Nurcum, bi de son ara yemeğim var. 1 porsiyon meyve. Hiç yememezlik yapamam. Aç yatarsam gece uyanırım. Belki yarım porsiyona düşürürüm... Dalgınlıktı tam olarak...
evet canım bir günlük dalgınlık artık
bende yemeğimi yedim
yarım dolma 2 tane kanat derilerini çıkarttım yarım porsiyon yoğurt yanındada haşlanmış karnıbahar ve brokoli
Canım, sınavından istediğin başarıyı göstereceğine inanıyorum. Çok çalışıyorsun, emeklerinin karşılığını kesin alacaksın :))
merhabalarr :)
sanırım bundan sonra aranızdayımm doğru yerdeim değilmi burası 13. takımm olmalıı
Canım çok kolay gelsin. Yoğunluğun ne zaman bitiyor? Kiloyu yoğunluğun bitince takarsın canım. Kısa sürede alınan kilo kısa sürede verilir. Yerleşmesin yeter. O yüzden sordum yoğunluğun ne zaman bitecek diye. İnşallah bir iki aydan çok değildir.
çok teşekkürler hoşbuldum :) shopaholic
benim dileğimde bu herkes nasıl mutlu olucaksa öyle olsunnn :)
ve ben yiyip yiyip çöp gibi dolaşan kızları görünce sinirlerim tepeme geliyoaramısda öyle biri yoktur sanırım
selam kızlar biliyorum ihmal ettim(
geçmişi okuyamadım ama söylediğim gibi memleketimdeyim
başaramadım çok üzgünüm
rahat bi psikolji lazım bana sanırım
sizleri çok seviyorum ama takımdan ayrılıyorum... uzun süreli izinli yazılabilir miyim bilmiyorum ama şimdilik izinli yazabilirsiniz
paylaşımda bulunabilirim :( pazartesi evimde olurum inş.
daha detaylı yazarım
yarın bildirimde bulunamayacağımı ayrılmak istediğimi yazmak için geldim ... içim çok buruk
dilediğin herşeyin gönlünce olmasını diliyorum inşallah sınavlarından güzel sonuçlar alırsın. sen gelip kendinden haberler ver hayatım.bol bol da dinlen. biliyorsun sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. kilo yerleşik değildir bir 2 gün düzenli gidersen sanırım gidecektir.
Kızlar ales ten 71 aldımmmm. Hiç beklemiyordum, sınav zordu )))) istediğim puan da 70 in üstüydü )))) eve gidince yazarım size..
Süper uyumuşsun canım :))) Uykunu da düzene koydun. Yeni hedefine de ulaşacağına eminim :))) Dİyetisyenin ne diyor? Onunla konuştun mu* Sormak istediğim vücudun dengesini sarsar mı?
Sen her zaman destekçimsin canım. Belki farketmiyorsun ama bana yazdıkların beni yüreklendiriyor :)) Çok teşekkürler :)))
Ahhh yaa, spor benim büyük bir sorunum oldu. Olmadı, bir saat sonra falan biraz eliptik bisiklete bineyim :)))
Kızlar, bu arada ben bi hata yaptım, iyi mi!!
Akşam yemeğinde 60 gr et yemem gerekiyordu. Ben boş bulundum, 90 gr yedim. Ben de diyorum, nası böyle doydum ...
selam kızlar..nöbetten çıkmıştım...biraz uyudum ve aç uyandımmmklava:kurt var içimde şu andasempatiksalakcinniama beni ye ne mez...çünkü eşime söz verdimmmkaydirigubbakcemile5
nac canım inş akşamıda hafif atlatırım..karpuz yesem keşke sadece:)
lensli fot beğenirsem koyarım inş cnm..
canım kararın çok doğru olmuş..evlenince hiç almayan bile 3 ya da 4 kilo alıyor zaten ve dediğin gibi sonrasında hamilelik var...ahhh ahhh ben de düğünüm de 50 kilo idim..boshayallersmile
taylorcüm ben cezalımıyımm canım benim...öyle ise üzülürümolumunekankayizsmile
evet bir kaç kez diyetisyene gittim verdikleri listeleri yapınca evet çok yiyiorum az kilo veriyorum bu durum beni deli edior, ben biras aceleci biriyimya bide ben tartılınca bi bakıyorum iki kilo vermişim hobaa bi bozuyorum bu durum beni sonra çok sinir ediyo o yüzden daha az yemeliyim ve birazdaha fazla çaabalamalıyım... istersem aslında o kadar kiloyu verebileceğimi biliyorumda işte hala zaman var dedim durdum ama şimdi 4 ayda bitireceğimede inanıyorum yani demez doktor neden 2 ay geç geldin felan ama olsun ben yinede 4 ay hedefime odaklanayım bu arada hepiniz çok sıcakkanlısınız iyiki burdayım :)
bu gün öğlen bir yeşil elma
17:30 da akşam yemeği olarak 4 yaprak sarması, bir bardak ayran, bir salatalık, altı tane kiraz yedim
gece de küçük bir kase dondurma yeme planım var
bu arada size bişey sormak istiyorum diyetisyenlere sorduğumda ikiside farklı şeyler dedi ben sizin fikrinizide alayım :) ben çay içmeyi çok seviyorum sabah özellikle kahvaltıda baya uzun sürer benim çay faslım... sizce açık ve limonlu şekersiz çay içmenin bir sakıncası var? iki farklı doktora gitmiştim diyetisyene yani biri sadece sabah bir bardak şekersiz açık iç dedi, diğeri serbestler arasına koydu sade açık ve şekersiz çayı...
