evet bir kaç kez diyetisyene gittim verdikleri listeleri yapınca evet çok yiyiorum az kilo veriyorum bu durum beni deli edior, ben biras aceleci biriyim
ya bide ben tartılınca bi bakıyorum iki kilo vermişim hobaa bi bozuyorum bu durum beni sonra çok sinir ediyo o yüzden daha az yemeliyim ve birazdaha fazla çaabalamalıyım... istersem aslında o kadar kiloyu verebileceğimi biliyorumda işte hala zaman var dedim durdum ama şimdi 4 ayda bitireceğimede inanıyorum yani demez doktor neden 2 ay geç geldin felan ama olsun ben yinede 4 ay hedefime odaklanayım
bu arada hepiniz çok sıcakkanlısınız iyiki burdayım :)
bu gün öğlen bir yeşil elma
17:30 da akşam yemeği olarak 4 yaprak sarması, bir bardak ayran, bir salatalık, altı tane kiraz yedim
gece de küçük bir kase dondurma yeme planım var
bu arada size bişey sormak istiyorum diyetisyenlere sorduğumda ikiside farklı şeyler dedi ben sizin fikrinizide alayım :) ben çay içmeyi çok seviyorum sabah özellikle kahvaltıda baya uzun sürer benim çay faslım... sizce açık ve limonlu şekersiz çay içmenin bir sakıncası var? iki farklı doktora gitmiştim diyetisyene yani biri sadece sabah bir bardak şekersiz açık iç dedi, diğeri serbestler arasına koydu sade açık ve şekersiz çayı...
bu arada yazışmalarınızı takip ediyorum hepiniz ne kadar az yiyiyorsunuz :) sizlerin yazdıklarınızı okuyunca kendimi çok yemiş gibi hissediyorum çok tokmuşum gibi bir hisse kapılıyorum
belkide aytaşı yüzüğüm gerçekten işe yarayıp bana tokluk hissi veriyordur :)