günaydıııınnnnn a.s.
yürüyüşümü yaptım kahvaltımı yaptım bugünde ev işlerini halledeceğim :))) hadi bana kolay gelsin
hepinizi öpüyorum şekerler
günaydııınn a.s.
evet neden artık kimse yazmıyoooo akannehir
kahvaltım. iki dilim ekmek ve bir k.k. peynir salatalık domates bir biber
birazdan dişçiye gidicemmm gelince görüşürüz öpüldünüüüzzopuyorumnanaktan
yarın cumaa çok heycanlıyımmm acaba kaçım CADIARZU:uhm:sositososito
afiyet olsun canım... şimdiden geçmiş olsun... gitmeden bişeyler atıştır en az 2 saat bişi yiyemezsin
kesinlikle öyle hayatım. oğlum benim herşeyim, onunla çok mutluyum. yeni arkadaşlar arıyorum ama henüz bir hareket yok bekliyorum.adcım işin başı sağlık ve sonrasında sevdiklerimizle vakit geçirmek:)) oğluşunla bol vakit geçir gerisi hallolur...
yarın görüşürüz canım... ben genelde iipaylaşımda bulunurum ama eskiden topic hareketliydi şimdi sessiz olduğu için yazdıklarım alt alta geliyor:)) neyse kısa zamanda toparlanacağız ben inanıyorum
canım,sütlü tatlılar sanırım en masumları,çikolata olarakda light olanlarını tercih edebilirsin sanırım.benim tatlıyla aram çok iyi hep çikolata ve sütlü tatlı yemek istiyor canım bunun için ne yapabilirim bunun önüne nasıl geçebilirim?
internetten bakıyım ben bi burda paylaşırım hem doğruluğu konusundada beni bilgilendirirsiniz malum internette her önüne gelen yazıyor yalan yanlış
sıkıntı etmemeye çalışıyorum çünkü daha 3 hafta oldu rejime başlayalı ve okadar bozmama rağmen iki kilo verdim benim için iyi birşey bu düzenli yaparsam rejimimi daha iyi kilo vereceğimi umuyorum
yeşilçay içiyordum ilk başladığımda ama bu ara içmiyorum onada başlarım akşam suyuda aklıma geldikçe içiyorum ama sanırım en iyisi şişeyi yanımdan ayırmamak ozaman susamadığım zamnlardada içiyorum
çok teşekkür ederim yardımın için olumunekankayizsmile
bugün yediklerime gelince
ara
5 yemek kaşığı makarna
4 yemek kaşığı yoğrt
akşam
2 servis kaşığı patates kızartması
5 yemek kaşığı yoğurt
patlıcan kızartması falanda vardı zor frenledim kendimi ekmekte yemedim çünkü kızartmada çok kalori var. yememem gerekirdi hiç ama evde başka yemek yoktu mecbur kaldım. anneme yarın sebze yemeği yada tavuk yaptırayım bari kızartma falan ters işler (
kolay gelsin canım.günaydıııınnnnn a.s.
yürüyüşümü yaptım kahvaltımı yaptım bugünde ev işlerini halledeceğim :))) hadi bana kolay gelsin
hepinizi öpüyorum şekerler
ohooo...gitgide daha da sessizleşiyor burası...
kızlar bu şekilde olursa takımımız kapanabilir( unutmayın hepimizin emeği var...ve hepimizin hedefi... nolu hedeflerimizi unutmayalım....
ben yazmaya devam ediyorum
aramı yaptım 1 muz yedim şimdi suyumu yudumluyorum
aslında suyuma yine çok dikkat etmiyordum ama yaklaşık 4-5 gündür her gece kramplarla uyanıyorum((
sanırım biraz su eksiğim var :)) ve maden suyu ile desteklemeye başladım mineral kaybı olabilir....sonuçta antalyada çok terledim ve sanırım yeterli su tüketmedim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?