Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar günaydın,
Ad1 cim ben genelde Ramazan'da kilo alırım, bunun önüne geçmeye çalışacağım ama zor gibi duruyor, Allah hepimize sabrını verir İnşallah...

canım günaydın. geçmişolsun,bu havalarda gayet normal bu hastalıklar.bende senin gibi durduğum yerde terliyorum,heleki geceleri sanki güneş altında uyumuş gibi oluyorum,
vucuttaki suyum azalınca,bağırsaklar,midem isyan ediyor haliyle. biraz dikkat ederek önüne geçebiliriz ama, sıcak çok olunca şekilden şekile giriyor insan. 18 saat deyince insanın gözü korkuyor,ama geçen senede 1 yada 1.5 saat önce iftar ediyorduk,bu senede kolay geçer inşallah. canım eşin 6 ay mı yok. epey uzunmuş. hayırlısı ile gözaçıp kapatıncaya geçer inşallah canım,seninde bu sıkıntın var. bizler burdayız hayatım,yani en azından ben,bol bol yazarsın sohbet ederiz.

canım bununla geçmişolsun ne diyim. iyiki baktırdın. biran önce tedavisine başlanır hayırlısı ile iyleşmeni diliyorum hayatım. :1hug: ah bu kaçamaklar ah. ne güzel gidiyordun hayatım yaa. gerçi diyete başlıcaksın ama,yinede bozmasaydın. bak bu son olsun bacuu yok öyle tut tut sonra boz. ahanda çıkardım oklavamı. klava:

canım hoşgeldin. biz çömezleri çok severiz. heleki paylaşımı bol,kilo vermek için can atan çömezlere bayılırız,çünkü bizide gaza getiriyorlar. canım öncelikle senden istediğimiz bol paylaşım,yani sadece gelip yediklerini yazıp çıkıp gitmicen. yediklerini yazzdın mı yazdın.şimdi bizi motive etme sırasına geldi. bir iki kelam da benim yazdıklarıma yada diğer arkadaşlarına yaz. yaptıklarımıza yorumlar yaz hayatım. tamam bu sıralar bazı arkadaşlarımız yedim yazdım çıktım yapıyor ama onlarda düzeleceklerdir yakında. 1 hafta deneme süren var,paylaşımın süper olursa yarışma listesine giriyorsun. şu anda takımdasın tabiki. tekrar hoşgeldin.
canım seni anlıyorum,bu sıcaklarda normal :1hug:.ama bhr cım diyetisyene gidiyorsun zaten hayatım,elinde bir listen var,ayrıca geyet de güzel gidiyordun,sen demiyormuydum tombik bhr olmak istemiyorum diye,hadi bakalım toparlan artık. öyle iyice salmak yok. toparlan toparlan.dik dur bakiim. ha şööylee. klava:

a.s.

Kızlar günaydın,
Ad1 cim ben genelde Ramazan'da kilo alırım, bunun önüne geçmeye çalışacağım ama zor gibi duruyor, Allah hepimize sabrını verir İnşallah...

günaydın canım.

green cim,bu ramazan diğer ramazanların aksine davran hayatım. öncelikle sana kilo aldıracak besinleri bu ramazan evine sokma,(yumurtalı pide haric,ona bende dayanamam)
canım günler uzun,yaz mevsimindeyiz,iftarda zaten bol su tüketilecek o kesin bir kere, bol meyve seçeneğimiz de var,daha ne olsun hayatım, oturup 3 tabak yemek yiyorsan bunu 1 tabak yap, her çeşitten azar azar olarak. sonra bir sütlü tatlı,yatmadan öncede porsiyon meyve ve yeşil çay. tamam iştee. daha ne olsun. sahurda da sakın şu hatayı yapma, ''gün çok uzun ne kadar yersem kardır'' hayır hayatım ne kadar yersen ye yemek sonrası metabolizman çalışır durumda olacağı için öğleye kalmaz acıkacaksın. bol lifli gıdalar tüket sahurda,kaslar gitmesin malum. kepekli makarna üzerine bol yoğurt,yada kepek ekmekli sandviç ve taze sıkılmış meyva suyu,bunları nettende araştırabilirsin. ama dediğim gibi bu ramazan midenide,kendinide şaşırt hayatım.

