• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[

canım hoşgeldin. biz çömezleri çok severiz. heleki paylaşımı bol,kilo vermek için can atan çömezlere bayılırız,çünkü bizide gaza getiriyorlar. canım öncelikle senden istediğimiz bol paylaşım,yani sadece gelip yediklerini yazıp çıkıp gitmicen. yediklerini yazzdın mı yazdın.şimdi bizi motive etme sırasına geldi. bir iki kelam da benim yazdıklarıma yada diğer arkadaşlarına yaz. yaptıklarımıza yorumlar yaz hayatım. tamam bu sıralar bazı arkadaşlarımız yedim yazdım çıktım yapıyor ama onlarda düzeleceklerdir yakında. 1 hafta deneme süren var,paylaşımın süper olursa yarışma listesine giriyorsun. şu anda takımdasın tabiki. tekrar hoşgeldin.

çok teşekkürler, tavsiyelerine kesinlikle uymaya çalışacağım. ama şu acemiliği çabuk atarım inşallah üstümden. bu benim ilk forum arkadaşlığım, inanın alıntı yaparak yazmayı bile ilk deniyorum , elime yüzüme bulaşmaz inşallah, birde bilgisayarla aram iyidir deyip dururdum :))
kendimi bu aralar fena motive ediyorum, umarım sizlerede faydalı olurum. bu gün arkadaşlarımdan birini ikna ettim ocak 2011'e kadar yarışıyoruz. 10 kilo vereceğiz. uzun zamandır bu kadar inanmamıştım bu kiloların gideceğine. zaten meselede bu galiba : İNANMAK...
bu arada 2000 küsür sayfa olmuş bu gurupta, hepsini okuyamadım ama fırsatını bulunca tek tek okumayı düşünüyorum, sizleri daha iyi tanımak için, birde paylaşılmış bilgileri öğreneyim ki aynı şeyleri farkında olmadan yazıp sizleri sıkmayayım...

yaaa bak işte olmamış deminki mesajım. sorsanız alıntı yapmıştım:( neyse

bugün yediklerim şunlar ( bu arada bu iş çok heyecan vericiymiş, sizlerle paylaşacağımı bildiğim için elimi uzatıp geri çektiğim bazı yiyecekler oldu, bu çok güzel bir şey)
kahvaltı: 5-6 kaşık kahvaltı gevreği biraz süt
ara öğün: yarım muz
öğlen: 5-6 küçük dilim karpuz, kibrit kutusu peynir, 2 dilim ekmek, domates
ara öğün: yarım muz
akşam: Nefis bir domates çorbası yaptım dayanamadım, 1 büyük kase içtim, salata, 5-6 kasık pilav

hepsi budur arkadaşlar, sayenizde....
birde geçen hafta ankaradayken aldığım aytaşının faydasını atlamayalım. aytaşı; irade arttırıcı, iştah kesici imiş. psikolojik olabilir mi bilmiyorum ama iyi hissettiriyor. biraz daha deneyeyim daha iyi bilgi veririm....
haydi arkadaşlar hep birlikte 38 bedene........kaydirigubbakcemile2

selam kızlar ben geldim
diyetisyenim güzel bi menü verdi... en güzeli 68.6 çıktım :))kilo vermene bile gerek yok ama çok öenmli bi problemin var dedi YAĞ!!!!
evet kızlar normalde çok kilolu görünmüyorum ama göbek bölgem acayip yağ bağlamış bu sağlık problemi dedi ve kollestrolüm yüksek...hoş geçen seneye göre düşmüş hali :((
çok sabırlı olman gerekiyor dedi... yavaş vereceksin çnk hep yağdan vermeye çalışacağız dedi...
bakalım yapabilcek miyim ??
isterseniz yarın listemi size yazabilirim

günaydıııınnnnn a.s.
diyeceksiniz sabah sabah niye bu kadar erken kalktın diye :))
eşimle anlaştık sahurda dedim sabah beni kaldırma kapıyı kilitle ve git....eee sorumluluk sahibi eşim saati kapat yat :)) kalktım evde sesler var nasıl korktum meğer gecikmiş... acele ile ses çıkarıyo...ilk günden gecikti :))

