Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ad1 cim ne güzel yeni takım arkadaşlarınız geliyor
ben ara vericem izne çıkıyorum ama aklım burada kalacak umarım gittiğim yerde net vardırkaydirigubbakcemile5

Selam arkadaşlar boş yer var mı?

selm canım hoşgeldin. bol paylaşım yaparım,sohbeti severim diyen her arkadaşımıza şuanda yerimiz tabiki var.

canım gatta arkadaşımızda yeni geldi ona yazdıklarım aynen senin içinde gerçerlidir. bol paylaşım istiyoruz. yediğin,içtiğin,yaptığın activiteler ve yazmak istediğin ne olrsa bizimle paylaş.ancak bu şekilde motivasyonu sağlayabiliriz. 1 hafta deneme süren paylaşımın iyi olursa haftaya listede olacaksın şeker. kısaca kendini tanıtırmısın. a.s.

kızlar kurallarımızı okuduğunuza dair belirtme yaparmısınız.

Teşekkür ederim Aslı. 10 gündür diyetteyim, bu şekilde yiyorum ama henüz bir gram bile vermedim
bende başlarda hiç veremedim biraz daha sabredince veriyor insan bir ay vermessem üzülmem diye inandır kendinii verirsin verirrsin... hem böyle hepimiz aynı hedef için uğraştığımızı görünce dahada saburlu ve azimli oluyoruz kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım moral verdin zaten diyeti bozmak gibi bi lüksüm olamaz bu vakitten sonra bu defa çok kararlıyım inşallah istediğim hedefe ulaşıcam inanıyorum kaydirigubbakcemile5

işteee buduuurr süpersiin kaydirigubbakcemile5
ayrıca kuralları okudum okudumm her paylaştığında okuya okuya ezberledik yawww

Son düzenleme:
ad1 cim ne güzel yeni takım arkadaşlarınız geliyor
ben ara vericem izne çıkıyorum ama aklım burada kalacak umarım gittiğim yerde net vardırkaydirigubbakcemile5

sağol canım,yeni arkadaşlara ihtiyacımız var,ne kadar çok olursak o kadar motivasyon olur. canım iznde bol bol dinlen,keyfini çıkar,takımını merak etme elimden geldiği kadar yardımcı olurum ferihana. inşallah net olurda arada selam yazarsın. olumunekankayizsmile
bu arada bakmadım ama listenizi paylaşım alanına verdinizmi,ben birazdan eklicem kendi listemizi.

Kuralları okudum, bir aksilik çıkmadığı sürece paylaşımda bulunmak istiyorum. Zaten bilgisayar başında çalışıyorum, sürekli internet imkanım var. Ben 25 yaşındayım, veteriner hekimim ve veteriner ilaçlarıyla ilgili özel bir şirkette çalışıyorum. Buraya katılmaktaki amacımda diyette motivasyon olduğu kadar her konuda paylaşımda bulunmak. Malum masa başı günde 10 saat boyunca fazla insan görmeden çalışmak oldukça sıkıcı. Seneler içinde yavaş yavaş aldığım kiloları yavaş yavaş vermek istiyorum. Amacım bir anda zayıflamak değil. Geç olsun ama kalıcı olsun. Bir anda alınan kilolar olmadığı içinde vermesi o kadar kolay olmuyor. 36 seans power plate satın aldım, yarın başlıyorum. aranızda power plate yapıp faydasını gören varmı acaba? bunun dışında hergün düzenli yürüyüşe çıkmak isterdim. Ancak işten eve akşam 8 de dönüyorum ve çok yorgun oluyorum. Malesef vakit problemim var. iş yerimle evim arasında tam bir buçuk saat var, günde 3 saatim yolda geçiyor. Bu yüzden fazla zaman almayan etkili bir yöntem olan power plate'e karar verdim. Tabi hafta sonları yürüyüşte yapacağım. Bazı gün iş çok yoğun oluyor internetten maillerimi okuyacak vaktim olmuyor. Bazı günler rahat internette dolanıyorum. Ama en yoğun olduğum gün bile buraya yediklerimi mutlaka yazacağım. herkese tekrar merhaba

Arkadaşlar, ben 95 kg bir bayanım. İzmir'de oturuyorum ve çalışmıyorum. Diyet uyguluyorum ama bu aralar aktivite sıfır, ancak haftada bir denize giriyorum 2 saat yüzüyorum, budur. Yediklerim diyetisyen kontrolünde, ancak burada insan motivasyon sağlıyor, herkes birbirine moral ve destek veriyor. Benim ihtiyacım olan da bu. Ben 108 kg dan başladım. Zaman zamn bu sitedeydim zaman zaman da değildim. Ama artık hep burada olmaya karar verdim. Bugün sabah kahvaltımdan önce diyet çayımı içtim (Ender Saraç'ın tarifi olan) Ardından iki dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peyniri tost yaptım yedim yanında da bir domates ve bir salatalık, üstüne normal çayımı içtim. Geç uyandığım için Sabahla öğlen arasında bişey yemedim. Öğlen bir orta boy kase mercimek saltası yedim, yanında hiç ekmek tüketmedim,mercimek çok doyurucu çünkü ve de üstüne bol bol su içtim.

