Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım günaydın. geçmişolsun,bu havalarda gayet normal bu hastalıklar.bende senin gibi durduğum yerde terliyorum,heleki geceleri sanki güneş altında uyumuş gibi oluyorum,Gunaydin dun kazasiz belasiz atlattim ama sicaktan com fenayim durdugum yerde terler dokuyorum su su oruc nasil tutulur ya hem de 18saat tutacakmisiz bagirsaklar da fena bende diyet miyet bitti bende dikkat etmeye calisiyorum tek cunku haftaya esim gidiyor artiktek kalacam 6 ah neyse ya simdilik buralardayim
canım bununla geçmişolsun ne diyim. iyiki baktırdın. biran önce tedavisine başlanır hayırlısı ile iyleşmeni diliyorum hayatım. :1hug: ah bu kaçamaklar ah. ne güzel gidiyordun hayatım yaa. gerçi diyete başlıcaksın ama,yinede bozmasaydın. bak bu son olsun bacuu yok öyle tut tut sonra boz. ahanda çıkardım oklavamı. klava:selam kızlar burdayım dedim ama kayboldum :))
abimler geldi seni bırakmam dedi saolsun beni da aldı sonuçları aldık beraber sonrada hastaneye gittik ama dr.bugün gelmemiş sonucum çarşambaya kaldı (
mr sonucumdan anladığım kadarıyla menüsküs var ( ameliyat der mi bilmem ödem oluşmuş...bağlarda sorun yok ama kemik deforme olmuş... bu benim anladıklarım rapordan (
saolsun abimlerle çok güzel kaçamak yaptım yarın diyet var diye eşim yemeğe çıkardı akşamda :))) sormayın yaa çok fenydı bugün (
sabah sanırım gelemem bazı işlerim var görüşürüz
canım hoşgeldin. biz çömezleri çok severiz. heleki paylaşımı bol,kilo vermek için can atan çömezlere bayılırız,çünkü bizide gaza getiriyorlar. canım öncelikle senden istediğimiz bol paylaşım,yani sadece gelip yediklerini yazıp çıkıp gitmicen. yediklerini yazzdın mı yazdın.şimdi bizi motive etme sırasına geldi. bir iki kelam da benim yazdıklarıma yada diğer arkadaşlarına yaz. yaptıklarımıza yorumlar yaz hayatım. tamam bu sıralar bazı arkadaşlarımız yedim yazdım çıktım yapıyor ama onlarda düzeleceklerdir yakında. 1 hafta deneme süren var,paylaşımın süper olursa yarışma listesine giriyorsun. şu anda takımdasın tabiki. tekrar hoşgeldin.herkese iyi akşamlar.... ben daha çömezim, aranıza yeni katıldım bugün. baktımda ne kadar güzel kilo vermişsiniz arkadaşlar darısı başıma. bende bugün itibariyle ciddi ciddi başlıyorum. genelde akşamları girerim nete. her gün ne yediğimi yazacağım inşallah. kaç gündür üyelik onayı, takım onayı derken baya bekledim, kendi takımım olunca başlarım diyete diyordum. bakalım nasıl olacak. haa bu arada 13 uğurlu sayım galiba benim. hep karşıma bu rakam çıkar. 13. takımı şimdiden sevdim. sizleri zamanla daha iyi tanıyacağıma inanıyorum. şimdilik kim var kim yok tam olarak bilmiyorum. görüşmek üzere...:)
canım seni anlıyorum,bu sıcaklarda normal :1hug:.ama bhr cım diyetisyene gidiyorsun zaten hayatım,elinde bir listen var,ayrıca geyet de güzel gidiyordun,sen demiyormuydum tombik bhr olmak istemiyorum diye,hadi bakalım toparlan artık. öyle iyice salmak yok. toparlan toparlan.dik dur bakiim. ha şööylee. klava:selam arkadaşlar nasılsınız ben tüm gün kurstaydım yine çok yorgunum diyetime de uyamıyorum kurs günleri neler yedim yazayım
sabah 5 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt 2 tane ceviz 2 tane kuru kayısı
ara yok
öğle çiğ köfte dürüm+ayran ama dürüm ekmeği kalın olanlardan değildi ince yufka ekmeklerindendi
ondan sonra da bişey yemedim zamanım da olmadı zaten akşam yemeği olarak ne yesem diye düşünüyorum ama hiç bişey istemiyo canım
neyse ben kaçtım sonra görüşürüz...
