Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeeeeeeeeeeeeeeeeelllldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn opuyorumnanaktan bizler çook iyiyizzz yada ben ve kelebekler adına konuşayım diğer arkadaşları bilemem, bu arada mutlu kelebekte benim kız kardeşim inş. oda bizim guruptan sayılcak yakındaaa kaydirigubbakcemile2 bu arada tatilde hiç diyecek kadarcıkk kilo almışsınn boşveeer takılcak kadar bişey değil sen zaten onu hop die toplarsın kaydirigubbakcemile3

kızlarr neredesinizz gece en son ben yazmışım sabahta ben yazıyom
bugün güzel başladı günümmm sabah bir saat yürüyüş yaptımm evin içinden daha serindi dışarısı çok hoşuma gitti bu sabahki yürüyüş opuyorumnanaktan

kahvaltım: iki dilim kızarmış ekmek, 5-6 çatal maydanozlu lor, salatalık, domates
ve çay içmeye devam ediyorum :içelim:
bir litre suyumu bitirdim yerimseniben

canım çok ama çok hoşgeldin. a.s. tatilin güzel geçmiş,moralin yerinde nasıl mutlu oldum anlataamam. Rabbim sanada her zaman huzur mutluluk dolu tatiller nasip etsin dilerim canım arkadaşım. çok sağol. :1hug: biraz dinlenince 600 de gider,iyi atlatmışsın. önümüzdeki hafta gelesiye kadar 1 kilodanda kurtulursun inşallah canım. bu arada nachtimi mezun ettik,aslında kendi isteğiyle ayrıldı yazdık,karne istemedi.şimdi sanırım tatilde,henüz görüşemedim onunla.
nuruda tatile gönderdik.

canım benim bu sıralar yoğunluğum var birkaç gün böyle olacak malesef. birazcıktan zarar gelmez sanırım hayatım,devamı gelmediği sürece. lmaz: zaten dediğin gibi pekde bir kaçamak sayılmaz. geçen haftaki başarıyı yalaman dileğiyle hayatım,sen işini bilirsin. olumunekankayizsmile

canım aynı sıkıntı bütün takımlarda var malesef, ne olduğunu çözemedim. salatan pek lezzetliymiş gibi geldi bana,afiyet olsun canım. cokacimcoook

herkese selam olsun.opuyorumnanaktan

dilerim ki iyisinizdir ve dilerim ki güzel bir günün ardından,tekrar güzel günleriniz olur.
bu sabah oğlumu su çiçeği aşısı olmaya getirdim,salgın var ve biz aşımızı henüz olmamıştık,vücudumuzda sinek ısırıklarına karşı alerji olunca işimizi sağlama alalım dedik.
iş yerime yeni geldim sayılır,ama o kadar bitkinim ki anlatamam. kahvaltı olarak 1 tane simit yedim.

dün akşam yemekte,3 kaşık şehriye çorbası,2 tatlı kaşığı pilav,3 ad tavuk kanat
ilerleyen saatlerde 1 dilim karpuz yedim.
buralarda olurum öpüldünüz.

Kadınlar yıldızlar gibidir.
Bazen kayarlar,yerleri boş kalır..
Kömür karası gözlerinin esmer kışında ayazı tanımıştı yüreğim..
En son sonbaharda ağlamıştı gözlerim..
Ve bir baharım var benim demiştin
...Ama O bahar kıştan önce mi sonra mı?Söylememiştin..

selam kızlar
baharım adcım uzaktandünyalım hoşbuldum kızlar.. sizleri ii gördüm ii oldum
evet topic sessizleşmiş ama geçen senede aynısı olmuştu... neyse toparlanırız inş.
nac neden mezuniyet istemedi...neyse gelsin şöle bi kutlarız artık :)) takım ne zamandır mezun vermio (
bana gelince kilom hala çok çıkıyor ama halledeceğim inş. aslında çok almışım ama bu defa çok uzatmayacağım
bu sabah itibari ile spora adım attım ama bu defa çok kararlı dönüyorum kızlar... sabaha 6 da kalktım eşimi de zorla kaldırdım yürüyüşe gittim 45dk yürüdük artık yavaş yavaş artıracağım
mutluluğun formülü sporda :)) kendimi ii hissediyorum
birazdan çıkacağım dışarısı sıcak ama kapalı... öğleden sonra uğrarım
hepinizi öpüyorum

tünaydın hepinizee

bu aralar yoğunum pek giremiyorum kusura bakmayın

dün sabahtan başka yazamadım dün normaldi bir tek yediğim dondurma hariç :/

kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 dilim peynir
domates-salatalık

birazdan yengeme gidicez kısır yapacakmış inş. fazla kaçırmam

hepinize bol rejimli az kalorili günlerrr dilerimmm

selam kızlar nasılsınız?
evden çıkmadan önce size yazayım dedim alışverişe gidiyorum listemdeki malzemelerim bitmiş meyve sebze süt ekmek falan alıcam :)))
sonra girerim yine öpüyorum herkesi....

