selam kızlar biliyorum ihmal ettim(
geçmişi okuyamadım ama söylediğim gibi memleketimdeyim
başaramadım çok üzgünüm
rahat bi psikolji lazım bana sanırım
sizleri çok seviyorum ama takımdan ayrılıyorum... uzun süreli izinli yazılabilir miyim bilmiyorum ama şimdilik izinli yazabilirsiniz
paylaşımda bulunabilirim :( pazartesi evimde olurum inş.
daha detaylı yazarım
yarın bildirimde bulunamayacağımı ayrılmak istediğimi yazmak için geldim ... içim çok buruk
çok ama çok tebrik ediyorum canım afiyet olsun.dün bi devrim yaptım o kadar pasta yaptım ama yemedim kendimi yendim:lepi::lepi:
kahvaltımıda yaptım
1 dilim ekmek
biraz peynir
2 tane zeytin
domates, salatalık, biber
1 tane sosis yağsız yapıldı
bol şekilde de çay
öğle yemeğim
tavuk ızgara
2 lokma pide
küçük kase marul salatası ve 1 kaşık pilavv
afiyetolsun shocum. sen herzaman değerlisin hayatım kendini hep böyle hisset.NUR cum büyük başarı tebrik ediyorum..pasta yapıpta yememek..süpersin...hihoyyyt
kızlar ben de zayıflıyorum ya..kendime deger vermeye başladım sanırım...kendime yeni bir yeşil lens sipariş ettim...umarım memnun kalırım
canım böyle iradeli devam ettiğin sürece o elbiselerin biraz daha bollaşacak gibi görünüyor.Afiyet olsun canım
valla bende hayret ettim kendime nasıl başardım diye
bende eski kıyafetlerimi giyip bol gelince seviniyorum
dün 2 yıldan sonra ilk defa evin içinde elbise giydim olmayan bi elbisemdi nasıl bol durdu üzerimde aynanın karşısından gelmedim bi süre
Taylorcım, sen gece kaçta yattın? Uykunu da takiediyorum şekerim :)))) Çamaşırları asmamana da çok sevindim :)))
Benim önerim katılım yapmayan arkadaşa yorum yazmayalım ceza olarak :)) Ağır olur ama di mi? Bilemedim şimdi. Stresli konular valla. Düşünüyorum aklıma birşey gelmiyor.
Taylor'ın önerisi. Ben destekliyorum
Canlarım, kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir ve 1 yumurta. Bugün de et günüm. Salı sabahı da yumurta yemem gerekiyordu. Unuttum :)) Bu et günümü de sağ salim bitireyim de... Psikolojik olarak acıkacağımı sanıyorum :))))))))))))
Kızlar ales ten 71 aldımmmm. Hiç beklemiyordum, sınav zordu )))) istediğim puan da 70 in üstüydü )))) eve gidince yazarım size..
Nachtigall, ben 26 yaşındayım evdeyim.. boyum 160cm ve şimdi tam 80 kiloyum .) sağlık sorunlarım var doktorlarım en az yirmi kilo vermem gerektiğini söylüyo falan filan... aslında ben başvuruya yazdığım uzun uzun açıklamaları buraya da yazsam ii olur hemen kopyalayım geliyorum :) ayrıca kurallarınızı tabiki öğrenmek isterim, 11 yıldır demekki birşeyleri yanlış yapıyorum da o yüzden sadece 11 kilo verdim :) öneri ve yorumlarınızı dikkate alıcam mutlakaa :)
sizinle başarabilirim belki...
merhabalar...
