Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nachtim canım benim çok geçmişolsun arkadaşım. üzüldüm. kırılma falan varmı. inşallah ağrın sızın yoktur yaaa. :1hug:

13.TAKIM 160. ETAP

Ad1 ( 58 /57.9/0.1/0.17% )
Nachtigall ( 60.3/59.3 /1 /1.65 % )

Nur_84 ( 69.4 / / / % )
taylor ( 62.1 /61.5/0.6 /0.96% )
Ela ( 61.2 / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)Karamanli ( 62.8 /62.8/0/0 % )
Shopaholic ( 77.9 /76.6/1.3/1.66 %)

Celudar (86/ / /%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Azraaamm (72.5/ / /%) (yeni üye)
Uzaktandunyalı (80.0/ / /%) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KıLO (543 / / / % )

Son düzenleme:
asumancım, parmağım zonkluyor ama benİ daha fazla rahatsız eden mİdemİn bulanması (((

canım anlamadım mide bulantısı neden. sinirselmi,yoksa üşüttünmü hayatım. üstüste gelmiş sancılar ama yinede burdasın. motivasyonunu koruyorsun. canım ya. gerçekten üzüldüm. :a015:

meliscim aramıza dönmene çok svindim....kaydirigubbakcemile2
sabah menüm dilim beyaz ekmek ve 1 dilim keçi ezine peynir...şimdi de lipton form çay içiorum..sevmeye sevmeye..ama içmem gerekk..akannehir

MELİSCİĞİM SEN GERİ DÖN canım gerçekten motivasyon oluyorr hem özledik seniii

tamam canım geleceğim.

senin de durumunu biliyoruz meliscim. mazeretin belli.çok gelemesende fırsat buldukça sohbete gelirsin.akşamları gelemiyorum ama gündüz münkün olduğunca buradayım.

oldu adcım o şartla gelirim zaten yoksa çok paylaşımda bulunamam ama her fırsat bulunca gelirim.

melisciğim o diyeti bizimlede paylaşırmısın bende yapabilirsem yapayım canım

canım paylaşayım ama bunun öncesi 4 günlük diyet var, daha öncesi falan da var tabi ama bu haftayı paylaşayım.
4 gün:
sabah: 1 dilim ekmek, 1 tk nutella (benim için bu biliyorsun beni :) yerine bal yada reçel olabilir), 4 zeytin, 1/2 dilim peynir
ara: 1 sb light süt
öğlen: kepekli tost, ayran
ara: 4 taze kayısı
akşam: 1 pors. sebze yemeği, 3 yk light yoğurt, 1 dl. ekmek
ara: 2 top dondurma

3 gün (şok olan kısmı bu, önce çok yedirip sonra kesiyor):
sabah: 3 yk müsli, 1 sb light süt
ara: 1 OB elma
öğlen: 1 sb taze sıkılmış meyve suyu, 1 paket etiform
ara: 10 erik yada 10 kiraz
akşam: tavuksuyu çorba (1 köfte kadar tavuk olabilir içinde), 2 yk yoğurt, 1 dl. ekmek
akşam: 1 dl (2 parmak eninde) kavun

güzelmiş melisim bu liste üçgün bende yapsam nasıl olur gerçi şuan mens dönemim ne kadar verebilirim bilmiyorum pazartesi yapayım bende

bu arada melisciğim bu hafta geri dön bence çünkü sistem değişti verdiğin kiloyu ayrı kaldığın haftaya bölüyorlar yine eksiye düşme ihtimalin var böyle olursa haftaya daha rahat edersin:))

aaa nasıl olacak yani şimdi, döneyim nasıl hesaplayacağız, biz mi hesaplıyoruz ben hesaplıyım anlatın.

aşağıda gene aynı kadroyu görüyorum )))) kahkahayı basacağım şİmdİ )))) burası 2. Evİmİz oldu )))

hihoyyyt

canım anlamadım mide bulantısı neden. sinirselmi,yoksa üşüttünmü hayatım. üstüste gelmiş sancılar ama yinede burdasın. motivasyonunu koruyorsun. canım ya. gerçekten üzüldüm. :a015:

ben de merak ettim. Benim ağrım olunca midem bulanır belki nachtihgalciminde öyledir.

meliscim aramıza dönmene çok svindim....kaydirigubbakcemile2
sabah menüm dilim beyaz ekmek ve 1 dilim keçi ezine peynir...şimdi de lipton form çay içiorum..sevmeye sevmeye..ama içmem gerekk..akannehir

sağol canım. afiyet olsun.

son yarım saat liste içinn ama ne gelen var ne giden bu yazıyı okuduklarında arkadaşlar lütfen küsüp darılmasın dünde söyledik saat 11'e kadar liste hazır olacak diye kendilerini liste dıışı gördüklerinde kırgınlık yaşanmaz umarım sonuçta bazı kurallar var ve bunlara uymamız gerekiyor

7 - "Geri dönmek üzere" ayrılarak yarışmaya ara veren yarışmacımızın kilosu döndüğünde nasıl bildirilecek?
A // Yarışmacı KİLO ALARAK döndü:

Bu durumda yarışmacının dönüş yaptığı etabın başlangıç kilosu, ayrıldığı etabın bitiş kilosu olacaktır. Yani yarışırken bildirdiği son kilosu, daha sonra döndüğündeki kilo olarak kabul edilecektir. Bu kuralın sebebi, ara verme döneminde alınması muhtemel olan kiloların sorumluluğunu yarışmacıya kazandırmaktır.

Eğer üye, herhangi bir nedenle yarışmadan ayrıldıysa ve durumu "geri dönmek üzere ayrıldı" ibaresiyle belirtilmediyse, bu durumda da aynı kurallar geçerllidir.

Yani yarışmaya kilo alarak geri dönen üyenin, dönüş yaptığı etabın başlangıç kilosu, arşivimizde kayıtlı son kilosu olacaktır. Amaç aradan geçen süre zarfında aldığı kilonun sorumluluğunu, takımıyla paylaşma gereğidir.

yani melzeyitim bu hafta ekleyebilirsin o zaman beni, kilomu ayrılma kilom olan 61.6 olarak ekleyebilirsin. Kilo verince ayrı hesaplama varmış.

nachtigalcim melzeyitim nasıl isterseniz o zaman ne zaman derseniz döneyim bu hafta yada haftaya, bu hafta liste tamamsa eklemeye üşenirseniz haftaya kalsın.
beni kızım tırtıklıyor, ö. sonra dışarı çıkacağım üniversiteye gitmem gerekiyor. kızımın yemeğini hazırlayayım yine kabız offf sebzesini yapayım.
hepinizi öptüm gelirim yine görüşürüz.

işte melzeyitim kaydirigubbakcemile3

tamam melisim ben dikkat edeyim pazartesine kadar pazarteside bu diyeti yapayım

tamam canım ben de yarın başlıyorum salıya kadar salı gideceğim tekrardan diyetisyene.

hadi öptüm.

geldiimm geldimm melyezit günaydın kızlarrrr ve 1 kilo vermişimmmm oley beee 79um şimdii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…