dosbacım tamam hayatım dediğini yapmaya çalışacağım. umarım başarılı oluurum.
epey işlerin varmış hayatım,yapda çıksın aradan bari rahat rahat diyetine konsatre olursun. ütü zaten her evin çilesi bitmek bilmeyen ev işi. kolay gelsin sana. çokda yorma kendini sakın.
keşke malzemeleri alsaydım bende çaycıya rica ederdim yapardı senin meşhur çayından.
bana kalırsa şimdi dön takıma ama madem öyle diyorsunkendini ne zaman rahat hissedersen dön hayatım. yüzün olmıcak kadar değilsin ama yaa.sanki dersin dünya kilo aldın alt tarafı birkaç kilo. bişeycik olmaz. kaydirigubbakcemile
günaydın
son günlerde çok çok kötü gidiyor rejim noluyor anlamıyorum hiç tutamıyorum kendimi bir öğün az yesem diğer öğün saldırıyorum herşeye bu hafta kilo aldım ama tartılmaya korkuyorum :/
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
sabah yürüyüşümü yaptım bugün geç uyanmışım eşim geç kalcaktı 40dk ancak yürüdük(
6:40 gibi çıktık...
hafif bi kahvaltı yaptım bu hafta dönmeyeyim çnk baskül 71 küsürleri gösteriyor en azından bi 70 olayım( çok üzgünüm
canım bence her halükarda kendini rahat hisset,çünkü sen kilo verebiliyorsun bunu artık biliyoruz. yani o hafta verememiş olsanda bir sonraki hafta kesinlikle bir hareket olacaktır. seni o his dürtdükçe tartı göz önünde olsun yada olmasın muhakkak tartılacaksındır.
adcım günaydınnnn a.s.
eminim bugün sınavı geçeceksin... ve yemeyeceksin...
yersen bile salata yemeye çalış yada çok hafif bişeyi eşinle paylaş :)) yada yakın bi arkadaşınla :))
burda hava açık...ama çok sıcak...
bende daha valizleri halledemedim yıkanacak ve ütülenecek okadar çok şey var ki... bi de kayınvalimlerin geldiği dönemlden çarşaflar falan var( iyice iş biriktirdim anlayacağın
kelebek canım nasılsın??
bozma moralini hayatım.... sanırım ben biraz hatanı biliyorum... yanlış takip etmiyorsam ara yapmıyorsun bu 1.hatan 2.hatan ise çok az yiyorsun diğer öğüne artık kendini frenliyemiyosun... bence sabah kahvaltını artır... mesela yumurta yediğin gün peynir yeme ama en azından yanında 3 tane zeytin ye... mesela özellikle salatalık ve domets ekle ve zayıflatmaya yardımcı yeşillikler tüket özellikle limonlu maydonoz.... böyle yersen miden dolar açlık hissetmezsin ama kalori almazsın
şimdi senin karaciğerin yemek yemiyosun diye korkmaya başladı gelen herşeyi enerji deposu yağa dönüştürüyor( yani aslında su ve kas kaybı başlıyor... çok konuştum sanırım ama az yemen sana zararlı diyeti bıraktığında hemen geri kiloların gelebilir
adcım günaydınnnn a.s.
eminim bugün sınavı geçeceksin... ve yemeyeceksin...
yersen bile salata yemeye çalış yada çok hafif bişeyi eşinle paylaş :)) yada yakın bi arkadaşınla :))
burda hava açık...ama çok sıcak...
bende daha valizleri halledemedim yıkanacak ve ütülenecek okadar çok şey var ki... bi de kayınvalimlerin geldiği dönemlden çarşaflar falan var( iyice iş biriktirdim anlayacağın
evet öğünlerde az yediğim için tutamıyorum bi öğünde çok fazla yiyip bozuyorum her şeyi :/
dediklerini dikkate alıcam çok çok sağol ama şöyle bi sorun var aralarda çorba içiyordum yada şeftali karpuz falan yiyiyordum ama bunlarında çok kalorili şeyler olduğunu öğrendim onun için artık birşey yemeye korkar oldum :)
bana bu konuda biraz bilgi verebilir misin aralarda ne yiyebilirim ve kiraz sapından falan çay yapıyorsunuz sanırım birde o çay hakkında yardımcı olursan çok çok sevinirim
canım kelebeğim. sağolsun dosbacım gerekenleri söylemiş. ama bende ara öğün yapman gerektiğini yinede vurgulayacağım. netten ara öğünlerde yiyebileceğin besinler hakkında bilgi edinebilirsin hayatım,sen bul,burayada yaz elimizden geldiği kadar bilgileri paylaşırız. sakın sıkıntı etme yoksa yemek yeme hissin daha çok çoğalır. günde 2 fincan yeşil çay ve bol su tüketmek çok faydalı olacaktırki özellikle su tabiki. :teselli:günaydın
son günlerde çok çok kötü gidiyor rejim noluyor anlamıyorum hiç tutamıyorum kendimi bir öğün az yesem diğer öğün saldırıyorum herşeye bu hafta kilo aldım ama tartılmaya korkuyorum :/
sabah1 dilim ekmek
1 yumurta
canım iyiki geldin,ne güzel topikte bol yazılar var,sadece senden olması seni sıkar diye korkuyorum sakılma hayatım,her yazdığına cevap gelecektir inşallah. (mesaj oldumuki fisfisfis)ben yazmaya devam edeyim :)))
ara yaptım 1 muz
sonrada öğle yemeğimi yedim
2yk pilav
2yk yoğurt
3 parça tavuk göğsü
salata yapmaya üşendim doğrusu bugün böle olsun
pilav yemezdim ama eşim diyete girince dökmeye kıyamadım akşama da 2 kaşık alırım(
bu arada ütümü yaptım bayağı bi spor oldu :)) 2 saate yakın sürdü hala 3 parça var( artık biraz dinleneyim
suyumu yudumluyorum....
