• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım geçmiş olsun...neye canın sıkkın bilmiyorum ama düğün kötü geçmiş gibi :((
canım haftaya ii olmaktan bahsetmişsin ama üzgünüm haftayaaa doooosssbiiik dönüyor... bi ağırlaştırayım dimi sizi :)) neyse bugün baskülde bi 300gr daha gitti :)) çabuk aldıklarımı çabuk verecem gibi ama bi 70in altını görsem ii olur

liste fena değil kızlar aslında sadece kelebekcim almış hepiniz birazcıkta olsa vermişsiniz....
kelebek canım sende sakın sıkıntı yapma yoksa daha çok alırsın ...havalar sıcak şişkinlik olmuştur...pozitif düşün hemen ver :))

kızlar listemizi hazırladım durum pek parlak değil ama olsun,haftaya daha iyi oluruz inşallah,keşke bende tartılsaydım dicem ama kilo vermiş çıkmazdım diye tahmin ediyorum 2 gündür şiş geziyorum,yüzüğümde bunu belli ediyor. ellrim balon gibi.
aslıcım teşekkürederim canım,şimdi daha iyiyim,sağol

canım benim ne demek ben teşekkür ederim zaten hastaymışsın birde iş yoğunluğu insan kötü oluyor tabi hallettikya önemli olan o canım geçen hafta çok stres yaşamıştım şükürler olsun ki bu hafta sorunsuz çözdük bir tek paylaşıma koymak kaldı ilk kim ekleyecek ne zaman eklerler bilmiyorum canım geç cevap veriyorum diye düşünme hiç öyle değil sen bak işine ben seni alıkoymayayım işinden asıl :kedi:

dosbacım eften,püften sebeptendir can sıkınlığım, gösterilen özverinin boşa olduğunu görmemdendir. bundan sonrada bir özveri olacağını zannetmiyorum zaten. birkaç gün canım sıkılır sonra geçecektir.

canım benim burda herkes çaba sarfediyor kilo verebilmek için,bazen güzel kilo veriyoruz bazen veremiyoruz. ama dediğim gibi canım benim, biz bir takımız, kilo alsakta versekte herzaman birbirimize destek olacağız. o yüzden sıkıntı yok. değil 2 kilo 10 kilo alsanda gel her insanın her zaman motivasyona ihtiyacı vardır. a.s.

ya bu arada ne yapayım karar veremedim ama jailbreak ve shoyu diskalifiye etmek zorundayım.2 haftadır paylaşımda bulunmadılar. ama yinede içimde bir acabamı diye bir soru işareti oluyor.

ya bu arada ne yapayım karar veremedim ama jailbreak ve shoyu diskalifiye etmek zorundayım.2 haftadır paylaşımda bulunmadılar. ama yinede içimde bir acabamı diye bir soru işareti oluyor.

canım benim kafama bişey takıldı her hafta listeleri hazırlayan bir takım var bildiğim kadarıyla ben hangi sırada olduğumu bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim ve birde bu listeleri neye göre hazırlanağınıda bilmiyorum müsait bir zamanda bununla ilgili bana yardımcı olabilirmisin teşekkür ederim canım .opuyorumnanaktan

Herkese meraba. Takımınızda yer olduğunu gördüm, bende katılmak istiyorum. Üniversiteye başlarken 53-54 kilodaydım, üniversitedeyken kilo almaya başladım, özelliklede son seneler. Çalışmaya başlayınca devam etti bu kilo almam. Şuanda 72 kiloyum, hedefim en az 57 kiloya düşmek. 10 gündür diyetteyim, sporada başlıyorum. Yarışmanızı gördüm çok hoşuma gitti.Umarım hala boşta yeriniz vardır:)

Herkese meraba. Takımınızda yer olduğunu gördüm, bende katılmak istiyorum. Üniversiteye başlarken 53-54 kilodaydım, üniversitedeyken kilo almaya başladım, özelliklede son seneler. Çalışmaya başlayınca devam etti bu kilo almam. Şuanda 72 kiloyum, hedefim en az 57 kiloya düşmek. 10 gündür diyetteyim, sporada başlıyorum. Yarışmanızı gördüm çok hoşuma gitti.Umarım hala boşta yeriniz vardır:)

evet canım takımımızda yer var. bol paylaşımım olur dersen mutlu olur,seve seve seni kabul ederiz.
a.s.

canım benim kafama bişey takıldı her hafta listeleri hazırlayan bir takım var bildiğim kadarıyla ben hangi sırada olduğumu bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim ve birde bu listeleri neye göre hazırlanağınıda bilmiyorum müsait bir zamanda bununla ilgili bana yardımcı olabilirmisin teşekkür ederim canım .opuyorumnanaktan

canım 8. takım takımca izne ayrıldığı için 20.09.2010 da açılacak.
yarışmada olan takımlar şunlar.

