• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım neden 12 diye sorsam mı?

uykumu almak için kaydirigubbakcemile3 yani daha düzenli yatıp kalkmaya çalışıyorum, 12de yatarsam anca 12:30da uyuyorum sabahta 7:30da her zaman yürüyüşe kalkıyorum çünkü kaydirigubbakcemile2 e siz uykuyu almak önemli yazmıştınız ya geçen gün okurken gördüm ondan yani :)

kızlar geçmişe bakamadım şimdi uzaktandünyalının mesajına baktım. Ne oldu shopaholiccim geçmiş olsun ne ameliyatı olacak?

sanırım bu hafta 1. olacağız, 2 takım bildirim yapmamış.
Ethoscum mesajlarını arıyorum neler yapmışsın diye. Gerçi 2 haftalık demişsin ama 2 haftada bile 3 kilo oldukça fazla.

kızlar nihalden bahsetmişsiniz bende üzüldüm :((
onun düğünü olamadı ama esma sultan yalısında benim kuzenin düğünü oldu çok espirisini yaptık Allah korusun...ama insan etkilenmio değil hani...
melzeyitin babasına çok üzüldüm acaba durumu nasıl nerde??ankarad mı??

uykumu almak için kaydirigubbakcemile3 yani daha düzenli yatıp kalkmaya çalışıyorum, 12de yatarsam anca 12:30da uyuyorum sabahta 7:30da her zaman yürüyüşe kalkıyorum çünkü kaydirigubbakcemile2 e siz uykuyu almak önemli yazmıştınız ya geçen gün okurken gördüm ondan yani :)

Doğrusun canımcım :))))

kızlar nihalden bahsetmişsiniz bende üzüldüm :((
onun düğünü olamadı ama esma sultan yalısında benim kuzenin düğünü oldu çok espirisini yaptık Allah korusun...ama insan etkilenmio değil hani...
melzeyitin babasına çok üzüldüm acaba durumu nasıl nerde??ankarad mı??

ıyi hatırlattın canım, bi arayayım onu. Artık babasının anjiyosu da bitmiştir

Canım, şimdi aradım, telefonu kapalıydı. Birimiz haber alırsa buradan bilgi verir artık...

Kızlar, akşam yemeğinde kaçamak yaptım. Ama doyacak gibi değildim :((( Kabak ve salataya ek 1 dilim ekmek yedim.
Şu hale bak, öğünlerde 1 dilim ekmek bile kaçamak olmaya başladı :(((

yediklerimi yazayım kahvaltıdan sonra arada yeşil çay içtim ve 5 küçük kepekli galata,
sonra yine arada 15 kiraz, sonra yine bi ara 2 tane kayası ve 2 çilek yedim,
akşam yemeğindede bir kepçe tarhana çorbası, salata, salata nar ekşili felandı yerimseniben

şimdi çok tokum iki saat sonra da bir çay bardağı süt içerim diorum sütü çookk seviyorum kaydirigubbakcemile3
yatacağıma yakın yine bi bardak yeşil çay içerim..
bugün 3 litre suyu bitirdim gecede içersem iki bardakta yeşil çay içmiş olcam hihoyyyt

yediklerimi yazayım kahvaltıdan sonra arada yeşil çay içtim ve 5 küçük kepekli galata,
sonra yine arada 15 kiraz, sonra yine bi ara 2 tane kayası ve 2 çilek yedim,
akşam yemeğindede bir kepçe tarhana çorbası, salata, salata nar ekşili felandı yerimseniben

şimdi çok tokum iki saat sonra da bir çay bardağı süt içerim diorum sütü çookk seviyorum kaydirigubbakcemile3
yatacağıma yakın yine bi bardak yeşil çay içerim..
bugün 3 litre suyu bitirdim gecede içersem iki bardakta yeşil çay içmiş olcam hihoyyyt

Afiyet olsun cnaım, beslenmenmen çok güzel olmuş :))))
Yatmadan önce içilen yeşil çay uykuyu açabilir, zira içindeki kafein oranı yüksek canım. Bilgin olsun :)))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız melzeyitin babasını okudum alıntı yapamadım çok geçmiş olsun melzeyitcim Allah acil şifa versin haberleşen olursa durumu buraya da yazar heralde bizlerden de çok geçmiş olsun dileklerimizi iletin lütfen arkadaşlar
bugünkü menümü yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim yağsız peynir 4 zeytin domates salatalık
ara 10 tane dut 1 çay bardağı yağsız süt
öğle 2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk 2 dilim kepek ekmeği bol bol yağsız limonlu salata
ara 3 adet diyet bisküvü 4 tane erik 1 bardak yeşil çay
2.ara 4 tane erik 1 çay bardağı süt
akşamüzeri komşumuza uğramıştım bir bardak çayla birlikte bir küçük dilim börek yedim :(
akşam 1 küçük kase çorba 2 köfte ve yağsız limonlu salata
aslında akşam sebze yemem gerekiyordu ama bezelye vardı hem de konserve ve et suyuyla yapılmış onu yemektense ben de 2 tane köfte yedim iyi mi yaptım bilmiyorum yarın randevum var bakalım neler diyecek kaçamaklarımı kağıda yazdım aslında eskiye nazaran bakınca yediklerim kaçamak değil bile ya 1 dilim ekmek fazla vardır ya da 1 porsiyon et fazlam :)))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız melzeyitin babasını okudum alıntı yapamadım çok geçmiş olsun melzeyitcim Allah acil şifa versin haberleşen olursa durumu buraya da yazar heralde bizlerden de çok geçmiş olsun dileklerimizi iletin lütfen arkadaşlar
bugünkü menümü yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim yağsız peynir 4 zeytin domates salatalık
ara 10 tane dut 1 çay bardağı yağsız süt
öğle 2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk 2 dilim kepek ekmeği bol bol yağsız limonlu salata
ara 3 adet diyet bisküvü 4 tane erik 1 bardak yeşil çay
2.ara 4 tane erik 1 çay bardağı süt
akşamüzeri komşumuza uğramıştım bir bardak çayla birlikte bir küçük dilim börek yedim :(
akşam 1 küçük kase çorba 2 köfte ve yağsız limonlu salata
aslında akşam sebze yemem gerekiyordu ama bezelye vardı hem de konserve ve et suyuyla yapılmış onu yemektense ben de 2 tane köfte yedim iyi mi yaptım bilmiyorum yarın randevum var bakalım neler diyecek kaçamaklarımı kağıda yazdım aslında eskiye nazaran bakınca yediklerim kaçamak değil bile ya 1 dilim ekmek fazla vardır ya da 1 porsiyon et fazlam :)))