ya ben mi çok sorun ediyorum bilmiyorum bu kilo vermek işini, normal düşününce aslında çok basit gibi görünüyor yiyerek alıyorsam, yemeyerek verebilirim... gerçi kendimi bildim bileli hep kiloluyum bu birazda genlerden gelen bir sorun... 26 yaşındayım boyum 160cm ve 11 yıl önce 91 kiloydum ve ailem beni araştırma hastanelerine felan götürdüler bir sorun yoktu hormonsal olarak bütün araştırmalar sonucu diyetle bu sorunu halledebileceğimi söylediler.. tabi bir kaç ay verilen diyeti yaptım ve başarıyordum ama çocuksun 16 yaşında yediğinden zevk alan bir insan zor dayanıyor tekrar bozdum felan... neyse yıllar böyle başararak, bozarak felan geçti gitti... 16 yaşımda bile sabahın köründe kalkıyor yürüyordum ama yürüyorum diye yiyiyordum felan neyse yıllar böyle geçti işte 68e kadar kilomu düşürdüm... sonra duygusal olarak hayal kırıkları benim moralimi felan bozdu yada ben kendimi böyle kandırıyorum :) neyse sonra tekrar kilo aldım... ( bazıları der hasta olunca yada moralim bozunca felan iştahım kesiliyor diye bende hiç öyle bişeyde olmuyor uyuz oluyorum) velhasıl 8 ay önce skolyoz hastası olduğumu farkettim aslına bakarsak ben bazı şeylerin farkındaydımda herşeyi kiloyla alakalı sanıyordum yani görünüş bozukluğumun aslında kilola alakalı olduğunu düşünüyordum... doktora gittiğimizde bu yaştan sonra ameliyat edebiliriz düzelir bir gelişme oluyormu yada ilerleme varmı bunu kontrol edelim dediler ayrıca bu kilodayken seni ameliyat etmem en az bi yirmi kolu verip bir yıl sonra gel tekrar bakalım filimlerine sonrada istersen ameliyat yaparım dedi... ve işte doktorda bana tamda istediğim kiloda olmamı söyledi yani şimdi 80 kiloyum ve benim şu hayatta olmak istediğim tek kilo 60 ... neyse bir yıl var önümde başarırım diyordum ki doktordan geldikten bir ay sonra ayağım kırıldı ve bileğe yakın biryer olduğu için ameliyatlar geçirdim 4 ay üzerine basmam yasaktı... hoop ordan gitti bir yılın 6 ayı... ve yavaş yavaş toparlandım artık doktorum ayak bileğimi çok zorlamamam gerektiğini söylüyor bende bunun için çaba serfediyorum... yani konuyu toparlarsam bir yılın dolmasına artık sadece 4 ay kaldı... hâlâ umudum var değil mi arkadaşlar?
bu fazla kiloları verip ve ameliyat olup aynaya baktığımda mutlu olmak istiyorum bunun için hala inancım var ve çabaladığımıda düşünüyorum... kilo verirken benim biraz motive ve desteğe ihtiyacım var zayıflamak için çabalayan bir gurupla belki çok daha fazla inanarak başarabilirim bunu banada böyle bir gurupta yer verirseniz çok mutlu olurum...
ayrıca plates yapmayı denemiştim bir ay kadar önce sanki işe yarıyordu ve genel olarak yerde yapılan bir spor olduğu için ayak bileğimi zorlamıyordum.... şimdi yaklaşık 15 gündür yediklerime ve içtiklerime çok dikkat ediyorumtabi kilo vermedim sonuçta daha başındayım biraz zaman gerek.. ayrıca sabahları 50 dk yürüyüş yapıyorum çok tempolu bir yürüyüş değil ama bileğimi zorlamadan yapabildiğim en iyi şekilde yapıyorum yani... ve saat 14:00 - 16:00 arası inceltici kremler sürüp güneşte terliyorum... ayrıca bu sitede tarif edilen zayıflama çaylarını felanda çok denedim ama bünyemmi inatçı yoksa benmi çok inanmıyorum neden başaramıyorum bilmiyorum... hadi bana biraz yardım edin bu 4 ay hayatımın en anlamlı 4 ayı olsun ve 20 kilo verip en kısa sürede tam istediğim bir kız göreyim aynadacevap bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
diye uzun bir başvuru yapmıştım heralde burda tüm sorularınızın cevabı vardır
başaramadım çok üzgünüm
sizleri çok seviyorum ama takımdan ayrılıyorum... uzun süreli izinli yazılabilir miyim bilmiyorum ama şimdilik izinli yazabilirsiniz
daha detaylı yazarım
yarın bildirimde bulunamayacağımı ayrılmak istediğimi yazmak için geldim ... içim çok buruk
katılım yapmayan arkadaşlara kaç gün cevap yazmıcaz yada kaç saat. ceza işi bana uymuyor açıkçası insanın vicdanen rahatsız olması lazım.
