tamamdır sorun yok.adil olsun herşey haftaya 1. oluruz bizde.
ben biliyordum ama 500 gr vermişim sadece neyse haftaya daha bir gazla çalışırım.ama hala 1.yiz yuppi
kızlar nihalden bahsetmişsiniz bende üzüldüm(
onun düğünü olamadı ama esma sultan yalısında benim kuzenin düğünü oldu çok espirisini yaptık Allah korusun...ama insan etkilenmio değil hani...
melzeyitin babasına çok üzüldüm acaba durumu nasıl nerde??ankarad mı??
iyi akşamlar kızlar nasılsınız melzeyitin babasını okudum alıntı yapamadım çok geçmiş olsun melzeyitcim Allah acil şifa versin haberleşen olursa durumu buraya da yazar heralde bizlerden de çok geçmiş olsun dileklerimizi iletin lütfen arkadaşlar
bugünkü menümü yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim yağsız peynir 4 zeytin domates salatalık
ara 10 tane dut 1 çay bardağı yağsız süt
öğle 2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk 2 dilim kepek ekmeği bol bol yağsız limonlu salata
ara 3 adet diyet bisküvü 4 tane erik 1 bardak yeşil çay
2.ara 4 tane erik 1 çay bardağı süt
akşamüzeri komşumuza uğramıştım bir bardak çayla birlikte bir küçük dilim börek yedim
akşam 1 küçük kase çorba 2 köfte ve yağsız limonlu salata
aslında akşam sebze yemem gerekiyordu ama bezelye vardı hem de konserve ve et suyuyla yapılmış onu yemektense ben de 2 tane köfte yedim iyi mi yaptım bilmiyorum yarın randevum var bakalım neler diyecek kaçamaklarımı kağıda yazdım aslında eskiye nazaran bakınca yediklerim kaçamak değil bile ya 1 dilim ekmek fazla vardır ya da 1 porsiyon et fazlam :)))
Kızlar, birinci olduk, hayırlı uğurlu olsun :)))
Bu haftaki bireysel birinci de ethos
Kutluyoruz canımcım :)))
tebrik ederim canlarım hihoyyyt vereliniortak süprizzzzz
ethos ayrıca tebrik ederim...
darısı takıma girdiğimde bana olsun :))
ben biliyordum ama 500 gr vermişim sadece neyse haftaya daha bir gazla çalışırım.ama hala 1.yiz yuppi
Haftaya da inşallah hepimiz kilo veririz de indirim dönemini kaçırmadan kendimize güzel kıyafetler alırız cnaımcım :)))))
Harikaaa.Tebrikler hepimizea.s.Ethos senide ayrıca tebrik ederimKızlar, birinci olduk, hayırlı uğurlu olsun :)))
Bu haftaki bireysel birinci de ethos
Kutluyoruz canımcım :)))
HarikaCanlarım, melzeyitimle konuştuk. Babasının iki damarına stand takılmış, şimdi yoğun bakımdayış, sağlığı da iyiymiş. Melzeyitimin de keyfi iyiydi :))))
Sevindim :)))
günaydınn kızlaarr yada tünaydın kaydirigubbakcemile3
birinci olmamız süperrr herkesi tebrik ediyorum alkisalkisalkis
sabah bir buçuk saat yürüyüş yaptım...
kahvaltıda, bir dilim kızarmış ekmek, 2 çatal lor, bir yudum peynir, bir zeytin, salatalık domates,
şimdide yeşil çayımı hazırladım ve 15 kirazımı yiyiyorum,
bugün keyfim çok yerinde günüm güzel geçer heralde zemuszemus
herkesiii öpüyorummopuyorumnanaktan
Dünyalıcım, dün de sordum ama herhalde mesajımı görmedin )))
Canım dünkü kilon kaçtı, haftaya seni o kilodan hesaplayacağım )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?