Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kendi adıma konuşmak gerekirse sen en iyisi biraz dinlen kafanı toparla gel dicem ama giden geri gelmiyorki bacım. ama sen fırsat buldukça gelirsin hayatım. üzülüyorum. çünkü gerek sen ol melis olsun nachti melzeyit burda uzun zamandan beri varız ve ne bileyim sanki sizleri tanıyor gibi oldum. ayrılmak kopmak üzüyor beni. hatta nasip olursa birgün buluşma planlarım bile var. yarışmada olma ama yanımızda ol ve bize bunu gerek eleştirilerinle gerekse sohbetlerinle belli et lütfen. gitmeni istemem kesinlikle ama yazılarından kalmak istemediğini anlıyorum o yüzden ısrarda etmiyorum. mutlu olmanı isterim. çok öpüyorum. :gitme: :çok üzgünüm:

çok ama çok tebrik ediyorum canım afiyet olsun.

öğle yemeğim
tavuk ızgara
2 lokma pide
küçük kase marul salatası ve 1 kaşık pilavv

afiyetolsun shocum. sen herzaman değerlisin hayatım kendini hep böyle hisset.
inşallah lenslerin istediğin gibi çıkar.güle güle kullan.
canım böyle iradeli devam ettiğin sürece o elbiselerin biraz daha bollaşacak gibi görünüyor.
bende dün girdiğim bir mağazada şu hileli aynalara bakmaktan kendimi alamadım.insanı nasılda güzel gösteriyorlar. eve bi tane alsammı. bilmiyorumkismile

Selam kızlar. Dün gece 7 saat 15 dakika uyudum çok şükür. Hala aynı kilodayım, 62.1 kiloyum.

Kızlar ben yeni bir karar aldım. Aslında bir iki haftadır düşünüyordum. Kilo hedefimi 50 kiloya çektim. BMI olarak bakıldığında tıbben hala normal kategorisinde oluyor. Boyuma göre sağlıklı bir kilo.

Bu kararı uykusuzluktan ne kadar etkilendiğimi farkedince aldım. ıleride inşallah Allah kısmet ederse hayırlısıyla anne olacağım. Anne olunca uykusuz kalma ihtimali yüksek oluyor. Uykusuzluktan ne kadar etkileniyorum biliyorsunuz. O yüzden şimdiden olabildiğince zayıflayayım da sonra rahat edeyim diye düşündüm.

Bakayım neler yazmışsınız.

Taylorcım, sen gece kaçta yattın? Uykunu da takiediyorum şekerim :)))) Çamaşırları asmamana da çok sevindim :)))

Canım geç yattım ama geç kalktım. 7 saat 15 dakika uyudum. Çok sağol canım, takip et beni :)))

Çamaşırlar çok kırışmış, bir kere daha durulattım, açılsınlar diye :)

Ben bunu yavaş yavaş yapmaya başlamıştım zaten. Ceza olsun diye değil de zamansızlıktan. Zamanım olmadığı zaman sadece benim yediklerime veya yazdıklarıma bir şekilde yorum yapmış olanlara yazıyordum. Tabii bazen birinin başına birşey gelmiş olur, o ayrı. Ona yazıyordum. Zaten dediğim gibi çok yoğun olduğumda yaptığım birşey. O tarz birşey olabilir belki.

:)))) Afiyet olsun canım. Çok güzel gidiyorsun. Spor ne alemde? Hiç yürüyebiliyor musun? Kaslarından gitmesin sonra. Ha sorarsanki sen ne yapıyorsun, ben de birşey yapmadım :kedi: Ama bugün yapıcam inşallah hihoyyyt

Kızlar ales ten 71 aldımmmm. Hiç beklemiyordum, sınav zordu )))) istediğim puan da 70 in üstüydü )))) eve gidince yazarım size..

Canımmm çok tebrik ediyorum! :hooray:

Canım ben diyete başladığımda senin şu anki halinden daha kiloluydum. 1.59-1.60 boya 85 kilo. Bak ben 60'lı kilolara indim, sen de inersin. Bence 4 ay'ı hedefle ama kendini 4 ayla da çok kısıtlama. 5-6 ayda da olabilir. Gitsin de önemli olan o. Doktorun, "olmaz 2 ay geç geldin" diyecek hali yok nasılsa. Yani öyle bir durumun yoktur umarım.

