• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada dün benim kaçamak günümdü tamamıyla.sabah 2 poğaça 1 çikolata akşama pide ve kola sonra dondurma.offffff.dün moralim bozuktu hırsımı yemekten çıkardım galiba.napacam ya.
dosbacım özelden bana yazarsan bilgi verirsen sevinirim canım.

günaydın....
güzel bi gün olur inş.
ev temizliği ile başladım kayınvalidemler gelecek kızlar eğer yarın sabah girmezsem 69.6 idi bugün ama haftabaşında çok ii bi rakam görmüştüm :((
işim çok geçmişten sadece adcım geçmiş olsun ethos özelden yazdım...kızlar beni idare edin şu bi kaç gün hepinizi öptüm

Canım ben başladığımda senden daha obezdim. Sırasıyla önce fazla kiloluya sonra da normale geçtim. Hala uğraşıyorum. Uğraşınca eninde sonunda oluyor. Dediğim gibi ben senden de obezdim. Sen de verirsin.
Iyiyim dosbacım, çok sağol. İnşallah sen de iyisindir. Ben de sizleri özledim canım.
Bu hafta gelmeyi istiyordum ama tatile çıkıyorum. İnşallah diyeti bozmam da dönüşte moralli dönerim takıma :Saruboceq:
Canım yaa ben de iyi gidiyor diye düşünüyordum ama geçen gün stresli bir iş tamamlamam gerekirken 3 gün boyunca bozdum. Hemencecik kilo almışım. Şimdi tekrar başladım düzgün yemeğe ama tatile gideceğim bakalım ne olacak.
Sen de çok güzel vermeye başladın maşallah, nazar değmesin :nazar:
Sağol canım, iyiyim çok şükür. Seni de iyi gördüm. İnşallah iyisindir canım. İlk sıralardasın. Zaten kilo olarak da en hafifimiz sensin maşallah :nazar:
canım,takımda en iradelimiz sendin,bunuda kilolarından kurtularak gösterdin zaten.aldığın kilolarıda atarsın kesinlikle.şimdi senin yerini aslıcım aldı. birgün hafif abartısı olsa ertesi güne dengeliyor. çok iradeli maşallah,inşallah da hep böyle gider.
bende idare etmeye çalışıyorum hayatım. bugünlerde ruhen ve bedenen yıpranmaya müsaitim. ama artık dur dedim. daha iyi olacam inşallah. yoksa en hafif olmaktan heran çıkabilirim. :((
Kızlar Cuma gündüzden kısa bir tatile gideceğim. Gittiğim yerde de muhtemelen internet erişimim olmaz. Bu Cuma BMI listesini ekleyemeyeceğim. Ama hafta ortası döneceğim. O zaman eklerim.
Sonra bir ara yine tatile gideceğim, bu sefer uzun. Ama o zaman büyük olasılıkla internet olacak, o zaman problem olmaz.
Öpüyorum hepinizi. Gelecek hafta ortası görüşmek üzere.
canım sana bol huzurlu,sağlıklı,mutluluk anlamında unutamayacağın tatiller diliyorum.darısı başıma. boshayallersmile

günaydın canım cok gecmıs olsun yemek yemyı ıhmal etme bence bende de aynı durum var basım cok kötü agrıyor mıdem bulanıyor bır ter gelıyor havada kötü bı ılac felan al ıstersen aksam gıdıncede dınlen
canım sağol,sanada çok geçmişolsun. ilaç aldım ama pek faydası yok açıkçası.yatıp dinlenmek istiyorum ama malesef imkansız. idare edicem artık.
geçmiş olsun canım senin neyin var bugünlerde?her açıdan kötü gibisin.moralin de bozuk.lütfen dikkat et kendine.
canım çok sağol. sorma hayatım,malesef sinir bozucu günler yaşadım. tam düzeliyorum derken şimdide hasta oldum. düzelirim inşallah.herşey daha güzel olacak diye ümid ediyorum.
bu arada dün benim kaçamak günümdü tamamıyla.sabah 2 poğaça 1 çikolata akşama pide ve kola sonra dondurma.offffff.dün moralim bozuktu hırsımı yemekten çıkardım galiba.napacam ya.
dosbacım özelden bana yazarsan bilgi verirsen sevinirim canım.
bende moral bozukluğunda yemeği seçenlerdenim. sonrasında üzülenlerden. nasıl engellicez bunu bilmiyorum ama dünün kaçamaklarını bugün az yiyerek dengeleybilirsin canım.

