Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melzeyit canım dikkat et kendine...
canım sağlık sorunun varsa tutma ....Allah korusun dün haberlerde izlediklerimden sonra (

çok sağol canım çok yıkıldım bu sefer kendimi toplamaya çalışıyorum inş hayırlısı olur herşey adına

Öyledir canım mutlaka ama o zamanlarda nedense hayırı şerri düşünmüyorsun nedense artık emeğimin karşılığını almak istiyorum...

sağol canım inş bu yıl olur kızımı veremem canım bakımevine veremem birincisi çok pahalı burda çalışmadan karşılayamam eşimede haksızlık olur bu mafoldumbenmafoldumben

inş dediğin gibidir canım benim
bu yıl 3. girişimdi geçen yıl dershaneye gittim sınav günü doğum yaptım o yüzden hazırlanıp giremedim bu yılda bebekle çalışamadım nasip diyorum artık kader bana da güler inş...

kilo veren herkesi tebrik ediyorummm
bende buğünden itibaren katılıyımm cnmm o zamann kilomu hatırlamıyorumm amaa

merhaba kızlar nasılsınız benım basım cok agrıyor
dosba canım cok gecmıs olsun moralını bozma ınsallah amelıyata gerek kalmadan ıyı olursun
melyezıt canım sanada gecmıs olsun tutma canım ya dr larda dıyorlar saglıgınızı tehlıkeye atatcaksanız tutmayın dıye
yapılacak cok ısım var ama kalkamadım daha

kızlar listemizi paylaşıma bıraktım. hayırlı uğurlu olsun.elacım sordum ama yazmayınca eklemedim canım.61 ile ayrılmışsın elacım. önümüzdeki hafta listede olursun .
green gelecekmisin bilmiyorum ama kurallar gereği diskalifiye olman gerekiyordu dalgınlıkla izinli yazmışım. neden böyle oluyor anlamıyorum. geçen haftada yazmamıştın.umarım sıkıntı yoktur.

canım ben yeni görfüm çok büyük geçmiş olsun fua ederiz tabiki ama hersetde hayır vsrdır unutma allah en iyisini bilir zaten çaresiz bir hastalıkda degil yanındayız canım

kilo bildirimi yapıldı herrkes dağıldı. e canlarım yazsanıza ne yediniz ne içtiniz. olmuyor böyle ama.

dün akşamda sanki oruçluymuşum gibi iftar yaptım. çok az çorba yedim,4-5 tatlıkaşığı.
1 servis kaşığından az pilav ve üzerine1 kş barbunya,patatesli tavuktan 3-4 çatal aslındda yediklerim az aama pide olayını abarttım biraz. :kedi: daha sonra oğlumun pudinginden 2-3 tatlı kaşığı yedim.
suyum 2 lt ye yakın olmuştur. meyve yicektim ama koltukta uyuyakalmışım.
sabahda kahvaltıda(malesef oruçlu değilim yine :çok üzgünüm: )2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım,ama tereyağ ve balda yedim. biraz peynir,zeytin.
akşam arkadaşlar dışarıda yiyelim diyorlarmış sanırım dışarıda olacağız. ne yerim bilmiyorum abartmak istemiyorum korkuyorum, eyvahedigeldismile eniyisi ben bol suya dayanıyım. yada gitmeyip evdemi kalsam. kaydirigubbakcemile3

adcım yemeğe git canım ...böyle güzel günleri es geçme ama az ye :))
ben yediklerimi dün yazdım ...gün boyu giriyorum ama yazacak bişi bulamıyorum :))
artık akşamları ve geceleri yediklerimi eklerim sanırım :)
şimdiden ii iftarlar hepinize canlarım

dosbacım,yemeğe gidemiyorum ki hayatım, toplum baskısı ağır basıyor. sanki oruçluymuşum gibi acıkmıyorum da ama inşallah başlıcam orucuma canım. hafta sonu daha kolay başlayabilirim. geceleri uyanmakta o kadar zorluk çekiyorum ki anlatamam. oğlum zaten sürekli yanıma gelerek uykumu bölüp duruyor. inanın sersem ötesi birşey oluyorum. bu sabah eşime artık derin uykular istiyorum dedim. hergün gözlerimin içi yanıyor,başımda yük taşıyormuşum gibi yaşıyorum. ama çok yoruldum,huzur dolu derin uykular istiyorum gerçekten çok özledim. ay nerden nereye geldim kızlar yaa. ama ne yapayım şuan bile çoook uykum var. neyse bende çıkarım şimdi. sanırım bu 2. olduk,gitmeden sonuçlarada bakayım,hepinize hayırlı iftarlar çok öpüyorum kızlar.