Ben 34.5 yaşındayım, akademisyenim. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum :)) Neredeyse 23 kilo verdim, 12 kilom kaldı. Yaklaşık bir yılda verdim bu kiloyu. Ama bu sürenin ortalarında 3 ay diyetisyene gitmediğim süre boyunca ne aldım ne verdim. Yani aslında 9 ayda verdim sayılır. Diyetisyenimin hedefi haftada 1 kilo verdirmekti. Bu hesaba göre yavaş zayıfladım. Ama yavaş zayıflamak çok daha sağlıklı. Çünkü verilen kilolara vücut alışa alışa verilmiş olunuyor. Verilen kilolar çok daha kalıcı olarak gitmiş oluyor ve sarkma da minumuma iniyor.

Sen diyetisyene gidiyor musun? Gitmiyorsan çok tavsiye ederim.

Hayırlısı olsun canım. Üzüldüm ama önemli olan senin mutlu olman. Biz de seni çok seviyoruz. Umarım kısa zamanda geri dönersin. Hem belki çok daha motive biçimde dönersin, daha da güzel olur herşey.

Canım bu ceza konusu çok stresli bir konu katılıyorum. Ben zamanım kısıtlı olduğunda daha çok katılım yapan arkadaşlara cevap yazmayı tercih ediyorum. Belki öyle birşey olabilir. Yani katı kuralları olan birşey değil de zamanımız kısıtlı olduğunda yapacağımız birşey olabilir. Katılım arttıkça daha çok cevap yazılır falan. Bilmiyorum işte.

Adcığım hedefine 3 kilo kalmış alkisalkisalkis Biz senin kadar zayıf olalalım, o zaman verebilecek miyiz bakalım. Son 3 kilo çok kastırır. Buna rağmen ben senin sadece kilo vermeye konsantre olduğunda veya enerjinin büyük bölümünü buna harcadığında, o 3 kiloyu da kolayca vereceğine eminim. İşlerinde kolay gelsin de bir an önce rahatla inşallah canım.

Uff, çok yorulmuşsun canım :)))) Umarım bugün dinlenebilmişsindir :))))))

günaydın arkadaşlar...
kahvaltım büyükçe 1 dilim tahıllı ekmek
5 zyetin bir dilim peynir salatalık ve domat.

Afiyet olsun cnaım. Sen akupunktur işini ne yaptın, karar verebildin mi :)))

Canım, ben de Çağla. 33.5 yaşındayım. İngilizceciyim. Gerçi bunları yazmıştım. İsimlerimizi öğrendik :)))
Biz çok sevecen bir grubuz :) Yeni arkadaşlarımızı çok severiz :)))) Hoşgeldin cnaım :))

DOsbikim, çok hüzünlendim şimdi. İzne yazdım seni. İstediğin zaman geri dönebilirsin. Belki az yiyerek vücudunu tembelleştirmiş olabilirsin, belki bu ara daha iyi gelebilir. Canım, bizi bırakma, gel.. Sık sık yaz. Öpüyorum.

Nurcuğum, seni iradenden ötürü kutluyorum :))))):lepi:

öğle yemeğim
tavuk ızgara
2 lokma pide
küçük kase marul salatası ve 1 kaşık pilavv

Afiyet olsun shopcum. Akşam yemeğini de böyle atlatırsan süper olur :))))))

Yeni lensli fotonu bekliyoruz canım :)))) ZAyıflayacaksın tabi, tebrikler :)))))))

Adcım, seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum.

Süper uyumuşsun canım :))) Uykunu da düzene koydun. Yeni hedefine de ulaşacağına eminim :))) Dİyetisyenin ne diyor? Onunla konuştun mu* Sormak istediğim vücudun dengesini sarsar mı?

Sen her zaman destekçimsin canım. Belki farketmiyorsun ama bana yazdıkların beni yüreklendiriyor :)) Çok teşekkürler :)))
Ahhh yaa, spor benim büyük bir sorunum oldu. Olmadı, bir saat sonra falan biraz eliptik bisiklete bineyim :)))

Kızlar, bugün et günüm. Kaçamağım olmadı. Mutluyum. Yeşil çayım 2 bardak. Suyum daha 1 litrede. Ben onu 2 lt ye tamamlarım. Şimdi gidip biraz annemle sohbet edeyim :)

selam kızlar..nöbetten çıkmıştım...biraz uyudum ve aç uyandımmmklava:kurt var içimde şu andasempatiksalakcinniama beni ye ne mez...çünkü eşime söz verdimmmkaydirigubbakcemile5
nac canım inş akşamıda hafif atlatırım..karpuz yesem keşke sadece:)
lensli fot beğenirsem koyarım inş cnm..