Sagol adcim iyiki varsiniz bu arada ben ramazanda hep kilo aldim gecen senede hamile oldugumdan tutmamistim ama bu yil tutmak istiyorum ama com sicak hele oglumla ugrasirken iyice kotu oluyor neyapacam bilemiyorum hic siz tutacak misiniz

Sagol adcim iyiki varsiniz bu arada ben ramazanda hep kilo aldim gecen senede hamile oldugumdan tutmamistim ama bu yil tutmak istiyorum ama com sicak hele oglumla ugrasirken iyice kotu oluyor neyapacam bilemiyorum hic siz tutacak misiniz
Neler yiyelim adcim greene yazmissin birseyler cok da iyi yapmissin sende neler yiyeceksin

canım benim, sende iyiki varsın. haklısın çocukla zor olabilir hayatım,istersen bir iki gün denersin,baktın olmuyor tutmazsın artık. ben nasip olursa tutacağım hayatım.
canım benim, iftarda bol yağlı,ağır yemeklerden kaçın,sebzeni kesinlikle hazırla,taze fasulye olur,türlü olur, mevsimlik ne varsa al az az yap hayatım. yoğurt ve salatanı asla eksik etme,iftarını muhakak suyla aç,ve iftariyeliklerden ye.1 yada 2 ad hurma vs. ilk adımın bunlar olmalı,gelelim yemeğe,ilk çorbayla başlanırsa mide uzun saat sonra yenilen yemeği daha kolay hazmeder. ayrıca gayet sakin ve yavaş yenilmesi çok ama çok doyurucu olacaktır. akabinde sıradaki yemeklerden az az 1 tabak şeklinde tüketirsen hiç zorlanmazsın. meyve ve çay konusunda greene yazdıklarım gibidir hayatım. sahura kadar bol su tüketmek malum bu havada yararımıza olacak. tamam ağız kuruluğumuz mutlaka olacak onu engelleyemeyiz. ağız çalkalamanın faydasını görüyorum açıkçası,ama bol su içerek en azından vücudumuz susuz kalıp halsiz düşmeyeceğiz.
sahur yemeğinden sonra yada yerken muhakkak az şekerli çayın olsun hayatım,faydasını göreceksindir. canım ne kadar yavaş yemek yersen iftarda ve de bol su içersen inan okadar çok doyacaksındır. ben neredeyse 1 lt su içerim iftarda,çok az çorba ve sıradaki yemekten yarım tabak falan yiyorum genelde. bu sırada suya devam ediyorum tabi. yani geçen sene böyleydim bakalım bu sene nasıl yapıcam ama çok farklı olmaz sanırım.

Sagol canim insallah yapabilirim bende ama ilk gunden korkuyorum iste halsizlik bas agrisi oluyor allah sabrini verir diyorum ama dediklerin dogru

Sahur önerileri
* 3 kibrit kutusu kadar peynir, 5-6 zeytin, bol salata, 4 dilim ekmek, bol salata. Veya:
* 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 yumurta, 5-6 zeytin, söğüş salata, 4 dilim ekmek.
Veya:
* 7-8 çorba kaşığı makarna, 1 porsiyon beyaz veya kırmızı et, komposto. Veya:
* 3 yumurtalı menemen, 4 dilim ekmek, çay ya da kahve.

İftar önerileri
* 1 kâse çorba, 1 porsiyon et (tavuk ya da balık), 1 porsiyon sebze yemeği, yarım su bardağı yoğurt, salata, 2-3 dilim ekmek.(tercihen çavdar veya kepekli)
Veya:
* 1 kâse çorba, 1 porsiyon et, 1 porsiyon sebze yemeği, salata, yarım su bardağı yoğurt, 5-6 çorba kaşığı pilav veya makarna, 1 kâse komposto.

