Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melisim görüşürüz hayatım,dönmene sevindim canım.

aslıcım çok tebrik ederim,harikasın. dilerim bütün kilolar gider.

ve bu güne gelirsek :) ben bu sabah erken kalkamadım aslında saati kurmuştum ama yine yatmışım
kızlar ayakkabı ayağımı çok fena vurdu yürüyüş ayakkabısı aldım bide o kadar, şimdi evde yürürken bile canım acıyo o yüzden birasda ondan yürümek istemedi canım.. ama yinede 4 gibi felan yürüyüş yapıcam inş...

kahvaltı: 1 haşlanmış patates, bir kibrit kutusu ip peynir, domates, salatalık, 3-4 yaprak marul
aslında bugün tam olarak yiyeceklerimi planladım onlarıda yazayım tam yapamassam gece düzeltirim...
ara: fırında müjver iki dilim ekmek büyüklüğünde
öğlen: bir haşlanmış patates ve bir bardak yoğurt
ara: bir elma, 12tane kiraz
gece: bir su bardağı süt.
12dede yatmayı planlıyorum

ben geldiiiiiimmmm a.s.
ayyy muhabbeti kaçırmışım
melisim gelmiş hoşgelmiş a.s. çok sevindim canım arkadaşımmmm
nac sho ve bütün veren arkadaşları tebrik ediyorum
kilolorı direnen shocumu ve hep dikkat eden ama veremeyen arkadaşım nac çoook tebrik ediyorum a.s.
bende ödemimden kurtulmanın mutluluğunu yaşıyorum 1 kilo farketmiş alkisalkisalkis
adcım sende vermişsin kaydirigubbakcemile2
nac canım geçmiş olsun ay nasıl acımıştır kıyamam bilmiyorumkismile

taylor canım ben bugün yine ii uyudum benim için çok farkediyormuş senden öğrendim sende 600gr vermişsin çok güzel hayatım tebrikler

13.TAKIM 160. ETAP

Ad1 ( 58 /57.9/0.1/0.17% )
Nachtigall ( 60.3/59.3 /1 /1.66 % )
Nur_84 ( 69.4 / 69 / 0.4 / 0.58% )
taylor ( 62.1 / 61.5 /0.6 / 0.97% )
Ela ( 61.2 / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Karamanli ( 62.8 / 62.8 / 0/0 % )
Shopaholic ( 77.9 / 76.6 / 1.3 /1.67 % )
Celudar (86/ / /%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Uzaktandunyalı ( 80.0 / 79 / 1 / 1.25% ) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KıLO (470.5 / 466.1 / 4.4 / 0.94 % )

Son düzenleyen: Moderatör:
dosbacım canım çok teşekkür ederim...sen de 1 kilo vermişsin süppersinnn...a.s.
canım kiraz sapı daha önce hiç kullanmadım..yeşil çayın içinemi atıyoruz kiraz sapını?bir de su an yediğimiz kiraz saplarını atsam olur mu?

afiyet olsun.sanırım akşam yemeği yemeği planlamıyorsun. en azından bir çorba olsun iç derim çok acıkırsın. bu arada 2 dilim ekmek büyüklüğündeki mücveri 2 ye bölsen daha iyi gibi. yani 2 ara yap. vede yanında ayran falan tüket. nacizane görüşlerimdir. opuyorumnanaktan

hoşgeldin,ballı dosbikim. 1 kilo ne demek ya. :sm_cool: ha buarada aşırı stresin vücuttaki şişkinliğin en belirgin sebeplerinden olduğunu daha önce söyledimmi bilemiyorum ama dr gittiğimde sorunların ne zaman geçerse şişkinliğinde düzelir demişti. sene bilmem kaç.

ben de kahvaltımı yazayım
25 k.ekmek
30gr keçi peyniri
domates-yeşillik
1 zeytin
afiyet olsun hayatım. birileri tartısını çıkarmış galiba.hadi hayırlısı. yerimseniben

arkadaşlar temizliğimi bitirdimm...şimdi duş alıp hazırlanıp çıkıcam...içimden geldi kuaföre gidip fön çektiricem...öğleden sonra da doktora...bugün tartı günüm..mutluyummm:asigim:

taylor,çok uyuyanlara uyumaktan şiştin derlerdi hala söylerler ama bende onlara yanıldıklarını söylicem. bi ara kendimdede deneyeyim. aksiliğe bak ki hem çok yorucu bir işin hemde yorgunluğa aşırı tepkili bir vücudun var.kolay gelsin canım.

nurcum ben önceden evdeyken senin gibiydim işim bitmewzdi ay hegün bişey yap bi yeri kaldır falan. seni çok iyi anlıyorum canım evde olunca iş bitmiyor. o yüzden pazarları evde durmak istemiyorum şimdi.bu arada dışarıda yediğin öğünün çok hafif olmuş tebrik ederim canım.400 gr gitmiş tebrikler hayatım. alkisalkisalkis
özledik seni. :1hug:

shocum dün yazamadım hayatım anca fırsatım oluyor,gündeki arkadaşlarına iş yerinde börek falan ikram ettiler ay çok yedim yada gelmeden önce yedim de hayatım diyetteyim deme hem bence daha iyi olurhiç yalan oluyor falan diye düşünme,onlarda ısrar etmesinler ama kendi iyiliğin için şekerim.
bu arada çok çok tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin. alkisalkisalkis

nachtim canım diyetin gerçekten çok az. sabahları kuru kuru 2 dilim ekmek yemesem 1 dilim ekmekle kahvaltı etsem olmazmı. çağla canım midenin rahatsızlığı acıdanmış ancak okuyabildim canım :mymeka: tekrar geçmişolsun hayatım. dilerim acısı uzun sürmez.

sevdacım (jailbreak) hoşgeldin. hikayeni okudum.inşallah burada bizlerle istediğin kiloya gelirsin ve herkesi utandırırsın. yavrularınla mutlu mesut yaşarsın. bende üzülüp sıkılınca yiyenlerdenim,ne kötüdürki mutlulukta iştahımı kesmez. sen yazdığın için bende yarın yada pazartesi kolestrolümü ölçtürmeye gidiyorum,çünkü çok yorgun hissediyorum kendimi. canım yavrularını Allah bağışlasın canım. topikte hiç 2 çocuklumuz olmamıştı.bak sen ilk oldun.tekrardan hoşgeldin sefa getirdin. azmin için seni ayrıca yürekten tebrik ediyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
buarada teyzemin adıda sevda. opuyorumnanaktan

melzeyit canım sen menüne kek falanda ekle istersen hayatım muffinler çk güzel olur. çocuklarda gelecekmiş gene kalabalık oluyor epey. tatlı olarak ne yaptın. geçmişolsun elin şimdi nasıl. :teselli:

dobacım tarifini ilk fırsatta denicem hayatım. bu arada evet boyun uzun bencede 65 kilo olman bile ne kadar farkedilir. kilo işini çok dert etme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…