canım ben senin hedefine ulaşacağını biliyorum ve adım gibi eminim. nereden nereye gelmiş insansın. gerçi diyetin en zor bölümündesin çünkü biliyorsun vermek istediğin kilo azaldıkça vermekte bir okadar zor oluyor.ama sen harika gidiyorsun keşke senin gibi olabilsem açıkçası yada nacti gibi. ikinizde çok dengeli gidiyorsunuz. maşallah diyorum ve sakın bozmayın istiyorum. üzülürüm yoksa.benim kilo hedefim aslına bakarsan 50 idi. ama şimdi hamile kaldığım kiloya 54 e inmek istiyorum o bile yeter. protein konusunda çok eksiğim sadece sabah kahvaltılarında biraz yumurta birazcıkta peynir alıyorum ama her zaman değil malesef. bir liste ayarlayıp onu uygulıcam pazartesiden itibaren.
herkese günaydınlar nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım inş gün içinde yaramazım izin verdikçe okuyacağım
ben dağılmış durumdayım salı gece 3e kadar pasta yaptım sabah kalkıp diğer hazırlıklarımı tamamladım dün misafirim vardı onları ağırladım arkasından temizlik bulaşık akşam 9da çökmüş biçimdeydim hala dinlenemedim valla birazdan kahvaltı yapacam
bugün inş buralardayım
günaydın arkadaşlar...
kahvaltım büyükçe 1 dilim tahıllı ekmek
5 zyetin bir dilim peynir salatalık ve domat.
herkese günaydınn güzel başlayan bir gün :)
yedikleri içtikleri yazıoz heraldee bende hemen size benziyim kaydirigubbakcemile3
sabah: 3 marul yaprağı, bir dilim kızarmış ekmek, yarım salatalık, bir dilim çok ince yağda kızartılmamış sucuk
bu arada ben Aslı, ve galiba aranızda en tonton benimtabii şimdilik :lepi:
sanırım herkes birbirini tanıyor, bende sizleri tanımak isterim olumunekankayizsmile
başaramadım çok üzgünüm
daha detaylı yazarım
dün bi devrim yaptım o kadar pasta yaptım ama yemedim kendimi yendim:lepi::lepi:
kahvaltımıda yaptım
1 dilim ekmek
biraz peynir
2 tane zeytin
bol şekilde de çay
bende kendimi tanıtayım
bana göre 26 eşime göre 27 yaşındayımkaydirigubbakcemile3
evliyim istanbulda yaşıyorum
türkçe öğretmeniyim ama atanmayı bekliyorum
11 aylık bir kızım var
evlendiğimde 60 kiloydum migren ilacı ile 16 kilo aldım üstünede hamile kalıp tavan yaptım şimdide son sürat onlardan kaçıp kurtulmaya çalışıyorum
ama çok inanıyorum ki ben yenecem
öğle yemeğim
tavuk ızgara
2 lokma pide
küçük kase marul salatası ve 1 kaşık pilavv
NUR cum büyük başarı tebrik ediyorum..pasta yapıpta yememek..süpersin...hihoyyyt
kızlar ben de zayıflıyorum ya..kendime deger vermeye başladım sanırım...kendime yeni bir yeşil lens sipariş ettim...umarım memnun kalırım
kendi adıma konuşmak gerekirse sen en iyisi biraz dinlen kafanı toparla gel dicem ama giden geri gelmiyorki bacım. ama sen fırsat buldukça gelirsin hayatım. üzülüyorum. çünkü gerek sen ol melis olsun nachti melzeyit burda uzun zamandan beri varız ve ne bileyim sanki sizleri tanıyor gibi oldum. ayrılmak kopmak üzüyor beni. hatta nasip olursa birgün buluşma planlarım bile var. yarışmada olma ama yanımızda ol ve bize bunu gerek eleştirilerinle gerekse sohbetlerinle belli et lütfen. gitmeni istemem kesinlikle ama yazılarından kalmak istemediğini anlıyorum o yüzden ısrarda etmiyorum. mutlu olmanı isterim. çok öpüyorum. :gitme: :çok üzgünüm:
Selam kızlar. Dün gece 7 saat 15 dakika uyudum çok şükür. Hala aynı kilodayım, 62.1 kiloyum.
