• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cancağızlarrr ben geldimm (:

çok yorgunum ve tamda dediğim gibi eve şimdi girdim yemek yedim ve yediklerimi hemen yazayım..
kahvaltı: bir dilim kızarmış ekmek, 5 badem, 1k.k. peynir,salatalık, domates
öğle: bir elma, az bişey kraker,
ara:bir elma
akşam: 3 kaşık bamya, bir tane haşlanmış mısır

bolsu içtim sabah birsaat yürüyüş yaptım ;) yanigüzeldi gün ve şimdi dinlenmek zamanıı... geçmişe bakamıcam kusura bakmayın bir ara bakarım ;) öptümmmmopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar bugün çok yoğun geçti tüm gün kurstaydım eve geldiğimde de misafirler vardı çok yorgunum o yüzden beslenmem de vasattı ekmek arası döner yedim üstelik kursun kantininde de arkadaşım almış fanta içtim eyvahedigeldismile berbattı yani listemin hiç bi kısmına uyamadım artık yarın telafi edicem napim bilmiyorumkismile
yatıcam sabah erken kalkmam lazım görüşürüz kızlar.......

iyi geceler herkese. bugun yediklerimi çok abarttım malesef. sabah kepek ekmek peynir, öğlen bir dilim börek ve yarım dilim pizza, akşam 3-4 kaşık pilav, tavuk ve tatlı yedim. tatlı ve börek tüm diyeti bozdu:( dışarda olunca hep böyle oluyr.

aaa kimsecikler gelmemiş bugün :((
benimde akşama misafirim var 5 gibi gelirlermiş...
pasta çörek börek yerine yemek yaptım :)) eee eşimde bende diyetteyiz :)) ilk defa tanıştığım insanlara pek yemek adetim değildir ama eşimin yakın arkadaşıymış yeni taşınmışlar buraya...aslında düğünümüze gelmiş ama hatırlayamıyorum :)) artık numara yaparım hehehe tanıdım diye :))
sabah klasik kahvaltımı yaptım
sonra 1 elma yedim
hala temizlik ve yemekle uğraşıyorum :(( şimdi de 1 elma yerim sanırım yada 1 incir...öğle yemeği yiyemedim ama akşama yiyeceklerimi biliyorum :))
neyse çenem düştü...
artık kısmetse yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum

Arkadaşlarım dün denize gittiğimiz ve bugün henüz döndüğümüz için bir gün boyunca sesim çıkamadı. Benimde dün yediklerim iyiydi; ancak bugün benim de bozuldu. Pazar sendromu mu nedir bu yahu? Ben de bi halley ve de 4 tane vanilyalı gofretle bozdum işi. Hayret ya tatlıyı da pek sevmem ama bugün çok canım çekti, offffffffffff sanırım bu kiloda çakılıcam, Ramazan da geliyor korkuyorum...Ne olacak sonumuz!!!:uhm:

hoşgeldiiinnnn a.s.

Hoşbulduk canımm :1hug:

aramıza hoşgeldiinn kaydirigubbakcemile5

Hoşbuldum aranızdaaa:1hug:

hoşgeldin grenn a.s. sana green dememde bi sakınca yoktur umarım
2saat yüzmen güzel ama keşke haftada 3 kere gidebilirsin
diyetisyene gidiyormuşsun deneyimlerini dinleriz artık

bana gelince ben dosba
ankarada yaşıyorum 3 yıllık evliyim
istemeyerek ani bi şekilde 14 kilo aldım geçen sene diyetisyenle bayağı vermiştim ama son günlerde yine aldım :(( bebişim yok ama hamile olmadan bu kilolardan kurtulmak istiyorum
takımın en eskilerindenim artık mezun olmak istiyorum

