Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ohooo...gitgide daha da sessizleşiyor burası...
kızlar bu şekilde olursa takımımız kapanabilir ( unutmayın hepimizin emeği var...ve hepimizin hedefi... nolu hedeflerimizi unutmayalım....

ben yazmaya devam ediyorum
aramı yaptım 1 muz yedim şimdi suyumu yudumluyorum
aslında suyuma yine çok dikkat etmiyordum ama yaklaşık 4-5 gündür her gece kramplarla uyanıyorum ((
sanırım biraz su eksiğim var :)) ve maden suyu ile desteklemeye başladım mineral kaybı olabilir....sonuçta antalyada çok terledim ve sanırım yeterli su tüketmedim (

günaydıııınnnnn a.s.
yürüyüşümü yaptım kahvaltımı yaptım bugünde ev işlerini halledeceğim :))) hadi bana kolay gelsin
hepinizi öpüyorum şekerler

günaydııınn a.s.

evet neden artık kimse yazmıyoooo akannehir

kahvaltım. iki dilim ekmek ve bir k.k. peynir salatalık domates bir biber
birazdan dişçiye gidicemmm gelince görüşürüz öpüldünüüüzzopuyorumnanaktan

yarın cumaa çok heycanlıyımmm acaba kaçım CADIARZU:uhm:sositososito

Son düzenleme:

afiyet olsun canım... şimdiden geçmiş olsun... gitmeden bişeyler atıştır en az 2 saat bişi yiyemezsin

slm ancak gelebiliyorum,aslında sabah bir ara burdaydım ama malum kdv zamanı yaklaştı,birde haziran sonu vergilerde çıkacak.
umarım herkesler iyidir,bende iyiyim idare ediyorum çok şükür.
dün akşam arkadaşta 2 tane börek,5 ad ince yaprak sarmayedim.tatlı yemedim. akşam yemeği yemeden gitmiştim.
bu sabah yine klasik kahvaltımı yaptım. buralardayım,

kesinlikle öyle hayatım. oğlum benim herşeyim, onunla çok mutluyum. yeni arkadaşlar arıyorum ama henüz bir hareket yok bekliyorum.
canım,sütlü tatlılar sanırım en masumları,çikolata olarakda light olanlarını tercih edebilirsin sanırım.
ricaederim canım.yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.uzun zamandan beri buradayım ama henüz bilmediğim bilgiler vardır illaki .belkide ssenin paylaştıklarınla öğrenerim,bildiğimiz konularda herzaman yardımcı oluruz.
az zamanda güzel kilo verdin,önemli olan dikkat etmek zaten,öğünlerimizde abartmadığımız süürece bence herşey yenilebilir,sadece az ve sık yemeğe çalışmak güzel kilo verdirecektir. yediklerinde az olmuş.afiyet olsun.
günaydıııınnnnn a.s.
yürüyüşümü yaptım kahvaltımı yaptım bugünde ev işlerini halledeceğim :))) hadi bana kolay gelsin
hepinizi öpüyorum şekerler
kolay gelsin canım.

malesef sessizleşiyoruz canım. dediğim gibi yeni arkadaşlar bulmaya çalışıyorum.
jailbreak ve shop bu haftada gelmezlerse diskalifiye olacaklar. ama shoyu merak ediyorum eşiyle ilgili sıkıntılar vardı dilerim iyidirler.
nur ve melis izinli. şuan takımda sen hariç 5 kişiyiz.

adcım akşamı hafif atlatmışsın böreklerin dilimi de küçükse çok masum olmuş... tatlı yememekle ii yapmışsın... ben haftada 1 veya 2 sade dondurma yemeyi planlıyorum artık magnuma hayır deme zamanı :))
öğle yemeğime gelince 3yk kadar belki daha az pilav
3yk kabak ve 2yk yoğurt
ekmek yemedim
şimdi suyumu içiyorum...

dosbacım börekler çok küçük değildi hayatım,orta boy diyelim daha doğru olur sanırım. bu konuda oğlumun yanımda olması işe yarıyor tatlı ondan bana kalmıyor. aslında diğerlerine göre dondurma da masum sayılabilir.
afiyet olsun hayatım.