Kızlar ben yeni bir karar aldım. Aslında bir iki haftadır düşünüyordum. Kilo hedefimi 50 kiloya çektim. BMI olarak bakıldığında tıbben hala normal kategorisinde oluyor. Boyuma göre sağlıklı bir kilo.
Bu kararı uykusuzluktan ne kadar etkilendiğimi farkedince aldım. İleride inşallah Allah kısmet ederse hayırlısıyla anne olacağım. Anne olunca uykusuz kalma ihtimali yüksek oluyor. Uykusuzluktan ne kadar etkileniyorum biliyorsunuz. O yüzden şimdiden olabildiğince zayıflayayım da sonra rahat edeyim diye düşündüm.
Bakayım neler yazmışsınız.
Ben bunu yavaş yavaş yapmaya başlamıştım zaten. Ceza olsun diye değil de zamansızlıktan. Zamanım olmadığı zaman sadece benim yediklerime veya yazdıklarıma bir şekilde yorum yapmış olanlara yazıyordum. Tabii bazen birinin başına birşey gelmiş olur, o ayrı. Ona yazıyordum. Zaten dediğim gibi çok yoğun olduğumda yaptığım birşey. O tarz birşey olabilir belki.
:)))) Afiyet olsun canım. Çok güzel gidiyorsun. Spor ne alemde? Hiç yürüyebiliyor musun? Kaslarından gitmesin sonra. Ha sorarsanki sen ne yapıyorsun, ben de birşey yapmadım :kedi: Ama bugün yapıcam inşallah hihoyyyt
Kızlar ales ten 71 aldımmmm. Hiç beklemiyordum, sınav zordu )))) istediğim puan da 70 in üstüydü )))) eve gidince yazarım size..
Selam kızlar. Dün gece 7 saat 15 dakika uyudum çok şükür. Hala aynı kilodayım, 62.1 kiloyum.
Kızlar ben yeni bir karar aldım. Aslında bir iki haftadır düşünüyordum. Kilo hedefimi 50 kiloya çektim. BMI olarak bakıldığında tıbben hala normal kategorisinde oluyor. Boyuma göre sağlıklı bir kilo.
Bu kararı uykusuzluktan ne kadar etkilendiğimi farkedince aldım. İleride inşallah Allah kısmet ederse hayırlısıyla anne olacağım. Anne olunca uykusuz kalma ihtimali yüksek oluyor. Uykusuzluktan ne kadar etkileniyorum biliyorsunuz. O yüzden şimdiden olabildiğince zayıflayayım da sonra rahat edeyim diye düşündüm.
Görüşürüz kızlar, öpüyorum.
Canım ben diyete başladığımda senin şu anki halinden daha kiloluydum. 1.59-1.60 boya 85 kilo. Bak ben 60'lı kilolara indim, sen de inersin. Bence 4 ay'ı hedefle ama kendini 4 ayla da çok kısıtlama. 5-6 ayda da olabilir. Gitsin de önemli olan o. Doktorun, "olmaz 2 ay geç geldin" diyecek hali yok nasılsa. Yani öyle bir durumun yoktur umarım.
