günaydınn kızlaarr yada tünaydın kaydirigubbakcemile3
birinci olmamız süperrr herkesi tebrik ediyorum alkisalkisalkis
sabah bir buçuk saat yürüyüş yaptım...
kahvaltıda, bir dilim kızarmış ekmek, 2 çatal lor, bir yudum peynir, bir zeytin, salatalık domates,
şimdide yeşil çayımı hazırladım ve 15 kirazımı yiyiyorum,
bugün keyfim çok yerinde günüm güzel geçer heralde zemuszemus
herkesiii öpüyorummopuyorumnanaktan
Bu arada verdiğin 500 gr için seni tebrik ediyorum ))))
çok teşekkürler a.s.
ama ben kendimi tebrik edemiyorum çok azzzzzzz akannehir
Bence başarını yücelt canım, öncelikle 500 vermek hiç kolay değil. İkincisi damlaya damlaya göl olur, bi kaç ay sonra bi bakacaksın, dünya kadar kilo vermişsin ))))
Canım şimdi çıkıyorum, gene gelirim...
Sagol canım.Sanada afiyet olsun isviçr çikolatası olura yenmezmi yayerimsenibenJailcim, kahvaltın çok değişik olmuş ama zararlı değil )))) afiyet olsun ))) aran da çok güzel )))
Ben de yaramazlık yaptım. Dün isviçreden kardeşimin arkadaşı geldi, çikolata getirmiş. Az da olsa kahveyle yedim (((
Şimdi de eşimin bi arkadaşına gidiyoruz. Yeni ev aldı, yarı hayırlama yarı ziyaret ))) hayırlama bahane, bilgisyar oynayacaklar... Ben bilirim onları....
ıyyyy igrenççç:1no2:Hollywood'un Meksika asıllı yıldızı Salma Hayek, ilginç açıklamasıyla şaşırttı.
Milliyet'in haberine göre, 43 yaşındaki Hayek, konuk olarak katıldığı David Letterman'ın programında karınca, çekirge ve solucan yediğini söyledi. Hayek "Bunların hepsi de son derece lezzetli" diye konuştu.
Kızartılmış karıncanın son derece lezzetli oludğunu söyleyen Salma Hayek, solucanlarla yapılabilecek çok çeşitli yemek tarifleri olduğunu da sözlerine ekledi.
Ünlü yıldız formunu bu diyete bağladı ve tereddüt etmeden herkese tavsiye etti.
ıyyykkk sempatiksalakcinni solcan karınca çekirge yiyeceğimee aç dururum daha iii cokacimcoook
Hayırlı yolculuklar ,görüşmek üzerea.s.öncelikle melzeyitin babasının ii olmasına çok sevindim
bana gelince düğünden sonra 2 kilo fazla görünüyordum ama bu sabah gramı garmına eski halime dönmüşüm ben bu kiloyu uzun zamandır koruyorum bu da bi gelişme benim için...ama koruma bu kadar yeter hızlı hızlı inişe geçmem lazım :))
leyleği hava gördüm diyeceğim ama valla otururken gördüm bu sene :)) bu akşam memlekete gidiyorum... eşim babamı özlemiş :)) yarın akşam gelirim inş. hepinizi öpüyorum canlarım görüşürüz
öncelikle melzeyitin babasının ii olmasına çok sevindim
bana gelince düğünden sonra 2 kilo fazla görünüyordum ama bu sabah gramı garmına eski halime dönmüşüm ben bu kiloyu uzun zamandır koruyorum bu da bi gelişme benim için...ama koruma bu kadar yeter hızlı hızlı inişe geçmem lazım :))
leyleği hava gördüm diyeceğim ama valla otururken gördüm bu sene :)) bu akşam memlekete gidiyorum... eşim babamı özlemiş :)) yarın akşam gelirim inş. hepinizi öpüyorum canlarım görüşürüz
evet bugün makarna sevdam yüzünden farklı bir gün oldu benim için:1rolleyes:3gibi 3 adet kepekli bisküvi bir kase çorba ve salata yedim
Tşk ederim canım:1rolleyes:nasıl geçti gesmeler:1rolleyes:
Hollywood'un Meksika asıllı yıldızı Salma Hayek, ilginç açıklamasıyla şaşırttı.
Milliyet'in haberine göre, 43 yaşındaki Hayek, konuk olarak katıldığı David Letterman'ın programında karınca, çekirge ve solucan yediğini söyledi. Hayek "Bunların hepsi de son derece lezzetli" diye konuştu.
Kızartılmış karıncanın son derece lezzetli oludğunu söyleyen Salma Hayek, solucanlarla yapılabilecek çok çeşitli yemek tarifleri olduğunu da sözlerine ekledi.
Ünlü yıldız formunu bu diyete bağladı ve tereddüt etmeden herkese tavsiye etti.
ıyyykkk sempatiksalakcinni solcan karınca çekirge yiyeceğimee aç dururum daha iii cokacimcoook
öncelikle melzeyitin babasının ii olmasına çok sevindim
merhabalarrr :teytey:
yediklerim, akşam yemeğim: 3 yemek kaşığı tavuklu patates, közlenmiş bir patlıcan ve 2 biber, bir dilim karpuz,
ara: 6 tane çilek
birazdanda bir bardak süt içicem
bugün güzel geçti yaniiii kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar benden başkaaa guruptaki herkes eğitimci galiba ?
merhabalarrr :teytey:
yediklerim, akşam yemeğim: 3 yemek kaşığı tavuklu patates, közlenmiş bir patlıcan ve 2 biber, bir dilim karpuz,
ara: 6 tane çilek
birazdanda bir bardak süt içicem
bugün güzel geçti yaniiii kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar benden başkaaa guruptaki herkes eğitimci galiba ?
kimseler yok ama ben bugünden bahsedeyim biraz sonra da zaten biraz ders başına geçip yatarım mafoldumben
diyetisyenle randevum olduğunu söylemiştim arkadaşlar diyetisyenimin tartısına göre 82.6 çıktım 2 kilo 100 gram vermiş görünüyorum yani ve en güzeli hepsi de yağdan gitmiş kaydirigubbakcemile2 diyetim de köklü değişmeler olmadı bir süre daha sanırım aynı listeyle devam edicem yalnızca akşam son aramda içtiğim süte yarım çay kaşığı tarçın ilave etmemi istedi ve akşamki yoğurduma pulbiber ve nane karıştırmamı söyledi haa bir de ekmeğim artık kepekli değil çavdar ekmeği olacak haricindeki liste aynı belimi de ölçtü 5 cm incelmiş çok sevindim buna zaten farkediyordum ama kendim hiç ölçmemiştim hihoyyyt
bugün yediklerimi de yazayım sonra da ben kaçayım :))
sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim yağsız peynir 4 tane zeytin
ara 3 tane diyet bisküvi
öğle ve diğer aralar yok ne yazık ki dışarıdaydım bi arkadaşımla görüştüm cafede bi limonlu soda içtim kaçamak gibi oldu ya neyse bilmiyorumkismile
akşamüzeri 6 gibi 3 tane diyet bisküvi
akşam 1 küçük kase çorba 4 kaşık patlıcan yemeği koca bir tabak yağsız salata 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 su bardağı yağsız süt 8 tane erik
şimdilik böyle kızlar ben kaçtım herkese iyi geceler( ne çok şey yazdım yahuu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?