• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben çay faslını yeni bitirdim yeşil çay içeceğim şimdi
ben hataımı buldum araları atlıyorum sonra çok yiyorum... bugün artık tam diyete başladım
30dk spor yaptım ama dizlerimde ağrı var :( dr.da gitmedim :((
koşu bandımı da kullanacağım evde lahana yağım var onu da sürecem... yeter dimi dosbik yeter
adcım yeşil çay ikram edebilirim
shocum sana da afiyet olsun
aslında evet yemek saatlerine kadar araları bol tutsak yediğimiz yemek azalır.
senin adına sevindim canım,sen de istekli olduğun zaman güzel sonuçlar alıyorsun,hep böyle devam etmesini dilerim. yalnız şu diz ağrını geçirmeden fazla yüklenme yapma istersen dr işini ihmal etme derim. yeşilçay için teşekkür ederim içmiş kadar oldum hayatım afiyet olsun.
AD cım olmaz mı sana yeşil çay...ohhh karşılıklı içsek ne güsel olurdu:kahve::içelim:
kızlar takımımız bugünlerde durgun mu bana mı öle geliyoooboshayallersmile
bencede güzel olurdu shocum. tatlı sohbet de eklenince değme keyfimize.
işini bitirenler gelir hayatım.

KIZLAR MERHABA ıŞlerim ancak bitti bende sabah kaşar peyniri ve simit yedim 1 tane bu sah 78.4:)) çıktım mutluyum yarınımdan umutluyum dün 33 dakikayürüyüşümü yaptım bu hafta hiç aksatmadım enaz yarım saat yürüyorumm şimdide arkadaşlar güveç yaptırdılar gelsinondan yiyecem ama nedenini bildiğim bir sıkıntıyı dışarıya yansıtıyorum yüzüm asık oturuyoum enerjim yerlerde
yarına misafirim gelecek ne yaacağıma karar veremedim menüme bi baksanız
pirinç salatası
yumurtalı çiğ köfte(1 kere yapmıştım bakalım yine yapabilecekmiyim)
tepsi böreğıimercimekli milföy böreği
ya profitrol yada etimek tatlısı kara veremedim
peynir topları

sizce başka bişey yapmam gerekirmi birde patetes toplarımı yapsam acaba
profiterol daha hafif geliyor,ayrıca tabakta renklilik olsun istersen kabak ve havuç kavurma da koyabilirsin hemde hafif olur. aslında meyveli çizkekde güzel olur diye düşünüyorum. hani sende yiceksin ya hafif olsun diye diyorum. bu arada kaç kişi gelecek misafirin.

kahvaltı sonrası bir porisyon kiraz yedim
öğle olarakda yarım domates ve az peynr..şimdi de çay içiyorum
suyum henüz yarım litrekaydirigubbakcemile

Kızlar yine çok yoğunum :((( Yemeği bile çalışma masasında yedim. Neyse ki evden getirmiştim birşeyler.

Geçen gün uykusuzluktan sanırım 61.9 kilodan 63 kiloya çıkmıştım. Dün 8.5 saat uyudum. Bu yüzden bugüne iş yetiştiremediğimden şimdi yoğunum. Ama buna değdi. Bu sabah 61.5 kiloydum :)) Kaç kere denedim bu kadar tesadüf olmaz. Uyku kilomu çok etkiliyor.

ınşallah geceye kadar işlerimi bitirip ayrıntılı okuyup yazabilirim. Öpüyorum.

Kızlar merhabalar nasılsınız sabahtan bu yana yeni oturabildim yerime
geçmişe bi ara bakacam inş
dün akşam eşim dışarı çıkalım dedi ikeaya gittik
somon balığı yedim yağsız haşlama tarzında yanında bir parça brokoli ve haşlanmış patates küçük bir tane
yanındada yarım bardak diyet kola

eve gelincede 3 dilim karpuz yedim bol su içtim

dün 3 litre su içtim

sabah
kahvaltıdan önce 2 büyük bardak su içtim
1 dilim ekmek
1 parça peynir
1 dilim salam
domates, salatalık
1 tatlı kaşığıda reçel
ve çay
kahvaltımı 11de yaptım
11den bu yanada 2 litre su içtim toplam 2.75 su oldu birazdanda kahve içecem ve balkon yıkayacam