Ben 34.5 yaşındayım, akademisyenim. Yarışmaya ıstanbul'dan katılıyorum :)) Neredeyse 23 kilo verdim, 12 kilom kaldı. Yaklaşık bir yılda verdim bu kiloyu. Ama bu sürenin ortalarında 3 ay diyetisyene gitmediğim süre boyunca ne aldım ne verdim. Yani aslında 9 ayda verdim sayılır. Diyetisyenimin hedefi haftada 1 kilo verdirmekti. Bu hesaba göre yavaş zayıfladım. Ama yavaş zayıflamak çok daha sağlıklı. Çünkü verilen kilolara vücut alışa alışa verilmiş olunuyor. Verilen kilolar çok daha kalıcı olarak gitmiş oluyor ve sarkma da minumuma iniyor.
Sen diyetisyene gidiyor musun? Gitmiyorsan çok tavsiye ederim.
.
canim elimden geldigi kadar katilmaya calisiyorum ama saat 4.5 tan sonra evde oluyorum ev isi yemek derken saat geciyor aksamda bilgisayar oglanda oluyor insaal dah fazla ktilirimDosba (ANNESİNE GİTTİ TAKIMDAN AYRILDIMI )bilmiyorum
Ad1 işlerinin yoğunluğuna rağmen katılıyor
Nachtigall ( başkanımız elinden geleni yapıyor
Nur_84 canım birkere günlük ya geliyor ya gelmiyor mazeretini bekliyoruz
taylor
Ela annesi burda haftayada kayınvalidesi izinlimi açıklama yaparsa seviniriz
Celudar daha çok katılım bekliyoruz ilk geldiğine göre katılım azaldı
Karamanli karamanlım çalışıyor çok yoğun ama keşke biraz daha katılım yapabilse
görünüşe göre herkesin bir bahanesi var katılım eksikliğine buna bir çözüm bulalım bu yazıyı okuyan arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz
Shopaholic canım bir gazla geldin ama nerdeyse yok gibisin:))))
canim gördüm cok sagol bakayim burda varmi yoksa kayinvalidem gelecek ona söyleyimelacım gelen giden telaşen çok canım. kolay gelsin. kaçamaklardan sonra kilo almaman çok güzel. inşallah sonrasında da almazsın.
melzeyit aynı sıkıntı bendede var gulüm. herşeyden yiyesim geliyor abartıyorum.temizlik bahanesine hiç dikkat edemedim zaten hep dışardan beslendim.oğlumda olmayınca ev yemek falan olmadı tabi. kilo aldım ama düzeltmeliyim kendimi gerisi gelecek diye korkuyorum ki dikkat etmezsemde gelecek malesef.
nachticim canım,saçımı boyatır boyatmaz resmimi eklerim. yani fırsat bulunca. sirk ve nazar ilişklisini bilmiyordum denemekte fayda vardır ama bu sefer ev kokacak denemesem olmazmııı.
ayrıca aç olman süper evet hayatım süper yiyince ne oluyor sanki boşver elma ye kivi ye ama aç dur. (diyene bak)
bu arada kaçamak yapmaman gerçekten süper.bencede kendi doğum gününde sıkma kendini ama çok da bollama emi. kaydirigubbakcemile3
taylor canım çok teşekkürediyorum ayrıca gözün aydın,bilgisayar ve kilon için.inşallah cumaya kadar 600 daha verirsin. bu sadece bir dilek vermesende buda yeter hayatım. keşke bende verebilsem. canım takım yakından daha hoş ama daha karar vermedik, çok sıkıcı bir durum.