Baharım çok güzel beslenmişsin :))) Diyet işe yaradı, zaten bugün de gördün canım :)))
Yarın diyetisyenin önerilerini bizlere de söylersin, belki mucizevi bi önerisi vardır. Mesela akşam şunu ye, sabaha 4 kilon (hem de yağdan) gider :)))))
Hayalperestim değil mi :))))

Baharım çok güzel beslenmişsin :))) Diyet işe yaradı, zaten bugün de gördün canım :)))
Yarın diyetisyenin önerilerini bizlere de söylersin, belki mucizevi bi önerisi vardır. Mesela akşam şunu ye, sabaha 4 kilon (hem de yağdan) gider :)))))
Hayalperestim değil mi :))))

fazla hayalperestsin bugün kaptanım :))) ah canım keşke öyle bir mucize olsa emin ol ki aranızda en fazla ihtiyacı olan benim baksana :((

Kızlar, birinci olduk, hayırlı uğurlu olsun :)))
Bu haftaki bireysel birinci de ethos
Kutluyoruz canımcım :)))

olleeeeyyyy birinci olduuukkkkk :hooray:

slm kızlar 1. olmamıza sevindim ama 1 haftada vermedim 3 kiloyu o yüzden sevinçli değilim ben keşke versem ahhh ahhh belki veririm belli mi olur dimi ama.

slm kızlar 1. olmamıza sevindim ama 1 haftada vermedim 3 kiloyu o yüzden sevinçli değilim ben keşke versem ahhh ahhh belki veririm belli mi olur dimi ama.

Ethoscum, ben aslında püsküüt ün yanıtından sonra size yazacaktım ama madem geldin cnaım, şimdi bir açıklamada bulunayım.
Canım, şimdi senin iki haftada verdiğin kiloyu bir haftada verdin diye gösterdik. Ve ben bunu bildirim yaptıktan sonra öğrendim ve düzeltme yapamadım. Zaten mesajını da akşam gördüm. İş işten geçmişti. Bu hiç adil olmadı. Çünkü bir haftada azmedip çok güzel kilo verip birinci olamayı j-hakedenlerin önüne geçmiş oldun. Ve sanırım, senin izinli olduğun dönemdi, bu konuda takımlar arasında çok ciddi sorunlar çıktı ve takımımızın da bu konuda hata yapmasını istemem. Püsküüte durumumuzu anlatan bir özel mesaj attım. Yanıtını bekliyorum, ona göre dereceler değişebilir.

umarım canım bende uğraşıyorum ama daha 70 olamadım psikolojik sınır benim için.ama bir türlü ulaşamadım haftaya ulaşırım inşallah

Ethoscum, ben aslında püsküüt ün yanıtından sonra size yazacaktım ama madem geldin cnaım, şimdi bir açıklamada bulunayım.
Canım, şimdi senin iki haftada verdiğin kiloyu bir haftada verdin diye gösterdik. Ve ben bunu bildirim yaptıktan sonra öğrendim ve düzeltme yapamadım. Zaten mesajını da akşam gördüm. İş işten geçmişti. Bu hiç adil olmadı. Çünkü bir haftada azmedip çok güzel kilo verip birinci olamayı j-hakedenlerin önüne geçmiş oldun. Ve sanırım, senin izinli olduğun dönemdi, bu konuda takımlar arasında çok ciddi sorunlar çıktı ve takımımızın da bu konuda hata yapmasını istemem. Püsküüte durumumuzu anlatan bir özel mesaj attım. Yanıtını bekliyorum, ona göre dereceler değişebilir.

tama canım zaten bende kabullenmediğim için yazdım hep 1 haftada vermediğimi.haksızlık olmasın kesinlikle

Kızlar, lütfen kilo bildirimlerimizi zamanında yapalım. Kaç saattir durumumuzu çözmek için herkese açıklama yapmaya çalışmamın yanı sıra (bu inanın hiç önemli değil) ama diğer takımlara, kilo verenlere haksızlık yapıyoruz. Bu akşam sonuçları açıklayan arkadaş belki yarın listeleri gene düzenlemek zorunda kalacak. Ben artık kimseyi geç geldi, bildirime yetişemedi diye aynı geçmek istemiyorum. Ki iki haftaya kayan kilo vermeler ile ilgi geçmişte dünya sıkıntı yaşandı ve şimdi kendimi diğer takımlara karşı çok mahçup hissediyorum.

Back