Dosbacım, canım nasılsın, ozon işe yarıyor mu? Umarım iyisindir. Az kaldı iftara sadece 2,5 saat. opuyorumnanaktancokacimcoook

Sağol canım, İnşallah sende bol bol uyursun bu gece...opuyorumnanaktan

KIZLAR bugün giremedim iyiki oruç tutmamışım şube müdürünün yanında nerdeyse bayılıyordum zor attım kendimi hekimliğe sıcaktanmı oluyor başka bir sıkıntımı anladım gitt

dosbacığım umarım iyisindir bizi gün be gün haberdar et durumundan lüütfen çocuk konusundada şunu söylemek istiyorum eğer o gelmek isterse hayatına mutlaka geliyor allahım okadar yüce ki hiç beklemedğin bir zamanda sana merhaba dedirtiyor oyüzden çok üzülme bebek konusunda sağlığın şuan çok daha önemli hiç bir bebek sağlıksız bir anne istemez sonra benimki gibi nne sende hep hastaın der o daha çok koyuyor insana

adcığım dreeme özelden mesaj attım umarım bize geri bildirimde bulunur
yemek yapayım kocam niyetli onun bari karnı doysun:)))

arkadaşlar ben cuma yarışmasına katılmıyorum diye kilomu bugün yazmamıştım. nasipse haftaya artık. bu arada çok iyi gidiyor gerileme var. perşembeden mi veriyoruz kiloları?

yediklerime gelince:
sahurda bir tabak yemek yedim bolca su içtim
iftarda ise, bir kepçe çorba, 6-7 tane sarma, 2 köfte, salata....
bence iyi gibi kaç kalori yapar bu kadarı sizce?
Ama oruç bugün çok kötü yaptı. açlık hiç yok ama susuzluktan öldüm. kızlar siz nasıl geçiriyorsunuz ya...neyse alışırım diye diye geçecek galiba 30 gün...
hepinize iyi akşamlar...

iyi geceler kızlar bugün iftara davetliydik o yüzden biraz kaçtı ve karıştı yediklerim ama yarın telafi etmeye çalışıcam inş. zaten doktorumla randevum var bakalım durumlar neler yarın anlatırım geldiğimde yarın görüşürüz kendinize ii bakın......

canım hayatta istediğin herşeye kavuşmanı dilerim...uyku çok öenmli insanın sinirleri üzerinde çok etkisi var
umarım bu haftasonu ii bi uyku uyursun

Dosbacım, canım nasılsın, ozon işe yarıyor mu? Umarım iyisindir. Az kaldı iftara sadece 2,5 saat. opuyorumnanaktancokacimcoook

canım çok şükür Rabbime çok iyi geldi... 10 gün sonra 1 seans daha gircem ama hergün 2 defa ozon yağı ve jeli ile masaj yapıyorum sonrada spor...
keşke spor alışkanlığını böyle kazanmak zorunda kalmasaydım (

canım sağlığın el vermiyorsa tabiki tutmayacaksın bu konuda kendini üzme...
kocişine yemek yapmışsındır :))
hastalıklardan kurtulmak temennim...sağlıklı bi anne olmak ama canım 3 yıldır büssürü hastalıkla savaştım...bu konu bebiş istediğim zamana yine denk gelince haliyle moralim bozuldu...ama şimdi daha sağlıklı düşünüyorum
çok öpüyorum seni... şifa diliyorum kendini çok yorma

canım güzel beslenmişsin....pilav yerine sarmalar sayılabilir
evet sudan başka problem yok bende hiç acıkmıyorum
bu arada cuma 12ye kadar bildirim yapıyoruz ama ramazandan dolayı herkesin düzeni bozuldu...perşembe akşamdan yapanlar çoğunlukta...eğer cuma sabah giremezsen önceden yapabilirsin

iftarlardan bende çok korkuyorum pazar günü gideceğim....
gitmeyelim ben hastayım alamam dedim ama arkadaşlar çok ısrar edince kıramadık sen alma gel diyorlar bakalım kendimi ii hissedersem bende davet ederim sonlara doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…