2.takım 167. etap 23.07-30.07
3.takım 168.etap 30.07-06.08
4.takım 169.etap 06.08-13.08
5.takım 170.etap 13.08-20.08
6.takım 171.etap 20.08-27.08
7.takım 172. etap 27.08-03.09
13.takım 165.etap 03.09- 10.09
14.takım 166.etap 16.07-23.07

en son ben geçen hafta 165. etabı yaptım bu hafta 14.takım 166. etapı yapacak
sizin haftanız 170. etaba denk geliyor. 13.08-20.08 tarihleri arasına.
yalnız ramazan araya girdiği için belki değişiklikler olabilir paylaşım alanına yazarlar hayatım.takip edebilirsen görürsün ama olmadı ben denk geldiğimdede sana haber veririm. olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
13.TAKIM 166. ETAP

Ad1 ( 57.3 / 57.3 / 0.0 / 0.00 %)
Bhr.87 ( 80.5 / 80.1 / 0.4 / 0.50 %)
Ethos ( 68.7 / 68.5 / 0.2 / 0.29 %)
Kelebek ( 60.0 / 61.0 / -1.0 / 1.67 %)
Uzaktandunyal ( 76.5 / 76.0/ 0.5 / 0.65 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO : ( 343.0 / 342.9 / 0.10 / 0.03 %)

canım 8. takım takımca izne ayrıldığı için 20.09.2010 da açılacak.
yarışmada olan takımlar şunlar.

2.takım 167. etap 23.07-30.07
3.takım 168.etap 30.07-06.08
4.takım 169.etap 06.08-13.08
5.takım 170.etap 13.08-20.08
6.takım 171.etap 20.08-27.08
7.takım 17. etap 27.08-03.09
13.takım 165.etap 03.09- 10.09
14.takım 166.etap 16.07-23.07

en son ben geçen hafta 165. etabı yaptım bu hafta 14.takım 166. etapı yapacak
sizin haftanız 170. etaba denk geliyor. 13.08-20.08 tarihleri arasına.
yalnız ramazan araya girdiği için belki değişiklikler olabilir paylaşım alanına yazarlar hayatım.takip edebilirsen görürsün ama olmadı ben denk geldiğimdede sana haber veririm. olumunekankayizsmile

canım çok teşekkür ederim müsait bir zamanda boş zamanında yani bu listelerin nasıl oludğunu bana anlatırsan sevinirim hiç bilmiyorum nasıl yapılır azda kalmış benim takıma sıranın gelmesi iyi olmuş merak edip sorduğum teşekkürler tekrar opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim müsait bir zamanda boş zamanında yani bu listelerin nasıl oludğunu bana anlatırsan sevinirim hiç bilmiyorum nasıl yapılır azda kalmış benim takıma sıranın gelmesi iyi olmuş merak edip sorduğum teşekkürler tekrar opuyorumnanaktan

canım benim ne demek tabiki anlatırım. ozamana kadar pratik yaparız hayatım merak etme. olumunekankayizsmile

O zaman hemen yediklerimi yazmakla başlayım:) şimdi öğle yemeğinden geldim, bir dilim kepek ekmeği, bir kase çorba ve 4-5 kaşık yoğurt yedim.

bahar vermişsin işte yinede kiloo opuyorumnanaktan sakın moralini bozupta dietini felan bozma sen benim en favori, kontrollü ve azimli arkadaşımsın :1:

teşekkür ederim canım moral verdin zaten diyeti bozmak gibi bi lüksüm olamaz bu vakitten sonra bu defa çok kararlıyım inşallah istediğim hedefe ulaşıcam inanıyorum kaydirigubbakcemile5

adcım geçmiş olsun...neye canın sıkkın bilmiyorum ama düğün kötü geçmiş gibi :((
canım haftaya ii olmaktan bahsetmişsin ama üzgünüm haftayaaa doooosssbiiik dönüyor... bi ağırlaştırayım dimi sizi :)) neyse bugün baskülde bi 300gr daha gitti :)) çabuk aldıklarımı çabuk verecem gibi ama bi 70in altını görsem ii olur

70 in altına da inersin canım zaten tatil dönüşü dikkat etmeye başladın yediklerine yerleşmeden gider hepsi yakında yerimseniben

hoşgeldiiinnnnn a.s.

gattocum merhaba.hoşgeldin. vereliniortak ben takım kaptanıyım. yardımcımız melzeyit arkadaşımızşu an izinli. canım öncelikli olarak senden istediğimiz şey bol paylaşımda bulunman. a.s yediğin,içtiğini,activitelerini bizimle paylaşmanı ve bizimde yazdıklarımıza cevap yazarak motivasyonumuzu yüksek tutmak istiyoruz.
1 hafta deneme süren var paylaşımına göre listemizdeki yerini alacaksın. senin için genel kurallarımızı tekrar paylaşıyorum.
sende kısaca kendini tanıtırmısın.

13. TAKIM GENEL KURALLAR.
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.
7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım. Hepimize bol şans diliyorum.

Back