canım kararın çok doğru olmuş..evlenince hiç almayan bile 3 ya da 4 kilo alıyor zaten ve dediğin gibi sonrasında hamilelik var...ahhh ahhh ben de düğünüm de 50 kilo idim..boshayallersmile

evet bir kaç kez diyetisyene gittim verdikleri listeleri yapınca evet çok yiyiorum az kilo veriyorum bu durum beni deli edior, ben biras aceleci biriyim ya bide ben tartılınca bi bakıyorum iki kilo vermişim hobaa bi bozuyorum bu durum beni sonra çok sinir ediyo o yüzden daha az yemeliyim ve birazdaha fazla çaabalamalıyım... istersem aslında o kadar kiloyu verebileceğimi biliyorumda işte hala zaman var dedim durdum ama şimdi 4 ayda bitireceğimede inanıyorum yani demez doktor neden 2 ay geç geldin felan ama olsun ben yinede 4 ay hedefime odaklanayım bu arada hepiniz çok sıcakkanlısınız iyiki burdayım :)

bu gün öğlen bir yeşil elma

17:30 da akşam yemeği olarak 4 yaprak sarması, bir bardak ayran, bir salatalık, altı tane kiraz yedim

gece de küçük bir kase dondurma yeme planım var

bu arada size bişey sormak istiyorum diyetisyenlere sorduğumda ikiside farklı şeyler dedi ben sizin fikrinizide alayım :) ben çay içmeyi çok seviyorum sabah özellikle kahvaltıda baya uzun sürer benim çay faslım... sizce açık ve limonlu şekersiz çay içmenin bir sakıncası var? iki farklı doktora gitmiştim diyetisyene yani biri sadece sabah bir bardak şekersiz açık iç dedi, diğeri serbestler arasına koydu sade açık ve şekersiz çayı...

bu arada yazışmalarınızı takip ediyorum hepiniz ne kadar az yiyiyorsunuz :) sizlerin yazdıklarınızı okuyunca kendimi çok yemiş gibi hissediyorum çok tokmuşum gibi bir hisse kapılıyorum belkide aytaşı yüzüğüm gerçekten işe yarayıp bana tokluk hissi veriyordur :)

Son düzenleme:
canim elimden geldigi kadar katilmaya calisiyorum ama saat 4.5 tan sonra evde oluyorum ev isi yemek derken saat geciyor aksamda bilgisayar oglanda oluyor insaal dah fazla ktilirim
canim gördüm cok sagol bakayim burda varmi yoksa kayinvalidem gelecek ona söyleyim
merhabalarr :)
sanırım bundan sonra aranızdayımm doğru yerdeim değilmi burası 13. takımm olmalıı
hosgeldin canim
canim burda verecegine eminim
canim burayi ihmal etme biraz ara ver ama burdan koparma kendini kilo verecem psikolojisinden cikman lazim
aaaa hic mi yemedin kiz valla bravo ben dayanamazdim herhalde ucundan da olsa alirdim

canim boyun kac 50 kilo cok az ya

merhaba kizlar ben ne yedim bugün
sabah kahvalti yaptim sabah degildi aslinda öglen olmustu
arada 1 armut
ikindin biraz makarna ve yogurt yedim
simdilik 2 litre su 1 litre daha icerim
yürüyüs yapacaktim ama disarda yagmur yagiyor

NAC canım akupunkktura hala gidemedim..ilçede kalıyorum cnm yogunluktan merkeze gidemedim..yarın gitmeyi düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa..çünkü iştahımı frenleme problemim var benim çok oburum ben kızlar yaaaamafoldumben

Canım, 1 porsiyon meyve ye ya da 1 bardak yağsız süt iç ya da 2 bardak yağsız ayran iç :))))

canım tebrik ederim...her alanda çok başarılı ve iradelisin

Canımmm, çok teşekkür ederim :))))))))))))) Utandım bak şimdi ::kedi:

Canım, afiyet olsun :))) YAğmur sanırım epey sık yağıyor orada ( Yaz ne zaman geliyor, ya da bahar :)

uzaktandünyalı aytaşı yüzüğü de neymiş..iştah mı kesioyr öyle ise ben de almalıyım..etkisi varsa egerCADIARZU

Dünyalıcım, canım hoşgeldin:)
Canım şimdi sana bir sorum var. Sen dün itibari ile takıma dahil oldun. İstersen seni her cuma yayınladığımız listemize yarın koyarız ama malum bir günde kilo verilmediği için hiç kilo verememiş görünürsün. Ya da yarın hiç dahil etmeyiz, dünkü kilonu esas alarak haftaya cuma vermiş olduğun kiloyla yarışa dahil ederiz. yarın listeye girmek ister misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…