Arkadaşım üzülme demem anlamsız da olsa üzülme. Hem kim diyor sana o kötü cümleleri Allah aşkına! kötükedihüso Ya bu insanların başka dicek bişeyleri yok mu, deli oluyorum böyle insanlara. Unutma ki insan geri zekalı olsa 73 ü de alamaz. Ay bu insanlar ayyyalsanaalsanasmile
canım üzme kendini... senin göremediğin bi hayır vardır... belki bu yıl da bebişinin sana ihtiyacı vardı...vee gerçekten şu aptal insanlara sinir oluyorum... kendin için yap başkalarını boşver kulak kapa...
iyi dilekleri için teşekkür ederim canım... saol
canım benim yaa. puanın atanman için yeterli olmayabilir ama çalışmamış bir insan için yinede iyi bir puan hayatım. evet bir sene kaybettin ama önümüzdeki sene daha çok çalışarak yani aslında çalışarak daha iyisini elde edebilirsin. sana o sözleri söyleyen utanmazları pek ciddiye almadığını düşünüyorum hayatım ki en doğrusuda bu. kimselere birşey ispat etmek zorunda değilsin. ama o kadar okumuşsun bunun sonucu bu olmamalı. yavrun birazcıkta olsun büyüdü onu oyun grubuna yazdırıp yarım gününü derse ayırabilirsin,tamam yorucu olacaktır ama kendin için bir daha bu üzüntüyü yaşamamak için yapabilirsin hayatım. kendini toparla,sen güzel,zarif ve hırslı bir annesin. herşey yoluna girecektir. tek sıkıntın bu olsun yeterki hayatım. opuyorumnanaktan
.
nur kötü bir puan değil aldığın, sana laf söyleyenler bir gün gelir utanır. çok atama yapılacak bu yıl inşallah olur. ben okul bittikten sonra hemen çalışmaya başlayamadım. çevreden hemde yakın çevreden insanlar aman okudunda noldu, öğretmenlikte meslekmi ...vs aşağılayıp dururuyorlardı. sonra çalışmaya başlayınca hepsi mum oldu. ben kendi hayatıma bakıyorum artık. insanlar boş durunca kime laf atsamda iş karıştırsam diye bakıyor, boşveeer... kaçıncı girişin bilmiyorum ama bu yıl olur inşallah...:hooray:
nur 66.9 ile ayrılmışsın kilon yine aynımı hayatım. acil cevap
ben geldim kızlar moralim çok bozuk...
mr sonucumu götürdüm dr.a menüsküs demesini bekliyordum ama bacağın bitmiş dedi.. ayyy çok üzüldüm kızlar ...çok zor bi durumdasın dedi kıkırdak yapın bitmiş kemik deforme olmuş...iliklerde hasar var dedi((
ameliyat ed0eceğiz seni ama düzelme şansı az %60 gibi dedi...
sonra 2. ameliyatı olacaksın dedi ve bu çok yeni dünyada çok masraflı dedi... çok ii sonuç alamazsak 3. ameliyatı yaparız artık yanlardan kemik alıp içine yerleştirecez dedi... ve en yakın zamanda başlayacaz dedi....
çooook üzüldüm yıkıldım resmen çok korkuttunuz dedim korkulacak kadar kötü dedi....
çıktım hemen eşimi aradım burda çok ünlü bi prof. var aslında hepiniz biliyosunuzdur sürekli tv ye çıkıyo...isim vermeyeyim şimdi...*
aradık ama haftalarca randevu almak mümkün değil ama eşim yaşımı söleyip çok rica etmiş hemen gelirseniz bakarım dedi atladık gittik...
mr'ıma baktı ve ben yüz ifadesinden anladım ama o kadar moral verdi ki kızlar anlatamam...
