Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 Nachtigall 23.01
2 Melis 23.22
3 ad 23.83
4 Jailbreak 24.48
5 nur 24.86
6 ethos 25.33
7 Shopaholic 30.44
8 Uzaktandunyalı 30.66
9 Bahar 33.98

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Kızlar nur fazla kilolu kategorisinden normal kategorisine geçti. Tebrikler!

Bir de ben listede olabilsem 23.77 BMI ile ad'ı az bir farkla geçip ilk üçe giriyordum. İnşallah işlerimi toparlayıp en kısa zamanda dönebilirim.

İyi pazarlar kızlaryerimsenibenDün sitedeki başarı öykülerini okudum orada yürüyüşte 1 dakika içinde 120 adım atabilecek tempoda yürünmesi gerektigi yazıyordu bende bunu denemek için akşam yedide yürüyüşe çıktım:1rolleyes:1 dakikada 130 adım atıyormuşumyerimsenibenAkşam nasıl uyudugumu bilmiyorum valla çok yorulmuşum.Yorgunluktan bişey yiyemedim,aç kalmamak için cacık yaptım kendime ve afiyetle yedim

Yok bende degilim,çalışmıyordum ama ayın birinde bir çikolata fabrikasında işe başlıyorum işçi olarak.Bakalım yapabilirsem artık:1rolleyes:

Umarım kısa zamanda aramıza dönebilirsin canım :))) Umarım herşey yolundadır.
Göz kamaştırıcı başarılara imza atıyorsun taylorcım, maşallah... Azimle neler başardın cnaım benim :)))

Canım, iyice form tutmadan kendini 120 adımı aşacağım diye zorlama. 100 ü aşmakla işe başla önce. Çünkü vücut egzersizle fazla zorlanırsa yağ yerine şeker yakmaya başlar ve çok çabuk acıkır. Aynı tempoda uzun süreli egzersiz en iyisi...

Kahvaltıda,iki dilim kepek ekmegi bir k.k peynir 5 adet zeytin domates salatalık yedim

Afiyet olsun canımcım :)))

Yok bende degilim,çalışmıyordum ama ayın birinde bir çikolata fabrikasında işe başlıyorum işçi olarak.Bakalım yapabilirsem artık:1rolleyes:

Anladığım kadarıyla iş görüşmen iyi geçmiş jailcim. Bahsettiğin iş görüşmesi buydu değil mi?

Kızlar kahvaltıdan sonra arada 20 gr çokonat (yarım paket) yedim. Hata ya, öğlen ton balıklı salata yedim. Salatamı da tam bitiremedim, bundan ötürü ara olarak gene ton balıklı salata yiyeceğim..

Baharım,menümde yoğurdum olsa pulbiber ve nane karıştırabilirdim :))) Bu hafta bana yemek yok ((

olsun canım ömür boyu yemeyecek değilsin ya yiyebildiğin zaman bi denersin tadı çok hoş oluyo çerez sosları oluyo ya onlar gibi :))

Kızlar, akşam yemeğinde 1 dilim pizza yedim, yedim valla. 2 bardak da kola içtim...

afiyet olsun canım olur öle arada kaçamaklar :))

canım diyetisyenimin verdiği kağıtta bmı 34,4 yazıyo acaba hesaplarken bir hata mı oldu ki bu arada seni de özledik inşallah en kısa zamanda girersin yeniden takıma yerimseniben

ii güzel yanlız değilmişim jailbreak ve bahar alkisalkisalkis

bugün yorucu birgündü, kahvaltıda misafirlerimiz vardı, öğlen düğüne gittik ve yemekliydi, akşam yine yemekli düğün vardı ama ona gitmedim artık ben zemuszemus

sabah yürüyüş yapamadım bende akşam üstü çıktım yürümeyee ama tabi sabah çıktığımda yürüdüğüm kadar uzun olmadı günün yorgunluğu beni yormuşş yarım saat yürüdüm bugün ve suyumuda çok içemedim yatana kadar 2,5 litreyi tamamlıcam..
sabah:bir küçük kıyı ekmek (bir dilim bile yoktu), 1 k.k peynir, salatalık, domates, 2 çay bardağı açık çay,
öğle: Yarım kepçe çorba, 2 kaşık etli nohut, 1 kaşık pirinç plavı, bir bardak ayran,
ara:iki dilim karpuz,
akşam: bir keçpe çorba, közlenmiş 1 patlıcan ve 1 biber, 4 çilek
şimdide bir bardak yeşil çay içiyorum, gece de 1 porsiyon meyva yemeyi planlıyorum
bugün çok oldu galibaaa oofff akannehir

