Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben geldim, ama aranızdan ve yarışmadan ayrılmak istiyorum, çünkü çok kaçırdım misafirlerle, hep de güzel şeyler yedik bende tutamadım kendimi, takıma yarışı kaybettirmek istemiyorum, kusura bakmayın!

green canım tek sorun kilo almaksa hiç sorun değil...
çnk hepimiz dönem dönem kilo alıyoz ve veriyoz burdaki amaç kilo alanı kışkışlamak değil onu daha da yüreklendirmek...çnk yaptığımız iş kolay değil zaman zaman kopuyoruz...
eğer başka problem varsa yada vakit ayıramıyorsan takıma bişi demem ama lütfen sorun sadece biraz kilo almak ise hiç aklına bile getirme bizimle devam et

Ya birkaç gün çok kaçırdım, o nedenle bunları yazdım ben yine devam edeceğim ama biliyorum şimdi bir dönem yine veremeyeceğim maalesef eğer bu da takımın performansını etkileyecekse üzülürüm, o nedenle çıkmak istedim, yoksa artık döndüm tatilden, vaktim bol,başka da sorunum yok!

canım ozaman sorun yok... ben bu takımda 2 yıldır ne kilo aldım verdim durdum... yani kafana tgakmazsan daha kolay verirsin...bizim amacımız bireysel olarak ii olmak takımca sonuncu olmuşsak sadece arkadaşlara moral olarak yardım etmek zaten bereberliğimizin hedefi bu ...

günaydııııınnnnn a.s.
güzel bi gün olsun inş.
bacağım çok ağrıyor kızlar
sabah saat 7de kan vermeye gittim yarın diyetisyene gidiyorum
bu akşam mr sonucum çıkacak...
bu arada başka ilaçlarda kullanıyorum ve dr. kilo alırsın demişti ama çok şükür zıttı bi şekilde kilo veriyorum :)) bugün baskülde sevindim valla... yarın diyetisyenin baskülünde daha az çıkarım sanırım çnk eşim bizim basküle göre daha az çıkıyo... ama ben yinede evdekine göre buraya yazacağım :))
canlarım bugün abimler gelecek ama bacağımdan dolayı dışarı çıkmayacağım bu nedenle buralardayım öptüm hepinizi

Selam kizlar bizdede yogunluk devAm ediyor bugun de yemege gelecek misafirler hazirlik yapiyorum giremicrm muhtemelen

günaydın.

herkese sağlıklı,güzel,umut dolu,sevgi dolu,huzur dolu bir gün diliyorum. :1hug:

buralarda olucam canlar,ancak biraz yoğunum,halletmem gereken işlerim var. en kısa zamnada burda olurum,öpüyorum. a.s.

gßnaydın kızlar ben 4-5 gündür bayagı kötüyüm felaket bır bas agrısı mıde bulantısı bugün dr gıdecem gecmedı kac gündür hava degısıklıgımı oldu bılmıyorum
dosba canım gecmıs olsun hayırdır bacagına ne oldu ınsallah önemlı bırsey degıldır
ötekı arkadaslar da ıyıdır umarım ögleden sonra burda olurum laptopumun yapıllması 2-3 hafta sürermıs burdan yazması zor oluyor onun ıcın fazla gıremıyorum
kendınıze ıy bakın

Günaydın sevgili arkadaşım, hayırdır ne oldu bacakta girince bi ara yaz da merakta koyma bizi olur mu?a.s. Geçmiş olsun!

canım sorun ne bugün öğreneceğim ama kortizondan dolayı kemik erimesi başlamış olabilir... yani inş. öle değildir çnk daha 29 yaşındayım (
sanada geçmiş olsun canım dr. ihmal etme... inş. öenmli bişi değildir...kolay gelsin

Selam kizlar bizdede yogunluk devAm ediyor bugun de yemege gelecek misafirler hazirlik yapiyorum giremicrm muhtemelen

günaydın a.s.
seninde misafirin bitmiyor benim gibi ethoscum....kolay gelsin canım

günaydııınnn a.s.
eee pazartesi yoğunluğu var herkeste...
sanada çok kolay gelsin canım... güzel dileklerin için teşekkürler...senin içinde güzel bi gün olsun inş. öpüyorum

merhabalar arkadaşlar uzun bi ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım inş
tatilde yarı dinlenip yarı yorulup döndüm
geçmişe bakamadım çok uzundu inş herşey yolundadır
sizler nasılsınız bakalım inş bundan sonra sizlerleyim

hoşgeldin canım. şükür bizler iyiyiz,sende iyiysen sorun yok.
günaydııınnn a.s.
eee pazartesi yoğunluğu var herkeste...
sanada çok kolay gelsin canım... güzel dileklerin için teşekkürler...senin içinde güzel bi gün olsun inş. öpüyorum
sorma canım,birde ramazandan önce bitireyim de stres yaşamamış olurum.
ricaederim hayatım, sende sağol.

canım geçmişolsun. bende rahatsızdım,şükür ki şimdi iyiyim. dikkat et kendine. zaten sıkıntıların oluyor sürekli. hiç ihmal etme muhakkak görün dr.a.