günaydın....
güzel bi gün olur inş.
ev temizliği ile başladım kayınvalidemler gelecek kızlar eğer yarın sabah girmezsem 69.6 idi bugün ama haftabaşında çok ii bi rakam görmüştüm :((
işim çok geçmişten sadece adcım geçmiş olsun ethos özelden yazdım...kızlar beni idare edin şu bi kaç gün hepinizi öptüm

sağol hayatım. sanada kolay gelsin. kilonu not aldım canım.idare ederiz tabi hayatım nedemek.

sağol dosbacım arayacağım en kısa zamanda. adcım geçmiş olsun herşey düzelir bırakma kendini bende bırakmamalıyım tabi.yemeye veriyorum işte.ama bugün dikkat edeceğim tabi.

adcığım geçmiş olsun hayatım aman kendine dikkat et bende bugün nezle gibiyim şuan bütün vücudum sıcaktan ter içinde
taylor canım iyi tatiller
ethoscuğum diyetisyen gerçekten çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum bende hamilelik döneminde gitmek istiyorum aslında burda doktor ayarlayacaktım ama eşimle konuşup ankarradan bir hastane ve doktor ayarlamak istiyorum bakalım ne yapacam

kesinlikle en doğrusunu yaparsın bende keşke diyetisyene gitseydim hamileyken ama artık akıllandım önümüzde ramazan nasıl olacak bilemiyorum canım.ama kesin kurtulmak istiyorum kilolardan

canlar ben geldimm
asumancım geçmiş olsun çabucak iyileşmen için dua edicem sana ;)
sbaah erken kalktım kızlar ve bir saat yürüdüm (:
kahvaltım: yarım simit, salatalık yeşillik,
ara : iki dilim karpuz ve iki dilim kavun

geçmişe pek bakamadım şimdi misafirlerimiz var anca akşam gelebilirim görüşürüzzz :3:

allahım bu ne sıcak kavruluruyoruz resmen ramazanda ne yapacağız bakalımm hem çalışıp hem oruç tutmak zor görünüyor allah yardım cımız olsunn su içe içe bi hal oldum valla

kızlar ben ayakta zor duruyorum. hiçbiriş yapamıyorum zaten kaldım öylece.
ama gerçekten kötüyüm. öğle yemeğinde 1 kepçe çorba ve 1 servis kaşığı kabuska yedim.

aşağıda misafir görünüyor sanırım pro kartlı. ismi yazmadığına göre öyle
bari bir hal hatır sor hemşerim.

kızlaarr misafirler şimdi gittii ve ben geldimmm kaydirigubbakcemile3

sanırım bugün biraz bozdum yada bozmadımda bi garip oldubilmiyorumkismile
öğle bişey yiyemedim misafirlerin yediklerinden yemedim die kaydirigubbakcemile3 sadece bir bardak vişne suyu içtim şekersiz kaydirigubbakcemile4
akşam bir kaşık erişte, üç kaşık etli patates yemeği, bir dilim kızarmış ekmek, yedim
gecede süt içmeyi planlıyorum zemuszemus
yorgunumm hatta yarında çok yorulucam çoookk işimiz var amaa sabah erkenden kalkıp yürüyüş yapmayııı planlıyorumm veee bu hafta hiç kiloma bakmadım umarım yarın kahvaltıdan önceeee buraya kilomu yazarımm zemuszemus ayyy çok heycanlyım inş. bişeyler vermişimdiii opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

günaydın.

ben yine hastayım,yine bitkinim.

canlar siz kilolarınızı yazın,ben gelip toparlarım. şimdiden teşekkürler.

sağol dosbacım arayacağım en kısa zamanda. adcım geçmiş olsun herşey düzelir bırakma kendini bende bırakmamalıyım tabi.yemeye veriyorum işte.ama bugün dikkat edeceğim tabi.
sağol canım, dikkat etmeye çalışıyorum işte.
adcığım geçmiş olsun hayatım aman kendine dikkat et bende bugün nezle gibiyim şuan bütün vücudum sıcaktan ter içinde
taylor canım iyi tatiller
ethoscuğum diyetisyen gerçekten çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum bende hamilelik döneminde gitmek istiyorum aslında burda doktor ayarlayacaktım ama eşimle konuşup ankarradan bir hastane ve doktor ayarlamak istiyorum bakalım ne yapacam
sağol canım,sende dikkat et lütfen. herşeyin gönlünce olmasını dilerim hayatım.
canlar ben geldimm
asumancım geçmiş olsun çabucak iyileşmen için dua edicem sana ;)
sbaah erken kalktım kızlar ve bir saat yürüdüm (:
kahvaltım: yarım simit, salatalık yeşillik,
ara : iki dilim karpuz ve iki dilim kavun