bu arada yanlışlarını bilmen çok iyi ama 30 mayıs ta 2 saatlik uykuyla nasıl durdun be bacım. akannehir
karamanlım çok sağol hayatım. bende idare ediyorum.temizliğimin yorgunluğunu hala atamadım. inşallah bu hafta sonu dinlenebilirim.
ağrıların için canım sana bir zamanlar kırk kilit otu tavsiye etmiştim. ama görmedin anladığım kadarıyla bunuda görmezsen artık özelden mesaj atarım. vücuttaki ödemi atmaya birebir. bizzat annem ve kayınvalidem tarafından uygulandı memnun kalındı belki ağrılarına iyi gelir hayatım.:teselli:
hosgeldin canimmerhabalarr :)
sanırım bundan sonra aranızdayımm doğru yerdeim değilmi burası 13. takımm olmalıı
canim burda verecegine eminimNachtigall, ben 26 yaşındayım evdeyim.. boyum 160cm ve şimdi tam 80 kiloyum .) sağlık sorunlarım var doktorlarım en az yirmi kilo vermem gerektiğini söylüyo falan filan... aslında ben başvuruya yazdığım uzun uzun açıklamaları buraya da yazsam ii olur hemen kopyalayım geliyorum :) ayrıca kurallarınızı tabiki öğrenmek isterim, 11 yıldır demekki birşeyleri yanlış yapıyorum da o yüzden sadece 11 kilo verdim :) öneri ve yorumlarınızı dikkate alıcam mutlakaa :)
sizinle başarabilirim belki...
merhabalar...
ya ben mi çok sorun ediyorum bilmiyorum bu kilo vermek işini, normal düşününce aslında çok basit gibi görünüyor yiyerek alıyorsam, yemeyerek verebilirim... gerçi kendimi bildim bileli hep kiloluyum bu birazda genlerden gelen bir sorun... 26 yaşındayım boyum 160cm ve 11 yıl önce 91 kiloydum ve ailem beni araştırma hastanelerine felan götürdüler bir sorun yoktu hormonsal olarak bütün araştırmalar sonucu diyetle bu sorunu halledebileceğimi söylediler.. tabi bir kaç ay verilen diyeti yaptım ve başarıyordum ama çocuksun 16 yaşında yediğinden zevk alan bir insan zor dayanıyor tekrar bozdum felan... neyse yıllar böyle başararak, bozarak felan geçti gitti... 16 yaşımda bile sabahın köründe kalkıyor yürüyordum ama yürüyorum diye yiyiyordum felan neyse yıllar böyle geçti işte 68e kadar kilomu düşürdüm... sonra duygusal olarak hayal kırıkları benim moralimi felan bozdu yada ben kendimi böyle kandırıyorum :) neyse sonra tekrar kilo aldım... ( bazıları der hasta olunca yada moralim bozunca felan iştahım kesiliyor diye bende hiç öyle bişeyde olmuyor uyuz oluyorum) velhasıl 8 ay önce skolyoz hastası olduğumu farkettim aslına bakarsak ben bazı şeylerin farkındaydımda herşeyi kiloyla alakalı sanıyordum yani görünüş bozukluğumun aslında kilola alakalı olduğunu düşünüyordum... doktora gittiğimizde bu yaştan sonra ameliyat edebiliriz düzelir bir gelişme oluyormu yada ilerleme varmı bunu kontrol edelim dediler ayrıca bu kilodayken seni ameliyat etmem en az bi yirmi kolu verip bir yıl sonra gel tekrar bakalım filimlerine sonrada istersen ameliyat yaparım dedi... ve işte doktorda bana tamda istediğim kiloda olmamı söyledi yani şimdi 80 kiloyum ve benim şu hayatta olmak istediğim tek kilo 60 ... neyse bir yıl var önümde başarırım diyordum ki doktordan geldikten bir ay sonra ayağım kırıldı ve bileğe yakın biryer olduğu için ameliyatlar geçirdim 4 ay üzerine basmam yasaktı... hoop ordan gitti bir yılın 6 ayı... ve yavaş yavaş toparlandım artık doktorum ayak bileğimi çok zorlamamam gerektiğini söylüyor bende bunun için çaba serfediyorum... yani konuyu toparlarsam bir yılın dolmasına artık sadece 4 ay kaldı... hâlâ umudum var değil mi arkadaşlar?