baharcım bende alışveriş yaptım :)) eşimle diyetisyene gittik bu aralar onunki ii gitmiyordu tekrar toparlanacak bende aynı diyetisyene başlıyorum ağustosun onunda ( başka yer yoktu ramazanda diyet yapmıştım geçen sene bu sene de kısmet ramazana denk geldi...ama bu son olsun artık kurtulmak istiyorum.....
senin kontrolün ne zaman??

bana gelince bütün günü meyve ile geçiştiriyorum ( canım başka hiç bişi istemiyo... akşama kabak yemeği yapacağım... görüşürüz kızlar

canım evet topik yine sessizleşti,bu arada yeni kurallarımız var artık. sanırım bol bol yayınlamam gerekiyor. canım nach. 70 ile başladı diyete ama buraya geldiğinde sanırım 62 di. o kadar zamanda az vermiş görünecem diye istemedi,bende hak verdim kendisine çünkü bende aynısını yapıcam zamanı gelince.
aslında bu sıcak havalarda spor olayına yönlensek ne güzel olur hem keyifli olur,zorluğu yok istediğin saatte yap sporunu.kışın öyle değil ki havalar soğuk zman kısıtlı. şimdiden alışmak lazım.bende ancak ramazandan sonra başlayabilirim. evde yapamam diye spora yazılacağım inşallah. araya ramazan girmese şimdiden başlamayı düşünüyordum.
afiyet olsun canım fırsat buldukça gelmeye çalış hayatım. yerimseniben
selam kızlar nasılsınız?
evden çıkmadan önce size yazayım dedim alışverişe gidiyorum listemdeki malzemelerim bitmiş meyve sebze süt ekmek falan alıcam :)))
sonra girerim yine öpüyorum herkesi....
kendi adıma iyiyim bhr ım sağol.iyice adapte oldun listene tebrik ederim canım. a.s
bana gelince bütün günü meyve ile geçiştiriyorum ( canım başka hiç bişi istemiyo... akşama kabak yemeği yapacağım... görüşürüz kızlar
canım sıcaklarda gerçekten pek birşey tüketilmiyor ben bile yemek istemiyorum. sadece canım çok fazla tatlı istiyor.

bu arada öğle yemeği olarak1 tabak taze fasulye,1 tabak salata tükettim.
3 ad tatlı bisküvi yedim.
akşam yemeğim dün akşamkiyle aynı olacak. cokacimcoook

kızlar akşam birazcık kaçırdım ama yarın eşim diyete başladığı için evde yaramazlık yapacak gıdalar olmayacak ... bi de miktarı ayarlarsam tam olacak
adcım güzel beslenmişsin
tatlı bisk. yerine mavi yeşilin elmalı tarçınlısı var tavsiye ederim tatlı isteğini bastırıyor

senin adına çok sevindim canım kesinlikle bir uzmanın desteğini almak gerekiyo ben de yerimde sayıyodum ama maşallah diyeyim vermeye başladım inşallah böyle devam eder...
kontrolüm temmuzun 31 inde canım bu ramazanda hem sınavdan dolayı hem de diyetisyen olayından dolayı tutmayı düşünmüyorum inşallah kışın günler kısayken telafi edicem tutamadığım oruçları napim :gitme:

sıcakta insanın canı istemiyor haklısın canım ben de haftasonu öyleydim ama diyet listesine bağlı kalmayınca içim de rahat etmiyor o yüzden birebir uymaya özen gösteriyorum bilmiyorumkismile

kendi adıma iyiyim bhr ım sağol.iyice adapte oldun listene tebrik ederim canım. a.s.