Bu arada kurallarınızı okudum, her zaman bilgisayar başında olamıyorum malum evli bir bayanım ve işim gücüm de çok; ancak elimden geldiği kadar, her boş fırsat yaratışımda burada olacağım ve neler yediğimi yazacağım. 3 gün üst üste internete girmediğim pek olmaz . Olacaksa da muhakkak önceden durumumu bildiririm. Nette olduğum süreçte de elimden geleni yaparım sevgili arkadaşlarım için! Herkese selamlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım yeni arkadaşlar hayırlı olsun doğru diyorsun ne kadar çok kişi olursa o kadar çok motivasyon artar ben listemi paylaşım alanına ekledim bir yardımım dokunursa memnuniyetle yaparım canım şimdilik işşler sakin gidiyor benim böyle giderse hep buralardayım öpüyorum canım opuyorumnanaktan

Arkadaşım ne güzel 80 li kiloları görmene az kalmış...

aramıza hoşgeldiinn kaydirigubbakcemile5

yediklerimi yaziimm...
öğle: kocaman bir şeftali
akşam: 3 küçük biber dolması, küçük bir kase yoğurt
birazdan yeşilçayımı içicem
ve bugün 2lt yi geçti içtiğim su

arkadaşlar kilo bildiriminizi kaptan yardımcım benben yaptı paylaşıma eklendi merak etmeyin herkeze bol ve sağlıklı kilo vermeler :))

kızlar saat 15.30 dan beri netim yok hala yok şuan arkadaşın netinden bağlanıyorum,ilçemizde bazı yerlerde alt yapı çalışması var. takıma soruyorlar paylaşım yapacakmısınız diye ama cevap veren olmamış. neyse ya bunaldım zaten. buradanda hemen çıkmak zorundayım çünkü iş yerindeyim arkadaşın. sanırım yarına görüşürüz ama en azından cuma olsun biraz özveri bekliyorum sizlerden.

hoşgeldin gatto a.s.
ben dosba... hikayeni okudum öncelikle aramıza hoşgeldin... bilinçli bi diyet yapacağının sinyallerini vermişsin öncelikle buna çok sevindim çnk hemen almadık hemende gitmeyecek sabır ve azim istiyor...
oturman senin için dezavantaj ama bi tür pasif zayıflamaya gideceksin sanırım ...deneyimlerini anlatırsın artık

hoşgeldin grenn a.s. sana green dememde bi sakınca yoktur umarım
2saat yüzmen güzel ama keşke haftada 3 kere gidebilirsin
diyetisyene gidiyormuşsun deneyimlerini dinleriz artık

bana gelince ben dosba
ankarada yaşıyorum 3 yıllık evliyim
istemeyerek ani bi şekilde 14 kilo aldım geçen sene diyetisyenle bayağı vermiştim ama son günlerde yine aldım ( bebişim yok ama hamile olmadan bu kilolardan kurtulmak istiyorum
takımın en eskilerindenim artık mezun olmak istiyorum

adcım geçmişi okudum ama neyi kaçırdım anlamadım (
takıma soruyorla pylaşım yapacak mısınız diye?? inan anlamadım zaten komşuya geçmiştim ... neyse yarın anlaşırız artık çok öpüyorum

aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş ne güzel.hepinize hoşgeldin diyorum.benim de eşim geldi giremedim nete.ben kaçırdım bu ara yemeyi kurabiye börek.dikkat etmem gerek ama canım yemek istiyor

selam arkadaşlar nasılsınız.. üzüldüm ya bu hafta pek kilo veren olmamış sanki, neyse haftaya daha ii olur inş.

ben kaç gündür giremedim eksikliğimi hisettinizmi p

bebeciğim çok hastaydı enfeksiyonla savaştı ateşler içinde yandı ne gecemiz gece oldu ne gündüzümüz gündüz çok şükür şimdi daha iyi hastalığı atlattı gibi ama hala mızıltısı var dişte çıkartıyor hep kucağımda ne yapıcam bu ay bilmiyorum valla..

bugünün cuma olduğunun farkında değildim o yüzden şimdi yazıyorum "ad1 bu arada napalım ya listeye girsemde olur girmesemde ben sizi birkere :)" geçen hafta 69,6 ydı şimdi 68 :) bana bu mutluluk yeter :)

yanlız bi problem var canım yemek yemek istemiyor hep küçük aparatiflere yöneldim bu ne denle hep protein ağırlıklı şeyler yiyorum, az olsada çoğunluğu protein ağırlıklı olursa acaba sorun olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…