bu fazla kiloları verip ve ameliyat olup aynaya baktığımda mutlu olmak istiyorum bunun için hala inancım var ve çabaladığımıda düşünüyorum... kilo verirken benim biraz motive ve desteğe ihtiyacım var zayıflamak için çabalayan bir gurupla belki çok daha fazla inanarak başarabilirim bunu banada böyle bir gurupta yer verirseniz çok mutlu olurum...
ayrıca plates yapmayı denemiştim bir ay kadar önce sanki işe yarıyordu ve genel olarak yerde yapılan bir spor olduğu için ayak bileğimi zorlamıyordum.... şimdi yaklaşık 15 gündür yediklerime ve içtiklerime çok dikkat ediyorumtabi kilo vermedim sonuçta daha başındayım biraz zaman gerek.. ayrıca sabahları 50 dk yürüyüş yapıyorum çok tempolu bir yürüyüş değil ama bileğimi zorlamadan yapabildiğim en iyi şekilde yapıyorum yani... ve saat 14:00 - 16:00 arası inceltici kremler sürüp güneşte terliyorum... ayrıca bu sitede tarif edilen zayıflama çaylarını felanda çok denedim ama bünyemmi inatçı yoksa benmi çok inanmıyorum neden başaramıyorum bilmiyorum... hadi bana biraz yardım edin bu 4 ay hayatımın en anlamlı 4 ayı olsun ve 20 kilo verip en kısa sürede tam istediğim bir kız göreyim aynadacevap bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
diye uzun bir başvuru yapmıştım heralde burda tüm sorularınızın cevabı vardır
canim burayi ihmal etme biraz ara ver ama burdan koparma kendini kilo verecem psikolojisinden cikman lazimselam kızlar biliyorum ihmal ettim(
başaramadım çok üzgünüm
daha detaylı yazarım
aaaa hic mi yemedin kiz valla bravo ben dayanamazdim herhalde ucundan da olsa alirdimdün bi devrim yaptım o kadar pasta yaptım ama yemedim kendimi yendim:lepi::lepi:
kahvaltımıda yaptım
1 dilim ekmek
biraz peynir
2 tane zeytin
bol şekilde de çay
bende kendimi tanıtayım
bana göre 26 eşime göre 27 yaşındayımkaydirigubbakcemile3
evliyim istanbulda yaşıyorum
türkçe öğretmeniyim ama atanmayı bekliyorum
11 aylık bir kızım var
evlendiğimde 60 kiloydum migren ilacı ile 16 kilo aldım üstünede hamile kalıp tavan yaptım şimdide son sürat onlardan kaçıp kurtulmaya çalışıyorum
ama çok inanıyorum ki ben yenecem
Canım, 1 porsiyon meyve ye ya da 1 bardak yağsız süt iç ya da 2 bardak yağsız ayran iç :))))selam kızlar..nöbetten çıkmıştım...biraz uyudum ve aç uyandımmmklava:kurt var içimde şu andasempatiksalakcinniama beni ye ne mez...çünkü eşime söz verdimmmkaydirigubbakcemile5
nac canım inş akşamıda hafif atlatırım..karpuz yesem keşke sadece:)
lensli fot beğenirsem koyarım inş cnm..
canım tebrik ederim...her alanda çok başarılı ve iradelisin
merhaba kizlar ben ne yedim bugün
sabah kahvalti yaptim sabah degildi aslinda öglen olmustu
arada 1 armut
ikindin biraz makarna ve yogurt yedim
simdilik 2 litre su 1 litre daha icerim
yürüyüs yapacaktim ama disarda yagmur yagiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?