Arkadaşlar, ben 95 kg bir bayanım. İzmir'de oturuyorum ve çalışmıyorum. Diyet uyguluyorum ama bu aralar aktivite sıfır, ancak haftada bir denize giriyorum 2 saat yüzüyorum, budur. Yediklerim diyetisyen kontrolünde, ancak burada insan motivasyon sağlıyor, herkes birbirine moral ve destek veriyor. Benim ihtiyacım olan da bu. Ben 108 kg dan başladım. Zaman zamn bu sitedeydim zaman zaman da değildim. Ama artık hep burada olmaya karar verdim. Bugün sabah kahvaltımdan önce diyet çayımı içtim (Ender Saraç'ın tarifi olan) Ardından iki dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peyniri tost yaptım yedim yanında da bir domates ve bir salatalık, üstüne normal çayımı içtim. Geç uyandığım için Sabahla öğlen arasında bişey yemedim. Öğlen bir orta boy kase mercimek saltası yedim, yanında hiç ekmek tüketmedim,mercimek çok doyurucu çünkü ve de üstüne bol bol su içtim.
hoşgeldiiinnnn a.s.
selam arkadaşlar nasılsınız.. üzüldüm ya bu hafta pek kilo veren olmamış sanki, neyse haftaya daha ii olur inş.
ben kaç gündür giremedim eksikliğimi hisettinizmi p
bebeciğim çok hastaydı enfeksiyonla savaştı ateşler içinde yandı ne gecemiz gece oldu ne gündüzümüz gündüz çok şükür şimdi daha iyi hastalığı atlattı gibi ama hala mızıltısı var dişte çıkartıyor hep kucağımda ne yapıcam bu ay bilmiyorum valla..
bugünün cuma olduğunun farkında değildim o yüzden şimdi yazıyorum "ad1 bu arada napalım ya listeye girsemde olur girmesemde ben sizi birkere :)" geçen hafta 69,6 ydı şimdi 68 :) bana bu mutluluk yeter :)
yanlız bi problem var canım yemek yemek istemiyor hep küçük aparatiflere yöneldim bu ne denle hep protein ağırlıklı şeyler yiyorum, az olsada çoğunluğu protein ağırlıklı olursa acaba sorun olurmu?
çok geçmiş olsun canım daha ii olmasına sevindim bebeğinin üstelik çok güzel kilo vermişsin ama az yiyerek verilen kilolar yağdan gitmiyor genel olarak alman daha kolay olur dikkat et o yüzden vereliniortak