Merhabalar kızlar, bugün okul çok yoğundu. Bi kaç kere grdim ama yazdıklarınızı bile okuyamadım.
Bugün et günüm. Sabah iki aramı yaptım. Süt ve elma.
Öğlen salata ve tavuk ızgara yedim.
14.30 da ir elma daha yedim. Birazdan sütümü içeceği ve akşama da salata ve köfte var.
Şimdi yazdıklarınıza bakayım :)))

selam arkadaşlarım..
yarım saat sonra güne gidicem...ama zor olucak ..açlık hissetmiyrum ama arkadaşlarım anlayşısız ye diye baskı yapan tiplerden...bir de ben çok defa diete başlayıp başlayıp bırtaktıgım için dietteyim demeye de utanıyorum ama ne olura olsun yememeliyim..1 haftalık cabam boşa gider ..yarın tartı günüüü:lepi:

canlar günaydın.herkese güzel birgün diliyorum.
hemen dün yediklerimi yazıyorum. öğleye doğru,peynirli sandviç,öğleden sonra bir kase dolusu çorba ve salata,ara 1 elma,akşam bol salata 1 kase çorba,2 yada 3 kaşık haşlanmış barbunya.
bu sabah1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım.
nachtim çok sağol düşünceli arkadaşım.akşam gelip bakamadım,şimdi inceler bu akşam alınacakları alırım.

Canım, ekmeğin az olmuş :)))))

canım diyetinde normalbir kahvaltın yokmu hersabah 2 dilim ekmekmi yiyorsun. akannehir
yediklerin gerçekten azmış ama yapabilirim sadece keçi sütünü içmek istemiyorum onun yerinede yazdığın için yağsız süt alayım diyorum. balık olarak light ton alsam olurmu.cokacimcoook

Canım, maalesef kahvaltı bu kadar :(((
Ama cumartesi ve pazarları 1 yumurtadan menemen yiyorum. Yanında yarım peynir.:sinifsinif:

Light ton 160 gr olabilir :)
Yağsız süt de olur :))))

nachticim sorum olacaktı,akşam yediğim sebze yemeğinin yanında ekmek varmı, salatanın içeriği önemlimi yani marul,domates,salatalık karışımı birşey olabilirmi. et günlerinde keçi sütü yok yazmışsın yağsız süt oluyormu. bilmiyorumkismile

Canım, sadece et günlerinde öğlen ve akşam ekmek yok. Süt de sadece yatmadan önceki arada yok. Dİğer 2 aran süt ile olacak :)))
Diğer günler sebze ile birlikte bir dilim ekmek var :))))

günaydın kızlarr :)
nasılsınız bakalımmm? salı dan sonra giremedim nete kusura bakmayın sizide takip edemedim biraz işlerim vardı ;) salı canım çok tatlı istiyo diyordum ya işte akşam bitane kalbura bastı yedim :D sonra çok üzüldüm tabi hemen çarşamba sabahı hergün bir saat yaptığım yürüyüşü iki saat yaptım kendime ceza olarak ;) artık kendimi ii hissediyorum şekere felan ihtiyaç yok :D bugünden itibaren bir hafta plates yapmaya karar verdim sabah erken kalktım ve bir saat plates yaptım...
kahvaltı: bir dilim kızarmış ekmek,
bir k.k. keçi peyniri,
5-6 yaprak marul,
domates, salatalık,
açık şekersiz çay ;)
aslında hâLâ çay keyfim devam ediyor..

yeşil yaçı tarçınlı içmemi önermiştiniz ya gerçekten güzel oluyormuş kokusu felan hoşuma gitti ;)

TArçınlı yeşil çayı beğenmene sevindim canım :))
Neyse ki kalburabastıyı telafi etmişsin :))) Kahvaltın da çok güzel olmuş :)

günaydın kızlar...
sabah kahvaltım 1 dilim beyaz ekmek yarım domates ve küçük bir dilim keçi ezine peynir
3 bardak siyah cay içtim
şimdi de yeşil içiyorum...

Kahvaltın çok güzel olmuş canım :)))

ben çay faslını yeni bitirdim yeşil çay içeceğim şimdi
ben hataımı buldum araları atlıyorum sonra çok yiyorum... bugün artık tam diyete başladım
30dk spor yaptım ama dizlerimde ağrı var :( dr.da gitmedim :((
koşu bandımı da kullanacağım evde lahana yağım var onu da sürecem... yeter dimi dosbik yeter
adcım yeşil çay ikram edebilirim
shocum sana da afiyet olsun

Süpersin dosbiş. Saatli ve ara atlamadan yemek fikri harika :)))

DOSBA cım kontorolüm yarın öğleden sonra...heyecanlıyım...yarın olsun istiyorum..zaten yarın kontrolden sonra bir gün sebze bir gün et yiycem..bu şeklin beni daha çok zayıflatacagını düşünüyorum..çünkü çorbalar çok karbonhidratlı..kaçamağı unutmaya çalışıyorum..beynime olumlu sinyaller göndermem gerek..ama bugün wc ye çıkamadım..