Uzaktandunyalı 30.66 sen böyle hesaplamışsın ama benim çizelge 30.5 die hesaplamış eyvahedigeldismile

Umarım kısa zamanda aramıza dönebilirsin canım :))) Umarım herşey yolundadır.
Göz kamaştırıcı başarılara imza atıyorsun taylorcım, maşallah... Azimle neler başardın cnaım benim :)))

Canım herşey yolunda çok şükür. Bir bugün uykusuz kaldım. Biraz önce ezan okundu. Ama yarın daha çok uyuyup telafi ederim inşallah.

Başarılar sayenizde canım. Listede değilim ama gelip kilomu yazacağım diye hala motive oluyorum :)

Senin amacına ulaşmana çok az kaldı değil mi Naccığım? İnşallah ben de o günleri göreceğim :)

canım diyetisyenimin verdiği kağıtta bmı 34,4 yazıyo acaba hesaplarken bir hata mı oldu ki bu arada seni de özledik inşallah en kısa zamanda girersin yeniden takıma yerimseniben

Canım diyetisyen boyunu 1.55 almış, ben 1.56 aldım. Excel'e öyle yazmışım. Yanlış mı yazmışım? (Şöyle hesaplanıyor: Kilo bölü boyun karesi yani 82.7/(1.56X1.56)=33.98)

Uzaktandunyalı 30.66 sen böyle hesaplamışsın ama benim çizelge 30.5 die hesaplamış eyvahedigeldismile

Cuma günü 78.5 kiloymuşsun, şimdi 78 olmuşsun. O zaman 30.66'ymış, şimdi 30.47 olmuş canım. Tebrikler :)

Canım, dün herkes evlenmiş bakıyorum :)))) Düğüne gitmene rağmen beslenmeni çok güzel yapmışsın, afiyet olsun :))) Kahvaltıda sanırım günü dengelemek adına ekmek yememişsin, çok iyi yapmışsın :)))

Düzenini hala korumana çok sevindim taylorcım :)))) Beni çok güzel etkiliyorsun canım, sağol :)))
Evet, 900 gr sonra diyeti bitireceğim, dengeli, düzenli, sporlu bir hayata adım atacağım :))))
Senin de hedefine çok az kaldı canım, sen üstesünden çok rahata gelirsin :)))

Canlarım, kahvaltımı yaptım, 2 dilim ekmek, peynir ve 1 lt su. Birazdan kiraz sapı çayımı içeceğim. Oradan okula.. Öğleden sonra da sınavım var. Yani, bütün gün okuldayım. Bi de müdür bugün mangal yapılacağını sözyledi. Katılmak mecburi... Mümkün olduğunca az yiyeceğim :))
Hepinize güzel pazartesiler...

baharım çok sevindim canım 1 haftada 2.1 kilo süper. Tebrik ediyorum seni.

Nachtigallcim pizza fena olmuş ama toparlamışsın kendşnş benim aksime :kedi:

taylorcum ellerine sağlık. Nurcum tebrik ederim seni de. Sen de yoğunsun canım, doç.luğamı hazırlanıyorsun başka işlerin mi var? Ben de bir ara ezanlarda yatıyordum şimdi o performansı gösteremiyorum aslında .çok işim var başlasam yeniden güzel çalışmaya iyi olacak.

jailbreak güzel yürüyorsun canım. Ben yürüyüşümü bazen sabah bazen akşam yapıyorum. Ama bence kesinlikle akşam yürüyüşü daha iyi oluyor. Yemek sonrası insan hafifliyor sanki sabah da daha hafif uyanıyorum. Sen ne dersin? Bu arada işin hayırlı olsun. Biraz tehlikeli, dikkat et çikolatalara hiç dayanamam ben.