adcim canım yetişemedim sana ama olsun yarın görürsün çok teşekkür ederim yokluğumda kendi takımın gibi ilgilenmişsin takımımla hergün yazmışsın listeyide yapmışsın çok çok teşekkür ederim sen olmasan napardım yokluğum hiç belli olmamış herşey için çok teşekkür ederim canım hastayken bile gelip ilgilenmişsin geçmiş olsun inşallah iyileşmişsindir . ben yoğun bir haftayı atlattım şükürler olsun aksilik problem derken bitirdik nişanıda inşallah iyi olur bakalım artık hayırlısı Allahtan diyorum neyse canım tekrar teşekkürler yarın görüşürüz kendine iyi bak öpüyorum .
Kızlar günaydın,
Ad1 cim ben genelde Ramazan'da kilo alırım, bunun önüne geçmeye çalışacağım ama zor gibi duruyor, Allah hepimize sabrını verir İnşallah...
Sagol adcim iyiki varsiniz bu arada ben ramazanda hep kilo aldim gecen senede hamile oldugumdan tutmamistim ama bu yil tutmak istiyorum ama com sicak hele oglumla ugrasirken iyice kotu oluyor neyapacam bilemiyorum hic siz tutacak misiniz
Neler yiyelim adcim greene yazmissin birseyler cok da iyi yapmissin sende neler yiyeceksin
dosbacım, diyette olması gereken şeyleri nede güzel biliyoruz ah birde uygulayabilsek.
herkesin bildiği,ramazanda doğru beslenmek adına pratik ve yerinde öneriler.
sende yaz hayatım olsun,bol bol paylaşalım,eksikleri gidermiş oluruz böylece.
inşallah bu senede kilo verirsin hayatım. gerçi diyetisyenle bunu başaracaksındır zaten.
süt olayına kesinlikle katılıyorum bak onu unutmuştum. aslında ben gece sahurda bol sütlü kaşık gevreklerden yemek istiyorum k- fl...s gibi nasıl olur sizce ama çok susatırmı diye düşünüyorum. ardından bir bardak çay ve yarım lt su içerim diye hesap ettim. o olmazsa diğer seçenekleri yapıcam.
canım o ürün beni çoook acıktırıyo :)))
bende ters etki yapıyor olabilir ama ablamda çok acıkıyormuş...
1 gün dene belki sana ii gelir..susatmayacağını biliyorum ama sakın light şekerlileri var onları tercih etme:)) tam tahıllıları var... dikkat et ben bi keresinde pirinç ilaveli almışım lezzetli oluyor ama kalorisi diğerlerine göre fazla cokacimcoook
ben her ramazan heyecanlanır ve mutlu olurumhıııımmm CADIARZU tamam canım light şekerli olmamasına ve kalorisine dikkat edeyim ozaman. ben bi ara k-fl...ks in ürününü alıyordum tadıda güzel diye ama içeriğine dikkat etmedim,bu sefer dikkat edicem canım sağol uyarın için.
valla bu arada ramazan geldi diyemi ne bileyim içimde garip bir heyecanım var. uzun zaman oldu böyle hissetmeyeli. düşünüyorumda öyle güzel duygular yaşamışımki zamanında,şimdi çok özlüyorum o duyguları. ama ne yazıkki çooook uzaktalar. :çok üzgünüm:
KIZLAR ÖYLE YOĞUNUM Kİ bunaldım iyice bide çok bilmişler yokmu çıldırmakkkkkkkkk üzeriyim kafayı yiyecem anlayacağınız birde yarın ramazan allah yardımcım olsun ağlamamak için kendimi zor tutuyorummmm
Kızlar bir türlü giremiyorum tatil sonrası ev işi çamaşır
birde kpssnin açıklanmasını bekliyorum stresten çıldırmak üzereyim akşamada misafirim gelecek inş hazırlık yapacam