• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim önerim katılım yapmayan arkadaşa yorum yazmayalım ceza olarak :)) Ağır olur ama di mi? Bilemedim şimdi. Stresli konular valla. Düşünüyorum aklıma birşey gelmiyor.

Taylor'ın önerisi. Ben destekliyorum

Kızlar, kendimiz dışında takım arkadaşlarımıza da sorumluluğumuz var. Yediklerimizi içtiklerimizi okuyup yapıcı yorumlarda bulunmalıyız.
Bu konuda artık konuşmak istemiyorum. Üzülüyorum. Umarım artık tekrar kenetleniriz :)))

Canlarım, kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir ve 1 yumurta. Bugün de et günüm. Salı sabahı da yumurta yemem gerekiyordu. Unuttum :)) Bu et günümü de sağ salim bitireyim de... Psikolojik olarak acıkacağımı sanıyorum :))))))))))))

herkese günaydınlar nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım inş gün içinde yaramazım izin verdikçe okuyacağım
ben dağılmış durumdayım salı gece 3e kadar pasta yaptım sabah kalkıp diğer hazırlıklarımı tamamladım dün misafirim vardı onları ağırladım arkasından temizlik bulaşık akşam 9da çökmüş biçimdeydim hala dinlenemedim valla birazdan kahvaltı yapacam
bugün inş buralardayım

herkese günaydınn güzel başlayan bir gün :)

yedikleri içtikleri yazıoz heraldee bende hemen size benziyim kaydirigubbakcemile3
sabah: 3 marul yaprağı, bir dilim kızarmış ekmek, yarım salatalık, bir dilim çok ince yağda kızartılmamış sucuk

bu arada ben Aslı, ve galiba aranızda en tonton benim :( tabii şimdilik :lepi:
sanırım herkes birbirini tanıyor, bende sizleri tanımak isterim olumunekankayizsmile

Nachtigall, ben 26 yaşındayım evdeyim.. boyum 160cm ve şimdi tam 80 kiloyum .) sağlık sorunlarım var doktorlarım en az yirmi kilo vermem gerektiğini söylüyo falan filan... aslında ben başvuruya yazdığım uzun uzun açıklamaları buraya da yazsam ii olur hemen kopyalayım geliyorum :) ayrıca kurallarınızı tabiki öğrenmek isterim, 11 yıldır demekki birşeyleri yanlış yapıyorum da o yüzden sadece 11 kilo verdim :) öneri ve yorumlarınızı dikkate alıcam mutlakaa :)

sizinle başarabilirim belki...

