Canım, ben de Çağla. 33.5 yaşındayım. İngilizceciyim. Gerçi bunları yazmıştım. İsimlerimizi öğrendik :)))
Biz çok sevecen bir grubuz :) Yeni arkadaşlarımızı çok severiz :)))) Hoşgeldin cnaım :))
evet bir kaç kez diyetisyene gittim verdikleri listeleri yapınca evet çok yiyiorum az kilo veriyorum bu durum beni deli edior, ben biras aceleci biriyimya bide ben tartılınca bi bakıyorum iki kilo vermişim hobaa bi bozuyorum bu durum beni sonra çok sinir ediyo o yüzden daha az yemeliyim ve birazdaha fazla çaabalamalıyım... istersem aslında o kadar kiloyu verebileceğimi biliyorumda işte hala zaman var dedim durdum ama şimdi 4 ayda bitireceğimede inanıyorum yani demez doktor neden 2 ay geç geldin felan ama olsun ben yinede 4 ay hedefime odaklanayım bu arada hepiniz çok sıcakkanlısınız iyiki burdayım :)
bu gün öğlen bir yeşil elma
17:30 da akşam yemeği olarak 4 yaprak sarması, bir bardak ayran, bir salatalık, altı tane kiraz yedim
gece de küçük bir kase dondurma yeme planım var
bu arada size bişey sormak istiyorum diyetisyenlere sorduğumda ikiside farklı şeyler dedi ben sizin fikrinizide alayım :) ben çay içmeyi çok seviyorum sabah özellikle kahvaltıda baya uzun sürer benim çay faslım... sizce açık ve limonlu şekersiz çay içmenin bir sakıncası var? iki farklı doktora gitmiştim diyetisyene yani biri sadece sabah bir bardak şekersiz açık iç dedi, diğeri serbestler arasına koydu sade açık ve şekersiz çayı...
bu arada yazışmalarınızı takip ediyorum hepiniz ne kadar az yiyiyorsunuz :) sizlerin yazdıklarınızı okuyunca kendimi çok yemiş gibi hissediyorum çok tokmuşum gibi bir hisse kapılıyorumbelkide aytaşı yüzüğüm gerçekten işe yarayıp bana tokluk hissi veriyordur :)
hoşbuldukk Çağlabende bulunduğum ortama çabuk ayak uydururum helede böyle sevecen guruba eminim daha çabuk alışırım
Dünyalıcım, canım hoşgeldin:)
Canım şimdi sana bir sorum var. Sen dün itibari ile takıma dahil oldun. İstersen seni her cuma yayınladığımız listemize yarın koyarız ama malum bir günde kilo verilmediği için hiç kilo verememiş görünürsün. Ya da yarın hiç dahil etmeyiz, dünkü kilonu esas alarak haftaya cuma vermiş olduğun kiloyla yarışa dahil ederiz. yarın listeye girmek ister misin?
Canım, öncelikle şunu yazayım. Yavaş giden kilo geri gelmez. Emin adımlarla ilerlemek olur. Evet, biraz sıkıcı ama en kalıcısı bu. Bence hiç hızlı kilo vermeyi düşünme :)))
Ben de diyetisyene gidiyorum. Onun verdiği listeyi takip ediyorum. Benim de gözüm pek doymuyor :))))
canim az uyumusun kendine dikkat et icindeki aclik canavarina yenilmeselam kızlar..nöbetten çıkmıştım...biraz uyudum ve aç uyandımmmklava:kurt var içimde şu andasempatiksalakcinniama beni ye ne mez...çünkü eşime söz verdimmmkaydirigubbakcemile5
nac canım inş akşamıda hafif atlatırım..karpuz yesem keşke sadece:)
lensli fot beğenirsem koyarım inş cnm..
Canım, 1 porsiyon meyve ye ya da 1 bardak yağsız süt iç ya da 2 bardak yağsız ayran iç :))))
Canımmm, çok teşekkür ederim :))))))))))))) Utandım bak şimdi ::kedi:
Canım, afiyet olsun :))) YAğmur sanırım epey sık yağıyor orada( Yaz ne zaman geliyor, ya da bahar :)
çok ama çok tebrik ediyorum canım afiyet olsun.
afiyetolsun shocum. sen herzaman değerlisin hayatım kendini hep böyle hisset.
inşallah lenslerin istediğin gibi çıkar.güle güle kullan.
canım böyle iradeli devam ettiğin sürece o elbiselerin biraz daha bollaşacak gibi görünüyor.