öğünlerinizi yavaş tüketmek gerekmektedir. böylelikle mide zorlanmıcak,ve sindirim sistemi rahatsızlıkları yaşanmıcaktır.

örnek olabilir diye paylaşıyorum.

selam kızlar ben geldim
eveeettt yarın ramazan çok heyecanlıyım :))
çnk bu akşam nihayet diyetisyene gdiyorum...bende ramazanda kilo alanlardanım ama geçen senede dytsyen ile 2 kilo vermiştim :)))
umarım bu defa da öyle olur en az 2 kilo veririm
yeni arkadaşlar hoşgelmişler....
ethoscum ilk gün benim içinde zor ama napalım hayatım sıkacaz dişimizi... inş. hepsini sağlık ile tutmak nasip olur...

adcım iftar önerilerin harika canım... eğer örnek vermek gerekirse ben akşam menümü yazayım ama geçen seneki diyet listeme yakın tarif vermişsin
beni geçen sene süt çok tok tutuyordu...tavsiye ederim
bi de özellikle çorbadan sonra 15dk ara vermek çok ii bi yöntem tavsiye ederim şiddetle :))

dosbacım, diyette olması gereken şeyleri nede güzel biliyoruz ah birde uygulayabilsek.
herkesin bildiği,ramazanda doğru beslenmek adına pratik ve yerinde öneriler.
sende yaz hayatım olsun,bol bol paylaşalım,eksikleri gidermiş oluruz böylece.
inşallah bu senede kilo verirsin hayatım. gerçi diyetisyenle bunu başaracaksındır zaten.
süt olayına kesinlikle katılıyorum bak onu unutmuştum. aslında ben gece sahurda bol sütlü kaşık gevreklerden yemek istiyorum k- fl...s gibi nasıl olur sizce ama çok susatırmı diye düşünüyorum. ardından bir bardak çay ve yarım lt su içerim diye hesap ettim. o olmazsa diğer seçenekleri yapıcam.

canım o ürün beni çoook acıktırıyo :)))
bende ters etki yapıyor olabilir ama ablamda çok acıkıyormuş...
1 gün dene belki sana ii gelir..susatmayacağını biliyorum ama sakın light şekerlileri var onları tercih etme:)) tam tahıllıları var... dikkat et ben bi keresinde pirinç ilaveli almışım lezzetli oluyor ama kalorisi diğerlerine göre fazla cokacimcoook

hıııımmm CADIARZU tamam canım light şekerli olmamasına ve kalorisine dikkat edeyim ozaman. ben bi ara k-fl...ks in ürününü alıyordum tadıda güzel diye ama içeriğine dikkat etmedim,bu sefer dikkat edicem canım sağol uyarın için.

valla bu arada ramazan geldi diyemi ne bileyim içimde garip bir heyecanım var. uzun zaman oldu böyle hissetmeyeli. düşünüyorumda öyle güzel duygular yaşamışımki zamanında,şimdi çok özlüyorum o duyguları. ama ne yazıkki çooook uzaktalar. :çok üzgünüm:

KIZLAR ÖYLE YOĞUNUM Kİ bunaldım iyice bide çok bilmişler yokmu çıldırmakkkkkkkkk üzeriyim kafayı yiyecem anlayacağınız birde yarın ramazan allah yardımcım olsun ağlamamak için kendimi zor tutuyorummmm

ben her ramazan heyecanlanır ve mutlu olurum
geçen sene diyet nedeniyle kimseye gitmemş ve çok az misafir almıştım bu sene o hatayı yapmak istemiyorum özel anlar zor yakalanıyor
canım belki sende anılarını canlandıracak güzel şeyler bulursun ve ilerde eşinle ve çocuğunla yaşadığın ramazanlarıda özlersin ve yine yerine yenilerini korsun

canım benim bi de havalar sıcak sinirler daha da geriliyo (
ramazan inş. yarın herkese ii gelir sabır ayı olduğunu hatırlarız belki...
ama sigara kullananlar daha da gergin olabilir... ((
ortamın müsait değil biliyorum ama bazen içimize atmak yerine ağlasak ... sonrada gülsek ...
herşeyin en güzeli seninle olsun canım