Bende İzmir'de yaşıyorum ,maalesef çeşitli sorunlar sebebiyle hamile olmak istediğim halde olamıyorum arkadaşım. Bende kilom fazla olduğu için en azından kendi adıma yapabileceğim şeyi yapmaya çalışıyorum. İlk ay çok azimliydim ama azmimi kaybediyorum git gide sanırım. İnşallah burada sizlerle toparlayacağım... İnşallah seni de mezun ederiz! Öpüyorum...:1hug:

aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş ne güzel.hepinize hoşgeldin diyorum.benim de eşim geldi giremedim nete.ben kaçırdım bu ara yemeyi kurabiye börek.dikkat etmem gerek ama canım yemek istiyor

Hoşbulduk:1hug:

pasta çörek börek yerine yemek yaptım :)) eee eşimde bende diyetteyiz :)) ilk defa tanıştığım insanlara pek yemek adetim değildir ama eşimin yakın arkadaşıymış yeni taşınmışlar buraya...aslında düğünümüze gelmiş ama hatırlayamıyorum :)) artık numara yaparım hehehe tanıdım diye :))
sonra 1 elma yedim
hala temizlik ve yemekle uğraşıyorum :(( şimdi de 1 elma yerim sanırım yada 1 incir...öğle yemeği yiyemedim ama akşama yiyeceklerimi biliyorum :))
neyse çenem düştü...

Evet arkadaşım kimsecikleri göremiyorum hala!

kızlar ben geldimm yahu bugün herkes dietimi bozmuşşş ama bozmayın diyetii biz bu hafta birinci olmalıyız hem ben sizin azminizi görüp gaza geliyorum :mymeka: mafoldumben tosbikk seni tebrik ediyorum son ileti zamanına kadar gayet güsel diet yapmışsınn a.s.

günüm güzel geçti
sabah bir saat yürüyüş yaptım, bugün bol su içtim,
kahvaltım:bir dilim kızarmış ekmek, bir k.k. peynir, iki tane yeşil zeytin, salatalık domates,
öğle: yarım kaynamış mısır, bir salatalık
ara:yarım elma,
akşam: iki tane yaprak sarması, yarım kaynamış mısır
gece: bir su bardağı süt
bence bugünüm güzel geçti, mutlu ve huzurlu uyuyacağım bu gecemirmirmirmir
hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan

kelebekler bugün yazmamışsınızz yoksa diyetinizimi bozdunuzz???eyvahedigeldismile:çok üzgünüm::sinifsinif:alsanaalsanasmilemafoldumben

iyi geceler herkese. bugun yediklerimi çok abarttım malesef. sabah kepek ekmek peynir, öğlen bir dilim börek ve yarım dilim pizza, akşam 3-4 kaşık pilav, tavuk ve tatlı yedim. tatlı ve börek tüm diyeti bozdu:( dışarda olunca hep böyle oluyr.

sanada ii geceler gattoo a.s. olsun yarın toparlarsın üzme kendinii yeterki bozduk die kopmayalım olumunekankayizsmile işte o zaman zor oluyoo toplamasııı kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
sonra 1 elma yedim
neyse çenem düştü...
evet bu aralar çok sessiz kaldı buralarıı eyvahedigeldismile
sana kolay gelsin demek için biraz geç kaldım sanırım artık gitmiştir misafirlerin bileeee kaydirigubbakcemile3 oo zaman iyi dinlenmeler diliyorum :1:

Arkadaşlarım dün denize gittiğimiz ve bugün henüz döndüğümüz için bir gün boyunca sesim çıkamadı. Benimde dün yediklerim iyiydi; ancak bugün benim de bozuldu. Pazar sendromu mu nedir bu yahu? Ben de bi halley ve de 4 tane vanilyalı gofretle bozdum işi. Hayret ya tatlıyı da pek sevmem ama bugün çok canım çekti, offffffffffff sanırım bu kiloda çakılıcam, Ramazan da geliyor korkuyorum...Ne olacak sonumuz!!!:uhm:

bazen insanın canı çektimi çekiyor iştee kaydirigubbakcemile3 olsunn sadece diyetini bozan şeyler bunlarsa çabuk toplarsınnn olumunekankayizsmile ayrıca kendinineden şartlandırıyorsun bu kiloda çakılı kalacamda ne demek, bende böyle düşündüm yıllarca hatta bakıyorum yapıyorum diyeti haftalarca biişey vermediğimi görünce deli gibi sinirden bozuyordum bak bana o günleri hatırlattın kaydirigubbakcemile3
ama artık düşüncelerim değişti, inanırsak başaramacağımız birşey yok şu hayatta, o kadar çok büyütüyordumki kilo vermek olayını düşmanımın başına bile böyle bir dert gelmesin derdim kaydirigubbakcemile3 gerçekten çok zor bunu bende çok iyi biliyorum insanbirde seviyorsa yemeği, ve her yediği şeyden zevkte alıyorsa çok zor ben tamda böyle biriyim :1: ama şimdi benim kesin kilo vermem gektiği için yapacak birşey yok hayat tarzını değiştirmeye çalışıyorsun yediklerinden zevk almak yerine başka şeyler düşünüyorsun, kilo vermeyi başaran insanlar varsa bende verebilirim diyorum, yani kabullenip inandırdıktan sonra beynini değişiyor sanki, ben eskiden çikolata hastası hamur kömür düştünü bişeydim kaydirigubbakcemile3 şimdi kızartılmış ekmek yediğimde o eskiden yediğim hamurların tadından daha lezzetli bir şey yiyiyormuş gibi hissediyorum , yada canım çikolata istediğinde kuru incir yiyiyorum onların da gerçekten çok güzel lezzetleri var, bi kitap okumuştum tek şişman beyniniz diye çok etkilenmiştim onu okuyuncakaydirigubbakcemile3 belki sizde okumuşsunuzdur... çok konuştum çokk kusura bakmayın çenem düştü yineee kaydirigubbakcemile3 yani velhasıl üzme kendini inandır beynini, ve aynaya çok bak birgün tamda görmek istediğin gibi göreceğine mutlaka inan ;) yani ben öyle düşünüyorum tabi bunlar benim düşüncelerim belki sanada iyi gelir die yazdım.... ramazanda gelsin canımm biz dietimizi yapalım geleceğe geçmişe bakmayalım kaydirigubbakcemile3 yarın görüşürüzz güzellerrr opuyorumnanaktan

kızlar ben geldimm yahu bugün herkes dietimi bozmuşşş ama bozmayın diyetii biz bu hafta birinci olmalıyız hem ben sizin azminizi görüp gaza geliyorum :mymeka: mafoldumben tosbikk seni tebrik ediyorum son ileti zamanına kadar gayet güsel diet yapmışsınn a.s.

günüm güzel geçti
sabah bir saat yürüyüş yaptım, bugün bol su içtim,
kahvaltım:bir dilim kızarmış ekmek, bir k.k. peynir, iki tane yeşil zeytin, salatalık domates,
öğle: yarım kaynamış mısır, bir salatalık
ara:yarım elma,
akşam: iki tane yaprak sarması, yarım kaynamış mısır
gece: bir su bardağı süt
bence bugünüm güzel geçti, mutlu ve huzurlu uyuyacağım bu gecemirmirmirmir
hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan

kelebekler bugün yazmamışsınızz yoksa diyetinizimi bozdunuzz???eyvahedigeldismile:çok üzgünüm::sinifsinif:alsanaalsanasmilemafoldumben

Ohhh arkadaşım valla imrendim sana, zira bi kaç gecedir pek huzurlu uyuyamadım bu yüzden! Bravo, aynen devamkaydirigubbakcemile5

günaydııııınnnnn a.s.
kandiliniz mübarek olsun dualarıız kabul olsun

sabah yürüyüşümü yaptım
kahvaltımı yaptım... bugün kaçamak yok...
dünde çok kaçırmadım tatlı yemedim mesela :)) ama yemeklerin miktarı fazla oldu sanırım....çok yorulmuştum

günaydın a.s.
herşeyden önce berat kandiliniz mübarek olsun inşallah.

kötüyüm,buralardayım,işlerim yoğun,fırsat buldukça yazarım. senağlama

Merhaba kızlarrr banada yer var mı acaba grubunuzda hemen kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 175 boyunda 72 kiloyum aslında 75 kiloydum ama 3 kilo verdim son aylarda hedefim 65 kilo ve motiveye ihtiyacım var verebileceğime inanıyorum benide aranıza kabul edersiniz inşallah hepinize bol kilo vermeler kızlar:)

