Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13.TAKIM 168 ETAP

Ad1 ( 57.4 / 57.4 / 0.0 / 0.0%)
Bhr.87 (79.4 / 79,1 / 0,3 / 0,38%)
Dosba (69.7 / 69,6 / 0,1 / 0,14%)
Ethos (68.0 / 67.5 / 0,5 / 0,74%)
Greendreams (94.0 /(Geri Dönmek Üzere Ayrıldı)
Melzeyit ( 78.8 / 78,8./ 0,0 / 0,0%)
Uzaktandunyalı (74.5/ 74 / 0,5 / 0,67%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO (427,8 /426,4 / 1,4/0,33%)

canım saol moral oldu yazdıkların inş. haftaya mutlu olmayı başarırım... bırakmıcam tabiki zaten böyle bi lüksüm bile yok kesin kilo vermem gerek lmaz:
kahvaltım klasikti biraz moralim bozuk die iki çay kaşığı reçel yedim kaydirigubbakcemile3 birazcıkta biskolata yani iki tanecik zemuszemus
bu bozmak ilk ve son bozmam olcaak bu haftaaaa inş. zemuszemus
öpüyorum canlarr herkeside tebrik ediyorum olumunekankayizsmile

selam kızlar yeni girebiliyorum 2 gündür pek dikkat edemedim.hemen alınır mı ya sabah 72.3 çıktım(bu hafta çok az paylaşım yapabildim.hem yeni işe başlamış olmam hem de evde netin sorunlu olması etkiledi.inş haftaya daha ii bi paylaşımla tekrar aranıza dönmek isterim.şimdi çıkmak zorundayım.geçmişi okuyamıyorum iş yeri disiplinli epey.eve gidince de sorunlu olduğu için giremiyorum bakalım en yakın zamanda görüşmek üzere

kızlar,gerçekten çok kötüyüm ve hala çalışmaya çalışıyorum.gerçi pek başarılı olduğum söylenemez.

aslıcım sen işini bilirsin canım.

fatta inşallah daha iyi paylaşımın olur,seni aramızda görmek isteriz.

öğle yemeğinde 1 tane dolma biber yemeği yedim.midem çok bulanıyor. onuda zorla yedim zaten.

bu arada artık benimde bir çizelgem var,sonunda başardım. :)))

asumancım geçmiş olsun tatlım bi geçmedi gitti yahu doktora gittin mi neden miden bulanıyor?
kızlar misafirlerimiz geliyor yani abimler geliyooo hihoyyyt bi hafta bizde kalcaklar umarım dietimi bozmam eyvahedigeldismile
bugün gelecekler onlara hazırlanıyorken bi türlü yemek yiyemedik oturupta, ama az önce yedik 6 da yani, iki kaşık patates yemeği, bir dilim karpuz ve bir dilim kavun, ve bir k.k. ezine peyniri :kedi: çok oldu gibi ama sabah kahvaltıdan beri açtım ne yapiimm yinede fena sayılmaz kaydirigubbakcemile3
8-9 gibi gelcek bizimkiler bizde onlarla sofraya otururz o zaman da bir tane biber dolması yiyeceğim planım o
sonrada çay demleriz o zamanda sadece bir dilim baklava yerim yada baklavayı görünce dayanabilirsem yemem gece 11 gibi süt içerim olumunekankayizsmile süt fikri daha güzel bencede süt iç dediğinizi duyar gibiyim :kedi: ayy sizimi kırıcam kızlarr süt içerim baklavaya dayanamıyacak kadar aciz birimiyim beeeeeeeeeeen ( kendi kendime gaz veriyorum ama buraya yazınca yememem gereken bişeyi yediğimde kendimi suç işlemiş gibi hissediyorum onun için yazdımm şekerleeerr) gece girip ne yediğimi yazarım görüşürüz sositososito

günaydıııınnnn a.s.
hareketli günlerimden sonra burdayım...
perşembe yazmıştım ama sonrasında çok olay oldu ( misafirim gelecekti biliyosunuz dizim ağrıyordu ama hep ihmal ediyordum o gün kendini hatırlattı ve dizime çoook büyük bi ağrı girdi acil dr. gittik... röntgenime baktı dr ama anlaşılmıyo dedi...düm MR çektirdim p.tesi sonucunu alacağım... ee bu dr işinden sonra misafir hastayım dememe rağmen geldi:)) gece geç yattım cuma misafirim vardı giremedim şimdi gönderdim... bugün tekrar yatılı misaifir gelecekti sanırım yarına bırakmışlar(
ayyy ne çok yazdım yine... ama en güzeli bu sabah bu kadar koşturmaya 68.9u gördüm inanamadım :))
yarın sabahta böyle çıkarsam ramazana 68.9 ile başlayabilcem .ok mutlu oldum :))

kızlaar ben geldimm gece baklava yemedimm sadece süt içtim zemuszemus
sabah yürüyüş yapamadım bugün kuzenimin düğünü var yani koşuşturma çok bizdeee
kaydirigubbakcemile3
kahvaltım: bir dilim kızarmış ekmek, bir k.k. peynir, salatalık domates ve birazda biber
öğlen bir meyva yerim zaten sonrada düğün evine gitcez orda yediklerimide gelince yazarım gece yazdıklarınızı okuyamıyorum biraz beni böyle idare ederseniz sevinirim :kedi:

♥ günaydııın ♥

inşallah herkesler iyidir. ben birazcık daha iyiyim. dün iş çıkışı acile gidip serum yedim. ondan öncede ne olsa beğenirsiniz. adet oldum. şaşırdım zaten. 6 gün önce oldum ama bu sıcaklarda normaldir.zaten arkadaşlarımda ''bir hafta önce oldum, 5 gün önce oldum diye'' diyorlardı. hiç aklıma gelmiyor bende olabilirim diye sanki ben bayan değilim.
neyse yemek olayım çok az,neyin kokusunu duysam midemi bulandırıyor. acilden sonra dedimki pizza yiyelim. eve giderken marketten aldık ama ne mümkün bir küçük dilim pizza ve birkaç çatal patates yedim o kadar. ama dün neredeyse 4 dilim ekmek yemişimdir akşama kadar. öğle yemeğimde 1 tane dolma biber yemiştim ilaç altı olsun diye zorla.
serum yedim düzelirim dedim ama çokda bir düzelme olmadı açıkçası. bağırsaklarım daha kötü oldu. bu arada kızlar mide bulantımın asıl sebebi bağırsakları bozmum olmamdandır. neyse buralardayım,geçmişe bakayım.

bağırsaklar aslıcım bağırsaklarım fena bozuldu. sancılar içindeyim sürekli.
canım gözünaydın. telaşen çok.sana kolaylıklar diliyorum. kahvaltıdan beri birşey yememiş akşam yediklerinede fazla diyor hayun yaw.çıldırtcanmı sen beniiii. akannehir
sorumluluk sahibi insanın hali başka oluyor tabi. olumunekankayizsmile
bu hafta herkes yoğun anlaşıldı. canım kolaylıklar diliyorum. zamanında fırsatın varken git dedik dr.a dinletemedik şimdi acillere taşınırsın böyle. klava: çok geçmişolsun balım. hayırlısı ile iyleşiverirsin inşallah. :1hug: bu kilo işinde u sefer son noktayı koyacaksın gerçekten ha gayret arkadaşım. alkisalkisalkis
tebrikleeerrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis gerçi senden beklenen bir performanstı aslıcım. düğününüz şen ola inşallah. kolay gelsin canım dikkat et kendine bu koşturmacada. :1hug:

kızlar bu hafta yine 4. olduk tebrik ediyorum. (hiç yoktan iyidir tabiki)

bu arada ben bu sabah bir simit yedim şimdi ayran içiyorum. midem çok kötü birşey yemicem artık yaaa.

adcım sana da geçmiş olsun canım... bağırsak problemlerini bilirim dayanılmaz oluyo...
sularına dikkat et...bol su tüket

ben bugün gayet iiyim sabah kan vermeye gittim kahvaltı yaptım diye almadılar...offf ya bu diyetisyene giderken işim bi türlü rast gitmedi(
uzaktandünyalı canım kolay gelsin...i eğlenceler kuzenine mutluluklar....

kızlar pek yoğundum dün akşam bugün tırtıl çok sevindimm bebeğini güle güle büyüt istersen adcığımda uygun görürse takıma gelebilirsin

selam kızlar nasılsınız ben sıcaktan bitmiş durumdayım akşam yemek bile yiyemedim iştah falan da kalmadı zaten birazdan yiyebilirsem meyve yerim biraz da süt içerim günü kapatırım sizlerin nasıl gidio diyet?

tırtılcım Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin
adcıma söle hemen katıl aramıza...
melzeyit canım bizim buralar 2 gündür birazcık esiyo... yani uyuyorum yada alıştım ama iştahım yok :)) bu ii:))
baharcım ii besleniyorsun sen gündüz dışarı çıktığın için daha çok etkileniosun sıcaktan dikkat et kendine

bana gelince klasik kahvaltımı yaptım birazdan ara yaparım

mrb arkadaşlar haftasonu sessizliği var topikte ben tüm gün ders çalıştım sıcakta hiç çekilmiyor ama mecburiyet işte
neler yedim yazayım
sabah 2-3 kaşık kadar menemen 2 dilim kepek ekmeği
ara 2 dilim kepek ekmeği arası biraz peynir
öğle 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 kase cacık
ara 1 elma 1 çay bardağı süt
akşam 2 köfte büyüklüğünde tavuk eti 2 dilim kepek ekmeği 1 küçük kase yoğurt
1 saat sonra da 1 porsiyon meyve ve 1 çay bardağı sütümü içerim günü kapatırım su 3 litre oldu daha da içerim bu sıcakta ama 2-3 gündür yeşil çay içemiyorum sıcaktan aklıma bile gelmio bugün içeyim bari unutmadan...
ben kaçar kızlar yarın görüşürüz kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…