taylor canım anne olacağın zamana kadar yatırım yapmak gerçekten en iyisi. ne kadar formda ve sıkı vücutla hamile kalırsan o kadar kolay eski haline dönersin diye düşünüyorum benim şuan en büyük eksiğim spor ama işlerimden sonra inşallah bu eksiğimi gidericem ve uzun bir süre bırakmıcam.sen sporunu ihmal etmeyen bir insansın sıkı bir vücuda sahipsen korkma ama tabi önleminide muhakkak al hayatım. gerçi sporun dibine vurmuşsun yine anacım buneyaa. maşallah emi maşallah.
sabah 5 olmuş hala yatmamışsın kuzum niyeki.
nachti sınavın için tebrik ederim canım,şimdi sonrasında iyi bişey olacak sanırım. bu sınav ne içindi unuttum kusura bakma haytaım. bilmiyorumkismile 30 gr et çok etkilemez herhlde. ona göre ayarlamışsın zaten
canım, yavrumun ilk doğduğu ay onu babaannesine bırakıp çarşıya indiğimde anladım.burun direği sızlamısının nedemek olduğunu. utanmasam otobüste hüngür hüngür ağlıcaktım. gerçi zamanla alışıyor insan herşeye. arada onsuzluk vuruyor bana. kokusunu içime çeksem öpsem rahatlarım ama akşamı beklicem. şükür olsun ki iyi ve emin ellerde. Rabbim yavrularımızı korusun. çok sağol canım. olumunekankayizsmile
aslıcım,inşallah istediğin kiloya gelip dr unu bile hayrete düşüreceksin.ama anladığım kadarıyla ara öğün yapmıyorsun,ana öğünlerde de az yiyorsun. az yemen güzel ama ara öğünlerini ihmal etme derim. vede en önemlisi spor yapacak imkanın varsa spor yap derim. bu arada sen benim son bir haftada yediklerimi duysan dudağın uçuklar o yüzden söylemicem. kaydirigubbakcemile3
karamanlım canım kayınvaliden aktardan kesin bulur hatta ondan net bilgilerinide alsın. kitapçıklarda oluyor tanıtım amaçlı. 10 gün kullansan sanırım etkisini anlamaya yardımcı olur. inşallah faydasını görürsün.
çalışan anne olmak gerçekten çok zor. kısacık zamana birçok şey sığdırıyoruz.ama açıkta kalanlar oluyor malesef hepsini sığdıramıyoruz.bu sefer böyle gönül depremleri yaşıyoruz desteğin için sağol hayatım.
nurcum iradeli hatunun hali başka oluyor helal olsun canım,darısı diğer misafirlerin başına. kaydirigubbakcemile5
shocum çikolata işi biraz tehlikeli. hergün yersen bu sefer hergün canın isticek. önemli dediğin zamanlarda tüket hayatım.
bhr cım seni çok öpüyorum opuyorumnanaktan diyetisyen fikri harika.çok güzel sonuçlar elde edeceğine eminim. çıkmadık candan ümit kesilmez hayatım.dilerim sınavlardan güzel sonuçlar alacaksın. :Saruboceq:
elacım yavrunnu doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı,sağlıklı,analı babalı uzun ömürler versin inşallah.ilk doğum günü çok önemli hayatım.bol bol resim çektir ve ilk doğum günü ile ilgili defter tutup herkese bişeyler yazdırmanı tavsiye ederim. foto işiylede birini görevlendir hatta imaknın varsa fotoğrafçı çağır hayatım.inan çok memnun kalacaksın. ben yapmayı unuttum çok pişmanım.
celudar canım derslerinde başarılar hayatım. herkesin mazereti var. sıkma canını. dersler bitince gelirsin. bol şans canım.