teşekkür ederim canım yalnız şu tartıyı bi çıkarıyorum geri yerine koyamıyorum her gün üstündeyim veremediğim gün olunca da canım sıkılıyo o yüzden bugün yine kaldırdım cumaya kadar çıkarmıycam :))))

mrblarr yine ben geldimm kaydirigubbakcemile5

kahvaltıdan sonraki ara:bir dolma biber
öğle: iki kaşık kısır
ara: iki ince dilim karpuz
akşam: 2 dolma biber, bir bardak ayran, yedim
gecede süt içmeyi planlıyorum yerimseniben

bugün yeşil çay içemedim ama içtiğim su 2 litreyi geçti zemuszemus
görüşürüz güzellerr :CüvCüv:

iyi akşamlar kızlar herkes iidir umarım
benim günüm her zamanki gibiydi bi ara dışarı çıktım zaten söylemiştim alışveriş yaptım geldim neler yediğime gelirsek:
sabah ekmeğim kalmamış o yüzden kahvaltı yapamadım 1 paket diyet bisküvi ve yanında şekersiz çay
ara 1 çay bardağı süt 3 tane büyük erik
öğle dışarıdaydım yiyemedim
ara 1 çay bardağı süt 1 tane şeftali
akşam 2 köfte büyüklüğünde tavuk eti 2 dilim ekmek 1 küçük kase yoğurt ve yağsız salata
birazdan son aramı yapıcam 1 bardak süt ve 2 porsiyon meyve
bugünlük bu kadar görüşürüz arkadaşlar kendinize iyi bakınnn

sabah yürüyüşümü yaptım bugün geç uyanmışım eşim geç kalcaktı 40dk ancak yürüdük (
6:40 gibi çıktık...
hafif bi kahvaltı yaptım bu hafta dönmeyeyim çnk baskül 71 küsürleri gösteriyor en azından bi 70 olayım ( çok üzgünüm

canlar herkeslere günaydın. a.s. :1hug:güzel ve huzurlu bir geçirmenizi diliyorum.
dün akşam eve biraz geç gittim.çarşıda arkadaşın su böreğinden 3 çatal aldım ve bir bardak çay içtim. eve gelincede oğlumun mamalarından arta kalanları yedim yine 3yada 4 kaşık çorba,3 ad küçüklarınden tavuk kanat ilerleyen saatlerde 1 dilim karpuz.

canım o an ne denk gelirse onu yedim.arkadaşın elinde vardı biraz alayım dedim haklısın. ama bir paket alıncada onu biterecem diye yedikçe yiyorum. yinede önerini denicem hayatım sağol.

canım bence her halükarda kendini rahat hisset,çünkü sen kilo verebiliyorsun bunu artık biliyoruz. yani o hafta verememiş olsanda bir sonraki hafta kesinlikle bir hareket olacaktır. seni o his dürtdükçe tartı göz önünde olsun yada olmasın muhakkak tartılacaksındır.

afiyet olsun canım tam kararında ve ölçülü,listene yine uymuşsun tebrik ederim. kaydirigubbakcemile5

yine de yapabilmişsin hayatım bu sefer çok azimlisin gerçekten inşallah hep böyle devam eder. ki ben inanıyorum. diyetisyen olayıyla sen bu sefer bu işi aşacaksıın kesinlikle. olumunekankayizsmile
günaydııııınnnn a.s.
günaydın dosbacım a.s.

bugün kapalı bir hava var yağmur yağdı yağacak. hiç çalışasım yok. bu akşam arkadaşa,sünnet olan oğlu için hayırlı olsun demeye gideceğiz. bakalım ne mamalar yaptı. bu zayıflamak isteyen biri için sınavdır,acaba bu sınavdan geçebilecekmiyim. bol su ve çay ile işi çözebilirim sanırım. buralarda olacağım çok işim var halletmem gereken.

bu arada söylemek istiyorum. jailberak ve shocum canlarım,sizleri geçen hafta izinli yazdım ama bu haftada gelmezseniz diskalifiye olacaksınız ama gelirseniz lütfen mazeretinizi yazınki izninizi devam ettirebileyim. umarım gelirsiniz. benneyaptımki

adcım günaydınnnn a.s.
eminim bugün sınavı geçeceksin... ve yemeyeceksin...
yersen bile salata yemeye çalış yada çok hafif bişeyi eşinle paylaş :)) yada yakın bi arkadaşınla :))
burda hava açık...ama çok sıcak...
bende daha valizleri halledemedim yıkanacak ve ütülenecek okadar çok şey var ki... bi de kayınvalimlerin geldiği dönemlden çarşaflar falan var ( iyice iş biriktirdim anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…