorunlardan bebek sahibi olamıyorum, ama umudumu hiç yitirmiyorum. Daha biraz evvel yeni doğmuş bir bebeği gördüm geldim. İnsan karşısındaki için çok mutlu oluyor ama kendisi için üzülüyor. Ama bunları görmek bi yandan da umut veriyor. İnşallah sen de iyileşeceksin, ikimiz de bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız...:Saruboceq:

Arkadaşım üzülme demem anlamsız da olsa üzülme. Hem kim diyor sana o kötü cümleleri Allah aşkına! kötükedihüso Ya bu insanların başka dicek bişeyleri yok mu, deli oluyorum böyle insanlara. Unutma ki insan geri zekalı olsa 73 ü de alamaz. Ay bu insanlar ayyyalsanaalsanasmile

yediklerimi yazayım oruç tutamıyorum sıcaklar ve tansiyon düşüklüğünden buğün dr gittim b12 ye bakacaklar yarın tekrar gideceğimm
2 gündür yemek yiyemiyorum psikolojik sanırım oruç tutmak istemiştim ama bünyem kaldıramaz sanırımmelim ayağım titriyooo
kahvaltı yokk
öğlenn 1dilimm incecik pidee 2tane köftee bol suu

canım üzme kendini... senin göremediğin bi hayır vardır... belki bu yıl da bebişinin sana ihtiyacı vardı...vee gerçekten şu aptal insanlara sinir oluyorum... kendin için yap başkalarını boşver kulak kapa...
iyi dilekleri için teşekkür ederim canım... saol

elacım çok saol canım....inş. ameliyat olmam... güzel dileklerin için teşekkür ederim

green canım Allah tan hiç ümidimi kesmem...bu konuda umutluyum
ama canım benim başka hastalıklarımda var ( evlendikten sonra çok güçsüz kalmaya başladım...
ne zaman bebek istesem hastallanıyorum...senin sorunlarını bilmiyordum canım ama inanıyorum ki Rabbim isteyene verir...inş. bebekle ve hastalıkla sınav olmayız
bende sana dua edeceğim sen de beni unutma

geçmiş olsun canım... b12 önemli ihmal etme
beslenmene dikkat et halsiz kalma hava çok sıcak

canım benim yaa. puanın atanman için yeterli olmayabilir ama çalışmamış bir insan için yinede iyi bir puan hayatım. evet bir sene kaybettin ama önümüzdeki sene daha çok çalışarak yani aslında çalışarak daha iyisini elde edebilirsin. sana o sözleri söyleyen utanmazları pek ciddiye almadığını düşünüyorum hayatım ki en doğrusuda bu. kimselere birşey ispat etmek zorunda değilsin. ama o kadar okumuşsun bunun sonucu bu olmamalı. yavrun birazcıkta olsun büyüdü onu oyun grubuna yazdırıp yarım gününü derse ayırabilirsin,tamam yorucu olacaktır ama kendin için bir daha bu üzüntüyü yaşamamak için yapabilirsin hayatım. kendini toparla,sen güzel,zarif ve hırslı bir annesin. herşey yoluna girecektir. tek sıkıntın bu olsun yeterki hayatım. opuyorumnanaktan

canım söylediklerinden dolayı dr.unu çok sevdim,senin mutlu ediyorsa,iyileştirecekse saygım sonsuz,Rabbim bu yolda yardımcın olsun hayatım. bence sen bacağın iyileşir iyileşmez bir bebek düşün canım. dualarım herzaman seninle birtanem. :1hug:
amin canım,cümlemize inşallah. bu dr sevdim gerçekten,iyileşmene yardımcı olacak inşallah. sen gönlünü ferah tut hayatım. ne güzel dinlenmek gibisi varmı bak misler gibi uykunuda aldın. adam işinin uzmanı ameliyata gerek kalmıcak inşallah. opuyorumnanaktan

elacım canım aslında yazını gördüm ama dosbamı okuyunca yazmayı unuttum canım kusura bakma. işlerimde yoğun birz. takıma gelebilirsin hayatım,yerimiz var.