Shopcum, benim de kontrolüm yarın. İkimiz için de çok heyecanlı bir gün.. Canım, umarım mutlu çıkarız :))))

KIZLAR MERHABA İŞlerim ancak bitti bende sabah kaşar peyniri ve simit yedim 1 tane bu sah 78.4:)) çıktım mutluyum yarınımdan umutluyum dün 33 dakikayürüyüşümü yaptım bu hafta hiç aksatmadım enaz yarım saat yürüyorumm şimdide arkadaşlar güveç yaptırdılar gelsinondan yiyecem ama nedenini bildiğim bir sıkıntıyı dışarıya yansıtıyorum yüzüm asık oturuyoum enerjim yerlerde
yarına misafirim gelecek ne yaacağıma karar veremedim menüme bi baksanız
pirinç salatası
yumurtalı çiğ köfte(1 kere yapmıştım bakalım yine yapabilecekmiyim)
tepsi böreğıimercimekli milföy böreği
ya profitrol yada etimek tatlısı kara veremedim
peynir topları

sizce başka bişey yapmam gerekirmi birde patetes toplarımı yapsam acaba

Melzeyitim, öncelikle tartıda yüzünün gülmesine çok sevindim :))))
Sporun da bana örnek olacak düzeyde :))))))
Canım, menün çok güzel, marifetli arkadaşım benim :))))
Enerjin niye yerlerde :((((

ara olarak 1 şeftali yedim
öğle yemeğinde patlıcan düşünüyorum
yanında salata ve yoğurt

Afiyet olsun cnaım :))

Kızlar yine çok yoğunum :((( Yemeği bile çalışma masasında yedim. Neyse ki evden getirmiştim birşeyler.

Geçen gün uykusuzluktan sanırım 61.9 kilodan 63 kiloya çıkmıştım. Dün 8.5 saat uyudum. Bu yüzden bugüne iş yetiştiremediğimden şimdi yoğunum. Ama buna değdi. Bu sabah 61.5 kiloydum :)) Kaç kere denedim bu kadar tesadüf olmaz. Uyku kilomu çok etkiliyor.

İnşallah geceye kadar işlerimi bitirip ayrıntılı okuyup yazabilirim. Öpüyorum.

TAylorcım, yeni kilon hayırlı uğurlu olsun, çok da kalıcı olmasın :)))) Senin için uyku çok önemli, hemen vücudun ödem tutyor :((( Neyse ki yalancı kilo, yağdan bi artış olmuyor :)))

Kızlar merhabalar nasılsınız sabahtan bu yana yeni oturabildim yerime
geçmişe bi ara bakacam inş
dün akşam eşim dışarı çıkalım dedi ikeaya gittik
somon balığı yedim yağsız haşlama tarzında yanında bir parça brokoli ve haşlanmış patates küçük bir tane
yanındada yarım bardak diyet kola

eve gelincede 3 dilim karpuz yedim bol su içtim

dün 3 litre su içtim

sabah
kahvaltıdan önce 2 büyük bardak su içtim
1 dilim ekmek
1 parça peynir
1 dilim salam
domates, salatalık
1 tatlı kaşığıda reçel
ve çay
kahvaltımı 11de yaptım
11den bu yanada 2 litre su içtim toplam 2.75 su oldu birazdanda kahve içecem ve balkon yıkayacam

Somon çok iyi olmuş canım, omega 3 den de çok zengin, afiyet olsun :)))
Kahvaltın da çok güzel, afiyet olsun :))

teşekkürler çağlacım sende ne güzel yeşil çay içebiliyorsun ben ağzıma bile alamıyorum

merhabalar.Öncelikle hoşgeldin diyen arkadaşlara tşk ediyoruma.s.Kendimden bahsetmek istiyorum ama önce neler yedigimi yazayım .Sabah 6.50de uyandım 7 de yürüyüşe çıktım bir saat tempolu yürüyüşve duştan sonra kahvaltımı hazırladım. Biraz beyaz peynir bir dilim çavdar ekmegi,5 adet siyah zeytin,bir yumurta ve salatalık domates yedim.Saat 10.30da bir elmayedim.Öglen.Kırmızı et ve bol salata yedim.Saat 3 gibi arkadaşım ugradıgı için nescafe içtim onunla.Bu arada bol su içmeyide ihmal etmedim

nac canım dktorun sana keçi peyniri öneriyor ya hani..ben dün ezine tam yağlı keçi peyniri aldım...yanlış peynir mi almışım arkadasımmmbilmiyorumkismileolumunekankayizsmile

nac canım dktorun sana keçi peyniri öneriyor ya hani..ben dün ezine tam yağlı keçi peyniri aldım...yanlış peynir mi almışım arkadasımmmbilmiyorumkismileolumunekankayizsmile

