Hoşgeldin taylorcımmm. Seni çok özledim. Geçen hafta çok kaçamak yaptım canım
(((
Canım, haziranın başında klima çalıştırmak fikri hoşuma gitmiyor. Ben geçen yıl 13 Hazirana kadar battaniye kullanmıştım. Evimiz apartmanın en güzel esen kısmında. Sadece yılda 1 ya da 2 hafta hava sıcak olurdu. Bu sıcaklıklar bana normal gelmiyor.
Meteoroloji bu yaz havaların çok sıcak olacağını söylediğinde biz de bu konuyu konuştuk. Klima düşünebiliriz.
Canımcım, uykunu düzene oturtmaya başlamışsın, çok sevindim :))))
Kaçamaklarına gelince: sebzeleri hep ıskalamışsın. 12 dilim ekmek de varmış . Ama o gün rahatsızmışsın. Canım, bu hafta seni yakinen takip edeceğim. Artık normal kilodasın. Her geçen gün güzelliğine güzellik katacaksın. Artık, kaçamak yapmaman gerekiyor bir an önce güzel bir gelin olmabilesin :))))
Hoşbuldum canım benim. Ben de seni çok özledim. Kaçamaklarını okudum canım. Ama diyetisyenin yoktu. Şimdi var. Bu hafta da iyi gidiyorsun. Bugün hiç kaçamak yapmamışsın. Sen de beni takip et canım. Doğru söylüyorsun normal kiloya inince daha çok dikkat etmek gerekiyor. Güzel gelin olabilmek için disiplini bozmadan devam etmem lazım :)) İnşallah canım.
Canım ben klimayı artık lüks değil zaruret olarak görüyorum. Sağlık için yapılan birşey. Sıcaklar bir sürü hastalığı tetikliyor. Sonra o hastalıklara kilimadan daha fazla para gidiyor. Sadece yaşlılarda değil. Bir arkadaşım birkaç sene boyunca hep yazları meniere oluyordu. Geçen yaz başı klima taktırdı ve meniere olmadı. Yediklerine de dikkat ediyor ama hep ediyordu zaten. Vücut sıcaklardan zorlanınca bir şekilde bir yerden çıkıyor. Uykusuz kalmak gibi, aç kalmak gibi birşey bu sıcaklar. İnşallah klima alırsınız canım. A sınıfı olursa elektiriği de çok az yakıyor. Kendimi klima satıcısı gibi hissettim valla :))))
Canlarım, dün akşam kaçamak yapmadım. Psta yemedim. Ne yalan söyleyeyim canım istedi. Ama mukavemet gösterdim :))))
Artık kendi doğum günümde yerim :)))
Kahvaltımı yaptım, klasik. 2 dilim ekmek, peynir. Canlarım ben giyinmeye başlıyorum ve sizi öpüyorum :))
Çok iyi yapmışsın canım. Yıl boyunca bir sürü insanın doğum günü kutlaması oluyor. Hepsinin pastasını yersek ohooo. Kendi doğum günümüzde yeriz :)
Dosba (ANNESİNE GİTTİ TAKIMDAN AYRILDIMI )bilmiyorum
Ad1 işlerinin yoğunluğuna rağmen katılıyor
Nachtigall ( başkanımız elinden geleni yapıyor
Nur_84 canım birkere günlük ya geliyor ya gelmiyor mazeretini bekliyoruz
taylor
Ela annesi burda haftayada kayınvalidesi izinlimi açıklama yaparsa seviniriz
Celudar daha çok katılım bekliyoruz ilk geldiğine göre katılım azaldı
Karamanli karamanlım çalışıyor çok yoğun ama keşke biraz daha katılım yapabilse
görünüşe göre herkesin bir bahanesi var katılım eksikliğine buna bir çözüm bulalım bu yazıyı okuyan arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz
Shopaholic canım bir gazla geldin ama nerdeyse yok gibisin:))))
Melzeyitim, çok teşekkürler canım.
Taylorın bilgisayarı bozulmuştu, düzelmiş. Sanırım katılımı artar..
Melzeyitcim, Nac yazmış, bilgisayarım bozuktu. Bu arada işyerinde de internet yok kızlar kaç gündür. Yarına düzelir inşallah.
Benim önerim katılım yapmayan arkadaşa yorum yazmayalım ceza olarak :)) Ağır olur ama di mi? Bilemedim şimdi. Stresli konular valla. Düşünüyorum aklıma birşey gelmiyor.
elacım gelen giden telaşen çok canım. kolay gelsin. kaçamaklardan sonra kilo almaman çok güzel. inşallah sonrasında da almazsın.
melzeyit aynı sıkıntı bendede var gulüm. herşeyden yiyesim geliyor abartıyorum.temizlik bahanesine hiç dikkat edemedim zaten hep dışardan beslendim.oğlumda olmayınca ev yemek falan olmadı tabi. kilo aldım ama düzeltmeliyim kendimi gerisi gelecek diye korkuyorum ki dikkat etmezsemde gelecek malesef.
nachticim canım,saçımı boyatır boyatmaz resmimi eklerim. yani fırsat bulunca. sirk ve nazar ilişklisini bilmiyordum denemekte fayda vardır ama bu sefer ev kokacak denemesem olmazmııı.