selam kızlar
iftara az kaldı :))yada ben öyle olsun istiyorum :))
acıkmadım ama çok susadııımm
aklıma yemek gelmio bile...markete gittim hava çok sıcak (yoruldum

canlar ben şimdi çıkıyorum,hepinize hayırlı iftarlar. kendinize iyi bakın. dosbacım az kaldı iftara balım.
çok çok öpüyorum. bu arada aslıdan haberi olan varmı. bilmiyorumkismile

canlar ben şimdi çıkıyorum,hepinize hayırlı iftarlar. kendinize iyi bakın. dosbacım az kaldı iftara balım.
çok çok öpüyorum. bu arada aslıdan haberi olan varmı. bilmiyorumkismile

adcim canım 2 gündür bilgisayarım bozuk giremiyorum internete yapılacak diye ümitlendim ama olmadı yarın listeleri yapamayacağım malesef kilomu yazdım canım takıma çok oldum biliyorum ama :kedi: yarın listemizi yapabilirmisin giremem çünkü yarın takımada yazdım yarın herkez bildirimde bulunacak ama listeleri yapacak kimse yok sana çok yük oluyorum ama yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler yarın ancak akşama girebiliirim takıma bakarım canım çok mahçubum sana karşı ama nolursun kusuruma bakma elimde olmadan olan bir durum çok öpüyorum canım yarın için kolay gelsin opuyorumnanaktan

nur kötü bir puan değil aldığın, sana laf söyleyenler bir gün gelir utanır. çok atama yapılacak bu yıl inşallah olur. ben okul bittikten sonra hemen çalışmaya başlayamadım. çevreden hemde yakın çevreden insanlar aman okudunda noldu, öğretmenlikte meslekmi ...vs aşağılayıp dururuyorlardı. sonra çalışmaya başlayınca hepsi mum oldu. ben kendi hayatıma bakıyorum artık. insanlar boş durunca kime laf atsamda iş karıştırsam diye bakıyor, boşveeer... kaçıncı girişin bilmiyorum ama bu yıl olur inşallah...:hooray:

kızlarr gelemiyorum giremiyorum neteeee akannehir
diyet zaten koptu gitti daha ilk günden iftar davetleri başladıı sempatiksalakcinni yememeye çalışmak diye bişey yoookk açlıktan gözüm dönüyoo galibaaa akannehir oofff ben acayip bi moral bozukluğu yaptım
sahurda herşey çok güzel oluyo iftarda bozuluyo gidiyoooo alsanaalsanasmile
hasta olan herkese geçmiş olsun diyorum sıcaklardan hepimiz perişan olduk yaaw inş. uzun sürmez bu durum...:gitme:
misafirlerimiz var demiştim ondan giremiyorum günlerdir yarın kilo bildirimi var die bu gece girip bi kilomu yazayım dedim hepinizi çok özledim korkudan kiloma bile bakamıyorum yaaa ohaoldumsmile:1no2::mymeka: geçmişleri okuyamadım son sayfaya biras göz gezdirdim hepsi o eyvahedigeldismile
kilomu aynı yazarsın asumancım ben bakmıcam çok korkuyorum fazla çıkcak die, cumartaesi misafirlerimiz gidiyor o günden sonra iyi bir düzen otutturmam lazım ve mutlaka bu ramazandada kilo vermem gerek Çok üzgünüm çoook beni biraz daha idare ederseniz çok sevinirim aklım burda aslında ama bide abimin ikizleri var die hiç hareket bitmiyoo bizde gezmeyide seviyoruz maşallah kaydirigubbakcemile3 hareket yoksa berekette yoktur demi canım lülülülülülü öptüm güzellerrr
asumancım kilomu aynı yani 74 geçersen sevinirimmmm olumunekankayizsmile öpüldünüzz melekleeeeeeer opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
adcım yarın tüm gün kurstayım evde olmıycam bildirim de yapamıycam doğal olarak bugün eve geldiğimde kilom 78,5 çıktı tartıda ne kadar doğrudur bilemem belki de uzun süre açlıktan kaynaklı ya da tüm gün su kaybettim belki de ondan böyle geçersin kilomu tamam mı hayatım herkese iyi geceler uykusuzluktan ölüyorum sabah da erken kalkıcam offf

adcım hengi kilomu yazacam bilmiyorum...
sabahları 68.6 çıkıyorum iftara yakın 68.3 :))
bence su kaybediyorum iyisimi sen bana 68.6 yaz :))
sabah gelirim ama saat geç oldu kalkamazsam diye şimdiden bildireyim
çok öpüyorum hepinizi
ii geceler

günayyddıııııınnnnnn. a.s.

inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim ama yine oruç yok. bu sene niye böyle oldum bilmiyorum kızlar ama kalkamıyorum. sersem tavuk gibiyim. tansiyonumdan korkmasam kalkmadanda tutabilirim ama korkuyorum açıkçası. bilmiyorum ama kısa sürede başlamam lazım,inşallah yarın başlangıç yapabilirim.
aslııcım idare ediyoruz hayatım merak etme. misafirleri gönderip hayırlısı ile tekrar gel hayatım bekliyoruz. ipin ucunu daha fazla kaçırma.bu sen değilsin.
dosbacım, bhrcım verdiğiniz kilo için tebrikediyorum hayatım.bende uzun zamandan sonra ilk defa kendimi 56.9 olarak gördüm,ama pek sevinemiyorum,su kaybetmiş olabilirim haftaya belli olur artık.

ethoş canım yarım kiloda olsa sonuçta gidiyor canım tebrik ederim,böyle böyle kurtulacaksın kilolardan hayatım. ayrıca ayda 2 kilo vermiş oluyorsun, bence dönmeyecek kilolar veriyorsun canım.

bu arada green cim canım geçen hafta bildirim yapmamıştın,geldiğin zaman kilonu sormayı unuttum canım,bu haftanın kilosunu yazarken geçen haftayı belirtirsen sevinirim hayatım.

kızlar ayrıca netim yavaş gidiyor,olurda biraksilik olur listeyi paylaşım alanına koyamazsam,takımlardan birinden yardım istersiniz. kardeş takımdanda yetkili kimse yok hem onların,hemde bizim liste için yardım talep edersiniz,

bugün cuma tamamen aklımdan çıkmış bende 78.4üm 300 gr (( artık oruç tutmayacağım dün gece sahurda kalp krizi geçiriyorum zannettim göğsümün üzerinde bir baskı nefes alamadım sırtımın solundan bir sancı bıçak gibi tamam dedim çarpıntım zaten aldı başını gidiyor vücuduma eziyet etmeye hakkım yok bunu anladım

13.TAKIM 169 ETAP

Ad1 ( 57.4 / %)
Bhr.87 (79.1 / 78,5 / 0,6 / 0,76%)
Dosba (69.6 / 68,6 / 1,0 /1,44%)
Ethos (67.5 / 67.0 / 0,5 /0,74 %)
Greendreams (94.0 /(
Melzeyit ( 78.8 / 78,4./ 0,4 /0,51 %)
Uzaktandunyalı (74.0/ 74 / 0,0 / 0,00%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO (426,4

green kaldı birtek listemiz hazır

Son düzenleme:
melzeyit canım,çok geçmişolsun. sıkıntı veriyorsa tutma zaten hayatım.300 gr da az değil hiç yoktan iyidir.

adcım bende takıma tekrar dönmek istiyorum artık iznimi kaldırırsan sevinirim kilom aynı allaha şükür bi değişiklik yok

13.TAKIM 169 ETAP

Ad1 ( 57.4 / 56.9 / 0.5 / 0.87 %)
Bhr.87 (79.1 / 78,5 / 0,6 / 0,76%)
Dosba (69.6 / 68,6 / 1,0 /1,44%)
Ethos (67.5 / 67.0 / 0,5 /0,74 %)
Greendreams (94.0 /(geri dönmek üzere ayrıldı)
Melzeyit ( 78.8 / 78,4./ 0,4 /0,51 %)
nur_84 (66.9 / 66.9 / 0.00 / 0.00 % ) (eski üye geri döndü)
Uzaktandunyalı (74.0/ 74 / 0,0 / 0,00%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO (493.3 / 490.3/ 0.3 / 0.61 %)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…