Selamler.ben ilkokul döneminden beri kiloluydum.hafif kilolu kısmında ama:))sonraları okul,iş vs derken kendime o kadar güvenim vardı ki kilo benim için hiç sorun olmamıştı.fakat bi dönem işten çıktım ve yurt dışında bulundum o dönem filmin koptuğu yerdi:)))döndüğümde obez sınıfındaydım(85 kilo 1.58 boy:))arkasından sözlendim ve kilo vermeye başladım dietisyen eşliğinde.14 kilo kadar verdim(7 ay içinde 71.8 kiloya düştüm)düğüne kadar.ama düğünden sonra bıraktım çünkü şehir değiştirdim ve dietisyensiz başaramayacağımı düşündüm:(.şu an 3.ayım dolacak dieti bırakalı ve sadece 1 kilo geri almışım(72.7)verilmesi gereken bi 15 kilom daha var.Fakat kendime destek bulamıyorum.beni de aranıza alırmısınız?bu İğrenç yağ tabakasından kurtulmak istiyorum çünkü artık bu fazlalıklarımı taşımaktan bedenimden çok ruhum yoruldu.ayrıca kilo verince her denediğinin içine girmek mükemmel birşey cidden.şimdiden teşekkürler

Merhaba kızlarrr banada yer var mı acaba grubunuzda hemen kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 175 boyunda 72 kiloyum aslında 75 kiloydum ama 3 kilo verdim son aylarda hedefim 65 kilo ve motiveye ihtiyacım var verebileceğime inanıyorum benide aranıza kabul edersiniz inşallah hepinize bol kilo vermeler kızlar:)

canım,yerimiz var. gelirsen memnun oluruz tabi. ancak kurallarımızda var. buradan okuyabilirsin. a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-2784.html#post14301938 şutarafagitti

Selamler.ben ilkokul döneminden beri kiloluydum.hafif kilolu kısmında ama:))sonraları okul,iş vs derken kendime o kadar güvenim vardı ki kilo benim için hiç sorun olmamıştı.fakat bi dönem işten çıktım ve yurt dışında bulundum o dönem filmin koptuğu yerdi:)))döndüğümde obez sınıfındaydım(85 kilo 1.58 boy:))arkasından sözlendim ve kilo vermeye başladım dietisyen eşliğinde.14 kilo kadar verdim(7 ay içinde 71.8 kiloya düştüm)düğüne kadar.ama düğünden sonra bıraktım çünkü şehir değiştirdim ve dietisyensiz başaramayacağımı düşündüm:(.şu an 3.ayım dolacak dieti bırakalı ve sadece 1 kilo geri almışım(72.7)verilmesi gereken bi 15 kilom daha var.Fakat kendime destek bulamıyorum.beni de aranıza alırmısınız?bu İğrenç yağ tabakasından kurtulmak istiyorum çünkü artık bu fazlalıklarımı taşımaktan bedenimden çok ruhum yoruldu.ayrıca kilo verince her denediğinin içine girmek mükemmel birşey cidden.şimdiden teşekkürler

canım şuanda yerimiz var. gelmek istersen seninlede hemen kurallarımızı paylaşıyorum. a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-2784.html#post14301938

mervem ve fatta arkadaşlarımız, canlarım takımımızda öncelikli olarak bol paylaşım esas alınır. yani gün içinde yediğiniz,içtiğiniz,yaptığınız aktiviteler yazmanız,diğer arkadaşların yazdıklarınada cevaplar yazmanız gerekmektedir. ayrıca, sormak istedikleriniz,yazmak istediğiniz başka konular varsa seve seve dinler elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız. tabiki hergün bir olmaz,yoğun olduğunuz,günleriniz olacaktır.
1 hafta deneme süreniz var paylaşımınız ne kadar iyi olursa ona göre listemizde yer alacaksınız,
sağlıklı kilo vermeler dilerim.

Back