ayrıca aç olman süper evet hayatım süper yiyince ne oluyor sanki boşver elma ye kivi ye ama aç dur. (diyene bak)
bu arada kaçamak yapmaman gerçekten süper.bencede kendi doğum gününde sıkma kendini ama çok da bollama emi. kaydirigubbakcemile3
taylor canım çok teşekkürediyorum ayrıca gözün aydın,bilgisayar ve kilon için.inşallah cumaya kadar 600 daha verirsin. bu sadece bir dilek vermesende buda yeter hayatım. keşke bende verebilsem. canım takım yakından daha hoş ama daha karar vermedik, çok sıkıcı bir durum.
bu arada yanlışlarını bilmen çok iyi ama 30 mayıs ta 2 saatlik uykuyla nasıl durdun be bacım. akannehir
karamanlım çok sağol hayatım. bende idare ediyorum.temizliğimin yorgunluğunu hala atamadım. inşallah bu hafta sonu dinlenebilirim.
ağrıların için canım sana bir zamanlar kırk kilit otu tavsiye etmiştim. ama görmedin anladığım kadarıyla bunuda görmezsen artık özelden mesaj atarım. vücuttaki ödemi atmaya birebir. bizzat annem ve kayınvalidem tarafından uygulandı memnun kalındı belki ağrılarına iyi gelir hayatım.:teselli:
Çok sağol canım. 200 gr daha vermişim. 600 gr verebilir miyim bilmiyorum ama inşallah Cuma'ya kadar birkaç yüz gram daha veririm.
Canım sen de konsantre olduğunda verirsin. Ama senin dikkatini vermek zorunda olduğun başka bir sürü şey var şu anda. İşlerin azaldığında sen de vermeye başlayacaksın eminim. Canım 2 saat uyuduğumun ertesi günü şehir dışına çıktım ve gece yarısından sonra geldim eve. Hasta olmayayım diye bir sürü vitamin içtim, hasta olmadım çok şükür. Sen de dikkat et canım, çok yoruldun.
he he azucukda olsun gülün diye yazıyorum kızlar.
valla bendede bi değişiklik yok nachtim aynı devam. öğle yemeği yicem.2 gündür öğle yemeğinde çorba salata yiyorum akşamda yoğurtlu kabak yiyorum sadece ama onu biraz abartıyorum. bakalım bu akşam ne yapıcam.
Maşallah çok sağlıklı gidiyorsun canım tebrikler. Hiç kaçamak yok. İnşallah günün diğer saatlerinde protein de alıyorsundur.
celudar gözünaydın annen gelmiş. artık düzene girersin canım. demek tayloru gördüğüne sevindin hııımmm. :1closedeyes:
hihoyyyt şaka bi yana taylor içimizde en istikrarlı arkadaşımız. nactide öyle oldu.bizde olucaz inşallah canım merak etme. :Saruboceq: kolay gelsin canım.
Çok sağol canım. Obez olunca, fazla kilolu olunca istikrar daha kolay oluyor. Senin gibi hep normal kategorisinde olsam bu kadar kastırmazdım valla :)) Şimdi ben de normal kategorisindeyim. Disiplini bozmamam lazım. Birbirimize destek olup hepimiz incecik mezun olucaz inşallah.
Canım senin kilo hedefin ne? Kaç kilo olunca mezun olmak için başvurmak istiyorsun? Çok az kilo kalmıştır eminim, zaten zayıfsın bayağı.
kızlaaaar ben geldim...
artık hersey daha cok yoluna gırmıs olacak inşallah. annem geldi dün. bı kac gundur yemek duzenim cok fena bozuldu. soyle bi silkelenip kendime gelmem lazım en kısa zamanda. taylooor seni gordugume sevindim. galiba biraz gaz vermenize ihtiyacım var (
şimdi kursa gitcem. donuste yuruyeyım diyorum bakalım..
gecmısı malesef yıne okuyamıycam cunku cıkmam lazım bırazdan.
görüşürüz..
Canım benim ben de seni çok özledim. Annenin gelmesine çok sevindim. Gözün aydın, Allah kabul etsin.
İnşallah güzelce yürümüşsündür. Birbirimize gaz verelim canımcım. Şimdi normal kiloya düştüm diye kaçamaklara başlamamam lazım. Çok disiplinli olmam lazım. Sen kaç kiloydun en son ölçüldüğünde?
merhabalar arkadaşlar nasılsınız ben de birkaç günlük dinlenmenin ardından kendime ancak gelebildim bugün kurstaydım yarın da kursum var yoğunlaştık iyice eksiklerimi de halletmeye başlıyorum yavaş yavaş inşallah her şey umduğum gibi olur bu yıl hayatıma artık bir yön vermem gerekiyor :Saruboceq: tek tek cevap yazmak isterdim hepinize ama o kadar yorgunum ve o kadar sıcak ki birkaç saat uyuyup öyle ders çalışmak istiyorum kilo durumuma gelince o kötü çünkü sınav haftası boyunca 1 kilo aldım bakalım hemen gidecek mi
neyse ben kaçıyorum görüşmek üzere...
Canım çok kolay gelsin. Yoğunluğun ne zaman bitiyor? Kiloyu yoğunluğun bitince takarsın canım. Kısa sürede alınan kilo kısa sürede verilir. Yerleşmesin yeter. O yüzden sordum yoğunluğun ne zaman bitecek diye. İnşallah bir iki aydan çok değildir.