Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar, püsküüt ile konuştuk veethosumun çizelgesini şu şekilde düzenleyeceğim

18 haziranda kilosu 74.5 idi ama aslında o hafta 2.5 kilo verdiği için bu hafta yani ayın 25 inde kilosunu 72 alacağım ve bu hafta vermiş olduğu 500 gr üzerinden yüzdesini baştan hesaplayacağım.
Derecemiz değişebilir ama biz takım olarak dereceye pek bakmadığımız için çok önemli olacağını sanmıyorum. Zaten yapacak başka bi şey yok :)))

tamamdır sorun yok.adil olsun herşey haftaya 1. oluruz bizde.

Canım arkdaşaım benim :))) Takım olarak hala birinciyiz ama üzülerek söylüyorum senin birinciliğin gitti. Ama olsun, senin verdiğin kiloyu biliyoruz ve kalbimizin birincisisin :))) Tabi haftaya seni burada da inşallah birinci görürüz :)))

ben biliyordum ama 500 gr vermişim sadece neyse haftaya daha bir gazla çalışırım.ama hala 1.yiz yuppi

Allah mutlu etsin canım, hayırlı olsun.

baharcım böyle değişiklikleri arada ben de yapıyorum. Bazen dışarıda yemek yeme durumunda da kalıyorum. Bu hafta bir kaç kez yapmıştım mesela ama baskülde bir problem çıkarmadı bana. eti abartmazsan peroblem olmaz bence, fazlası şişiriyor ama en azından beni.
Merak ediyorum ne diyecek bize de anlat.

Kızlar, birinci olduk, hayırlı uğurlu olsun :)))
Bu haftaki bireysel birinci de ethos
Kutluyoruz canımcım :)))

tüm alkışlar takımıza.
tebrik ederim canlarım hihoyyyt vereliniortak süprizzzzz
ethos ayrıca tebrik ederim...
darısı takıma girdiğimde bana olsun :))

amin

ben biliyordum ama 500 gr vermişim sadece neyse haftaya daha bir gazla çalışırım.ama hala 1.yiz yuppi

ethoscum güzel bir başarı 2 haftada 3 kilo vermek. Darısı bize de. Haftaya dediğin gibi yeniden 1. olalım hadi bakalım kızlar kaçamak yok hedefimiz 1.lik.

Haftaya da inşallah hepimiz kilo veririz de indirim dönemini kaçırmadan kendimize güzel kıyafetler alırız cnaımcım :)))))

amin canım. Ellerine sağlık, bu kadar ince düşündüğün için teşekkürler canım. O zaman ethos aslında geçen hafta bildirimini yapmış olsaydı geçen haftanın 1. si olurdu.

kızlar ben de gittim bugün diyetisyene biliyorsunuz, verdiğim kiloya çok sevindi.1.2 çıktı totalde. Haftaya cuma gitmek isedim yine, çünkü pazarları mangal falan yapıyoruz et şişiriyor salı tartılmak kötü oluyor. bu haftaki listem değişti ama sevmedim ben pek, 1 kilo daha bekliyormuş benden haftaya kadar 60ın altına in diyor tatile çıkmadan bakalım ne olacak.
Geçen haftaki listemi sevmiştim diyorum ama yoğurt et falan dengelemesi lazımmış her hafta aynı şekilde olmazmış. Geçen hafta hiç yoğurdum yoktu ben istememiştim bu hafta süt ürünlerim bol bol.

ben gidip biraz daha uyuyayım. Bu saatte işin ne diyeceksiniz, ders kitabı yazmaya başladım kafama bir şey takıldı onu araştırdım.

ilk asistan girdiğimde bir hocam vardı şimdi emekli oldu. Derdi ki "eğer kafana birşey takılıp gecenin üçünde kalkıp onu araştırıyorsan yani sorular gece uykundan uyandırıyorsa seni, bilim adamı oluyorsundur". Ben de o yoldayım galiba.

Neyse başım ağrıdı birazdan cadım uyanır 1 saat de olsa uyumaya çalışayım. Hepinizi öpüyorum.

