Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tişkür ederim şekerim )))

:) haklısın aslında bozmadan devam edersem yakında hemde çok yakında istediğim kiloya ulaşabilirim... 4-5-6 ay nedirki koca bir ömürdeee opuyorumnanaktan
görüşürüzz güle gülee yerimseniben

öncelikle melzeyitin babasının ii olmasına çok sevindim

bana gelince düğünden sonra 2 kilo fazla görünüyordum ama bu sabah gramı garmına eski halime dönmüşüm ben bu kiloyu uzun zamandır koruyorum bu da bi gelişme benim için...ama koruma bu kadar yeter hızlı hızlı inişe geçmem lazım :))

leyleği hava gördüm diyeceğim ama valla otururken gördüm bu sene :)) bu akşam memlekete gidiyorum... eşim babamı özlemiş :)) yarın akşam gelirim inş. hepinizi öpüyorum canlarım görüşürüz

Sagol canım.Sanada afiyet olsun isviçr çikolatası olura yenmezmi yayerimseniben
Ah erkekler,hep aynılar:1rolleyes:iyi eglenceler canım

ıyyyy igrenççç:1no2:

Hayırlı yolculuklar ,görüşmek üzerea.s.

evet bugün makarna sevdam yüzünden farklı bir gün oldu benim için:1rolleyes:3gibi 3 adet kepekli bisküvi bir kase çorba ve salata yedim

Eski formuna dönmene çok sevindim canım :))) İyi yolculuklar, eğlenceler dosbikim :)))

evet bugün makarna sevdam yüzünden farklı bir gün oldu benim için:1rolleyes:3gibi 3 adet kepekli bisküvi bir kase çorba ve salata yedim

Afiyet olsun canım :)))

tebrikler kızlar birinci olmuşsunuzzzz bende kaynanamlaarı yolcu ettim ama haftaya dayımlar geliyoo 1 haftada öyle bakalımm(( dönmekistiyorum aranızaa bu arada herkes zyıflamışsın diyor bikini giyiyorummm mayo değil tek sevindiğim noktaa:)))

merhabalarrr :teytey:

yediklerim, akşam yemeğim: 3 yemek kaşığı tavuklu patates, közlenmiş bir patlıcan ve 2 biber, bir dilim karpuz,
ara: 6 tane çilek
birazdanda bir bardak süt içicem

bugün güzel geçti yaniiii kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benden başkaaa guruptaki herkes eğitimci galiba ?

iğrennçççç içim dışıma çıktı valla yaa onca paranın içinde zayıflamak için başka yöntem bulamamış mı manyak kadın klava:

iyi yolculuklar canım

bende diilim yalnız değilsin kaydirigubbakcemile3

kimseler yok ama ben bugünden bahsedeyim biraz sonra da zaten biraz ders başına geçip yatarım mafoldumben
diyetisyenle randevum olduğunu söylemiştim arkadaşlar diyetisyenimin tartısına göre 82.6 çıktım 2 kilo 100 gram vermiş görünüyorum yani ve en güzeli hepsi de yağdan gitmiş kaydirigubbakcemile2 diyetim de köklü değişmeler olmadı bir süre daha sanırım aynı listeyle devam edicem yalnızca akşam son aramda içtiğim süte yarım çay kaşığı tarçın ilave etmemi istedi ve akşamki yoğurduma pulbiber ve nane karıştırmamı söyledi haa bir de ekmeğim artık kepekli değil çavdar ekmeği olacak haricindeki liste aynı belimi de ölçtü 5 cm incelmiş çok sevindim buna zaten farkediyordum ama kendim hiç ölçmemiştim hihoyyyt

bugün yediklerimi de yazayım sonra da ben kaçayım :))
sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim yağsız peynir 4 tane zeytin
ara 3 tane diyet bisküvi
öğle ve diğer aralar yok ne yazık ki dışarıdaydım bi arkadaşımla görüştüm cafede bi limonlu soda içtim kaçamak gibi oldu ya neyse bilmiyorumkismile
akşamüzeri 6 gibi 3 tane diyet bisküvi
akşam 1 küçük kase çorba 4 kaşık patlıcan yemeği koca bir tabak yağsız salata 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 su bardağı yağsız süt 8 tane erik
şimdilik böyle kızlar ben kaçtım herkese iyi geceler ( ne çok şey yazdım yahuu )

Son düzenleme:

Afiyet olsun canımcım :)))) Beslenmen çok güzel olmuş :)))
Hayatım, hepimiz eğitimci değiliz :)))

Baharım,menümde yoğurdum olsa pulbiber ve nane karıştırabilirdim :))) Bu hafta bana yemek yok ((

Canlarım, güzel pazarlar,
Biz akşam eve gitmedik, arkadaşta kaldık. Kahvaltıda da bir yumurta, yarım sosis ve 2 dilim ekmek yedim. Çok çok fena değilim yani :)))
Şu ana kadar 1 lt su ve 1 bardak yeşil çay içtim.
Görüşürüz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…