bana gelince sahur programım fazla bile geldi...
hemen yazıyorum =
şekersiz açık çay
1 ince dilim y.y. beyaz peynir
5 kaysı 2 ceviz
1 yumurta
domates salatalık biber
2 dilim kepek ekmek
15 dk sonra y.y 1 bardak tarçınlı süt

hazırlladıklarımı bitirmek gerçekten zordu umarım acıkmam 1 lt yada daha fazla su içtim
buralardayım

günaydın ve herkese hayırlı ramazanlar bugün ilk orucumu tutmayı deneyecem allahım inşallah sabrımı ve sağlığımı verirde tutarım sahurda ne yedim
4-5 tane zeytin biraz peynir domates 1t.k. reçel yufka ekmek az yarım bardak süt

Hepinize hayırlı ramazanlar kardeş takımcığım inşallah şu mübarek ayı sağlıkla ve hayırlısıyla geçiririz birazcıkta kilo verirsek değmez keyfimize değilmi herkeze kolay gelsin görüşmek üzere .a.s.

Hepinize hayırlı ramazanlar kardeş takımcığım inşallah şu mübarek ayı sağlıkla ve hayırlısıyla geçiririz birazcıkta kilo verirsek değmez keyfimize değilmi herkeze kolay gelsin görüşmek üzere .a.s.

saol canım... hepimiz için güzel ve sağlıklı bi ramazan olsun inş.

şimdiye kadar mutfakta olmamam rağmen oruç ii gidiyor
akşamın yemeklerini hazırlıyorum çnk öğleden sonra dr. gideceğim
bakalım dizim için ne diyecek benim anladığım menüsküs var ama birsürü değerimde normal değil :((
ameliyat demesinden korkuyorum

Canlarım, merhabalar :)))
Ramazanınız mübarek olsun. Rabbim sizlere bu uzun günlerde dayanma gücü versin.
Ben iyiyim. Antalyaya gittik geldik. Geldikten 4 gün sonra İzmire gittim. Arkamdan da eşim geldi. Kardeşimi nişanladık. Damadın ailesini çok sevdik. Nişanımız çok güzeldi. Evde yaptık. Mutlulukları daim olsun da gerisi önemli değil :))) Kiloma gelince 300 gr alıyorum, 500 gr veriyorum.
Umuyorum hepiniz iyisiniz. Hepinizi çok öpüyorum :))) Kendinize çok iyi bakın...

günaydın kızlar hepınızın ramazanı mübarek olsun
dosba canım gecmıs olsun
nact canım kardesıne bır ömür boyu mutlluluklar
melyezıt canım ınsallah zorluk cekmeden atlatırsın
ad bahar canları sızler nasılsınız
yenı gelen arkadaslar sızler nasılsınız

merhaba arktadaşlyar ilkgünün sıkıntısı başım çok ağırıyorr inşallah birkaçgüne geçecekk diye umut ediylorumm öğleden sonra nasıl olur bilmiyorumm amaa

günaydıııın

canlarım hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun inşallah.

bugün çok üzgünümki oruçlu değilim. çünkü sahura kalkamadım.akşamdan zaten doğru dürüst birşey yememiştim,doğru dürüst su da içmeyince cesaret edemedim. akşam arkadaşlarla dışarıdaydık.eve geç geldik,duş al falan derken geç yattım. saatimi kurmuştum ama uyanamadım malesef. saati duymamışım bile, çaldı sanırım kapattım. bir uyandım ki saat 5.
açıkçası ramazanı karşılamak istiyordum.bugün burada hava esiyor. Rabbim in hikmeti diyorum,ilk günü hava esmeye başladı. yarın inşallah tutmaya başlıcam. ilk günler zorlanırım ama sonra alışıyorum şükür ki.
neyse,biraz işlerim var onları halledip geliyorum. hepinizi öpüyorum.

Kızlar ramazanınız hayırlı olsun. Oruç tutanınız varsa, Allah kabul etsin inşallah.

greendreams doğum günün kutlu olsun! :teytey:

Şimdi geçmişi okuyamıyorum, hemen BMI'ları ekleyeyim.

