canım saol moral oldu yazdıkların inş. haftaya mutlu olmayı başarırım... bırakmıcam tabiki zaten böyle bi lüksüm bile yok kesin kilo vermem gerekah aslıcım,bence kendine çok haksızlık ediyorsun. az kilo vermiş olmanın birçok sebebi olabilir. bunların başında da sıcaklar geliyor tabiki. hepsini geçtim nihayetinde vermişsin.
bence hiç moralini bozma ve kaldığın yerden devam et hayatım. sakın ama sakın kendini bırakma lütfen.
bağırsaklar aslıcım bağırsaklarım fena bozuldu. sancılar içindeyim sürekli.asumancım geçmiş olsun tatlım bi geçmedi gitti yahu doktora gittin mi neden miden bulanıyor?
kızlar misafirlerimiz geliyor yani abimler geliyooo hihoyyyt bi hafta bizde kalcaklar umarım dietimi bozmam eyvahedigeldismile
bugün gelecekler onlara hazırlanıyorken bi türlü yemek yiyemedik oturupta, ama az önce yedik 6 da yani, iki kaşık patates yemeği, bir dilim karpuz ve bir dilim kavun, ve bir k.k. ezine peyniri :kedi: çok oldu gibi ama sabah kahvaltıdan beri açtım ne yapiimm yinede fena sayılmaz kaydirigubbakcemile3
8-9 gibi gelcek bizimkiler bizde onlarla sofraya otururz o zaman da bir tane biber dolması yiyeceğim planım o
sonrada çay demleriz o zamanda sadece bir dilim baklava yerim yada baklavayı görünce dayanabilirsem yemem gece 11 gibi süt içerim olumunekankayizsmile süt fikri daha güzel bencede süt iç dediğinizi duyar gibiyim :kedi: ayy sizimi kırıcam kızlarr süt içerim baklavaya dayanamıyacak kadar aciz birimiyim beeeeeeeeeeen ( kendi kendime gaz veriyorumama buraya yazınca yememem gereken bişeyi yediğimde kendimi suç işlemiş gibi hissediyorum onun için yazdımm şekerleeerr) gece girip ne yediğimi yazarım görüşürüz sositososito
bu hafta herkes yoğun anlaşıldı. canım kolaylıklar diliyorum. zamanında fırsatın varken git dedik dr.a dinletemedik şimdi acillere taşınırsın böyle.günaydıııınnnn a.s.
hareketli günlerimden sonra burdayım...
perşembe yazmıştım ama sonrasında çok olay oldu( misafirim gelecekti biliyosunuz dizim ağrıyordu ama hep ihmal ediyordum o gün kendini hatırlattı ve dizime çoook büyük bi ağrı girdi acil dr. gittik... röntgenime baktı dr ama anlaşılmıyo dedi...düm MR çektirdim p.tesi sonucunu alacağım... ee bu dr işinden sonra misafir hastayım dememe rağmen geldi:)) gece geç yattım cuma misafirim vardı giremedim şimdi gönderdim... bugün tekrar yatılı misaifir gelecekti sanırım yarına bırakmışlar (
ayyy ne çok yazdım yine... ama en güzeli bu sabah bu kadar koşturmaya 68.9u gördüm inanamadım :))
yarın sabahta böyle çıkarsam ramazana 68.9 ile başlayabilcem .ok mutlu oldum :))
tebrikleeerrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis gerçi senden beklenen bir performanstı aslıcım. düğününüz şen ola inşallah. kolay gelsin canım dikkat et kendine bu koşturmacada. :1hug:kızlaar ben geldimm gece baklava yemedimm sadece süt içtim zemuszemus
sabah yürüyüş yapamadım bugün kuzenimin düğünü var yani koşuşturma çok bizdeee
kaydirigubbakcemile3
kahvaltım: bir dilim kızarmış ekmek, bir k.k. peynir, salatalık domates ve birazda biber
öğlen bir meyva yerim zaten sonrada düğün evine gitcez orda yediklerimide gelince yazarım geceyazdıklarınızı okuyamıyorum biraz beni böyle idare ederseniz sevinirim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?