Meliscim, kesinlikle... Ethoscuğum geçen hafta bildirim yapsaydı bireysel birinci idi..
Bayağı yoğunsun ama eminim için nasıl mutludur canımcım :)))
Günaydın dosbikim :)))
Kızlar, gece geç yattım ve sabah 7 de açlıkla uyandım (( Kahvaltım klasikti, 2 dilim ekmek, peynir ve kiraz sapı suyu.. Şimdi de televizyonun başında uyukluyorum...

Günaydınnn.Bugün yürüyüşte rkadaşımla sohbet ederken bi baktım saate 1 buçuk saat olmuşyerimsenibenEve geldim,dün akşam saat 10 da çocuklar tutturdu makarna diye ,bende yaptım misss gibi kokuyordu ama yemedim.O yüzdendir ki bugün kahvaltıda aklımda kaldıgı için 4 kaşık makarna ve domates yedim:1rolleyes:artık öglende kahvaltı türü yaparım bişeyler ayarlamaya çalışıcam bakalım.Bir fincan elma çayı içtim şekersiz tabi1litre kadarda su içtim şimdiye kadar.Birincilik konusundaki anlaşmazlıgın çözülmesinede sevindim bazı arkadaşlar ugraşmak zorunda kalmış ama napalım olur arada böyle:1rolleyes:

Canlarım, melzeyitimle konuştuk. Babasının iki damarına stand takılmış, şimdi yoğun bakımdayış, sağlığı da iyiymiş. Melzeyitimin de keyfi iyiydi :))))
Sevindim :)))

Jailcim, kahvaltın çok değişik olmuş ama zararlı değil )))) afiyet olsun ))) aran da çok güzel )))
Ben de yaramazlık yaptım. Dün isviçreden kardeşimin arkadaşı geldi, çikolata getirmiş. Az da olsa kahveyle yedim (((
Şimdi de eşimin bi arkadaşına gidiyoruz. Yeni ev aldı, yarı hayırlama yarı ziyaret ))) hayırlama bahane, bilgisyar oynayacaklar... Ben bilirim onları....

günaydınn kızlaarr yada tünaydın kaydirigubbakcemile3
birinci olmamız süperrr herkesi tebrik ediyorum alkisalkisalkis
sabah bir buçuk saat yürüyüş yaptım...
kahvaltıda, bir dilim kızarmış ekmek, 2 çatal lor, bir yudum peynir, bir zeytin, salatalık domates,
şimdide yeşil çayımı hazırladım ve 15 kirazımı yiyiyorum,
bugün keyfim çok yerinde günüm güzel geçer heralde zemuszemus
herkesiii öpüyorummopuyorumnanaktan

Hollywood'un Meksika asıllı yıldızı Salma Hayek, ilginç açıklamasıyla şaşırttı.

Milliyet'in haberine göre, 43 yaşındaki Hayek, konuk olarak katıldığı David Letterman'ın programında karınca, çekirge ve solucan yediğini söyledi. Hayek "Bunların hepsi de son derece lezzetli" diye konuştu.

Kızartılmış karıncanın son derece lezzetli oludğunu söyleyen Salma Hayek, solucanlarla yapılabilecek çok çeşitli yemek tarifleri olduğunu da sözlerine ekledi.

Ünlü yıldız formunu bu diyete bağladı ve tereddüt etmeden herkese tavsiye etti.

ıyyykkk sempatiksalakcinni solcan karınca çekirge yiyeceğimee aç dururum daha iii cokacimcoook

Dünyalıcım, dün de sordum ama herhalde mesajımı görmedin )))
Canım dünkü kilon kaçtı, haftaya seni o kilodan hesaplayacağım )))

Dünyalıcım, dün de sordum ama herhalde mesajımı görmedin )))
Canım dünkü kilon kaçtı, haftaya seni o kilodan hesaplayacağım )))

tabiki görmemişimdir görsem mutlaka cevaplardım canım olumunekankayizsmile

dünkü kilom 78.5 du yani değişiklik yoktu die yazmıştın ben geç geldim die, ama ben sonra tartıldım 78 olmuşum ve öyle düzenledim çizelgemi... 78den hesapla istersen sorun olmasın sonra...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…