29 yaşında bu kadar zor durumda değilsin dedi...gençsin başaracağız inş. dedi... ozon tedavisine başladık yarın akşam 10 da yine gideceğim
kızlar hepinizden dua istiyorum çok zordayım.... o da tedavi sonuç vermezse dedi kök hücremden nakil yapacaklarmış... hem maddi hem manevi kendimi çok güçsüz hissediyorum... nolur dua edin bu ramazan mübarek günlerde çok ihtiyacım var... takımdan şimdilik ayrılmayı düşünmüyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum
adcım yemeğe git canım ...böyle güzel günleri es geçme ama az ye :))
ben yediklerimi dün yazdım ...gün boyu giriyorum ama yazacak bişi bulamıyorum :))
artık akşamları ve geceleri yediklerimi eklerim sanırım :)
şimdiden ii iftarlar hepinize canlarım
dosbacım,yemeğe gidemiyorum ki hayatım, toplum baskısı ağır basıyor. sanki oruçluymuşum gibi acıkmıyorum da ama inşallah başlıcam orucuma canım. hafta sonu daha kolay başlayabilirim. geceleri uyanmakta o kadar zorluk çekiyorum ki anlatamam. oğlum zaten sürekli yanıma gelerek uykumu bölüp duruyor. inanın sersem ötesi birşey oluyorum. bu sabah eşime artık derin uykular istiyorum dedim. hergün gözlerimin içi yanıyor,başımda yük taşıyormuşum gibi yaşıyorum. ama çok yoruldum,huzur dolu derin uykular istiyorum gerçekten çok özledim. ay nerden nereye geldim kızlar yaa. ama ne yapayım şuan bile çoook uykum var. neyse bende çıkarım şimdi. sanırım bu 2. olduk,gitmeden sonuçlarada bakayım,hepinize hayırlı iftarlar çok öpüyorum kızlar.
dosbacım,yemeğe gidemiyorum ki hayatım, toplum baskısı ağır basıyor. sanki oruçluymuşum gibi acıkmıyorum da ama inşallah başlıcam orucuma canım. hafta sonu daha kolay başlayabilirim. geceleri uyanmakta o kadar zorluk çekiyorum ki anlatamam. oğlum zaten sürekli yanıma gelerek uykumu bölüp duruyor. inanın sersem ötesi birşey oluyorum. bu sabah eşime artık derin uykular istiyorum dedim. hergün gözlerimin içi yanıyor,başımda yük taşıyormuşum gibi yaşıyorum. ama çok yoruldum,huzur dolu derin uykular istiyorum gerçekten çok özledim. ay nerden nereye geldim kızlar yaa. ama ne yapayım şuan bile çoook uykum var. neyse bende çıkarım şimdi. sanırım bu 2. olduk,gitmeden sonuçlarada bakayım,hepinize hayırlı iftarlar çok öpüyorum kızlar.
Dosbacım, canım nasılsın, ozon işe yarıyor mu? Umarım iyisindir. Az kaldı iftara sadece 2,5 saat. opuyorumnanaktancokacimcoook
KIZLAR bugün giremedim iyiki oruç tutmamışım şube müdürünün yanında nerdeyse bayılıyordum zor attım kendimi hekimliğe sıcaktanmı oluyor başka bir sıkıntımı anladım gitt
dosbacığım umarım iyisindir bizi gün be gün haberdar et durumundan lüütfen çocuk konusundada şunu söylemek istiyorum eğer o gelmek isterse hayatına mutlaka geliyor allahım okadar yüce ki hiç beklemedğin bir zamanda sana merhaba dedirtiyor oyüzden çok üzülme bebek konusunda sağlığın şuan çok daha önemli hiç bir bebek sağlıksız bir anne istemez sonra benimki gibi nne sende hep hastaın der o daha çok koyuyor insana
adcığım dreeme özelden mesaj attım umarım bize geri bildirimde bulunur
yemek yapayım kocam niyetli onun bari karnı doysun:)))
canım güzel beslenmişsin....pilav yerine sarmalar sayılabiliryediklerime gelince:
sahurda bir tabak yemek yedim bolca su içtim
iftarda ise, bir kepçe çorba, 6-7 tane sarma, 2 köfte, salata....
bence iyi gibi kaç kalori yapar bu kadarı sizce?
Ama oruç bugün çok kötü yaptı. açlık hiç yok ama susuzluktan öldüm. kızlar siz nasıl geçiriyorsunuz ya...neyse alışırım diye diye geçecek galiba 30 gün...
hepinize iyi akşamlar...
iyi geceler kızlar bugün iftara davetliydik o yüzden biraz kaçtı ve karıştı yediklerim ama yarın telafi etmeye çalışıcam inş. zaten doktorumla randevum var bakalım durumlar neler yarın anlatırım geldiğimde yarın görüşürüz kendinize ii bakın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?