Kızlar bir türlü giremiyorum tatil sonrası ev işi çamaşır
birde kpssnin açıklanmasını bekliyorum stresten çıldırmak üzereyim akşamada misafirim gelecek inş hazırlık yapacam

Kızlar bir türlü giremiyorum tatil sonrası ev işi çamaşır
birde kpssnin açıklanmasını bekliyorum stresten çıldırmak üzereyim akşamada misafirim gelecek inş hazırlık yapacam

bi tatil yapıyoruz gelince işi daha da yoruyor...
bi de misafir Allah yardım etsin canım
kpss de inş. gönlünce olur canım

selam kızlar.çoktan beri giremiyourm.hatırlarsanız ailevi problemler var demistim.cuma günü annemlere geçtik.bi kaç gün daha burdayım ama en geç hafta sonuna dönerim eve.en azından su anki plan bu.adcim haklısın bu aralar çok bosladık hos benim takım onayım daha olmadı.ama ben yine de benimsedim sizi kızlar.eve dönünce yine baslıycam ins.su aralar pek yapamıyorum moralmen de uygun değil durumum ama geçecek bu zor günler inanıyorum.o zamana kadar ne zaman girebilirim ve ne kadar diete uyabilirim bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım.en azından kilo almamaya gayret edeceğim.dua edin kızlar isler düzelsin.yine de fırsat buldukca girip yediklerimi yazacağım.çok öptüm kızlar hepinizi

adcim faydalı bilgilerin için çok teşekkür ederim canım bende protein ağırlıklı beslenme taraftarıyım sahur için özellikle inşallah yapabilirim birde gevrek tarzı sütle karıştırıp yenilecek ürünlerden kullanıcam demişsin bilmiyorum onları tok tutarmı ama marketlerde yulaf satılıyor canım ben yulafı yoğurtla karıştırıp sabah kahvaltı yada akşam bazen yemek hazırlamak istemediğim zamanlarda bir kase yerdim ve çok tok tutardı sütle biraz yağlı gibi bir tat bırakıyor ağızda ama yoğurtla yemesi çok rahat iyiki okudumda burayı aklıma geldi ondan bir kase yiyip tok kalabiliriz biraz kalorisi fazla ama zaten tüm gün o kaloriyi yakarız muhakkak fazladan kastım bir kasede 400 kalori var çokmu bilmem ama ramazan için ideal gibi geldi ama yanında bol su çay meyvede tüketip sahuru böyle geçirebiliriz süt tavsiyenide deniyeceğim ben normalde süt sevmem ama alışmam lazım artık yumurta ve süte kilo vermede birebir gıdalar çünkü faydalı bilgilerinizi takip ediyorum canım görüşmek üzere öpüyorum .

selam kızlar sıcaaaaaakkkkkkkkk imdaaatttt demek istiyorum gerçekten yaa bu saat oldu daha sıcak var yani evde de durulmuyo Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim sınava hazırlanmak zor oluyor gerçekten bu sınavı eylülün sonuna koyan yetkililere söylenecek çok şey var da neyse.....

adcım haklısın tombik olmak ve böyle kalmak istemiyorum canım ama haftanın 3 günü kurstayım ve sabah 9 akşam 5 canım ara öğünlerim de kısa dersanenin çevresi kebapçılar dönerciler fast foodcular dolu listem var ama kursta olunca uyum sağlayamıyorum ne yazık ki şöyle sulu yemek olan bi yer de yok yakın yerde ki bi çorba ile geçiştirsem bu yıl zaten oruç tutamıycam hayatta dayanamam ders çalışırken susuzluğa bu sıcaklarda zaten doktor da kilo vermemin zor olacağını söyledi ramazanda bakalım artık spora da başlıyorum yavaş yavaş akşamları yarım saatle başladım artırırım umarım...

bende durumlar böyle işte kızlar sizler ne alemdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…