öğle yemeğim
çok az pilav ve üstüne bol nohut taneleri.

su içiyorum, ama daha fazla içmem lazım.bu konuda ramazan ayını bekliyorum ozaman çok fazla su tüketebiliyorum. aman yaa..birde bu işyeri yaramadı bana. sürekli tepemde birileri,alışmamışım ne yapayım,zor geliyor şimdi.önceden yalnız çalışırdım,yerdim içerdim,hatta fırsat bulunca uyurdum 10-15 dk. şimdi nerdeeee.wc ye sıkıla sıkıla gidiyorum o yüzden su içesim gelmiyor ya.

ayyy sürekli birilerininde yanında olmak sıkıyor insanı seni anlıyorum canım...
wc olayı zor oluyo senin için ( akşam 5 gibi başla yatana kadar 2 lt olur sanırım ama yolda sıkıntı verebilir :)) neyse sen ayrlarsın artık... evet bende geçen ramazan suyu çok içmiştim

komşum gelecek çay içeceğiz yanında bişi ikram etmesem ayıp olmaz dimi :)) çnk ozaman bende dayanamıyor yiyorum :)) akşama patlıcan piyazı yapacağım hafif olur ... bugün baskül beni mutlu etti de :))

bu akşam eşimin akrabasının düğünü var,aslında hiç gitmek istemiyorum ama mecbur gideceğim. sağsalim eve dönerim inşallah,yani moral bakımından.

canım şimdiden afiyet olsun,yakın bir komsunsa sıkıntı olmaz sanırım.
tamam akşam yemeğine sana gelelim hep beraber.
hep berabermi e ama kimse yokki :umursamaz: ozaman sadece ben geleyim.

13. TAKIM GENEL KURALLAR.
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz

yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği
cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım. Hepimize bol şans diliyorum.

kurallarımızı tekrar paylaştım.
bu takım bütün üyelerine aittir. her üyenin bu takıma karşı sorumlulukları vardır. ben imkanım dahilinde burda olmaya çalışıyorsam,sorumluluğumu yerine getirdiğimi düşünüyorumki bunada devam etmeye çalışacağım ve kesinlikle istediğim için buradayım, diğer arkadaşlarımda da aynı özveriyi bekliyorum. lütfen birbirimize destek olalım.

selam kızlar ben giremiyorum bir türlü nete geçen girdim site de hata vardı uğraştım olmadı sonra da internetimde sorun oluştu şimdi de nasıl olduysa girebildim ama kaç dk dır pc başındayım öyle yavaş ki.çıldıracam gerçekten.neyseki gidiyorum eve bu sıkıntım bitecek.adcım yarın eşim geliyor o yüzden nete giremeyebilrim şimdiden killo bildirimimi yapayım dedim sıkıtı oluşmasın sana regl olduğum için kilom 68.5.pazartesiden itibaren de evde olacağım inşallah katılımım daha fazla olur.pazartesiye kadar giremeyebilirim nete çünkü vında da sorun var bağlanmıyor bir türlü çok sorun çıkarıyor.

şimdi çıkmam gerekiyor muhasebeye gideceğim,ordan doğru eve,ancak hazırlanırım. hepinize huzur dolu bir akşam diliyorum.

ethoş tamam canım,bende açıkçası eve dönmeni bekliyordum. şimdiden yazdığın iyi oldu.sağol arkadaşım.kendine iyi bak,eve dönünce bol katılım bekliyoruz takım motivasyonumuz düşüyor,hareketlendirmemiz lazım.bunun içinde tüm takım arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. opuyorumnanaktan

evet canım katılım baya düşmüş ama yaz olunduğundan da böyle.çünkü herkes dışarıda oluyor başka işler çıkıyor düğünler yemekler artıyor evlere geç geliniyor.ama ramazanla birlikte bu katılım artar gibi geliyor bana.ama motivasyonu gerçekten etkiliyor burası.pazartesi aksilik olmazsa girerim daha rahat oğlum izin verdikçe zaten pazar yolda olacağım cumartesi ayvalıkta yani giremeyebilirim.sayımızda azalmış baya.5 kişiyiz galiba.neyse yeni arkadaşlar buluruz belki

ethoscum dönmene sevindim canım
akşam yediklerime gelince
2yk kadar bulgur pilavı
6yk patlıcan piyazı
cacık
ekmek yemedim şimdi de yeşil çay zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…