Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ben bu sabah sahura kalkamadım malesef.ama kalksaydım, k- fl...ks aldım sütle ondan yemeği düşünüyordum,ardındanda bir fincan sallama çay içecektim ama nasip olmadı o yüzden şuan oruçlu değilim,aslında akşamdan yediğimle tutabilirdim ama aksi gibi akşam birşey yiyemedim,dışarıdaydık ve canım hiçbirşey istemedi.

mrb arkadaşlar bugün kursa gitmedim evdeyim bu ramazan oruç tutamıyorum hem sınav yüzünden hem de diyetisyenim kilo vermemi etkileyeceğini söyledi artık kışın kısa günlerde telafi ederim inşallah hepinizin mübarek ramazanını kutlarım hayırlısıyla bu sıcaklarda zorlanmadan tutarsınız umarım...
bana gelince evdeyken listeme tam anlamıyla bağlıyım ama haftanın en az 3 günü kurstayım o olumsuz etkiliyo

adcım önerilerin çok güzel sandviç ekmeği arası yeşillik peynir falan ben de hazırlıyorum fırsat buldukça bardak çorbalardan içemiyorum ne yazık ki doktorum hazır çorbaları yasakladı söylediğim kebapçılara dönercilere de gidip yemiyorum ki hayatım zaten sorun yemem değil hiç bir şey yiyememem kursta olduğum günler hem zamanım çok kısıtlı hem de yiyecek bir şey bulamıyorum meyveyi sütle ya da ayranla birlikte tüketmem gerekiyomuş kantinde de süt olmadığına göre meyveyle de ayran içsem hem midem alt üst olur hem de arkadaşların dalgası olurum :) bi paket diyet bisküviyi ders aralarında birer ikişer tüketmeye gayret ediyorum ama dengesiz bi beslenme oluyo farkındayım umarım sporla daha da kolay gitmeye başlar kilolar sanırım artık vücut spor istiyo kilo verme yavaşladı çünkü cumartesi randevum var bakalım o ne diyecek bu duruma...

neyse çok konuştum yahu sonra girmeye çalışırım görüşmek üzere...

slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu giremedim ailemin yanındaydım yani geldimm herkes iyidir inşş
herkesin mübarek ramazanını kutlu yorum hayırlara vesile olur inş
ad cnm eğer yer varsa ben dönmek istiyorum takımaaa

bu saatte herkes iftar hazırlığında ben buralarda vakit geçirmeye çalışıyorum yoksa orucum bozulacak yarım saatim kaldı bugün bir bitseydi ne su aradım bugün ne açlık ama çok yoğun bir bulantı ve baş ağrısı tansiyon düşmesi yarın için kararsızım bugün öğleden sonra sürekli eşimin odasında uyudum allahtan iş yoktu iş olsaydı dünki gibi kesin baygınlık geçirirdim

ben geldim kızlar moralim çok bozuk...
mr sonucumu götürdüm dr.a menüsküs demesini bekliyordum ama bacağın bitmiş dedi.. ayyy çok üzüldüm kızlar ...çok zor bi durumdasın dedi kıkırdak yapın bitmiş kemik deforme olmuş...iliklerde hasar var dedi ((
ameliyat edeceğiz seni ama düzelme şansı az %60 gibi dedi...
sonra 2. ameliyatı olacaksın dedi ve bu çok yeni dünyada çok masraflı dedi... çok ii sonuç alamazsak 3. ameliyatı yaparız artık yanlardan kemik alıp içine yerleştirecez dedi... ve en yakın zamanda başlayacaz dedi....
çooook üzüldüm yıkıldım resmen çok korkuttunuz dedim korkulacak kadar kötü dedi....

çıktım hemen eşimi aradım burda çok ünlü bi prof. var aslında hepiniz biliyosunuzdur sürekli tv ye çıkıyo...isim vermeyeyim şimdi...
aradık ama haftalarca randevu almak mümkün değil ama eşim yaşımı söleyip çok rica etmiş hemen gelirseniz bakarım dedi atladık gittik...
mr'ıma baktı ve ben yüz ifadesinden anladım ama o kadar moral verdi ki kızlar anlatamam...
29 yaşında bu kadar zor durumda değilsin dedi...gençsin başaracağız inş. dedi... ozon tedavisine başladık yarın akşam 10 da yine gideceğim
kızlar hepinizden dua istiyorum çok zordayım.... o da tedavi sonuç vermezse dedi kök hücremden nakil yapacaklarmış... hem maddi hem manevi kendimi çok güçsüz hissediyorum... nolur dua edin bu ramazan mübarek günlerde çok ihtiyacım var... takımdan şimdilik ayrılmayı düşünmüyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum

canım inan senin adına çok üzüldüm her zaman olumlu düşünmeye çalış ne hastalıkları atlatıyor insanlar pozitif düşünceyle hayırlısıyla atlatırsın çünkü yaşın çok genç henüz dua edicem senin için kendine dikkat et canım :teselli:

sevgili dosba, çok ama çoook geçmiş olsun, ramazan hürmetine dua edelim kabul olur inşallah. çok kolay ve çabuk bir şekilde iyileştirsin allah seni....

herkesin ramazanı mübarek olsun arkadaşlar. benim ilk günüm iyi geçti. sahurda bir kase çorba bir iki dilim kepek ekmeği+ su, hiç acıkmadım. bütün gün çalışıyordum oysa. oruçluyken çok daha dayanıklı oluyor insan normalde açlıktan ölürdüm. son 1-2 saat susadım biraz. iftarda çok kaçırmadım. çorba, yemek, az bişey güllaç :))
sevgili ad, motive eden sözler için çok teşekkürler canım. bu kilolar bu sefer gidici eminim. tavsiyelerini dinliyeceğim.
bu arada DOSBAA

pardon devam ediyorum... dosbaa arkadaşım, gerçekten çok üzüldüm birde kendi adıma çok telaşlandım. ben 2 yıl önce doktora gittim dizimde menisküs varmış. ilaç falan verdi almadım. kendi kendine geçti derken bu sene diğer ayağım daha kötü oldu. artık yorulunca nerdeyse hiç yürüyemiyorum. tembellikten de doktora gitmiyorum. söyledikleri duyunca korktum açıkçası. bence benimkide hiç iyi durumda değil. tez zamanda gideceğim, sanada bolca dua edeceğim...

dosbacığım okurken bile içim acıdı ama üzülme allah yardımcın olsun burda bir ablamızında sanki aynı durumdu o merdiven bile çıkamıyordu bacağı incelmişti istanbulda ameliyat oldu şuan iyi gibi görüyorum eski halini biliyorum onun inşallah unutmaz isem yarın sorayım istanbulda ameliyat oldu onu hatırlıyorum allah san bol ca güç sağlık ve bu süreç için sabır versin hayatımm

Canım kıyamam sana daha şimdi okudum, çok üzüldüm ya... Doktor bey bir umut verdiyse yine de ne mutlu. An be an gelişmelerini bekliyoruz, bizi unutmaaa...Çok ama çok geçmiş olsun arkadaşım a.s.

asiyecim,canım arkadaşım. inan ne söyleyeceğimi ,ne yazacağımı bilmiyorum. şaşırdım kaldım. çok ama çok geçmişolsun hayatım. dualarım seninle olacak zaten. ama sende moralini yüksek tut ve evet bizi bırakma. gelişmeleri bilelim,herşeyi senle bizde yaşayalım.
hem burada bizimle kafan dağılır. ayrıca ilk dr una çok kızdım,moral vermesi gerekirken neler demiş. töbe töbe bozucam ağzımı şimdi mübarek günlerde. alsanaalsanasmile
herşey güzel olacak balım,ben inanıyorum. Kul sıkışmayınca,hızır yetişmezmiş derler hayatım,kurban olduğum Rabbim yardım edecektir. ama sen moralini yüksek tut hayatım.

bu arada herkese günaydın.

canlar,ben bugünde oruçlu değilim malesef gece kalkamıyorum ya çıldıracam. bir uyanıyorum iş işten geçmiş oluyor. ama dün akşam iftara kadar birşey yemedim.sadece sabah 1 sandviç tostun 3 dilimini yedim. akşam yemekte,1 kepçe şehriye çobası,1 servis kaşığı pilav ve 3 kş barbunya vardı,bunun yanında bol salata yedim.çok su içemedim. ayrıca 1 kase hazır puding yedim.
bu akşamda aynı menü var. ama su olayını abartmak istiyorum.bakalım nasıl olacak.
inşallah bu sefer sahura kalkabilirim.

