Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldiiinnnn a.s.

çok geçmiş olsun canım daha ii olmasına sevindim bebeğinin üstelik çok güzel kilo vermişsin ama az yiyerek verilen kilolar yağdan gitmiyor genel olarak alman daha kolay olur dikkat et o yüzden vereliniortak

ben neler yedim bugün yazayım:
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim yağsız peynir 3 tane zeytin domates salatalık
ara 1 çay bardağı süt 1 tane şeftali
öğle 2 dilim ekmek 9 yemek kaşığı kuru fasülye (haftada 2 gün kurubaklagil yememi doktorum önerdi) yarım kase yoğurt bir tabak yağsız salata
ara 3 tane diyet bisküvi 1 tane şeftali
akşam dünden kalan makarnam vardı biraz yarım tabak kepekli makarna yanında 2 kaşık yoğurt
ara 1 bardak süt 2 tane şeftali
bugün şeftali günü oldu resmen :)) canım başka meyve istemedi nedense ayrıca tüm gün su içmekten midem su doldu zorunluluktan değil sıcaktan içiyorum resmen 3 litre oldu sanırım suyum

adcım nette olsaydım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırdım gerçi paylaşım alanını falan pek takip etmiyorum nasıl yapıldığını da bilemiyorum o yüzden pek yardımım dokunamazdı ama elimden geleni yapmaya çalışırdım ne yazık ki öğlenleri pek nete girme fırsatım olmuyor işte bilmiyorumkismile

neyse herkese iyi geceler yarın kursta olucam akşam görüşürüz....

Kızlar selam. En son mesajımdan beri neler yazılmış kısaca bakayım dedim ama geçen hafta yazdığım mesaj silinmiş. Herkesinki silinmiş sanırım. Cuma günü neredeyse hiç yok. Bana birşey yazdıysanız göremedim dolayısıyla.

Ben geçen Cuma'ya göre sadece 200 gr verdim maalesef. 58.5 kiloyum. Geçen hafta ne spor yaptım ne yürüdüm. Buna da şükür.

BMI değerlerimizi ekleyeyim.

1 Kelebek 21.6
2 ad 23.5
3 ethos 24.3
4 Uzaktandunyalı 29.7
5 Bahar 32.9

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Bu hafta bir değişiklik yok. Rekor hala Kelebek'in geçen haftaki BMI değeri olan 21.26.

meleğimm hoşgeldinn opuyorumnanaktan bebişin büyüyor şimdi biraz fazla ilgiistediği zamanlar:ecrin_bebek: ama hepsi yoluna girer üzme kendini yerimseniben sen bu haftaa ii kilo vermişsinn opuyorumnanaktan yediklerine diyecek bişeyimyokk sen zaten neler yememen gerektiğini ii biliyorsunn senin hedefin kaç 60 olmak demi? hadi varmısın yarışaa? hangimiss daha çabuk başaracak? laelaelaelaelae

Son düzenleme:
kızlarr ben yatıyorum herkese ii geceler yarın anca gece girebilirimmm ama ilk fırsatta burdayımm görüşürüzz...
gece bir elma yedim kaydirigubbakcemile5

çok geçmiş olsun canım daha ii olmasına sevindim bebeğinin üstelik çok güzel kilo vermişsin ama az yiyerek verilen kilolar yağdan gitmiyor genel olarak alman daha kolay olur dikkat et o yüzden vereliniortak

saol baharcım atlattı sayılır artık hastalığı sadece gece cığlıkla uyanıyor arada oda geçer inş.

evet güzel kilo verdim bencede ama şey zaten diyeti bırakmıştım bi iki kilo almıştı o yüzden öle çok gitti yeni başladım da ben..

aman dikkat edeyim diyorum yiyeceklerime bebeğe ayrı yiyecekler eşime ayrı yiyecekler yapınca bide kendime ayrı yapmak zor geliyor çoğu zaman ne varsa az miktarda yiyorum işte:umursamaz:

evet şeker hedefim 60 olmak hadi bakalım varım iddaya bi kaç ay içinde bitirelim artık bu işi zayıf narin cıtı pıtı olmak istiyorummmmm zemuszemus

günaydıııınnnn a.s.
mutlu kelebek geçmiş olsun canım şimdi dah ii olmasına sevindim çok güzel vermişsin
ethos gözün aydın canım...Allah ayırmasın... sanırım mutlulukla yiyenlerdensin benim gibi :)) ev düzenine alışırsın kısa zamanda...