sen zamanını bilirsin canım,sabırsızlıkla bekliyorum.döneceğim ama sanırım 1 haftaya daha ihtiyacım var canım 71.700 çıkıyorum en azından 70.9 desem(
ütü işini hafiflettim canım ama bitmek bilmiyo ev işleri...
neyse kendimi siz çalışan hanımları düşünerek teselli ediyorum :)) Allah hepimize yardım etsin
ben olacağına eminim canım merak etme,o kadar kısırın 500 gr farkedeceğini sanmam kesinlikle su tutmuştur vücudun yakında cumaya kadar düzelecektir.inşallah öyle olur canım çünkü dün 80.5 çıktım oysaki cumartesi 80 dim kaçamağım falan da olmadı kısırdan başka o da abartılı değildi tabak tabak yemedim küçük bir tabak yedim sadece bakalım perşembeye kaç çıkacak kilom
evdesin ama epey yoğundun bugün canım. neyseki birazda olsun dinlenmişsin. afiyet olsun.uzaktandünyalı ve bahrcım saolun kızlar .... evet ütü bu sıcakta çekilmiyor evin sıcaklığını 1 derece daha artırdı... zaten nerdeyse bişi giymeden yapıyorum ütüyü :))
birazcık uyudum 30dk falan ii geldi... yemeğim var ama akşama eşime laktozsuz süt almam lazım kepek ekmekte az kalmış... marketin yolları göründü bana( hava biraz serinlesin çıkmayı düşünüyorum
aramı yaptım 1 muz yedim
şimdi suyumu yudumluyorum
kızlar 1 tane incir yedim( akşam ki meyve hakkımdan düşerim artık ...marketten gelince dayanamadım...
kimse yok ama ben ısrarla yazmaya devam edeceğim :)) belki cevap veren birileri çıkar :))
baharcım kısırdan bişi olmaz sadece çok su tutmuştur eminim yarına baskülde farkı görürsün
uzaktandünyalı canım kahveni şekerli mi içiyorsun ??
kendini çok sıkarsan kıtlık mesajı verirsin beynine..
ben daha önce diyetisyene gittim biliyorsun herkese özel diyet veriyorlar ama örnek alacağın yerler olur belki...
sabah
1ince dilim yarım yağlı peynir veya yumurta(yumurta haftada 2 defa yiyebilirsin)
3 tane zeytin
1tk bal veya pekmez veya reçel
domates salatalık yeşillik
1 dilim kepek ekmek
1tane ceviz
ara
1 meyve (tabii bunun bi listesi var )örnek 1 şeftali ama küçük boy 1 küçük elma 1 küçük muz... veya 12 kiraz veya 1incecik dilim karpuz veya kavun gibi ....istersen bu listeyi internetten kolaylıkla bulabilirsin burda link veremiyorum yasak((
öğle
3köfte veya 3 parça tavuk veya 2 parça biftek ızgara
2 dilim kepek ekmek
1 kase yarım yağlı yoğurt
yağsız bol salata
ara
1 galeta 1 üçgen peynir 1 yeşil çay
akşam
6yk sebze yemeği
1 kase yoğurt
yağsız salata
1 dilim kepek ekmek
ara
2 meyve
1 ceviz
örnek olur mu sana bilmem ama bu listede ufak ekleme veya çıkarma yaparak doğruyu bulabilirsin çnk ne kadar az yersen vücudun alışır hem kilo veremezsin hemde ilerleyen zamanda kilo vermen durur... daha sonra bu listede kıstlamalar yapmıştı eklemelerde...
yani en önemlisi canım sağlık....sağlıklı güzel zayıflamalar diliyorum
bu arada çayı sormuşsun
1 çay kaşığından fazla yeşil çay bi tutam mısır püskülü bi tutam kiraz sapı...üçünü sıcak su ile 10dk demliyorum içiyorum çok ödemim oluyor çok faydasını görüyorum tavsiye ederim... bugün gün içinde 200gr farkettim sabaha umarım daha ii sonuç alırım
canım kelebeğim. sağolsun dosbacım gerekenleri söylemiş. ama bende ara öğün yapman gerektiğini yinede vurgulayacağım. netten ara öğünlerde yiyebileceğin besinler hakkında bilgi edinebilirsin hayatım,sen bul,burayada yaz elimizden geldiği kadar bilgileri paylaşırız. sakın sıkıntı etme yoksa yemek yeme hissin daha çok çoğalır. günde 2 fincan yeşil çay ve bol su tüketmek çok faydalı olacaktırki özellikle su tabiki. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?