Herkese meraba. Takımınızda yer olduğunu gördüm, bende katılmak istiyorum. Üniversiteye başlarken 53-54 kilodaydım, üniversitedeyken kilo almaya başladım, özelliklede son seneler. Çalışmaya başlayınca devam etti bu kilo almam. Şuanda 72 kiloyum, hedefim en az 57 kiloya düşmek. 10 gündür diyetteyim, sporada başlıyorum. Yarışmanızı gördüm çok hoşuma gitti.Umarım hala boşta yeriniz vardır:)
gattocum merhaba.hoşgeldin. vereliniortak ben takım kaptanıyım. yardımcımız melzeyit arkadaşımızşu an izinli. canım öncelikli olarak senden istediğimiz şey bol paylaşımda bulunman. a.s yediğin,içtiğini,activitelerini bizimle paylaşmanı ve bizimde yazdıklarımıza cevap yazarak motivasyonumuzu yüksek tutmak istiyoruz.
1 hafta deneme süren var paylaşımına göre listemizdeki yerini alacaksın. senin için genel kurallarımızı tekrar paylaşıyorum.
sende kısaca kendini tanıtırmısın.
13. TAKIM GENEL KURALLAR.
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.
7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım. Hepimize bol şans diliyorum.