kızlar samimi ve içten dilek,dualrınız gözümden bi kaç damla akmasına sebep olsada kendimi çok iyi hissettirdiniz... hepinize çok teşekkür ederim Rabbim hepimizie sağlık afiyet versin ....
bana gelince ilk günden olumlu gelişmeler var...akşam dr. verdiği ozon yağı ve kremini kullandım 1 saat bacak hareketleri var hepsini yaptım ve son 3-4 ayın en iyi uykusunu uyudum ... çok şükür bu çok öenmliymiş.. çnk dün bana ozon uyguladılar dr. ne hissettin ağrın var mı diye sordu bende değişen bişey yok dedim...tabii içimdende 15dk ile nasıl iyileşeceğimi sorusu geçiyordu...dr. biraz düşünceli kalmıştı tepki vermen lazım dedi.. yarın bakalım inş. tepki verirsin dediğinde 1 kremle mi iyileşeceğim demiştim meğer tecrübesine göre bi bildiği varmış...
bugün çok rahatım bakalım akşamda iyi bi seans geçiririm ve şu ameliyat olayından kurtulurum
sanırım uzun süren bi tedavi olcak ama ben razıyım yeterki iyileşeyim ve ameliyat olmayayım
neyse çok sıktım dertlerimle...

yediklerime gelince diyet listeme tam uydum gibi
akşam pideden çok az aldım 2 saat sonra yarım dilim böreği 1 dilim yedim umarım dengelemişimdir...
onun haricinde hatam olmadı
yediklerime gelince
1/2 dilim peynir
1 zeytin
1 hurma
1/2 avuç içi kadar pide
1 küçük kase çorba

15 dk ara veriliyor...bu çok öenemli zaten çok tok hissediyosunuz...ben geçen sene de bu tekniği uygulamıştım tavsiye ederim

sonra
2yk bulgur pilavı
4yk patlıcan
2köfte yemem lazımdı1 tane yedim
salata
ve az şekerli kompostu(oruç olmama rağmen şekerini çok iyi ayarlamışım :))
1 avuç kadar pide demişti ben bundan sadece 1 lokma aldım

2 saat sonra
1 dilim börek(yarım olmalıydı)
1 çay b. yoğurt
1 meyve
fazla bile geldi kızlar

sahur listem
1 dilim peynir
1 yumurta
3hurma 2 kaysı 2 ceviz
domates salatalık çay
2 dilim kepek ekmek
15 dk sonra 1 bardak tarçınlı y.y. süt

süt çok tok tutuyor

melzeyit canım çok saol... zaten hemen ameliyat olmayı düşünmüyorum araştırmadan sormadan yaptırmam...çnk basit bi ameliyat olurum sanmıştım ama işin içine kök hücre meselesi yada çok yeni bi teknik varmış o girince korktum...
inş. canım ameliyat olmam ama olursam da kesinlikle arkadaşının tavsiyesine ihtiyacım olacak... ne kadar bu dokturuma güvensemde araştırma yaparım...
eşimde ailem de telaşlandılar ama ben ilaçlarla fayda göreceğime inanıyorum

asumancım umarım canım bu dr. hızır gibi olur bana ...çok ihtiyacım var...
biliyorsunuz bebek istiyorum ve nezaman istesem başıma bi hastalık geliyor... dün bana en az 1 yıl daha bebek düşünemeyeceğimi ve taşıyamayacağımı sölediler... bu da çok moralimi bozdu...
bu prof. ise hamile kalırsan seni üzmeyeceğim söz veriyorum elimden geleni Allah ın izni ile en iyi şekilde yapacağım dedi... şimdi önce Allah a sonra da dr. güveniyorum
zaten bi tedavide hasta dr. ilişkisi önemli...moral vermesini çok ii biliyor...
dua edin ...çok saol canım arkadaşım

Kızlar herkese merhabalar ben hiç iyi değilim kpssden 73 aldım ve atanmam için yeterli değil
hayallerim başka bi bahara kaldı yıkım oldu benim için tamam çalışmamıştım ama geçen yıl dershaneye gitmiştim nasıl becerecem nasıl çalışacam iinanın bilmiyorum dünden beri ağlamaktan kendimi durduramıyorum...
Bana gerizekalı utanılacak insansın diyenlere kendimi kanıtlayacaktım ama yine yapamadım yine beceremedimbu psikolojiyi nasıl atarım üzerimden bilemiyorum...
geçmişe bakamadım ama son sayfada okuduklarım beni çok üzdü dosbacım cenım benim inş sağlıkla atlatacaksın bu durumu allahım acil şifalar versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…