Keçi peyniri ararken onu ben de düşündüm canım :)))) Ama ezine genel olarak yağlıdır ya, bu yüzden normal keçi aldım. Ama istersen yarın diyetisyene sorarım :)))

merhabalar.Öncelikle hoşgeldin diyen arkadaşlara tşk ediyoruma.s.Kendimden bahsetmek istiyorum ama önce neler yedigimi yazayım .Sabah 6.50de uyandım 7 de yürüyüşe çıktım bir saat tempolu yürüyüşve duştan sonra kahvaltımı hazırladım. Biraz beyaz peynir bir dilim çavdar ekmegi,5 adet siyah zeytin,bir yumurta ve salatalık domates yedim.Saat 10.30da bir elmayedim.Öglen.Kırmızı et ve bol salata yedim.Saat 3 gibi arkadaşım ugradıgı için nescafe içtim onunla.Bu arada bol su içmeyide ihmal etmedim

Merhabalar jailbreak, Beslenmen çok güzel olmuş, afiyet olsun.

Şimdi kendimden bahsedeyim.Sevda ben 33 yaşındayım,evliyim ve iki oglum var.21 yaşında evlendiğimde 52 kilodaydım.Boyum 1.68 .Evlilige alışmakda zorlanmam aileme olan aşırı düşkünlüğüm,eşimin kıskançlıgı yüzünden onsuz pek biryere çıkamamam,çok istedigim halde ilk yıllarda çocugumun olmaması v.s v.s bunların etkisiyle tamamen kendimi yemeye televizyon karşısında boş boş oturmaya vermiştim.Tabi bunların sayesindede hızla kilo alıyordum.55 60 65 70 75....Derkennnn 98 kiloya kadar çıkmıştım tabi buarada iki dogum yaptım.Ailemle buluşup onlar sohbet ederken ben bir bakıyordum oldugum yerde uyuyakalmışım iş yapmak dışarı çıkıp gezmek bile istemiyordum.Aşırı derecede horlamaya başlamıştım öyleki bu beni uykumdan kan ter içinde uyanıp bogulacakmış gibi hissetmeme neden oluyordu.kulak burun bogaza gittim derdimi anlattım acaba burnumda felan etmi var diye.hiç unutmuyorum doktorun yanında biri vardı bana kıs kıs güldü.doktor bu gibi kontrollerin çok can yakıcı oldugunu ve büyük bir ihtimalle sebebin kilo oldugunu söyledi öyle utanmıştımki.Bana 3 ay içinde 10 kilo vermem gerektiğini ondan sonra eger hala geçmediyse gelmem söyledi.Tabi ben sıkı bir rejime başladım ama kilo vereceğime beş kilo daha aldım.o zaman kilom 80 di 85 oldum.

nac canım sorarsın sevinirim..merak ediyorum çünkü...
kızlar ben çıkıyorum hazırlanayım...vaktim daraldı...
Tamam canım, görüşürüz :))

Şimdi kendimden bahsedeyim.Sevda ben 33 yaşındayım,evliyim ve iki oglum var.21 yaşında evlendiğimde 52 kilodaydım.Boyum 1.68 .Evlilige alışmakda zorlanmam aileme olan aşırı düşkünlüğüm,eşimin kıskançlıgı yüzünden onsuz pek biryere çıkamamam,çok istedigim halde ilk yıllarda çocugumun olmaması v.s v.s bunların etkisiyle tamamen kendimi yemeye televizyon karşısında boş boş oturmaya vermiştim.Tabi bunların sayesindede hızla kilo alıyordum.55 60 65 70 75....Derkennnn 98 kiloya kadar çıkmıştım tabi buarada iki dogum yaptım.Ailemle buluşup onlar sohbet ederken ben bir bakıyordum oldugum yerde uyuyakalmışım iş yapmak dışarı çıkıp gezmek bile istemiyordum.Aşırı derecede horlamaya başlamıştım öyleki bu beni uykumdan kan ter içinde uyanıp bogulacakmış gibi hissetmeme neden oluyordu.kulak burun bogaza gittim derdimi anlattım acaba burnumda felan etmi var diye.hiç unutmuyorum doktorun yanında biri vardı bana kıs kıs güldü.doktor bu gibi kontrollerin çok can yakıcı oldugunu ve büyük bir ihtimalle sebebin kilo oldugunu söyledi öyle utanmıştımki.Bana 3 ay içinde 10 kilo vermem gerektiğini ondan sonra eger hala geçmediyse gelmem söyledi.Tabi ben sıkı bir rejime başladım ama kilo vereceğime beş kilo daha aldım.o zaman kilom 80 di 85 oldum.

Sevdacım, canım yazdıklarını okuyunca inan üzüldüm :((( Canım, her işin başı sağlık.. Sağlığın için mutlaka kilo vermen lazım. 3 ayda 10 kilo verilmeyecek bir kilo değil. Yapabilirsin :))))

Back