bana gelince bugün uyanamadım ve yürüyemedim (
kahvaltımı yaptım... ama akşam telafi edeceğim yürüyüşümü (

taylor merhaba 85 kilodan 58 e ne kadar zamanda ve nasıl geldin?GErçekten tebrik ederim.

günaydın canım takımcım. a.s. a.s. a.s.
herkesler iyidir inşallah geçmişi okuyup geliyorum. :1hug:

arkadaşlar kilo bildirimi yapmayacak mısınız:uhm:
arkadaşlar kilo bildiriminizi kaptan yardımcım benben yaptı paylaşıma eklendi merak etmeyin herkeze bol ve sağlıklı kilo vermeler :))
canım dün saat 15.30 gibi netim gitti. arkadaşlarımı aradım ama onlardada net yokmuş.meğer ilçenin bazı bölgelerinde alt yapı çalışmaları varmış, melzeyiti aradım oda bazı yerleri aradı melisi aradık.amaç kardeş takıma ulaşabilmekti. yada sizlere sizlerde söylerdiniz kardeş takıma zaten gerisini hallederlerdi. sağolsun sanırım melzeyitin kardeşi melzeyit adına 5.takıma not bırakmış.bende iş çıkışı hiç tahmin etmediğim bi arkadaşta buldum neti. aynalar arkadaş buraya yazmış,ama kimse olmadığı için oda kalmış. en azından cuma günü bildirim saati sonuna kadar müsait olan arkadaşlarımın sadece kontrol etmesi. neyse ki halloldu çok şükür.

canım çok çok geçmişolsun bebişine. iyi olmasınada sevindim. öyle öyle büyüyecekler.Allah beterinden korusun. ben eksikliğini hissettim canım, çünkü paylaşımını takip ediyorum. a.s canım, paylaşımında biraz aksaklık oluyor,iki hafta denedik.istersen böyle devam edelim canım kendini hazır hissettiğinde listeye girersin.
canım afiyet olsun,öğünlerin güzel olmuş tebrik ederim. yalnız öğle yemeğin biraz fazla gibi geldi bana. :uhm: ben bu sıcağa rağmen okadar su tüketemiyorum,işyerinde bulunduğum yer gölge dışarıyı göremiyorum zaten,eskiden cam kenarında çalışırdım ve neredeyse 3.5 lt su içerdim. gerçekten çok farkediyor.
canım,hiç beklemediğim bir durumla karşılaştım.tam listeyi ekledim ok ledim. internet görüntülenemiyor dedi. aslında o saate beklemezdim ama listeyle ilgili kafamda soru işaretleri vardı onları netleştirmek istedim sadece. canım birşey yapmanıza gerek yok.kardeş takıma hadi oda olmadı takımlardan birine not bıraksanız onlarda yardımcı olacaklardır.

günaydın kızlar.Ben bugün yine sabah kahvaltısını abarttım ah bu tatil kilo almama sebep olucak.Ama vazgeçmek yok devam edicem yinede.

canım derlerki,sabah kral gibi,öğlen memur gibi,akşam fakir gibi besleneceksin sanırım böyleydi. sabah kahvaltısı önemli bir öğün ama yinede abartmamak lazım. afiyet olsun canım. :teselli:

bugün yürüyüşümü yapamadım ama 70.3 gördüm :)) ay hiç sevineceğim aklıma gelmezdi... pazar günü akşam 73.6 idim
şişlerim inince 72 oldum
çabuk aldım çabuk verdim sanırım
takıma en azından 69.9 ile dönmek istiyorum

bu arada kızlar bu hafta 7. olduk. bilmiyorumkismile

zaten 8 takım var.

canım benim takıma yazmışsın yeni gördüm nedemek biz kardeş takımız birbirimize destek olacağız herzaman yanıınızdayız ...

7. oldunuz demek olsun haftaya daha iyi olacak inşallah bizde aynı şekilde bu hafta kilo verme sıkıntımız oldu ama haftaya daha dikkatli davranıcaz azda olsa yavaş yavaş gidecek kilolar Allah sağlık versin herşeyden önce öpüyorum canım ...a.s.

adcım inan dün ki durumdan haberim olmadı ( elimden geleni yapardım inan ki... neyse haftaya takımdayım artık daha dikkat ederim... sen zaten yaparsın ama talihsizlik olmuş... yardım eden arkadaşlara da teşekkür ederiz

aradan önce evde meyveli soda vardı içtim sonra kalorisine baktım pekte masum değilmiş (
ara olarakta 1 elma yedim
öğle yemeği olarak ne yiyeceğim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…