• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben henüz kahvaltımı yapmadım..hemen gidip yapayım geç kaldı..sonrasında da hızlı bir şekilde evit oaprlayıp ufak tefek temizlik yapıp hazırlanıp çıkmam lazım..ama temizlik arası gelir bakarım ben size...Şeniz

günaydın nasılsınız kızlar ay ben unutmuşum izinli olduğumu buğün cuma kilomu yazmayı unutmayım dedim sora aklıma geldii regleyim ve fazla cıkıyorum yazmayayım hiç ben evdeyim aynı devam görümcemlerde geliyomuşş ama ben bitmek üzereyimm patlıcak bomba gibiyim inşş biraz daha sıkarım dişimiii nac cnm cok güzel vermişsin tebriklerr cnmm bütün veren arkadaşları tebrik ediyorumm
tekrar girmeye calışırım zaman buldukca grş

arkadaşlar alınan bir kararımız var saat 11'e kadar bildirim yapacaksınız eğer 11densonra bildirim yapan olursa takım dışı kalacaktır özellikle yeni arkadaşlara duyurulur

13.TAKIM 160. ETAP

Ad1 ( 58 /57.9/0.1/0.17% )
Nachtigall ( 60.3/59.3 /1 /1.65 % )
Nur_84 ( 69.4 / / / % )
taylor ( 62.1 /61.5/0.6 /0.96% )
Ela ( 61.2 / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Karamanli ( 62.8 /62.8/0/0 % )
Shopaholic ( 77.9 /76.6/1.3/1.66 %)
Celudar (86/ / /%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Azraaamm (72.5/ / /%) (yeni üye)
Uzaktandunyalı (80.0/ / /%) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KİLO (543 / / / % )

tamamdır konuştum geldim.
adcım öylemi senden öncemi gelmişim :)
herkesin kilosu nasıl bakayım

ben kaçla ayrılmışım bilmem ama aynı tas aynı hamam 65e çıktım bir ara diyetisyene başlamıştım biliyorsunuz 62.7 çıktım en son kontrolde. 3 ayda bu kadar vermişim :kedi:

canım, hepİmİz buradayız. Geçen hafta yenİ arkadaşlar da katıldı ama kadro aynı ))) gelsene takıma )))

ne güzel hiçbirimiz mezun olamayacağız desene :)

canım hoşgeldinnnnnn...çok sevindim seni gördüğüme...dosbacıma sormuştum seni..mesleki sınavların var sanırım..başarılar diliyorum cnm..

sende mi döndün canım, ben de çok sevindim seni gördüğüme.
evet sınavlar telaşlar sağol şekercim.

evet evet melis geri dönmelisin bencede

döneyim ama haftaya kaçla ayrıldığıma bir bakayım onun altına düşmeden gelmem :)
çok fazla katılımda bulunamam biliyorsunuz ama motivasyon olur güzel olur gelirim özledim sizia.s.

ferdacım, kİlo çızelgesİ evde, kacla ayrıldığını akşam sana yazarım. Gİrdİn dİ mİ takıma )))) canım benım, yazamıyorum. Anlatacak cok sey var ama sabah parmağımı arabaya sıkıştırdım. Kılo bıldırımlerı ıçİn gİrdİm Akşam sana ayrıntılı yazarım.

evet baktım 5 şubat haftası ayrılmışım 61.6 ile şimdi kiloluyum :(
ama önümüğzdeki 3 gün için şok diyet yazmıştı diyetisyenim haftaya 61li kiloları görürüz demişti, onu yapayım haftaya 61.6ya yada altına düşeyim geleyim :)

senin de durumunu biliyoruz meliscim. mazeretin belli.çok gelemesende fırsat buldukça sohbete gelirsin.akşamları gelemiyorum ama gündüz münkün olduğunca buradayım.

ferdacım, kİlo çızelgesİ evde, kacla ayrıldığını akşam sana yazarım. Gİrdİn dİ mİ takıma )))) canım benım, yazamıyorum. Anlatacak cok sey var ama sabah parmağımı arabaya sıkıştırdım. Kılo bıldırımlerı ıçİn gİrdİm Akşam sana ayrıntılı yazarım.

aman nasılll sıkıştırdın yazık sana çok acımıştır çok geçmiş olsun.
konuşuruz tabi canım sen iyileş de.

bu arada melisciğim bu hafta geri dön bence çünkü sistem değişti verdiğin kiloyu ayrı kaldığın haftaya bölüyorlar yine eksiye düşme ihtimalin var böyle olursa haftaya daha rahat edersin:))

Back