asumancım, parmağım zonkluyor ama benİ daha fazla rahatsız eden mİdemİn bulanması (((
aslıcım çok tebrik ederim,harikasın. dilerim bütün kilolar gider.
uzaktandünyalı seni de tebrik ederim canım a.s. süper vermişsin
afiyet olsun.sanırım akşam yemeği yemeği planlamıyorsun. en azından bir çorba olsun iç derim çok acıkırsın. bu arada 2 dilim ekmek büyüklüğündeki mücveri 2 ye bölsen daha iyi gibi. yani 2 ara yap. vede yanında ayran falan tüket. nacizane görüşlerimdir. opuyorumnanaktanve bu güne gelirsek :) ben bu sabah erken kalkamadım aslında saati kurmuştum ama yine yatmışım
kızlar ayakkabı ayağımı çok fena vurduyürüyüş ayakkabısı aldım bide o kadar, şimdi evde yürürken bile canım acıyo o yüzden birasda ondan yürümek istemedi canım.. ama yinede 4 gibi felan yürüyüş yapıcam inş...
kahvaltı: 1 haşlanmış patates, bir kibrit kutusu ip peynir, domates, salatalık, 3-4 yaprak marul
aslında bugün tam olarak yiyeceklerimi planladım onlarıda yazayım tam yapamassam gece düzeltirim...
ara: fırında müjver iki dilim ekmek büyüklüğünde
öğlen: bir haşlanmış patates ve bir bardak yoğurt
ara: bir elma, 12tane kiraz
gece: bir su bardağı süt.
12dede yatmayı planlıyorum
hoşgeldin,ballı dosbikim. 1 kilo ne demek ya. :sm_cool: ha buarada aşırı stresin vücuttaki şişkinliğin en belirgin sebeplerinden olduğunu daha önce söyledimmi bilemiyorum ama dr gittiğimde sorunların ne zaman geçerse şişkinliğinde düzelir demişti. sene bilmem kaç.ben geldiiiiiimmmm a.s.
ayyy muhabbeti kaçırmışım
melisim gelmiş hoşgelmiş a.s. çok sevindim canım arkadaşımmmm
nac sho ve bütün veren arkadaşları tebrik ediyorum
kilolorı direnen shocumu ve hep dikkat eden ama veremeyen arkadaşım nac çoook tebrik ediyorum a.s.
bende ödemimden kurtulmanın mutluluğunu yaşıyorum 1 kilo farketmiş alkisalkisalkis
adcım sende vermişsin kaydirigubbakcemile2
nac canım geçmiş olsun ay nasıl acımıştır kıyamam bilmiyorumkismile
afiyet olsun hayatım. birileri tartısını çıkarmış galiba.hadi hayırlısı. yerimsenibenben de kahvaltımı yazayım
25 k.ekmek
30gr keçi peyniri
domates-yeşillik
1 zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?