merhabalar...
ya ben mi çok sorun ediyorum bilmiyorum bu kilo vermek işini, normal düşününce aslında çok basit gibi görünüyor yiyerek alıyorsam, yemeyerek verebilirim... gerçi kendimi bildim bileli hep kiloluyum bu birazda genlerden gelen bir sorun... 26 yaşındayım boyum 160cm ve 11 yıl önce 91 kiloydum ve ailem beni araştırma hastanelerine felan götürdüler bir sorun yoktu hormonsal olarak bütün araştırmalar sonucu diyetle bu sorunu halledebileceğimi söylediler.. tabi bir kaç ay verilen diyeti yaptım ve başarıyordum ama çocuksun 16 yaşında yediğinden zevk alan bir insan zor dayanıyor tekrar bozdum felan... neyse yıllar böyle başararak, bozarak felan geçti gitti... 16 yaşımda bile sabahın köründe kalkıyor yürüyordum ama yürüyorum diye yiyiyordum felan neyse yıllar böyle geçti işte 68e kadar kilomu düşürdüm... sonra duygusal olarak hayal kırıkları benim moralimi felan bozdu yada ben kendimi böyle kandırıyorum :) neyse sonra tekrar kilo aldım... ( bazıları der hasta olunca yada moralim bozunca felan iştahım kesiliyor diye bende hiç öyle bişeyde olmuyor uyuz oluyorum (: ) velhasıl 8 ay önce skolyoz hastası olduğumu farkettim aslına bakarsak ben bazı şeylerin farkındaydımda herşeyi kiloyla alakalı sanıyordum yani görünüş bozukluğumun aslında kilola alakalı olduğunu düşünüyordum... doktora gittiğimizde bu yaştan sonra ameliyat edebiliriz düzelir bir gelişme oluyormu yada ilerleme varmı bunu kontrol edelim dediler ayrıca bu kilodayken seni ameliyat etmem en az bi yirmi kolu verip bir yıl sonra gel tekrar bakalım filimlerine sonrada istersen ameliyat yaparım dedi... ve işte doktorda bana tamda istediğim kiloda olmamı söyledi yani şimdi 80 kiloyum ve benim şu hayatta olmak istediğim tek kilo 60 ... neyse bir yıl var önümde başarırım diyordum ki doktordan geldikten bir ay sonra ayağım kırıldı ve bileğe yakın biryer olduğu için ameliyatlar geçirdim 4 ay üzerine basmam yasaktı... hoop ordan gitti bir yılın 6 ayı... ve yavaş yavaş toparlandım artık doktorum ayak bileğimi çok zorlamamam gerektiğini söylüyor bende bunun için çaba serfediyorum... yani konuyu toparlarsam bir yılın dolmasına artık sadece 4 ay kaldı... :( hâlâ umudum var değil mi arkadaşlar?
bu fazla kiloları verip ve ameliyat olup aynaya baktığımda mutlu olmak istiyorum bunun için hala inancım var ve çabaladığımıda düşünüyorum... kilo verirken benim biraz motive ve desteğe ihtiyacım var zayıflamak için çabalayan bir gurupla belki çok daha fazla inanarak başarabilirim bunu banada böyle bir gurupta yer verirseniz çok mutlu olurum...
ayrıca plates yapmayı denemiştim bir ay kadar önce sanki işe yarıyordu ve genel olarak yerde yapılan bir spor olduğu için ayak bileğimi zorlamıyordum.... şimdi yaklaşık 15 gündür yediklerime ve içtiklerime çok dikkat ediyorumtabi kilo vermedim sonuçta daha başındayım biraz zaman gerek.. ayrıca sabahları 50 dk yürüyüş yapıyorum çok tempolu bir yürüyüş değil ama bileğimi zorlamadan yapabildiğim en iyi şekilde yapıyorum yani... ve saat 14:00 - 16:00 arası inceltici kremler sürüp güneşte terliyorum... ayrıca bu sitede tarif edilen zayıflama çaylarını felanda çok denedim ama bünyemmi inatçı yoksa benmi çok inanmıyorum neden başaramıyorum bilmiyorum... hadi bana biraz yardım edin bu 4 ay hayatımın en anlamlı 4 ayı olsun ve 20 kilo verip en kısa sürede tam istediğim bir kız göreyim aynada ;) cevap bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
diye uzun bir başvuru yapmıştım heralde burda tüm sorularınızın cevabı vardır ;)

Son düzenleme:
UZKATAN DÜNYALI aramıza hoşgeldin cnm...yazdıkların beni çok duygulandırdı..ben bu 4 ayın senin için çok güzel geçeceğine inaıyorum..umarım hepimiz istediğimiz kilolara ineriz..a.s.

çok teşekkürler hoşbuldum :) shopaholic

benim dileğimde bu herkes nasıl mutlu olucaksa öyle olsunnn :)
ve ben yiyip yiyip çöp gibi dolaşan kızları görünce sinirlerim tepeme geliyo :D aramısda öyle biri yoktur sanırım :D

selam kızlar biliyorum ihmal ettim :((
geçmişi okuyamadım ama söylediğim gibi memleketimdeyim
başaramadım çok üzgünüm
rahat bi psikolji lazım bana sanırım
sizleri çok seviyorum ama takımdan ayrılıyorum... uzun süreli izinli yazılabilir miyim bilmiyorum ama şimdilik izinli yazabilirsiniz
paylaşımda bulunabilirim ::(( pazartesi evimde olurum inş.
daha detaylı yazarım
yarın bildirimde bulunamayacağımı ayrılmak istediğimi yazmak için geldim ... içim çok buruk

başaramadım çok üzgünüm
sizleri çok seviyorum ama takımdan ayrılıyorum... uzun süreli izinli yazılabilir miyim bilmiyorum ama şimdilik izinli yazabilirsiniz
daha detaylı yazarım
yarın bildirimde bulunamayacağımı ayrılmak istediğimi yazmak için geldim ... içim çok buruk

dosbacım canım benim bildirimlerde bulunma ama mutlaka gel bize yaz burdan ve bizden kopma lütfen