uzaktandunyali evlenenleri tebrik ederim, evlenme mevsimi başladı :) Bence menün güzel olmuş, abartı yok.

kızlar ben de hafta sonu kaçamaklar yaptım, baskülde fena çıktım kendime çok kızdım o kadar emek et sonra kaçamak yap, bugün fazlalıkları atmaya çalışacağım inşallah yarın kaldığım yerden devam edebilirim. mafoldumben

günaydıııınnnn a.s.
gezdim geldim rahatladım ama bu defa baskül hiç ii şeyler sölemio (
çok yedim ama bizimkiler eşimle beni mangala götürdü abim benim için kendi hazırlamış bu nedenle zorla yedirdi ( çok fazla ödemim var 1 haftadır sürekli şehir değiştirmek ve gezmek yaramadı (
bugün kaldığım yerden devam

slm kızlar giremedim yine nete 2 gündür ama oğlum iyi.boğazı iyileşemedi hala ses bir garip ama daha iyi olacak.ateş yok en azından.ben regl dönemimdeyim o yüzden tartılmıyorum ama feci şişim onu biliyorum.artık daha sıkı ve düzenli tutacağım işimi.zaten dr.öz ü dinledikten sonra tv de bazı şeyler daha çok dank ediyor kafaya.neşe erberkin dediği gibi de kaçamk yapıp bişi yediğinde onu üstüne yapıştırıyormuş gibi düşüneceğim ve o margarinleri.ıyyyy çok iğrenç.bu arada sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 3 kaşık lor peyniri az bal ve reçel.şu reçel ve bal olayını da kaşıkla ölçeceğim artık.az öncede tevuk sote yedim.aslında akşamları yemek istemiyorum şöyle meyve salata filan geçiştirsem diyorum ama yapılan yemekleri görünce canım çekiyor.offff.28 temmuza kadar 65 olmak hedefim.doğum günüme en güzel hediye olur.zaten eşimde bosnaya gidecekmiş 6 ay yok ağustostan itibaren.o dönünceye kadar 58 olmam gerek.çok motivasyon gerek çok.

Kızlar merhabalar sonunda doğum günümüzü atlattık allaha şükür çok güzeldi kötğ olan hemen parti sonrası babamızın gitmesi oldu
dün kaçamağım oldu kızımın pastasından yedim
sabah kahvaltı yapmadım kızımın partisinde
1 tavuklu salata
1 dilim pasta ve çay
3-3.5 litre su tükettim
akşamda 1 kase tarhana çorbası bu kadar
bugün sabahda daha doğrusu öğlen
1 dilim ekmek 2 yemek kaşığı çok az yağlı biber kavurması
bir parçada peynir
2.5 litre su içtim
ve canım hiçbirşet istemiyor

Yok canım ,ben denemek için yaptım kendimi zorlamadım her zamanki tempomda yürüdüm sadece dakika tuttum meraktan:1rolleyes:Evet bahsettiğim iş oydu ama şimdi moralim çok bozuk:çok üzgünüm:Eşim 4 günlügüne ankaaya seminere gidecekti,eşlerle gidiliyoçarşamba günü seminer bense perşembe işe başlıyorum.Ara sor dedi aradım pazartesi başlasam lurmu diye olmaz dediler.Şimdi eşime diyorum boşver tamam başlamam olur biter zaten istemiyordu o öyle bir işte çalışmamı çok kızdı bana hayır çalış hayırlı olsun diyor işinve ben gidemediğim için oda gidemiyor:çok üzgünüm:

Tşk ederim canım sagol.Evet bende bazen akşamlarıda yürüyorum hem daha eglenceli oluyor bende daha çok seviyorum akşam yürüyüşünü AMA BANA DİYETİSYENİM DEMİŞTİKİ sabah yürüyüşü birikmiş yagları yakar akşam yürüyüşü ogün yediklerini Valla yalan da olmasın ben böyle anladım o yüzden sabah yürümeyi aksatmıyorum hiç nede olsa birikmiş yag çok:1rolleyes:O gün fazla kaçırdıysam akşamda 1 saat yürüyorum.Seninde yürümen çok güzel ben 29 kilo verdim ve inanıyorumki yürüyüş sayesinde sarkmadı vücüdüm hatta eskisinden daha bile güzelyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…