geçmişe pek bakamadım şimdi misafirlerimiz var anca akşam gelebilirim görüşürüzzz :3:
canım sağol,ne yalan söyliyim bu sıralar duaya çok ihtiyacım var.
allahım bu ne sıcak kavruluruyoruz resmen ramazanda ne yapacağız bakalımm hem çalışıp hem oruç tutmak zor görünüyor allah yardım cımız olsunn su içe içe bi hal oldum valla
sıcaklar dahada artacakmış ne yapıcaz bilmiyorum.
kızlaarr misafirler şimdi gittii ve ben geldimmm kaydirigubbakcemile3
sanırım bugün biraz bozdum yada bozmadımda bi garip oldubilmiyorumkismile
öğle bişey yiyemedim misafirlerin yediklerinden yemedim die kaydirigubbakcemile3 sadece bir bardak vişne suyu içtim şekersiz kaydirigubbakcemile4
akşam bir kaşık erişte, üç kaşık etli patates yemeği, bir dilim kızarmış ekmek, yedim
gecede süt içmeyi planlıyorum zemuszemus
yorgunumm hatta yarında çok yorulucam çoookk işimiz var amaa sabah erkenden kalkıp yürüyüş yapmayııı planlıyorumm veee bu hafta hiç kiloma bakmadım umarım yarın kahvaltıdan önceeee buraya kilomu yazarımm zemuszemus ayyy çok heycanlyım inş. bişeyler vermişimdiii opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
hoşgeldin. gözünaydın canım. misafirsiz olmaz tekrarını dilerim. yine iradeni konuşturmuşsun. afiyetolsun canım.
Selam ben toplayamadim dun misafirlerle hep disarida yiyince tabi boyle oluyor kilom 67.5

canım herhafta kilo veriyorsun daha ne olsun. tabi biraz daha dikkat etmiş olsan sonuç daha iyi olur. toparlarsın inşallah.

13.TAKIM 168 ETAP

Ad1 ( 57.4 / 57.4/0.0/0.0%)
Bhr.87 (79.4 / 79,1/0,3/0,38%)
Dosba (69.7 / 69,6/0,1/0,14%)
Ethos (68.0 / 67.5/0,5/0,74%)
Greendreams (94.0 /(Geri Dönmek Üzere Ayrıldı)
Melzeyit ( 78.8 / 78,8./0,0/0,0%)
Uzaktandunyalı (74.5/ 74/0,5/0,67%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO (427,8 /426,4 / 1,4/0,33%)

arkadaşlar kilolarınızı yazarsanız ben gerekli düzeltmeleri yaparımm

Son düzenleme:
melzeyit canım benim kilomuda aynı geçiver aslında 2 gün önce vermiş görünüyordum ama bu sabah aynı çıktım. dosbanın verdiği kilo kısmıda 69.6 olarak düzeltirsin hayatım.

günaydın herkese keyfin acayip bozuk nefret ediyorum herşeydeeeeeenalsanaalsanasmile
koskocaman bi haftada sadece yarım kilo vermişim o kadar çabalamasam o kadar uğraşmasam hiç takmıcamda bu kadar emeğin karşılığı olarak sadece yarım kilo görünce çok üzülüyorum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
asumancım kilom 74

günaydın herkese keyfin acayip bozuk nefret ediyorum herşeydeeeeeenalsanaalsanasmile
koskocaman bi haftada sadece yarım kilo vermişim o kadar çabalamasam o kadar uğraşmasam hiç takmıcamda bu kadar emeğin karşılığı olarak sadece yarım kilo görünce çok üzülüyorum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
asumancım kilom 74

ah aslıcım,bence kendine çok haksızlık ediyorsun. az kilo vermiş olmanın birçok sebebi olabilir. bunların başında da sıcaklar geliyor tabiki. hepsini geçtim nihayetinde vermişsin.
bence hiç moralini bozma ve kaldığın yerden devam et hayatım. sakın ama sakın kendini bırakma lütfen.

günaydın arkadaşlar kusura bakmayın birkaç gündür pek yazamadım topiğe pek keyfim yok bu aralar kilom 79.1 geçen cumartesi 78.8 dim neden böyle çıktım anlamadım neyse umarım şişkinliktir.. bi geçmişi okuyayım buralardayım...

Back