sen bu keçi sütünü nerden buluyorsun hayatım ya bende yarın arkadaşımın diyetisyeninin verdiği diyete başlayacam :)) bakalım hangimiz daha çok vereceğizz
şimdide ıcetea şeftali içtim yarın cumhurbaşkanı geliyor tüm gün görevliyiz bu sıcakta allah yardımcımız olsun bayılmazsak koşturma ve sıcaktan iyidir vallahi ben yarın başlayamam bak diyete görevde nerde yemek yiyecem cuma günü başlayım en iyisi işte türkün aklı sonradan çalışıyor
diyetin şimdiden hayırlı olsun hayatım. iiiinnşaallah güzel sonuçlar alırsın. bugün görevdesin bu sıcakta işin zor.Allah kolaylık versin kolay gelsin.
selam kızlar..bir kaç gündür ben de dağıldım..
kaçamaksız gidiyorum bugün..akşam buralardayım...
kim dağılmadıki. istisnalar hariç. toparlanmamız lazım shocum böyle olmaz hayatım.

merhabalar arkadaşlar nasılsınız ben de birkaç günlük dinlenmenin ardından kendime ancak gelebildim bugün kurstaydım yarın da kursum var yoğunlaştık iyice eksiklerimi de halletmeye başlıyorum yavaş yavaş inşallah her şey umduğum gibi olur bu yıl hayatıma artık bir yön vermem gerekiyor :Saruboceq: tek tek cevap yazmak isterdim hepinize ama o kadar yorgunum ve o kadar sıcak ki birkaç saat uyuyup öyle ders çalışmak istiyorum kilo durumuma gelince o kötü çünkü sınav haftası boyunca 1 kilo aldım bakalım hemen gidecek mi :(
neyse ben kaçıyorum görüşmek üzere...
dilediğin herşeyin gönlünce olmasını diliyorum inşallah sınavlarından güzel sonuçlar alırsın. sen gelip kendinden haberler ver hayatım.bol bol da dinlen. biliyorsun sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. kilo yerleşik değildir bir 2 gün düzenli gidersen sanırım gidecektir.
selam kızlar..
akşam menüm
susuz bir küçük tabak taze fasulye
4 kaşık bulgur pilavı ve bir yarım dilim ekmek...
kızlarrr bulgur pilavı masum mu?en azından pirinçtenbilmiyorumkismile
canım bulgur şişkinlik yapar bildiğim kadarıyla. ama nachtinin dediğine göre ki bilir lişi olarak pirinçten iyiymiş hadi yırttın.

Benim önerim katılım yapmayan arkadaşa yorum yazmayalım ceza olarak :)) Ağır olur ama di mi? Bilemedim şimdi. Stresli konular valla. Düşünüyorum aklıma birşey gelmiyor.
Çok sağol canım. 200 gr daha vermişim. 600 gr verebilir miyim bilmiyorum ama inşallah Cuma'ya kadar birkaç yüz gram daha veririm.
Canım sen de konsantre olduğunda verirsin. Ama senin dikkatini vermek zorunda olduğun başka bir sürü şey var şu anda. İşlerin azaldığında sen de vermeye başlayacaksın eminim. Canım 2 saat uyuduğumun ertesi günü şehir dışına çıktım ve gece yarısından sonra geldim eve. Hasta olmayayım diye bir sürü vitamin içtim, hasta olmadım çok şükür. Sen de dikkat et canım, çok yoruldun.
Maşallah çok sağlıklı gidiyorsun canım tebrikler. Hiç kaçamak yok. İnşallah günün diğer saatlerinde protein de alıyorsundur.
Çok sağol canım. Obez olunca, fazla kilolu olunca istikrar daha kolay oluyor. Senin gibi hep normal kategorisinde olsam bu kadar kastırmazdım valla :)) Şimdi ben de normal kategorisindeyim. Disiplini bozmamam lazım. Birbirimize destek olup hepimiz incecik mezun olucaz inşallah.
Canım senin kilo hedefin ne? Kaç kilo olunca mezun olmak için başvurmak istiyorsun? Çok az kilo kalmıştır eminim, zaten zayıfsın bayağı.
katılım yapmayan arkadaşlara kaç gün cevap yazmıcaz yada kaç saat. ceza işi bana uymuyor açıkçası insanın vicdanen rahatsız olması lazım.
canım ben senin hedefine ulaşacağını biliyorum ve adım gibi eminim. nereden nereye gelmiş insansın. gerçi diyetin en zor bölümündesin çünkü biliyorsun vermek istediğin kilo azaldıkça vermekte bir okadar zor oluyor.ama sen harika gidiyorsun keşke senin gibi olabilsem açıkçası yada nacti gibi. ikinizde çok dengeli gidiyorsunuz. maşallah diyorum ve sakın bozmayın istiyorum. üzülürüm yoksa.benim kilo hedefim aslına bakarsan 50 idi. ama şimdi hamile kaldığım kiloya 54 e inmek istiyorum o bile yeter. protein konusunda çok eksiğim sadece sabah kahvaltılarında biraz yumurta birazcıkta peynir alıyorum ama her zaman değil malesef. bir liste ayarlayıp onu uygulıcam pazartesiden itibaren.
Canlarım, kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir ve 1 yumurta. Bugün de et günüm. Salı sabahı da yumurta yemem gerekiyordu. Unuttum :)) Bu et günümü de sağ salim bitireyim de... Psikolojik olarak acıkacağımı sanıyorum :))))))))))))
afiyetolsun inşallah günün güzel geçer vede acıkmazsın hayatım.
herkese günaydınlar nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım inş gün içinde yaramazım izin verdikçe okuyacağım
ben dağılmış durumdayım salı gece 3e kadar pasta yaptım sabah kalkıp diğer hazırlıklarımı tamamladım dün misafirim vardı onları ağırladım arkasından temizlik bulaşık akşam 9da çökmüş biçimdeydim hala dinlenemedim valla birazdan kahvaltı yapacam
bugün inş buralardayım
merhaba nurcum. neyseki zor günü atlatmışsın. bide güzel dinlenirsen sıkıntı kalmaz sanırım. afiyet olsun canım.

