Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşbuldukk Çağla bende bulunduğum ortama çabuk ayak uydururum helede böyle sevecen guruba eminim daha çabuk alışırım

Canım, öncelikle şunu yazayım. Yavaş giden kilo geri gelmez. Emin adımlarla ilerlemek olur. Evet, biraz sıkıcı ama en kalıcısı bu. Bence hiç hızlı kilo vermeyi düşünme :)))
Ben de diyetisyene gidiyorum. Onun verdiği listeyi takip ediyorum. Benim de gözüm pek doymuyor :))))

yok yok yarın girmiim ben listeye gerçi ben 5 gündür süper yapıyorum dietimi vermişte olabilirim, vermemişsem benim moralim bozulmasın ama haftaya bakalım kiloma sizcede uygunsaa yerimseniben

ya öylede boşver şimdi hızlı vereyim :) sonrada o doktorların listesini yapıp yapıp kilomu korumaya çalışırım :)

canim az uyumusun kendine dikkat et icindeki aclik canavarina yenilme

sagol canim evet bu sene hic sicak görmedik hep soguk hep yagmur benim hastaligin hic sevmedigi seyler ( ne yaz ne bahar gelecek hayatim)

teşekkür ederim canım misafirlerle sofraya oturdum ama havuç salatasından 1 kaşık aldım tamam

evet canım baya dinlendim
biraz önce kahvemide içtim yanında 2 parça bitter yedim regl dönemine giriyorum o yüzden çıok tatlı istiyor canım ama yemeyecem bitter yeter bana
tebrikin içinde teşekkür ederim

yemedim valla ablacım ya sonrada kalanları hemen buzluğa kaldırdım ortada suç delili yok yani

Dünyalıcım, şimdi senin kilonu 80 olarak kaydettim, doğru muyum?
Bir de bizim gibi ticker yapmak istersen yol gösteren linki de ekleyeyim. Eğer sıkıntı olursa biz de yardım ederiz :)

evet doğrudur 80
ticker dediğiniz heralde şu kilo çizelgesi oluyor bakalım deniyeyim yapmayı aslında ben böyle forumlara pek alışık değilim ama alışcaz bu gidişle

Canlarım, ben de diyorum, neden iyiden iyiye acıktım. Meğer saat 19 a yaklaşmış. Ben gideyim de 60 gr etim ile salatamı yiyeyim. Salatayı bol yapacağım ki gözüm doysun :)))))))))

merhabalar
bende buyarışmaya katılmak istiyorum. Uzun zaman dan beri kadınlar klubunü takip ediyoru. Bu hafta nihayet üyeliği gerçekleştirdim. Ne yapmamız gerekiyor kızlar.
benim boyum 160 ve 78 ki. 39 yaşındayım . Kilo olrak bi ileri geri girmekten bıktım. 3 yıl önce 63 kg a indim. 3 yıl içinde istikrralı olrak 78 e tekar çıktım. Umutsuzum şu anda çok. Ama bu yarışma havasında belki motivasyonumu yakalayabilirim diye düşünüyorum
bende yarışıyorum kızlar

Merhaba dafodil. Paylaşımın nasıldır?

Kızlar, bu arada ben bi hata yaptım, iyi mi!!
Akşam yemeğinde 60 gr et yemem gerekiyordu. Ben boş bulundum, 90 gr yedim. Ben de diyorum, nası böyle doydum ...

hoşgeldin canım

Kızlar, bu arada ben bi hata yaptım, iyi mi!!
Akşam yemeğinde 60 gr et yemem gerekiyordu. Ben boş bulundum, 90 gr yedim. Ben de diyorum, nası böyle doydum ...

bu saatten sonra bişey yeme artık canım öğünleri iptal et
ve biraz sonra evde mekik falan çek

Nurcum, bi de son ara yemeğim var. 1 porsiyon meyve. Hiç yememezlik yapamam. Aç yatarsam gece uyanırım. Belki yarım porsiyona düşürürüm... Dalgınlıktı tam olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…