bu arada yazışmalarınızı takip ediyorum hepiniz ne kadar az yiyiyorsunuz :) sizlerin yazdıklarınızı okuyunca kendimi çok yemiş gibi hissediyorum çok tokmuşum gibi bir hisse kapılıyorumbelkide aytaşı yüzüğüm gerçekten işe yarayıp bana tokluk hissi veriyordur :)
aaaa hic mi yemedin kiz valla bravo ben dayanamazdim herhalde ucundan da olsa alirdim
canim boyun kac 50 kilo cok az ya
inşallah canım ama daha da yoğunlaşmam gerekiyor vakit daraldı çünkü 3,5 ay kaldı inşallah emeklerimin karşısını alırım dediğin gibi saol hayatım...
hoşgeldinnnn a.s.
sınavlardan biri geçti gitti canım inşallah büte kalmaz da bu kadar yoğun bir dönem daha geçirmemiş olurum ama kalacak gibi beklediğim gibi geçmedi sınav zordu vizelere göre benim için önemli olan kpss umarım istediğim gibi geçer ona da 3,5 ay var canım zaten haftaya cuma diyetisyen randevum var :)
inşallah her şey gönlünce olur canım merak etme aramızda yiyip de hiç kilo alamayan yok biz de öylelerine gıcığız kaydirigubbakcemile3
canım biraz dinlenmek belki de iyi gelebilir ama buralardan kopma bak ben izinde olduğum halde her gün uğramadan yapamıyorum eğer burayı bırakmış olsam belki olan kilolarıma iice eklenirdi sohbetlerinle aramızda olmaya devam et canımmm olumunekankayizsmile
çok teşekkür ediyorum güzel yürekli arkadaşım bu hafta biraz olsun dinlendim inşallah daha dikkat edicem bu haftadan itibaren diyetisyen de eminim ki çok yararlı olacak yeniden motive oldum diyebilirim
tebrik ederim canım aldığın puan işine yarıyordur umarım hiç bilmiyorum ales sınav sistemini diğer sınav sistemleri hakkında az çok bilgim var bu konuda hiç yok ohaoldumsmile
Diyetisyene söylemedim henüz canım. Önce size söyledim :) İnşallah kabul eder yaa. Olmazsa ikna etmeye çalışıcağım :))
Canımsın, sen de bana çok destek oluyorsun. Bu arada senin mezun olmana 2 kilodan az kalmış. Hala 58 kilo mu hedefin?
Canım bence o kadardan birşey olmaz. Ben 6 dilim ekmek yiyeceğime yanlışlıkla 9 dilim yemiştim biliyorsun. Hem de 10 gün boyunca :)))) Hem o kadar aç kalıyorsan diyetisyene söyle bence canım.
Uyku: 7 saat 15 dakika
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin, domates
Ara: 1 porsiyon çilek
Öğle: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 3 porsiyon kiraz
Akşam: 8 kaşık karışık sebze, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon kiraz
İçecek: 3 litre
Spor:
5 dakika bisiklet: ısınma için
Esneme hareketleri
200 mekik (50 X 3, 25 X 2)
45 dakika yürüme ve koşu karışık
Esneme hareketleri
Buraya bir sürü zafer işareti yapardım ama saat çok geç oldu ama daha da işim var. İnşallah uykusuz kalmam. Bir an önce çıkayım kızlar. İyi geceler.
Kızlar ben hala yatamadım((
Sabah oldu artık, kilo bildirimimi yapıp öyle yatayım. 62.1 kiloyum. Geçen haftaya göre 800 gr verdim. Görüşmek üzere.
günaydın kızlarr buğün kızımın doğum günü 1yaşında biraz hüzünlüyüm nedenbilmiyorum gözlerim doluyooo allah herkesenasipeder inşş yarın kutlıcaz inş arkdaşlar annemlerkayınvaldemler felan gelcekk
kiloma gelincee 61.200 iyi mi bilmiyoru çok yedimm ama almadım cokk resimleri eklicem son halimi görürsünüz elbise aldımm inş güzel görünürümmm:))
tşk ederim nacc katılama gelince okudum cnm inanaın içimden hep size yazmak geliyooo ama
inan ya vakit olmuyoo ama bu hafta yazarımm eşim almıcak kayınvaldemler gelse bile evdeyimm ben yazarımmm:))))
MELZEYİT cim son günlerde çok paylaşım yapamadım canım evet haklısın..nöbet usulü çalışıyorum ve 24 saat oluyor nöbetlerim akşama kadar zaten girme imkanım olmuyor ..ertesi günde yorgumsm uyuyarak geçiyor..ama daha çok dikkat etmeye çalşcam..em zaten atılım azalınca motivasyonda dibe iniyor...ne kadar çok bu sayfada olunursa insan kendini daha çok diyete yakın ve azimli hissdiyor..öpüyorum cnma.s.
günaydın canlar. ben bu yorgunluğu ne zaman atarım bilmiyorum ama inanın çok uykum var. çalışmak istemiyorum,evde olmak oğlumla oynamak gezmek istiyorum. çok sıkıcı birgün deyiiip,içinizi kararttıktan sonra kilomun 58 olduğunu üzülerek söylemek istiyorum. mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?