1 ad 23.6
2 ethos 23.9
3 Dosba 25.6
4 Melzeyit 28.3
5 Uzaktandunyalı 28.9
6 Bahar 32.5

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Sıralamada değişiklik olmamış.

Ben Cuma günü ölçülmedim. Geçen gün 59.1 kiloydum. Ama çizelgemi değiştirmeyeceğim, inşallah tez zamanda veririm kiloları hayırlısıyla.

merhaba arktadaşlyar ilkgünün sıkıntısı başım çok ağırıyorr inşallah birkaçgüne geçecekk diye umut ediylorumm öğleden sonra nasıl olur bilmiyorumm amaa
merhaba canım birkaç gün sonra tamamdır.vucüt alışasıya kadar. istersen gece sahurda yatmadan önce yarım ağrı kesici falan al.
günaydın kızlar hepınızın ramazanı mübarek olsun
dosba canım gecmıs olsun
nact canım kardesıne bır ömür boyu mutlluluklar
melyezıt canım ınsallah zorluk cekmeden atlatırsın
ad bahar canları sızler nasılsınız
yenı gelen arkadaslar sızler nasılsınız
sağol canım seninde inşallah. şükür iyiyim hayatım.sen nasıl oldun ağrıların geçtimi.
Canlarım, merhabalar :)))
Ramazanınız mübarek olsun. Rabbim sizlere bu uzun günlerde dayanma gücü versin.
Ben iyiyim. Antalyaya gittik geldik. Geldikten 4 gün sonra İzmire gittim. Arkamdan da eşim geldi. Kardeşimi nişanladık. Damadın ailesini çok sevdik. Nişanımız çok güzeldi. Evde yaptık. Mutlulukları daim olsun da gerisi önemli değil :))) Kiloma gelince 300 gr alıyorum, 500 gr veriyorum.
Umuyorum hepiniz iyisiniz. Hepinizi çok öpüyorum :))) Kendinize çok iyi bakın...
canım hoşgeldin. rastlaşamadık,olsun iyisin ya. herşey yolunda gitmiş çok sevindim. inşallah hep öyle gider. kilonu koruyorsun tebrik ederim hayatım. kendine iyi bak çok öpüyorum.

şimdiye kadar mutfakta olmamam rağmen oruç ii gidiyor
akşamın yemeklerini hazırlıyorum çnk öğleden sonra dr. gideceğim
bakalım dizim için ne diyecek benim anladığım menüsküs var ama birsürü değerimde normal değil :((
ameliyat demesinden korkuyorum
canım iyileşsinde boşver ameliyat olursun,hem çok uğraştırı bir ameliyat değil sanırım. yanılıyormuyum emin değilim ama hülya avşarda olmuştu,kocası ufak bir operasyon,büyütmeyin bu kadar demişti. ordan aklıma geldi.
çok sağol hayatım. sizlerinde inşallah. çok öpüyorum.
selam kızlar ben geldim
diyetisyenim güzel bi menü verdi... en güzeli 68.6 çıktım :))kilo vermene bile gerek yok ama çok öenmli bi problemin var dedi YAĞ!!!!
canım, tatilden döndüğünde 71 lerden bahsediyordun. ne kadar çok farketti. sevindim dosbacım. sen azimli birisin,istediğinde başarılı olacaksındır. Ramazan ayı senin için bir fırsat olacak diye düşünüyorum. sonuçta yağlar gidecek inşallah. listeni tabiki yaz hayatım. çok faydalı olacaktır.
[çok teşekkürler...
ilk forum arkadaşlığın hayırlı olsun ozaman.ne güzel biz ilkin olmuş olduk.bizi kolay kolay unutmazsın artık. canım bizleri tanımak için bol paylaşımda bulunman yeterli,geçmişi okumak çok zaman alacaktır. yazılarımız seni yönlendirecektir. gerekli mücadele ile yarışı kazanacağından eminim hayatım. motivasyonunu asla düşürme,kimsenin düşürmesine de izin verme yoksa zor toparlanıyor innsan. ne güzel kararlısın,inançlısın ve bizimlesin. daha ne olsun şekerim. gerisi sana kalmış. çok öpüyorum.

