kızlar listemizi hazırladım durum pek parlak değil ama olsun,haftaya daha iyi oluruz inşallah,keşke bende tartılsaydım dicem ama kilo vermiş çıkmazdım diye tahmin ediyorum 2 gündür şiş geziyorum,yüzüğümde bunu belli ediyor. ellrim balon gibi.
aslıcım teşekkürederim canım,şimdi daha iyiyim,sağol
ya bu arada ne yapayım karar veremedim ama jailbreak ve shoyu diskalifiye etmek zorundayım.2 haftadır paylaşımda bulunmadılar. ama yinede içimde bir acabamı diye bir soru işareti oluyor.
Herkese meraba. Takımınızda yer olduğunu gördüm, bende katılmak istiyorum. Üniversiteye başlarken 53-54 kilodaydım, üniversitedeyken kilo almaya başladım, özelliklede son seneler. Çalışmaya başlayınca devam etti bu kilo almam. Şuanda 72 kiloyum, hedefim en az 57 kiloya düşmek. 10 gündür diyetteyim, sporada başlıyorum. Yarışmanızı gördüm çok hoşuma gitti.Umarım hala boşta yeriniz vardır:)
canım benim kafama bişey takıldı her hafta listeleri hazırlayan bir takım var bildiğim kadarıyla ben hangi sırada olduğumu bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim ve birde bu listeleri neye göre hazırlanağınıda bilmiyorum müsait bir zamanda bununla ilgili bana yardımcı olabilirmisin teşekkür ederim canım .opuyorumnanaktan
canım 8. takım takımca izne ayrıldığı için 20.09.2010 da açılacak.
yarışmada olan takımlar şunlar.
2.takım 167. etap 23.07-30.07
3.takım 168.etap 30.07-06.08
4.takım 169.etap 06.08-13.08
5.takım 170.etap 13.08-20.08
6.takım 171.etap 20.08-27.08
7.takım 17. etap 27.08-03.09
13.takım 165.etap 03.09- 10.09
14.takım 166.etap 16.07-23.07
en son ben geçen hafta 165. etabı yaptım bu hafta 14.takım 166. etapı yapacak
sizin haftanız 170. etaba denk geliyor. 13.08-20.08 tarihleri arasına.
yalnız ramazan araya girdiği için belki değişiklikler olabilir paylaşım alanına yazarlar hayatım.takip edebilirsen görürsün ama olmadı ben denk geldiğimdede sana haber veririm. olumunekankayizsmile
canım çok teşekkür ederim müsait bir zamanda boş zamanında yani bu listelerin nasıl oludğunu bana anlatırsan sevinirim hiç bilmiyorum nasıl yapılır azda kalmış benim takıma sıranın gelmesi iyi olmuş merak edip sorduğum teşekkürler tekrar opuyorumnanaktan
O zaman hemen yediklerimi yazmakla başlayım:) şimdi öğle yemeğinden geldim, bir dilim kepek ekmeği, bir kase çorba ve 4-5 kaşık yoğurt yedim.
bahar vermişsin işte yinede kiloo opuyorumnanaktan sakın moralini bozupta dietini felan bozma sen benim en favori, kontrollü ve azimli arkadaşımsın
adcım geçmiş olsun...neye canın sıkkın bilmiyorum ama düğün kötü geçmiş gibi(
canım haftaya ii olmaktan bahsetmişsin ama üzgünüm haftayaaa doooosssbiiik dönüyor... bi ağırlaştırayım dimi sizi :)) neyse bugün baskülde bi 300gr daha gitti :)) çabuk aldıklarımı çabuk verecem gibi ama bi 70in altını görsem ii olur
Herkese meraba. Takımınızda yer olduğunu gördüm, bende katılmak istiyorum. Üniversiteye başlarken 53-54 kilodaydım, üniversitedeyken kilo almaya başladım, özelliklede son seneler. Çalışmaya başlayınca devam etti bu kilo almam. Şuanda 72 kiloyum, hedefim en az 57 kiloya düşmek. 10 gündür diyetteyim, sporada başlıyorum. Yarışmanızı gördüm çok hoşuma gitti.Umarım hala boşta yeriniz vardır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?