nachtim canım benim çok geçmişolsun arkadaşım. üzüldüm. kırılma falan varmı. inşallah ağrın sızın yoktur yaaa. :1hug:
asumancım, parmağım zonkluyor ama benİ daha fazla rahatsız eden mİdemİn bulanması (((
MELİSCİĞİM SEN GERİ DÖN canım gerçekten motivasyon oluyorr hem özledik seniii
senin de durumunu biliyoruz meliscim. mazeretin belli.çok gelemesende fırsat buldukça sohbete gelirsin.akşamları gelemiyorum ama gündüz münkün olduğunca buradayım.
melisciğim o diyeti bizimlede paylaşırmısın bende yapabilirsem yapayım canım
bu arada melisciğim bu hafta geri dön bence çünkü sistem değişti verdiğin kiloyu ayrı kaldığın haftaya bölüyorlar yine eksiye düşme ihtimalin var böyle olursa haftaya daha rahat edersin:))
aşağıda gene aynı kadroyu görüyorum )))) kahkahayı basacağım şİmdİ )))) burası 2. Evİmİz oldu )))
canım anlamadım mide bulantısı neden. sinirselmi,yoksa üşüttünmü hayatım. üstüste gelmiş sancılar ama yinede burdasın. motivasyonunu koruyorsun. canım ya. gerçekten üzüldüm. :a015:
meliscim aramıza dönmene çok svindim....kaydirigubbakcemile2
sabah menüm dilim beyaz ekmek ve 1 dilim keçi ezine peynir...şimdi de lipton form çay içiorum..sevmeye sevmeye..ama içmem gerekk..akannehir
güzelmiş melisim bu liste üçgün bende yapsam nasıl olur gerçi şuan mens dönemim ne kadar verebilirim bilmiyorum pazartesi yapayım bende
son yarım saat liste içinn ama ne gelen var ne giden bu yazıyı okuduklarında arkadaşlar lütfen küsüp darılmasın dünde söyledik saat 11'e kadar liste hazır olacak diye kendilerini liste dıışı gördüklerinde kırgınlık yaşanmaz umarım sonuçta bazı kurallar var ve bunlara uymamız gerekiyor
tamam melisim ben dikkat edeyim pazartesine kadar pazarteside bu diyeti yapayım
son yarım saat liste içinn ama ne gelen var ne giden bu yazıyı okuduklarında arkadaşlar lütfen küsüp darılmasın dünde söyledik saat 11'e kadar liste hazır olacak diye kendilerini liste dıışı gördüklerinde kırgınlık yaşanmaz umarım sonuçta bazı kurallar var ve bunlara uymamız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?