canım sen o kebapçılara,dönercilere,fastfoodçulara aldırış etme hayatım. onlar yalan kilolar gerçek. valla üşengeç biri değilsin normalde ama söylediklerimi yapmak ne kadar kolayına gelir bilmiyorum sıcak çorba için önerim,fincan çorbadır yanında getire bilirsin,yada evdeki çorbayı bardak termosta yanında getirebilirsin,kepek ekmek arasına domates peynir,biber getirebilirsin.şimdi diceksinki arkadaşlar gidiyorlar yiyorlar,ben bakayımmı,kusura bakma ama bakacaksın. o kiloları verdikten sonrada keyfine bakacaksın ama buda var. ayrıca o dönercilerde illaki yeşillik domates salatalık vardır. güzel bir söğüş salata yaptırabilirsin,istersen bir sor hayatım,belki bi kolaylık sağlarlar,hem çorba hem salata konusunda.ama en önemliisi isticeksin canım. aksii taktirde gidip ye o yalanlardan. :1no2: sınavlara az kaldı hayatım,motivasyonunun düşmesine izin verme. :1hug:
adcim faydalı bilgilerin için çok teşekkür ederim .
ricaederim hayatım. inşallah faydasını görürüz. canım gevrekten dün akşam aldım ama yemek nasip olmadı daha. baktım tok tutmuyor yulafı denerim. 400 kalori çok değil,dediğin gibi yakarız hayatım. ay bu ramazan çok umutluyum 2-3 kilo vermek istiyorum akabinde spora başlıcam. koruma yapmam lazım. ay inşallah istediklerimi yapabilirim. yoksa sinir olurum kendime. süt yoğort konusunu umarım aşarsın canım,çok faydasını göreceğine inanıyorum.

canım herşeyin gönlünce ve sorunlarınızın halolmasını dilerim. fırsat buldukça gel hayatım. kendini hazır hissettiğinde de yerimiz olursa takıma girersin. çok öpüyorum.
Kızlar bir türlü giremiyorum tatil sonrası ev işi çamaşır
birde kpssnin açıklanmasını bekliyorum stresten çıldırmak üzereyim akşamada misafirim gelecek inş hazırlık yapacam
canım istersen bu haftada izinli yazalım seni hazır olunca gelirsin. işlerinde kolay gelsin hayatım.
ben her ramazan heyecanlanır ve mutlu olurum
geçen sene diyet nedeniyle kimseye gitmemş ve çok az misafir almıştım bu sene o hatayı yapmak istemiyorum özel anlar zor yakalanıyor
canım belki sende anılarını canlandıracak güzel şeyler bulursun ve ilerde eşinle ve çocuğunla yaşadığın ramazanlarıda özlersin ve yine yerine yenilerini korsun
kesinlikle haklısın hayatım. özel anlar zor yakalanıyor. inşallah dediğin gibi olur dosbacım ama şuan kesinlikle birşey hissedemiyorum.
KIZLAR ÖYLE YOĞUNUM Kİ bunaldım iyice bide çok bilmişler yokmu çıldırmakkkkkkkkk üzeriyim kafayı yiyecem anlayacağınız birde yarın ramazan allah yardımcım olsun ağlamamak için kendimi zor tutuyorummmm

canım bu sıralar çok canın sıkkın farkındayım. ama sen güçlü bir kadınsın,nerde nasıl davranacağını çözdün.insanların olayların seni bu kadar yıpratmasına izin verme hayatım.

a.s. green cim canım doğum günün kutlu olsun. Herşeyin gönlünce olmasını dilerim. a.s.

Eklentiler

• $birthday011bl8.jpg
    $birthday011bl8.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 33
1 ad 23.6
2 ethos 23.9
3 Dosba 25.6
4 Melzeyit 28.3
5 Uzaktandunyalı 28.9
6 Bahar 32.5

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Sıralamada değişiklik olmamış.

Ben Cuma günü ölçülmedim. Geçen gün 59.1 kiloydum. Ama çizelgemi değiştirmeyeceğim, inşallah tez zamanda veririm kiloları hayırlısıyla.

yaşasın hala birim. taylor bana yetişmişsin bacum. yakında beni geçersin. tabrik ediyorum.alkisalkisalkis

Back