günaydın arkadaşlar...
kahvaltım büyükçe 1 dilim tahıllı ekmek
5 zyetin bir dilim peynir salatalık ve domat.
afiyet olsun canım.
herkese günaydınn güzel başlayan bir gün :)

yedikleri içtikleri yazıoz heraldee bende hemen size benziyim kaydirigubbakcemile3
sabah: 3 marul yaprağı, bir dilim kızarmış ekmek, yarım salatalık, bir dilim çok ince yağda kızartılmamış sucuk

bu arada ben Aslı, ve galiba aranızda en tonton benim :( tabii şimdilik :lepi:
sanırım herkes birbirini tanıyor, bende sizleri tanımak isterim olumunekankayizsmile

canım hoşgeldin afiyet olsun. burada inşallah istediğn kiloya gelirsin.
bende asuman.30 yaşındayım evliyim 2 yaşında bir oğlum var. çalışıyorum. doğum sonrası kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum.

dün bi devrim yaptım o kadar pasta yaptım ama yemedim kendimi yendim:lepi::lepi:
kahvaltımıda yaptım
1 dilim ekmek
biraz peynir
2 tane zeytin
domates, salatalık, biber
1 tane sosis yağsız yapıldı
bol şekilde de çay

bende kendimi tanıtayım
bana göre 26 eşime göre 27 yaşındayımkaydirigubbakcemile3
evliyim istanbulda yaşıyorum
türkçe öğretmeniyim ama atanmayı bekliyorum
11 aylık bir kızım var
evlendiğimde 60 kiloydum migren ilacı ile 16 kilo aldım üstünede hamile kalıp tavan yaptım şimdide son sürat onlardan kaçıp kurtulmaya çalışıyorum
ama çok inanıyorum ki ben yenecem

NUR cum büyük başarı tebrik ediyorum..pasta yapıpta yememek..süpersin...hihoyyyt
kızlar ben de zayıflıyorum ya..kendime deger vermeye başladım sanırım...kendime yeni bir yeşil lens sipariş ettim...umarım memnun kalırım

başaramadım çok üzgünüm
daha detaylı yazarım

dosbacım bildirim yapmasan da bizimle ol...umarım tatilin güzel geçiyordur cnm...seni özledikkŞeniz

öğle yemeğim
tavuk ızgara
2 lokma pide
küçük kase marul salatası ve 1 kaşık pilavv
Afiyet olsun canım

NUR cum büyük başarı tebrik ediyorum..pasta yapıpta yememek..süpersin...hihoyyyt
kızlar ben de zayıflıyorum ya..kendime deger vermeye başladım sanırım...kendime yeni bir yeşil lens sipariş ettim...umarım memnun kalırım

valla bende hayret ettim kendime nasıl başardım diye
bende eski kıyafetlerimi giyip bol gelince seviniyorum
dün 2 yıldan sonra ilk defa evin içinde elbise giydim olmayan bi elbisemdi nasıl bol durdu üzerimde aynanın karşısından gelmedim bi süre

Back