kolay gelsin canım.
bu bacak ağrısı dert oldu sana hayatım.inşallah sıkıntılı sonuçlar almazsın ve biranönce iyileşirsin dilerim. kilo olarak düzene giriyorsun sanırım. ne güzel. hep böyle gider inşallah. diyetisyen ile daha güzel gelişmeler olacak eminim. darısı başıma.
canım,bende neredeyse 2 senedir buradayım. ne kilolar aldım verdim. hep aynı gidecek değil. bu yarışda herhafta belirlenen ilk 3 var,kazanan yada kaybeden durumu yok. kendin için burada olduğunu unutma lütfen.

canım,sıcaklar çok fazla ve dediğin gibi hiçbirşey yapasımız gelmiyor.
afiyetolsun canım.

merhaba kızlar nasıl gıdıyor ? ben dogumumu yaptım
bebegım 5 aylık oldu tabı vermem gereken en az 15 kg var :)
ah benim tırtılım anne olmuşta gelmiş. aman ne yakışmıştır şimdi annelik. canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. gelmek isterim dersen gel hayatım. yerimiz var şuanda.

sağol hayatım. bu sayede epey su tüketmiş oldum. içemiyorum diyordum birde.

adcim canım yetişemedim sana ama olsun yarın görürsün çok teşekkür ederim yokluğumda kendi takımın gibi ilgilenmişsin takımımla hergün yazmışsın listeyide yapmışsın çok çok teşekkür ederim sen olmasan napardım yokluğum hiç belli olmamış herşey için çok teşekkür ederim canım hastayken bile gelip ilgilenmişsin geçmiş olsun inşallah iyileşmişsindir . ben yoğun bir haftayı atlattım şükürler olsun aksilik problem derken bitirdik nişanıda inşallah iyi olur bakalım artık hayırlısı Allahtan diyorum neyse canım tekrar teşekkürler yarın görüşürüz kendine iyi bak öpüyorum .

selam arkadaşlar nasılsınız ben tüm gün kurstaydım yine çok yorgunum diyetime de uyamıyorum kurs günleri neler yedim yazayım
sabah 5 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt 2 tane ceviz 2 tane kuru kayısı
ara yok
öğle çiğ köfte dürüm+ayran ama dürüm ekmeği kalın olanlardan değildi ince yufka ekmeklerindendi
ondan sonra da bişey yemedim zamanım da olmadı zaten akşam yemeği olarak ne yesem diye düşünüyorum ama hiç bişey istemiyo canım
neyse ben kaçtım sonra görüşürüz...

herkese iyi akşamlar.... ben daha çömezim, aranıza yeni katıldım bugün. baktımda ne kadar güzel kilo vermişsiniz arkadaşlar darısı başıma. bende bugün itibariyle ciddi ciddi başlıyorum. genelde akşamları girerim nete. her gün ne yediğimi yazacağım inşallah. kaç gündür üyelik onayı, takım onayı derken baya bekledim, kendi takımım olunca başlarım diyete diyordum. bakalım nasıl olacak. haa bu arada 13 uğurlu sayım galiba benim. hep karşıma bu rakam çıkar. 13. takımı şimdiden sevdim. sizleri zamanla daha iyi tanıyacağıma inanıyorum. şimdilik kim var kim yok tam olarak bilmiyorum.

görüşmek üzere...:)

selam kızlar burdayım dedim ama kayboldum :))
abimler geldi seni bırakmam dedi saolsun beni da aldı sonuçları aldık beraber sonrada hastaneye gittik ama dr.bugün gelmemiş sonucum çarşambaya kaldı (
mr sonucumdan anladığım kadarıyla menüsküs var ( ameliyat der mi bilmem ödem oluşmuş...bağlarda sorun yok ama kemik deforme olmuş... bu benim anladıklarım rapordan (

saolsun abimlerle çok güzel kaçamak yaptım yarın diyet var diye eşim yemeğe çıkardı akşamda :))) sormayın yaa çok fenydı bugün (
sabah sanırım gelemem bazı işlerim var görüşürüz

Gunaydin dun kazasiz belasiz atlattim ama sicaktan com fenayim durdugum yerde terler dokuyorum su su oruc nasil tutulur ya hem de 18saat tutacakmisiz bagirsaklar da fena bende diyet miyet bitti bende dikkat etmeye calisiyorum tek cunku haftaya esim gidiyor artiktek kalacam 6 ah neyse ya simdilik buralardayim

günaydın.

nasılsınız bakalım canlar,inşallah iyisinizdir. yalnız katılım epey azaldı. geliyoruz,yazıyoruz ve çıkıyoruz. ne kendimizi motive ediyoruz nede arkadaşlarımızı.biraz hareketlensek iyi olur diyorum kızlar. tamam yaz ayı,havalar sıcak,insanın birşey yapası gelmiyor. ama buradaki sorumluluklar devam ediyor,lütfen biraz daha özveri olsun.malum yarın ramazanın ilk günü, oruç tutacaklara şimdiden kolaylıklar diliyorum. bir sonraki günde,iftarda ve sahurda neler yediğinizi yazarsınız.tutmayacak arkadaşlarım,sizler yine gelin yazın ne yediniz ne yaptınız. kimi insan ramazanda kilo verrir kimi insan alır. aranızda böyle olan varmı.
ben mesela genelde veririm ramazanlarda,bakalım bu sefer ne olacak inşallah güzel ve hayırlı bir ramazan ayı olur cümlemize. buralarda olucam. öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…