bende dün girdiğim bir mağazada şu hileli aynalara bakmaktan kendimi alamadım.insanı nasılda güzel gösteriyorlar. eve bi tane alsammı. bilmiyorumkismile
Uff, çok yorulmuşsun canım :)))) Umarım bugün dinlenebilmişsindir :))))))
Afiyet olsun cnaım. Sen akupunktur işini ne yaptın, karar verebildin mi :)))
Canım, ben de Çağla. 33.5 yaşındayım. İngilizceciyim. Gerçi bunları yazmıştım. İsimlerimizi öğrendik :)))
Biz çok sevecen bir grubuz :) Yeni arkadaşlarımızı çok severiz :)))) Hoşgeldin cnaım :))
DOsbikim, çok hüzünlendim şimdi. İzne yazdım seni. İstediğin zaman geri dönebilirsin. Belki az yiyerek vücudunu tembelleştirmiş olabilirsin, belki bu ara daha iyi gelebilir. Canım, bizi bırakma, gel.. Sık sık yaz. Öpüyorum.
Nurcuğum, seni iradenden ötürü kutluyorum :))))):lepi:
Afiyet olsun shopcum. Akşam yemeğini de böyle atlatırsan süper olur :))))))
Yeni lensli fotonu bekliyoruz canım :)))) ZAyıflayacaksın tabi, tebrikler :)))))))
Adcım, seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum.
Süper uyumuşsun canım :))) Uykunu da düzene koydun. Yeni hedefine de ulaşacağına eminim :))) Dİyetisyenin ne diyor? Onunla konuştun mu* Sormak istediğim vücudun dengesini sarsar mı?
Sen her zaman destekçimsin canım. Belki farketmiyorsun ama bana yazdıkların beni yüreklendiriyor :)) Çok teşekkürler :)))
Ahhh yaa, spor benim büyük bir sorunum oldu. Olmadı, bir saat sonra falan biraz eliptik bisiklete bineyim :)))
canim elimden geldigi kadar katilmaya calisiyorum ama saat 4.5 tan sonra evde oluyorum ev isi yemek derken saat geciyor aksamda bilgisayar oglanda oluyor insaal dah fazla ktilirim
canim gördüm cok sagol bakayim burda varmi yoksa kayinvalidem gelecek ona söyleyim
hosgeldin canim
canim burda verecegine eminim
canim burayi ihmal etme biraz ara ver ama burdan koparma kendini kilo verecem psikolojisinden cikman lazim
aaaa hic mi yemedin kiz valla bravo ben dayanamazdim herhalde ucundan da olsa alirdim
canim boyun kac 50 kilo cok az ya
Dünyalıcım, şimdi senin kilonu 80 olarak kaydettim, doğru muyum?
Bir de bizim gibi ticker yapmak istersen yol gösteren linki de ekleyeyim. Eğer sıkıntı olursa biz de yardım ederiz :)
her gün biraz bitter çikolata yesek kötü mü olur kıslarrrrsırnaşık şey
Nurcum, bitter çikolata çikolatalar dünyasının en masum türüymüş. Afiyet olsun cnaım:)))
her gün biraz bitter çikolata yesek kötü mü olur kıslarrrrsırnaşık şey
merhabalar
bende buyarışmaya katılmak istiyorum. Uzun zaman dan beri kadınlar klubunü takip ediyoru. Bu hafta nihayet üyeliği gerçekleştirdim. Ne yapmamız gerekiyor kızlar.
benim boyum 160 ve 78 ki. 39 yaşındayım . Kilo olrak bi ileri geri girmekten bıktım. 3 yıl önce 63 kg a indim. 3 yıl içinde istikrralı olrak 78 e tekar çıktım. Umutsuzum şu anda çok. Ama bu yarışma havasında belki motivasyonumu yakalayabilirim diye düşünüyorum
bende yarışıyorum kızlar
merhabalar
bende buyarışmaya katılmak istiyorum. Uzun zaman dan beri kadınlar klubunü takip ediyoru. Bu hafta nihayet üyeliği gerçekleştirdim. Ne yapmamız gerekiyor kızlar.
benim boyum 160 ve 78 ki. 39 yaşındayım . Kilo olrak bi ileri geri girmekten bıktım. 3 yıl önce 63 kg a indim. 3 yıl içinde istikrralı olrak 78 e tekar çıktım. Umutsuzum şu anda çok. Ama bu yarışma havasında belki motivasyonumu yakalayabilirim diye düşünüyorum
bende yarışıyorum kızlar
Kızlar, bu arada ben bi hata yaptım, iyi mi!!
Akşam yemeğinde 60 gr et yemem gerekiyordu. Ben boş bulundum, 90 gr yedim. Ben de diyorum, nası böyle doydum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?